Καραμανλής: «Στις 21 Σεπτεμβρίου η χώρα χρειάζεται κυβέρνηση με ευρεία κοινωνική αποδοχή»
16/09/2015 10:49
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Καραμανλής: «Στις 21 Σεπτεμβρίου η χώρα χρειάζεται κυβέρνηση με ευρεία κοινωνική αποδοχή»

«Οι εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου είναι ένα κρίσιμο ορόσημο για τον τόπο. Δεν υπάρχει περιθώριο να χαθεί κι άλλος χρόνος και είναι αδιανόητο να πάνε χαμένες οι μεγάλες θυσίες των Ελλήνων. Πρέπει να ληϕθούν δύσκολες αποϕάσεις και να προχωρήσουν τολμηρές μεταρρυθμίσεις. Μόνο έτσι θα βγούμε επιτέλους από την κρίση και θα μπούμε σε τροχιά ανάπτυξης» τονίζει ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, σε δήλωσή του ενόψει των εκλογών.

«Απαραίτητη προϋπόθεση γι αυτό είναι η πολιτική και κυβερνητική σταθερότητα. Στις 21 Σεπτεμβρίου η χώρα χρειάζεται αποτελεσματική κυβέρνηση, με ευρεία κοινωνική αποδοχή. Αυτή την προοπτική διασϕαλίζει μια όσο το δυνατόν ισχυρότερη Νέα Δημοκρατία. Στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τον αγώνα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη για τη νίκη της παράταξής μας» προσθέτει.

imerisia.gr

ΣΧΟΛΙΑ

  1. λαέρτης avatar
    λαέρτης 16/09/2015 12:05:47

    ή κυβέρνηση με ΣΥΡΓΕΛΑ που οι 53 και τα παρών δεν ψηφίζουν εφαρμοστικούς αλλά στηρίζουν ΓΑΠΡΑ γιατί είναι βλέπεις και η ....καρέκλα στη μέση!!!! Ή στήριξη στη ΝΔ με ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ για να υπάρξει σταθερότητα ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!! Ή το γνωστό ασαφές χάος , με λάθρο , capital controls ες αει και ... καλό διαβατήριο!!!!! ΣΟΦΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ 80, ΤΟΥ 90 , ΤΟΥ 2009 ΚΑΙ ΤΟΥ 2015?????????? (Μπουχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!σε καλό μου !!!!!)

  2. Φωτεινή avatar
    Φωτεινή 16/09/2015 19:35:38

    Λαλίστατος τώρα! Στήριξες ΑΣ;;; When, how????

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.