#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
26/11/2009 12:29
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Κατάθεση Α. Βγενόπουλου στον αντεισαγγελέα


Στη σκανδαλώδη ανεπάρκεια των κ.κ. Ρέππα και Σηφουνάκη, μετά τους τελευταίους επικοινωνιακούς τους χειρισμούς, προστίθενται η αντίθετη με την κυβερνητική πολιτική έλλειψη διάθεσης για διερεύνηση σοβαρών καταγγελιών και η έλλειψη παντελούς σοβαρότητας υπογράμμισε ο κ. Α. Βγενόπουλος μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσής του στον αντιεισαγγελέα αναφορικά με το θέμα των άγονων γραμμών.
Αναλυτικότερα ο πρόεδρος της MIG έκανε την ακόλουθη δήλωση μετά την κατάθεσή του στον αντιεισαγγελέα πρωτοδικών κ. Παρασκευά Αδάμη που έχει αναλάβει την δικαστική έρευνα για την υπόθεση των «άγονων γραμμών»:

«Ξεκίνησε σήμερα η ποινική διερεύνηση της υπόθεσης των 15 άγονων γραμμών που όπως είναι γνωστόν ανατέθηκαν με επιβάρυνση του Δημοσίου κατά 2,2 εκ. Ευρώ, ενώ εμείς είχαμε προσφερθεί να τις πετάξουμε με μηδενική επιδότηση. Κατόπιν νομότυπης κλήσεως μου κατέθεσα ως μάρτυρας στον Αντιεισαγγελέα Πρωτοδικών κ. Παρασκευά Αδάμη όλα τα γεγονότα και τα έγγραφα που θα τον βοηθήσουν στο έργο του.

Εν τω μεταξύ πριν δύο μέρες οι κ.κ. Ρέππας και Σηφουνάκης παρουσίασαν μια επιστολή του Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης κ. Ρακιτζή που την βάφτισαν σαν πόρισμα και μάλιστα πόρισμα «καταπέλτη», σε μια ατυχή και άκομψη προσπάθεια να επηρεάσουν την Δικαιοσύνη και την Κοινή Γνώμη και να κλείσουν επικοινωνιακά μια υπόθεση που επί της ουσίας σήμερα άρχισε να διερευνάται.

Απάντηση Ρέππα

Ο  υπουργός Δημήτρης Ρέππας, απάντησε: «Εάν έκανα αίτηση να προσληφθώ στις επιχειρήσεις του κ.Βγενόπουλου δεν θα με προσλάμβανε σαν ανεπαρκή,αλλά δεν έχω τέτοια πρόθεση καθώς με έχει προσλάβει ο ελληνικός λαός να εκπροσωπώ το δημόσιο συμφέρον.  Δεν είναι να απορεί κανείς γιατί η Ελλάδα είναι μια χώρα σκανδαλωδώς ανεπαρκής σε θέματα διαφάνειας, διαγωνισμών και διαχείρισης του δημόσιου χρήματος. Παραλάβαμε μια χώρα σε κρίση, ένα κράτος σε διάλυση. Δεν πάει άλλο. Και ας ξεβολευτούν όσοι διατυμπανίζουν ότι μετά από έντονες πιέσεις τους κατάφερναν να αναβάλλουν διαγωνισμούς. Ασφαλώς, όπου πρέπει το λόγο έχει η Δικαιοσύνη. Ας καταλάβουν όμως όλοι ότι δεν μπορεί η πολιτική και οι πολιτικοί να είναι υπηρέτες στα μέτρα κάποιων».

