#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
06/07/2011 15:30
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Κανείς δεν μπορεί να σταματήσει την οργή του λαούΌλα ξεκίνησαν όταν ο Κ. Χατζηδάκης, τόλμησε να περπατήσει στο δρόμο μετά από μια διαδήλωση. Τον πήραν χαμπάρι και τον έσπασαν στο ξύλο. Ένας από τους δράστες συνελήφθη πριν από μερικές ημέρες και ομολόγησε ότι ήταν αγανακτισμένος και θόλωσε που είδε μπροστά του πολιτικό.

Ήταν η αρχή της απαξίωσης των πολιτικών και μιας σειράς επιθέσεων εναντίον τους. Μέχρι τότε ο κόσμος περιοριζόταν σε μούντζες α λα Μαυρογιαλούρο.

Από τότε κύλησε λίγος καιρός, αλλά έχουν γίνει τόσα πολλά που δεν ξέρουμε από πού ν΄ αρχίσουμε. Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ έχει πάρει τόσο αντιδημοφιλή μέτρα που έφερε τον κόσμο σε απίστευτη αγανάκτηση.

Κι έτσι, άρχισαν πιο ομαδικά τα… χαστούκια, τα γιαούρτια και οι πέτρες. Πεταλωτής, Μερεντίτη, Τσώνης, Αθανασιάδης, Χατζηγάκης, Πάγκαλος, και μια σειρά άλλων πολιτικών, κυρίως του ΠΑΣΟΚ, έχουν δεχθεί προπηλακισμούς και αποκλεισμούς από αγανακτισμένους πολίτες.

Σίγουρα πίσω από τις μορφές αυτές αντίδρασης υπάρχουν και κάποιοι που επιδιώκουν το μπάχαλο. Σίγουρα υπάρχουν και κάποιοι που χάνουν κεκτημένα και αποφάσισαν να δράσουν μπας και αντιστρέψουν την πορεία των πραγμάτων.

Και είναι γεγονός ότι οι μορφές αντίδρασης είναι μερικές φορές σκληρές και καμιά φορά δεν έχουν καμιά σχέση με αυτό που λένε πολιτικό πολιτισμό. Τον δικό τους όμως "πολιτικό πολιτισμό" και όχι του λαού.

Κανείς δεν μπορεί να σταματήσει την οργή που νιώθει όποιος χάνει τη δουλειά του, το μισθό του, τις συντάξεις του. Και οι περισσότεροι δεν είναι ούτε βολεμένοι, ούτε κονομημένοι.

Τα έχουν πάρει με το υπάρχον πολιτικό σύστημα, με το πολιτικό προσωπικό που διοικεί αυτή τη χώρα εδώ και δεκαετίες και την έφερε στην κατάσταση που είναι.

Και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι ίδιοι στο ΠΑΣΟΚ είχαν πει πέρυσι ότι «αν δεν πετύχει το Μνημόνιο ο κόσμος θα μας πάρει με τις πέτρες». Γιατί διαμαρτύρονται λοιπόν που τους παίρνουν με τις πέτρες;

Είναι πράγματι πολλές φορές καταδικαστέες οι ακραίες ενέργειες. Τι είναι, όμως, πιο τρομακτικό, να μην έχεις να ταΐσεις τα παιδιά σου, ή να απειλείς τον υπουργό;

Όλοι οι πολιτικοί που βρίσκονται σήμερα στο προσκήνιο πρέπει να καταλάβουν ότι έχει περάσει ανεπιστρεπτί η εποχή που ήταν στο απυρόβλητο. Που έκαναν ότι ήθελαν και ζούσαν σε χρυσά κλουβιά.

Τώρα θα αναγκαστούν να ζουν μέσα στα σπίτια τους και μέσα στη Βουλή και δε θα μπορούν να πάνε ούτε στις εκλογικές τους περιφέρειες. Το κίνημα της αγανάκτησης, παίρνει διαστάσεις ακριβώς επειδή η συμπεριφορά των πολιτικών είναι άθλια.

Ας μην κόπτονται λοιπόν οι πολιτικοί της χώρας αυτής ότι κινδυνεύει η δημοκρατία από τις εξεγέρσεις των πολιτών. Δεν μπορούν να κάνουν κριτική αυτοί που «βιάζουν» τη χώρα με τα μνημόνια, τις λιτότητες και το ξεπούλημα.

Αν δεν αλλάξει το πολιτικό προσωπικό για να υπηρετεί όσα ορκίστηκε να υπηρετήσει, θα το πάρει το ρέμα της κοινωνικής εξέγερσης.

Ας το θυμούνται αυτό πριν είναι πολύ αργά.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Βαγγέλης, Πειραιάς avatar
  Βαγγέλης, Πειραιάς 06/07/2011 15:40:16

  Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο με αυτά ποτ παραθέτει αυτό το άρθρο.

