Καρυπίδης: Ο «ψεκασμένος» περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ
05/02/2014 17:19
του Κάλχα
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Καρυπίδης: Ο «ψεκασμένος» περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ

Λαβράκι έβγαλε ο ΣΥΡΙΖΑ με το Θόδωρο Καρυπίδη. Όπως φαίνεται ο υποψήφιος Περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ για την Κεντρική Μακεδονία, που προτάθηκε μάλιστα απ’ τον Αλέξη Τσίπρα εκτός απ’ το να «χαριεντίζεται» με τον Ηλία Κασιδιάρη είναι και …«ψεκασμένος»!

Τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο γίνεται τις κακομοίρας με τα κατορθώματα του …δημοσιογράφου και υποψηφίου περιφερειάρχη με τις ευλογίες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Θόδωρος Καρυπίδης φέρεται να έχει αναρτήσει δήλωσή του στην σελίδα του στο facebook σύμφωνα με την οποία η ΝΕΡΙΤ είναι «δημιούργημα των εβραίων»! Μάλιστα ο έγκριτος δημοσιογράφος το πάει παραπέρα λέγοντας ότι «ο κ. Σαμαράς ανάβει τα κεριά στη λυχνία των Εβραίων και βάζει φωτιά στην Ελλάδα μετά την επίσκεψή του στη συναγωγή της Θεσσαλονίκης και οργανώνει νέα Χάνουκα κατά των Ελλήνων»!

Πάντως το κρεσέντο του Καρυπίδη δε σταματάει εδώ αλλά πάει πολύ μακριά καθώς διαθέτει και τη λύση για το πρόβλημα του ελληνικού δημόσιου χρέους. Μετά τη μεγάλη δημοσιογραφική του επιτυχία με τη συνέντευξη του Ηλία Κασιδιάρη στο παλμαρέ του προστίθεται και η συνέντευξη που έκανε με τον Αρτέμη Σώρρα ο οποίος ισχυριζόταν ότι διαθέτει 600 εκ δολάρια από έρανο των ομογενών της Αμερικής που συγκεντρώθηκαν για να δοθούν στην Ελλάδα και να αγοράσει το χρέος της!

Όπως καταλάβατε στην Κουμουνδούρου έχει γίνει χαμός απ’ τα καμώματα του υποψηφίου περιφερειάρχη. Μάλιστα υπάρχουν μέλη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ που ζητούν νέα σύγκληση των οργάνων και της Κεντρικής επιτροπής για την επανεξέταση των υποψηφιοτήτων όπως αυτή του Θόδωρου Καρυπίδη. Πρόκειται για τους Πάνο Λάμπρου και Μάνια Μπαρσέφκι. Το θέμα φιλοξενείται στην Ίσκρα που πρόσκειται στην Αριστερή Πλατφόρμα ενώ μέχρι και η Αυγή, το επίσημο του ΣΥΡΙΖΑ έχει σχετικό θέμα προσθέτοντας ωστόσο ότι ο Θόδωρος Καρυπίδης σύμφωνα με συνέντευξή του στο vimafm πιστεύει «ιδιαίτερα στον κ. Τσίπρα για τη διεύρυνση του κοινωνικού μετώπου, για την έξοδο από τα Μνημόνια και την ανάκαμψη του τόπου»

Για να βοηθήσουμε στις αναζητήσεις της Κουμουνδούρου και να δέσει το γλυκό θα προτείναμε να τεθεί επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ ο Αρτέμης Σώρρας.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. βαγόνι avatar
  βαγόνι 05/02/2014 18:26:11

  ...ή "ψεκασμένος" ή ... "εισοδιστής" των χρυσαυγιτών στο σύριζα...! άν ισχύει το τελευταίο,θα τά'χουμε δεί όλα...Καρυπίδης, ο "intrudor"....!

 2. Οι αστεφάνωτοι avatar
  Οι αστεφάνωτοι 05/02/2014 19:08:55

  Άμα είπε πως η ΝΕΡΙΤ είναι «δημιούργημα των εβραίων», σίγουρα είναι σαλεμένος... Αν είχαν βάλει το χεράκι τους οι ...Εβραίοι, δεν ξέρω για τίποτε άλλο, αλλά τουλάχιστον θα λειτουργούσε ρολοϊ ! :-)

 3. ΒΙΣ avatar
  ΒΙΣ 05/02/2014 19:26:39

  Δεν είναι τίποτα, είναι η Χρυσαυγίτικη Συνιστώσα του Σύριζα... Την Κυριακή με την "Αυγή" δώρο στους αναγνώστες τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών...