ΣΧΟΛΙΑ

 1. panokato avatar
  panokato 26/11/2009 12:49:51

  Μπράβο στον Βγενόπουλο που δεν σκιάζεται απο τους θώκους και αποζητά το δίκηο του συνάμα με ισονομία. Ο Ρεππας θα νόμιζε οτι βρισκόταν σε κανα καφενείο της Αρκαδίας και εξαπέλυσε επινοινωνιακή επίθεση στον Βγενόπουλο. Ο τελευταίος, που φαίνεται οτι δεν χαρίζει κάστανα, αντεπιτέθηκε με σκληρούς χαρακτηρισμούς και φρασεολογία. Κάτσε τώρα, Ρέππασ και Σηφουνάκης να βγούνε στη άμυνα απολογούμενοι!

 2. Ψώνιο avatar
  Ψώνιο 26/11/2009 13:50:24

  Το πουλέν του Ρέππα στις αερομεταφορές είναι ο Τσοκας! Φανταστείτε τεχνογνωσία. Όσο για τους συμβούλους αερομεταφορών τόσο του υπουργού όσο και του Γεν Γραμ , τι να λέμε.Το μυαλό στη μάσα και στο ρουσφέτι.

 3. theo1611 avatar
  theo1611 26/11/2009 14:45:33

  Εγώ πάλι λέω να βαστάμε μικρό καλάθι και για τον μεν και για τους δε.

  Το "τζάμπα" του μεν και το "πόρισμα" των δε, είναι επικοινωνιακές φούσκες ευρείας κατανάλωσης για τα, κατά την αντίληψη και του μεν και των δε, "πρόβατα" που κατοικούν στο βασίλειο της καθημάς Δανιμαρκίας.

  Για άλλους λόγους κυρίως θα έπρεπε να έχουν δίκιο ή ο μεν ή οι δε ή/και αμφότεροι, αλλά κατά περίεργο τρόπο δεν (τολμούν να) τους παρουσιάζουν τεκμηριωμένα, όπως θα άρμοζε εφόσον απευθύνονται σε "πολίτες" για διαμόρφωση γνώμης, γιατί άραγε?

 4. ΜιχΜιχ avatar
  ΜιχΜιχ 26/11/2009 15:56:24

  Απ' όσο γνωρίζω, η πλειοψηφία του ελληνικού λαού (56,08%) δεν ψήφισε ΠΑΣΟΚ και δεν εξέφρασε λαϊκή βούληση για κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, όπως προβλέπει το Σύνταγμα.

  Πέραν τούτου, δεν εξέλεξε τον κ. Ρέππα ως επαρκή Υπουργό Υποδομών, αλλά ως βουλευτή της μειοψηφικής κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. Ο κ. Ρέππας, αποτελεί επιλογή του κ. Παπανδρέου.

 5. Sic transit gloria mundi avatar
  Sic transit gloria mundi 26/11/2009 16:02:55

  MIG - 8,82 % με μεγάλο όγκο συναλλαγών.
  Η μητρική του Dubai πουλάει, χρειάζεται ρευστό. Στάση πληρωμών.
  Τι θα γίνει με ΟΑ και τις άλλες συμμετοχές;
  Η ουσία, ως συνήθως, κρύβεται πίσω από την κόντρα.

 6. Green St avatar
  Green St 26/11/2009 17:23:05

  Μπράβο ρε Βγενόπουλε....μπράβο.....Ξεφτύλισέ τους!!!!!!!!!!!!!!
  Αν δεν πάρουν μίζα δουλειά δεν γίνεται στην Ελλάδα.

 7. Dubai Expatriate avatar
  Dubai Expatriate 26/11/2009 17:38:49

  Τσακισέ τους Βγενό...όλο το Ντουμπάι είναι μαζί σου.


  Η "ανεπάρκεια" του Ρέππα & Σηφουνάκης "μπρόδερς", δείχνει τη φασιστική νοοτροπία που διακατέχει την Ελληνική σοσιαληστρική πολιτική τάξη.

  Πατάνε όποιον μπορούν, αλλά τα πράγματα άλλαξαν και φάινεται ότι ο Βγενόπουλους δεν μασάει και έχει τις πλάτες να τα βάλει μαζί τους.

