#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
31/05/2011 12:28
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Καρατζαφέρης: Έξω από την τελωνειακή ένωση!Ποιος τον ακούει τώρα τον Mr Alexis και τον κύριο Μπάμπη μας, που ο φίλος τους ο Καρατζαφέρης (που του έδιναν 9% στις δημοσκοπήσεις) ζητά την αποχώρηση της Ελλάδας από την τελωνειακή ένωση. Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ θέλει να μας βγάλει έξω από την Ευρώπη – τουλάχιστον με το ένα πόδι.

«Είμαι έτοιμος να συζητήσω το ενδεχόμενο αποχώρησης της χώρας από την τελωνειακή ένωση και να μείνει μόνο στη νομισματική ένωση», είπε στη Βουλή ο Γ. Καρατζαφέρης, ο οποίος, αφού μας έβαλε στο μνημόνιο (μαζί με τον Γιώργο), ζητά τώρα να μην πουλήσουμε τους εθνικούς πόρους, που αποτελούν τις «κότες», αλλά μόνο τα «χρυσά αυγά»- οι προσδιορισμοί είναι δικοί του.

Άραγε ο κύριος Μπάμπης ήξερε ότι ο Καρατζαφέρης συμμετέχει σε προβληματισμούς για το πώς θα ήταν η Ελλάδα έξω από την τελωνειακή ένωση ή δεν του έδωσαν σωστά το ρεπορτάζ; Θα καταγγείλει τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ που υπονομεύει και αμφισβητεί την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας;

 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. spiros avatar
  spiros 31/05/2011 12:36:16

  Τόπε Τόπε ο παπαγάλος ότι σ΄αγκαλιάζει άλλος.

 2. Ο Θείος avatar
  Ο Θείος 31/05/2011 12:36:24

  Τα «χρυσά αυγά» συμφωνώ, να τα ξεφορτωθούμε πάραυτα.
  Μαζί τους και τους αναρχομπαχαλάκηδες, σκληρούς βίαιους αριστερίστες και λοιπούς που έχουν στο κεφάλι τόσο μυαλό, όσο μαλλί έχουν τ' "αυγά".
  Να ηρεμήσουμε λίγο.
  Μέσα στις κοτσάνες, λέει πάντα κατά λάθος και κάτι σωστό ο Μπλάκ.

  • Αυριανιστής avatar
   Αυριανιστής @ Ο Θείος 31/05/2011 13:21:00

   Προφανώς δεν εννοούσε αυτά τα "χρυσά αυγά", Θείο. Αυτά, άλλωστε, είναι συγγενείς προς εκείνον δυνάμεις.

 3. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 31/05/2011 12:41:24

  "έξω τα δοσίλογα τομάρια" έχω να πώ για τον κωλοτούμπα που παριστάνει τον λαϊκό και ορθόδοξο. ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ είναι. Προσπαθεί να σας φοβήσει ότι θα χάσετε τις φτηνές μπανάνες και τα ισπανικά αγγούρια.

 4. ΑΡΚΑΣ avatar
  ΑΡΚΑΣ 31/05/2011 13:19:31

  Το πάει φυρί φυρί που λένε να μην ξαναπατήσει στο χωριό του στη Ποταμιά Μεγαλοπόλεως, λόγω φόβου ιπτάμενων ισπανικών αγγουριών.....

 5. Balafara Hunter avatar
  Balafara Hunter 31/05/2011 13:44:20

  Φοβάται μήπως μετά απ' τα αγγούρια μολυνθούν και τα καρότα με E.Coli και βιάζεται να κλείσει τα σύνορα.

 6. ΝΤΑΝΤΟΝ avatar
  ΝΤΑΝΤΟΝ 31/05/2011 13:46:21

  Είναι ξεκάθαρα και αντικειμενικά ένας πραγματικός Ο.Φ.Α. ( ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ ) στα βήματα πολιτικής κληρονομιάς της " Οικογένειας Α-Β¨ ( Γεωργίου -Γεωργίου Παπανδρέου και του ¨πουλιού το γάλα...¨ ) που προσπαθεί να διεμβολίσει όλους τους πολιτικούς-ιδεολογικούς χώρους , διότι πιστεύει και αυτός στο ¨άστρο¨ και το mea-culpa του.

  Για την υστεροφημία του μπορεί να ¨ποντάρει¨ ( του αρέσει , υπέρ των ιδιωτικών καζίνο και του ηλεκτρονικού τζόγου της παγκόσμιας μαφίας που εξασφαλίζουν -μόνο- έσοδα για το κράτος ...) σε όλα.