  Μπράβο για την σωστή και πολύ καλή ανάγνωση της πραγματικότητας γύρω μας.

  Συνεχίστε την καλή προσπάθεια σας!

 2. unfair avatar
  unfair 06/07/2011 15:49:04

  youtube.com/watch?v=o-_aHI7D_EQ

 3. Ο Ιθαγενής avatar
  Ο Ιθαγενής 06/07/2011 16:03:55

  Για να ξεκαθαρίσω τη θέση είμαι εναντίον της βίας γιατί δημιουργεί περισσότερα προβλήματα και βία από ότι λύση προσφέρει.

  Ομως οι πολιτικοί και τα παπαγαλάκια τους θα πρέπει να αντιληφθούν ότι η πραγματικότητα δεν είναι τα ωσαννά των υπαλλήλων τους ούτε το αλληλο- γλύψιμο τους .
  Η Κοινωνία βράζει γιατί μεγάλο τμήμα της δεν προσπαθεί πλέον για τη διαβίωση αλλά για την επιβίωση.
  Βία είναι και το κόψιμο μισθών και συντάξεων και των συντάξεων του ...ΟΓΑ των 360 € και η ανεργία και το κλείσιμο των μαγαζιών.
  Βία είναι και η περιορισμένη κυριαρχία και η τήρηση της τάξης της Τρίτης και Τετάρτης Ιουνίου στο Σύνταγμα από την αστυνομία.
  Είναι άσχημο να κράζουν ...βολευτές, να πετούν φραπέ βρισιές και ..φάσκελα ή όπως στην περίπτωση του κυρίου Χατζηδάκη να πέφτουν και ...ψιλές αλλά η βία από τα τηλεοπτικά παράθυρα και από τις επιπτώσεις στην καθημερινότητα των αποφάσεων τους είναι ασύμμετρα ...μεγαλύτερη.
  Μεγαλύτερη βία είναι ο Νόμος περί ευθύνης Υπουργών ή το πόρισμα για το 1.000.000 του κυρίου Τσουκάτου από την ιαχή κλέφτες κλέφτες;
  Θα πρέπει κάποιοι να συνειδητοποιήσουν ότι η ...σύνταξη του ΟΓΑ δεν έχει ισοβαρή σχέση ούτε με το σούσι τους ούτε με την αποζημίωσή τους ούτε με τα προνόμια τους.Είναι πολύ σημαντικότερη γιατί δεν τους χρωστάμε τίποτα μας χρωστάνε τα πάντα καθώς είναι απλά υπάλληλοί μας οι 300.

  ...και αν δεν αλλάξουν θα βουλιάξουν οι περισσότεροι.

  • ό παγωτατζής avatar
   ό παγωτατζής @ Ο Ιθαγενής 06/07/2011 16:19:18

   Καί όσο πάει ή Οργή θα μεγαλώνει:

   " 230.000 ευρώ ο βασικός μισθός της επιτρόπου Μ.Δαμανάκη και 50.000 ευρώ τα έξοδα κίνησης χωρίς τα έσοδα από ακίνητα κτλπ...Παρόλα αυτά παίρνει και βουλευτική σύνταξη κανονικά.Ο βασικός μισθός ενός Επιτρόπου στην ΕΕ είναι για το 2009 ήταν 230.000 ετησίως (προ φόρων), ενώ οι περισσότεροι κερδίζουν αρκετά περισσότερα από το ποσό αυτό αναλόγως του τομέα που εποπτεύουν. Ενδεικτικά, οι περισσότεροι ...λαμβάνουν περί τα 7.000 ετησίως για «έξοδα περιποίησης πελατείας» και 35.000 για "έξοδα στέγασης" - δεύτερο σπίτι στην έδρα της ΕΕ.
   Η (αριστερή) κα Δαμανάκη όμως, δεν αρκείται στα ανωτέρω. Λαμβάνει επίσης 3.391 (καθαρά) μηνιαίως ως.βουλευτική της σύνταξη, και ακόμη 5.166 (καθαρά) κάθε 3 μήνες από τον ΟΤΕ!!!! Σύνολο, δηλαδή, πάνω από 280.000 (ΔΙΑΚΟΣΙΕΣ ΟΓΔΟΝΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ) καθαρά ετησίως!!!
   ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΗΝ!!! ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ, "ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ- ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΤΕΣ"..."""

   Και όσο πάει η Οργή θα γίνεται και ποιό ανεξέλεγκτη...
   ......και ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ!!

