10/11/2010 16:25
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Κατά συνείδηση (αντιμνημονιακά πάντως) ζητά απο τα μέλη του να ψηφίσουν ο ΣΥΝ

Σε αρκετούς δήμους οι δημοτικοί συνδυασμοί που υποστηρίζουμε έχουν εισέλθει στην δοκιμασία του β΄ γύρου. Τα μέλη και στελέχη του ΣΥΝ θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για την εκλογική τους επιτυχία.

Στις περιφέρειες και στους μεγάλους Δήμους όπου οι συνδυασμοί που υποστηρίξαμε δεν είναι στο β΄ γύρο, ο ΣΥΝ, όπως πάντα, θεωρεί ότι οι πολίτες που μας τίμησαν έχουν την ελευθερία, τη γνώση και την κρίση να επιλέξουν την στάση τους. Ο ΣΥΝ είναι πεισμένος πως αυτή η στάση θα αντιστοιχείται με τις ανάγκες της κοινωνίας και την γενική πολιτική στρατηγική του Κόμματος.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Επώνυμος avatar
  Επώνυμος 10/11/2010 17:01:54

  Σχεδόν καθαρά ζητούν αντιμνημονιακή ψήφο.

  Απορώ, πραγματικά, πώς στεγάζονταν στο ίδιο κόμμα οι Κουβέληδες. Από μια άποψη μπορούμε να είμαστε ευγνώμονες στο ΔΝΤ που τους ώθησαν να αποχωρήσουν για να γίνουν πασοκικό δεκανίκι.

  Και για μια ακόμη φορά μπράβο στον Παπαδημούλη που είδε εγκαίρως τι παίζεται.

 2. Max Stirner avatar
  Max Stirner 10/11/2010 23:28:04

  "Ο ΣΥΝ είναι πεισμένος πως αυτή η στάση θα αντιστοιχείται με τις ανάγκες της κοινωνίας και την γενική πολιτική στρατηγική του Κόμματος."
  Κατά τον ΣΥΝ, οι ανάγκες της κοινωνίας και η γενική πολιτική στρατηγική πρέπει να σχετίζεται με φιλολαθρομεταναστευτική και μη δεξιά πολιτική.
  Επομένως, ζητούν από τους ψηφοφόρους τους να ψηφίσουν τους υποψήφιους του ΠΑΣΟΚ.
  Μην βαυκαλίζεστε, ο ΣΥΝ ήταν είναι και θα είναι δεκανίκι του ΠΑΣΟΚ (με μνημόνιο ή χωρίς).

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.