 4. Ιαπετός avatar
  Ιαπετός 05/02/2014 19:35:22

  Για αντισημιτικές δηλώσεις κατηγορεί τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ για τη θέση του Περιφερειάρχη στη Δυτική Μακεδονία Θεόδωρο Καρυπίδη, η Αμερικανοεβραϊκή Επιτροπή (American Jewish Committee). Η Επιτροπή σε σημερινή ανακοίνωσή της εκφράζει τον «αποτροπιασμό» της και αναφέρει ότι ο κ. Καρυπίδης υποστήριξε ότι το όνομα του νέου δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού καναλιού στην Ελλάδα ΝΕΡΙΤ έχει «εβραϊκές ρίζες» και ότι η πρόσφατη επίσκεψη του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στη Συναγωγή της Θεσσαλονίκης ήταν μια «πράξη που απειλεί την Ελλάδα». Ο Ντέιβιντ Χάρις, εκτελεστικός διευθυντής της Αμερικανοεβραϊκής Επιτροπής (AJC) υποστηρίζει ότι οι «εξωφρενικές εκφράσεις αντισημιτισμού στην Ελλάδα προέρχονται όχι μόνο από την Χρυσή Αυγή της άκρας δεξιάς, αλλά επίσης και από το Facebook του Θεόδωρου Καρυπίδη, που καταδεικνύει την άκρα αριστερά». Σύμφωνα με τον κ. Χάρις, ο πρωθυπουργός Σαμαράς και η κυβέρνησή του απορρίπτουν αυτές τις «επικίνδυνες επιθέσεις» και αναγνωρίζουν το δικαίωμα των Ελλήνων-Εβραίων, όπως και όλων των Ελλήνων πολιτών, να ζήσουν με ειρήνη και αξιοπρέπεια. «Η Ελλάδα σήμερα έχει ένα εβραϊκό πληθυσμό που αριθμεί περίπου 5.000, σε μια χώρα 11 εκατομμυρίων, έχοντας χάσει τη συντριπτική πλειοψηφία των μελών της κατά τη διάρκεια της ναζιστικής κατοχής της χώρας και της απέλασης προς τα στρατόπεδα θανάτου», όπως επισημαίνεται. Στην συνέχεια, γίνεται αναφορά στην ίδρυση της ΝΕΡΙΤ το περασμένο καλοκαίρι, όταν η κυβέρνηση Σαμαρά έκλεισε την Ελληνική Ραδιοτηλεόραση, σημειώνοντας ότι ο Καρυπίδης ισχυρίζεται ότι το ακρωνύμιο του νέου σταθμού συνδέεται με την εβραϊκή λέξη για το κερί -Ner- και ότι «τα αναμμένα κεριά κατά τη διάρκεια της εβραϊκής γιορτής του Χάνουκα γιορτάζουν την εβραϊκή νίκη πάνω από την αρχαία Ελλάδα». Επίσης, γίνεται αναφορά στους ισχυρισμούς του Καρυπίδη, όπως παρουσιάστηκαν στο Facebook, για το άναμμα των κεριών (Nerit) στην επτάφωτη λυχνία των Εβραίων από τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, μετά την επίσκεψή του στη Συναγωγή της Θεσσαλονίκης, όπως υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση και ότι ο Καρυπίδης έγραψε: «Οργανώνει μια νέα Χάνουκα κατά των Ελλήνων». Ο κ. Χάρις αναφέρει ότι το μαστίγωμα κατά των Εβραίων, για όλα τα είδη των φερόμενων συνωμοσιών, είναι μια γνωστή, τακτική των πολιτικών εξτρεμιστών. Ακόμη σχολιάζει κάνει λόγο για άκρα αριστερά και άκρα δεξιά τονίζοντας ότι «οι πολιτικοί μπορούν να έχουν περισσότερα κοινά από ό,τι διαφορετικά θα μπορούσαν να παραδεχτούν -την ικανότητα στο τυφλό μίσος, τη μισαλλοδοξία και την δημαγωγία». Τέλος, αναφέρεται ότι ο αριστερός ΣΥΡΙΖΑ είναι το κύριο κόμμα της αντιπολίτευσης, έρχεται στη δεύτερη θέση σε εθνικό επίπεδο μετά από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας του πρωθυπουργού Σαμαρά, ενώ η Χρυσή Αυγή κατατάσσεται τρίτη στις δημοσκοπήσεις και ότι «μέχρι στιγμής, οι ηγέτες του κόμματός του δεν αντέδρασαν» στο τι έγραψε ο Καρυπίδης στο Facebook και ότι ο εκπρόσωπος του Πρωθυπουργού τόνισε ότι πρόκειται για «απαράδεκτες, ρατσιστικές και αντισημιτικές» δηλώσεις. Πηγή: ΑΜΠΕ

  • Panos avatar
   Panos @ Ιαπετός 05/02/2014 23:52:49

   Kαλά... και αυτοί... Ένας βαρεμένος έγραψε τις ανισοροπίες του και αμέσως να θιχτούνε... Σιγά τα αυγά....

 5. Τάσος avatar
  Τάσος 06/02/2014 02:53:21

  Eχει κλείσει από καιρό η συμφωνία με τους Ελβετούς για τις καταθέσεις των Ελλήνων προβλέπει ότι η Ελληνική κυβέρνηση δήθεν θα ζητάει διμερή συμφωνία και οι Ελβετοί θα αρνούνται σθεναρά!!!!! Οταν άνοιξε για πρώτη φορά το ζήτημα για τις καταθέσεις των Ελλήνων οι Ελβετοί είχαν δηλώσει ότι δεν είχαν αντίρρηση να υπογράψουν και με την Ελλάδα μια διμερή συμφωνία όπως έκαναν και με τις άλλες τρεις χώρες τις ΕΕ είχαν αντίρρηση όμως οι Ελληνες περισσότερα --> http://ionath.blogspot.gr/2014/02/blog-post_6.html

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.