  Ααα και κάτι ακόμα. Όσοι επιχιερηματίες στήριξαν ΠΑΣΟΚ γιατί πίστεψαν ότι θα φέρει κεφάλαια από τη Νέα Υόρκη..παίδες είστε μεγάλοι ΧΧΧΧΧ.

  Τα έλεγα εδώ στο ΑΝΤΙ ότι κάτι τέτοιο βγήκε άκυρο μόλις ο Γιωργάκης πήγε στη Νέα Υόρκη προεκλογικά.

  Να διαβάζετε ΑΝΤΙνιούς να ενημερώνεστε παίδες.

  Οι Αμερικάνοι είναι σε πολύ άσχημη φάση, τι να βοηθήσουν και ΧΧΧΧΧ.

  "Μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται" Και επιπλέον

  "Όποιος πονταρε σε λάθος άλογο στις 4/10 θα πληρώνει για καιρό τις συνέπειες..ενώ όσοι έκαναν τη σωστή επιλογή θα σας πάρουν και τα σώβρακα".  ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

 8. Sic transit gloria mundi avatar
  Sic transit gloria mundi 26/11/2009 17:57:39

  Δεν μάς λές όμως φίλε Dubai Expatriate, τι γίνεται εκεί στη νέα πατρίδα. Γιατί αχός βαρύς ακούγεται, πολλά ... κανόνια πέφτουν!
  Το νησί το τεχνητό φεύγει, λέει; Θα το πάρουν οι Γερμανοί με ρυμουλκό, γαι να εξοφληθεί το χρέος; Θα το πάνε στο Αμβούργο, θα το δέσουν σε ποταμόπλοιο και θα το ανεβάσουν ανάστροφα στον Έλβα;
  Έχουν μια καλή Έκθεση στη Λειψία, θα το εκθέσουν εκεί για τεχνολογικό Όγδοο θαύμα. Δεν αποφάσισαν ακόμα ποιό θα ρυμουλκήσουν, το αστεροειδές ή αυτό με σχήμα πούρου.
  Το δεύτερο το βρίσκω πιό sexy! Ο Βαρδινογιάννης τρίβει τα χέρια του, πάλι δική μας η Πανάθα!

 9. Dubai Expatriate avatar
  Dubai Expatriate 26/11/2009 18:30:04

  Ορθώς περιγράφει τη κατάσταση, μόνο που η ΜΑΡΦΙΝ δεν στηρίζεται (μόνο) στα κεφάλαια των Ντουμπαιανών.

  Αυτοί που θα φάνε το μεγάλο ΧΧΧ είναι οι Αμερικάνοι και Βρετανοί επενδυτές στο Ντουμπάι και θα πάνε οι γείτονες από το Κατάρ και Μπαχρέιν να τους πάρουν και τα σώβρακα τσάμπα.

  • Sic transit gloria mundi avatar
   Sic transit gloria mundi @ Dubai Expatriate 26/11/2009 18:38:42

   ...και Γερμανοί, Ελβετοί, Ινδοί, αντάμα και κάτι τραπεζογενή funds από την Κύπρο, και δυό τρείς μεγάλες Ελληνικές τράπεζες ακούω. Μεγάλη διασπορά χρέους, γι αυτό επηρέασε όλα τα χρηματιστήρια σήμερα. Οι Αμερικανοί έχουν αργία Thanksgiving, σήμερα τη γλύτωσαν, αύριο ... έχει ο Θεός!
   Χρειάζονται ρευστό, θα πουλήσουν συμμετοχές. Αλλοιώς θα γίνουν Ισλανδία. Ο Βγενό άρχισε φασαρία από μέρες για κουρτίνα, από πίσω
   ίσως ήδη διαπραγματεύεται και πουλάει. Οι υποψήφιοι θα ρίξουν τις μετοχές του για να πάρουν χαμηλά. Έτσι δουλεύει η αγορά. Ο πολιτικός τζερτζελές συχνά είναι απλή μπούρκα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.