  Από τον Τσε μέχρι τον Αδόλφο . Από το Ισραήλ μέχρι τον Πούτιν και την Αγγλία βέβαια. Από την ¨Ελληνόψυχη¨ Ορθοδοξία μέχρι Αμερικανό-¨Οικουμενική¨. Με τα ¨δικαιώματα των εργαζομένων¨ και υπέρ του ¨αναμφισβήτητου εργοδοτικού -πρωταρχικού δικαιώματος ¨ , με τους ¨ πτωχούς , αλλά και τους πλούσιους¨ ( συνεκτική κοινωνία και πατρίδα ...) , με την ¨Γιάννα¨ , ας πούμε , του Περιστερίου και την Γιάννα Αγγελοπούλου , με τους αδελφούς Κατσάμπα , τους Μπίτλς και τον Μπετόβεν ( το τελευταίο δεν είναι επιβεβαιωμένο , αλλά για΄τι όχι υποθέτω ) , κατά των ξένων ¨γενικά¨ , αλλά ποτέ κατά του ξένου ¨παραγωγικού¨ κεφαλαίου , υπέρ του Ζέρβα , του Γρίβα και γιατί όχι υπέρ του Άρη Βελουχιώτη , υποθέτω , γιατί όχι ; ) .

  Το θέμα δεν είναι το τι θα πουν τώρα με τις νέες του θέσεις οι Ευρώδουλοι αστοί, αλλά και η Ευρωλιγούρικη ...ριζοσπαστική - κομμουνιστική και σοσιαλδημοκρατική ¨Αριστερά¨ που ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει για πλήρη η σχετική στάση πληρωμών , απλή η ριζική ¨επαναδιαπραγμάτευση¨, έξω από την ΟΝΕ η και έξω από την Ε.Ε. ( ¨μήπως με αυτό εξυπηρετούμε τα σχέδια της Γερμανίας¨ που θέλει να απομονώσει την Ελλάδα από τους ¨ευρωπαϊκούς λαούς¨ και χάσουμε το ¨ευρωπαϊκό κεκτημένο¨ στο επίπεδο των ¨ανθρωπίνων δικαιωμάτων¨... ) .

  Βέβαια ο κ. Καρατζαφέρης μπορεί να σκέπτεται με την πρόταση του την ¨πολιτική συνέπεια¨ και την σκοπιμότητα του ¨έξω από τον στρατιωτικό σκέλος του ΝΑΤΟ ¨ το 1974 του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή. Έξω τότε από τον στρατιωτικό μηχανισμό του ΝΑΤΟ ( και το...¨7-10¨ στους στρατιωτικούς εξοπλισμούς της Τουρκίας και της Ελλάδας , αλήθεια που κατέληξε αυτή η ιστορία ; ) , έξω τώρα από την ΟΝΕ της Ε.Ε...

  ¨Παιδιά σηκωθείτε να βγούμε στους δρόμους ...γυναίκες και άντρες με...¨ με ¨Αρχηγούς τον Σαράφη - τον Άρη και τον Καρατζαφέρη που είναι οι μάνες του Λαϊκού Στρατού...¨

 7. planki avatar
  planki 31/05/2011 13:47:07

  ο καρατζαφερης ειναι μοναδικο φαινομενο. για να γραφτει το ονομα του σε υπουργικο η ακομα σε πρωθυπουργικο θωκο τον εχω ικανο να πουλησει και την μανα του. αλλα ποτε η ακρα δεξια ειχε πατριωτικο χαρακτηρα? οι δοσιλογοι εγιναν μετα Χιτες, η χουντα πουλησε την Κυπρο, κτλ. η ακροδεξια μια ζωη υπηρετης ηταν!!!!και μια ζωη υπηρετης θα ναι του κεφαλαιου και των ξενων συμφεροντων βαζωντας το μανδυα του πατριωτη!!!απλα πραγματα.

 8. Ο Ιθαγενής avatar
  Ο Ιθαγενής 31/05/2011 14:13:46

  Θεός.... με αυτούς θα πρέπει κάποιος να συναινέσει και να κυβερνήσει;
  Δεν το βουλιάζουμε το καράβι μόνοι μας σαν τον μαύρο πειρατή στον Αστερίξ;

  Τι λέει ο γίγαντας:

  έξω από την τελωνειακή ένωση... να βάζουμε δασμούς και να έχουμε ΑΕ ΜΚΟ και Ν Πρόσωπα που πχ ερευνούν την αναπαραγωγή του χταποδιού για να συνεχιστεί το πάρτι ....των επιχορηγήσεων.

  Αλλά να έχουμε το € για τις ...μπανάνες.

  Ακόμα και οι χώρες που δεν έχουν το € το ανάποδο κάνουν κύριε ΛΑΟΣ....

