02/07/2010 16:12
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Κατάλυση της συνταγματικής τάξης από την κυβέρνηση

Κατατέθηκε σήμερα στη Βουλή το Σχέδιο Νόμου «Μεταρρύθμιση του Ασφαλιστικού Συστήματος του Δημοσίου και συναφείς διατάξεις».

«Όταν τα δικαστήρια βγάζουν παράνομες και καταχρηστικές τις απεργίες των εργαζομένων, τότε η κυβέρνηση σπεύδει και εφαρμόζει μετά μανίας τις αποφάσεις τους», δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ΣΥΡΙΖΑ Π. Λαφαζάνης και πρόσθεσε: «Όταν, όμως, η Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου βγάζει αντισυνταγματικές σειρά από ρυθμίσεις του ασφαλιστικού νομοσχεδίου, τότε η κυβέρνηση γράφει στα παλιά της τα παπούτσια τις γνωμοδοτήσεις της».

Ο κ. Λαφαζάνης πρόσθεσε ότι «η υποκρισία δεν έχει όριο και γίνεται άκρως επικίνδυνη όταν η κυβέρνηση με τη λογική "δύο μέτρα και δύο σταθμά" καταλύει στην ουσία κάθε έννοια συνταγματικής τάξης»

ΣΧΟΛΙΑ

 1. νεόπτωχος avatar
  νεόπτωχος 02/07/2010 22:13:00

  Σύμφωνα με χθεσινή πανελλαδική δημοσκόπηση της εταιρίας Χόκους-πόκους, ο Γιώργος Παπανδρέου είναι πιό μισητός και από το μαύρο θάνατο.
  (στη δημοσκόπηση δεν συμπεριελήφθησαν Ελληνοποιηθέντες μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες).

 2. bgtrottel avatar
  bgtrottel 03/07/2010 01:43:47

  Ο Λόγος λοιπόν στους Βουλευτές. Όσους αρθούν στο ύψος των περιστάσεων θα τους θυμόμαστε τουλάχιστον για δύο τετραετίες, μη χάσουν και την σύνταξη οι άνθρωποι για να βοηθήσουν τον "κοσμάκη".

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.