 4. ΜΠΛΟΥΜ avatar
  ΜΠΛΟΥΜ 06/07/2011 16:20:05

  Δεν μας βιαζει μονο η ανεργια και η φτωχεια.
  Μας βιαζουν, τα συνεχη ΨΕΜΜΑΤΑ, η συνεχης ΚΟΡΟΙΔΙΑ, οι ΚΛΕΨΙΕς που συνεχιζονται,
  δεν μπορουμε να τ ανεχτουμε αυτα αλλο.

 5. ΜΠΛΟΥΜ avatar
  ΜΠΛΟΥΜ 06/07/2011 16:24:01

  Πολύ θα ηθελα να αναρτησω σε πανω μια γκιλοτινα....
  Κατα τα αλλα η βασιλεια εχει καταργηθει.....
  Ο Λουδοβικος μαλλον ετρωγε λιγοτερα απ τη δαμανακη και ολα αυτα τα καθηκια.....!!!!!

 6. A.M. avatar
  A.M. 06/07/2011 16:40:58

  Για να είμαστε δίκαιοι...
  ... αυτό που συμβαίνει και με τον τρόπο που συμβαίνει είναι άδικο.

  Το 80% (μην πέσω στην υπερβολή και γράψω το 100%) την Ελλήνων ψηφοφόρων - πολιτών ΠΡΙΝ καταφερθεί λεκτικά ή με άλλον βιαιότερο τρόπο κατά των όσων των εκπροσωπούν στην Βουλή οφείλει να πράξει τα εξής με την παρακάτω σειρά προτεραιότητας:

  να δεί την φάτσα του σε έναν καθρέφτη και να κοιταχτεί προσεκτικά.
  να αναλογιστεί εάν πάσχει από κάποια ψυχιατρική νόσο και εάν έχει επισκεφτεί ψυχίατρο τελευταία.

  αν δεν... τότε..

  να μουτζώσει τον εαυτό μου και με τα δυό του χέρια λέγοντας «πάρτα μ@@@κα! για να θυμάσαι τι ψηφίζεις!»

  να πάρει κάμποσά γιαούρτια της προτιμήσής του και να τα τρίψει στα μούτρα του

  να πάρει και μια καρτέ αυγά (κατά προτίμηση ημέρας για να μην βρωμάνε) και να την σπάσει στο κεφάλι του...

  να χώσει και μερικές ξανάστροφες μπάτσες στον εαυτό του με όση δύναμη έχει.. (πιστέψτε με πονάνε πολύ!)

  και αφού κάνει τα παραπάνω ΜΕΤΆ δικαιούται...

  ..να μπαίνει στο διαδίκτυο και να βρίζει ΚΑΙ τους πολτικούς

  να ανοίγει την τηλεόραση και να βρίζει πολιτικούς ΚΑΙ δημοσιογράφους

  να κατεβαίνει πλατεία και να μουτζώνει την Βουλή

  να χώνει και καμμιά μπάτσα ΚΑΙ στους εκπροσώπους του που αυτός ψήφισε.

  Για νάμστε δίκαιοι και όχι άδικοι.

  • ό παγωτατζής avatar
   ό παγωτατζής @ A.M. 06/07/2011 16:53:28

   >>>...Εχουμε περάσει από τα στάδια που αναφέρεις αγαπητέ...προ πολλού!!!
   Μόνον στό ότι δεν είναι ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ πρέπει να δώσουμε έμφαση.
   Αλλιώς αυτοί πού φασκελώνονται και εξακολουθούν να προκαλούν με την στάση τους,ΕΙΝΑΙ ποιο αποφασισμένοι από εμένα σε ένα πράγμα ΜΟΝΟΝ...
   ...Αμετακίνητοι από τίς θέσεις τους και τίς καρέκλες τους(νύν και μελλοντικές)

   • A.M. avatar
    A.M. @ ό παγωτατζής 06/07/2011 17:00:34

    Εσύ φίλε μου, «εγώ» και μερικοί ακόμα μπορεί να έχουμε περάσει την φάση που περιγράφω.
    Για τους περισσότερους όμως Έλληνες να μου επιτρέψεις να αμφιβάλλω για το ότι έχουν κοιταχτεί ποτέ στον καθρέφτη και έχουν αναρωτηθεί για τα όσα έγραψα.
    Και - αν και εύχομαι να διαψευστώ - απόδειξη για τις αμφιβολίες θα είναι οι επόμενες εκλογές, όποτε και αν γίνουν.

    Ως προς το ότι ΔΕΝ είναι όλοι ίδιοι σαφώς και συμφωνώ μαζί σου.
    Οι γενικεύσεις είναι φασισμός.