  Θεός ...εγώ παρακαλώ και τα υπόλοιπα 4 κόμματα να συναινέσουν και να στείλουμε διαπραγματευτή τον Καρατζαφέρη στην Τρόικα ως Υπουργό ΕΕΕ ..Ελληνική Ευρωπαϊκή Ένωση...
  Θα έχουμε εξασφαλισμένο φαγητό και χάπια μόνο που θα είμαστε 11.000.000 σε άσπρα δωμάτια με το ...παλτό να κουμπώνει πίσω...
  Θα δεχτούν όλες τις απαιτήσεις μας με κατανόηση και στοργή...

  Ούτε οι πιστοί του ...πατερούλη δεν λένε τέτοια...

 9. ΠΗΛΕΑΣ avatar
  ΠΗΛΕΑΣ 31/05/2011 15:57:29

  Δεν είναι χαζός, αλλά η ενστικτώδης προχειρολογία και η έλλειψη γνώσεων τον αναγκάζει σε σουρεαλιστικές λύσεις. Εν προκειμένω, προτείνει να μείνουμε στο ευρώ, αλλά να βγούμε από την ΕΕ (πέστε την ΕΟΚ, γιατί δεν πείθει ότι είναι,δυστυχώς, τίποτα παραπάνω)! Ξεχνά ότι, είναι προϋπόθεση χρήσεως του Ευρώ η πλήρης συμμετοχή στην ΕΕ; Μάλλον όχι, αλλά, απ' ότι καταλαβαίνω, ψάχνει τρόπο για να αυξηθεί η ανταγωνιστικότητα χωρίς να χαθούν οι αποταμιεύσεις. Και λέει ότι του έρθει. Στο κάτω-κάτω, δεν πρόκειται να κριθεί επί της ουσίας, για την ορθότητα της προτάσεως.
  Πάντως, αν το κάναμε, θα βρισκόμασταν στην θέση της Αργεντινής πριν αποσυνδέσει το πέσο από το δολλάριο και με το ΔΝΤ στο σβέρκο. Την χειρότερη στιγμή της, δηλαδή.

  • Ο Ιθαγενής avatar
   Ο Ιθαγενής @ ΠΗΛΕΑΣ 31/05/2011 17:11:00

   Μα δεν γίνεται, δεν μπορείς να το κάνεις.
   Μπορείς πχ σαν την ΜΒ να μην έχεις το € αλλά στην ΕΕ είναι...
   Δεν είναι χαζό αυτό που είπε;
   Θα ανέβει η ανταγωνιστικότητα αν βάλουμε...δασμούς;
   Αφενός δεν ανεβαίνει αφετέρου θα έχουμε το € θα βάζουμε δασμούς και οι άλλοι απλά θα μας κοιτάνε εεεε; Τα δικά μας προϊόντα που θα πουλιούνται σε € δεν θα φορολογούνται; Μόνο εμείς θα φύγουμε από την τελωνειακή ένωση αλλά τα προϊόντα μας που οι πρώτες ύλες θα αγοράζονται με το ίδιας αξίας € θα εξάγονται στην τελωνειακή ένωση του € ....αφορολόγητα;
   Και δεν είναι χαζομάρα; Η μοιρασιά του Καραγκιόζη είναι.
   Πόσα χρόνια ήταν στις ...Βρυξέλλες;
   Εαν αυτή είναι η πρόταση η οικονομική κόμματος που θέλει να συμμετέχει σε κυβέρνηση εθνικής ενότητας, θα ήθελα να είναι live οι συνεδριάσεις του ΥΣ (εάν ποτέ σχηματιστεί) για να φτιάξω καινούριο συκώτι...

   Θεούλη μου ...και αυτός συμμετέχει σε συσκέψεις για λύση του προβλήματος;

 10. East avatar
  East 31/05/2011 19:03:43

  Το πρόβλημα είναι ότι παράγουμε ελάχιστα και αυτά είναι πανάκριβα.

  Για να γίνουν τα προιόντα μας ανταγωνιστικά, χρειαζόμαστε δραστική αύξηση παραγωγής και αυτοαπασχολούμενων, δραστική μείωση γραφειοκρατίας και φορολογίας για πολίτες και αυτοαπασχολούμενους, δραστική αύξηση εργατικού δυναμικού με εισαγωγή μεταναστών που θα παίρνουν άδεια εργασίας(κι όχι υπηκοότητα/δικαίωμα ψήφου), φθηνή ενέργεια(κι όχι την "πράσινη ενέργεια που κοστίζει 12 φορές περισσότερο από τον εγχώριο λιγνίτη), και κρατικοποιήσεις.

  Η κρίση οφείλεται στο ότι καταναλώναμε χωρίς να παράγουμε.

 11. Κώστας avatar
  Κώστας 01/06/2011 05:02:11

  Εύγε υμνητή του Καρατζαφέρη, κ.Παπαχελά!
  Να τον χαίρεσαι! Εμπρός για ακόμη μεγαλύτερα ρεζιλίκια εκεί στην Καθημερινή.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.