  • Πεπόνης avatar
   Πεπόνης @ A.M. 07/07/2011 07:31:14

   Να αναφερθεί βεβαίως ότι το ίδιο θα έπρεπε να κάνουν και όσοι κατέληξαν ως "ψητό" στους άψογους γερμανικούς φούρνους της εθνικής απολύμανσης του Γ' Ράιχ... Αυτοφασκέλωμα μετά θάνατον, εννοείται... Εντελώς τραγική υπόθεση.

   Η καραμέλα της συνυπευθυνότητας έχει λιώσει. Υπεύθυνος κατά πρώτο λόγο είναι/οφείλει να είναι αυτός που έχει/κρατάει μια υπεύθυνη θέση. Ο πρώτος υπεύθυνος της χώρας είναι ο εκάστοτε πρωθυπουργός. Αν δεν μπορεί να είναι υπεύθυνος όπως πρέπει, ας γίνει πωλητής λακέρδας, ή καντιλανάφτης, δεν είναι ντροπή, ακόμη και αν κατάγεται από μεγάλο τζάκι.

   Αν ο συνταξιούχος κηπουρός του εθνικού κήπου, που δεν αρνήθηκε, ή έστω κακώς επεδίωξε το ρουσφέτι και δέχθηκε μια θέση, την οποία, αφενός ούτε ήξερε επάξια να επανδρώσει, αλλά και σύμφωνα με την "ηθική του πολίτη" ούτε έπρεπε να δεχτεί, εξαιτίας της ανικανότητας του ή εξαιτίας του ότι ένας κήπος, παρόλη την καλή φυσιολατρική θέληση, δεν χρειάζεται δέκα κηπουρούς ανά δέντρο, αν λοιπόν αυτός ο κηπουρός, συνταξιούχος πιά, τιμωρείται με την απόλυτη ταπείνωση της "ζητιανιάς στα γεράματα", τότε ποιά πρέπει να είναι η ποινή για τον πρωτεργάτη/τους πρωτεργάτες του διασυρμού 11.000.000 αξιοπρεπειών;

   Βαρέθηκα να ακούω τις διάφορες εκδοχές του "μαζί τα φάγαμε". Δεν τα έφαγα εγώ μαζι με τον Τσοχατζόπουλο. Εγώ ιδρώνω για να αποκτήσω ένα μικρό σπίτι, σαράντα ασταμάτητα χρόνια - εκείνος "απέκτησε" 136 βίλες, ατσαλάκωτος.

   Ούτε δέχομαι ότι θα έπρεπε να προσέχω περισσότερο ποιόν ψηφίζω. Σίγουρα είναι ευθύνη του πολίτη να ψηφίζει με σύνεση και κατόπιν ώριμης σκέψης. Αυτό όμως δεν αναιρεί την ύπαρξη μηχανισμών μαφιόζικης υφής στην πολιτική, που διαστρεβλώνουν την έκφραση της λαϊκής βούλησης σε τέτοιο βαθμό, ώστε τελικά όποιον και να ψηφίσεις να έχεις το ιδιο αποτέλεσμα. Υπάρχει πλέον σοβαρό θέμα (αν)αξιοπιστίας του πολιτικού κόσμου.

   Το τελευταίο μεγάλο ψέμα είναι το "Λεφτά υπάρχουν" πριν τις εκλογές που έγινε "σου παίρνω το σπίτι" μετά τις εκλογές, δεν είναι όμως το μοναδικό, ούτε το μεγαλύτερο. Ο κόσμος είναι εξουθενωμένος από την δουλειά του, στην Ελλάδα μάλιστα περισσότερο εξουθενωμένος από την σχεδόν καθημερινή, αναγκαστική επαφή του με τον αδηφάγο δημόσιο τομέα, και δεν έχει ούτε όρεξη ούτε χρόνο να γίνει ο ίδιος "βεζύρης στην θέση του βεζύρη".

   Είναι σαν να απαιτείς από τον ναρκωμένο ασθενή να επιβλέπει κάθε στάδιο της εγχείρησης. Ο ασθενής μπορεί μόνο να επιλέξει τον χειρούργο του σύμφωνα με αυτά που εκείνος λέει για τον εαυτό του, και σύμφωνα με γνώμες τρίτων. Επίσης σύμφωνα με όσα διαβάζει στον τύπο, την ενημέρωση λοιπόν που απολαμβάνει από το περιβάλον. Αν αποτύχει η εγχείρηση, τότε ο ασθενής, ή οι συγγενείς του, κυνηγούν τον γιατρο, μέχρι να βρουν τι έφταιξε. Και αν έφταιξε ο γιατρός, τότε τον τιμωρούν. Αν δεν ήταν έτσι η σειρά των πραγμάτων, τότε θα μπορούσε ο καθένας να χειρουργεί τον εαυτό του.

   Η εμπιστοσύνη μεταξύ των ανθρώπων έιναι το κύριο συστατικό ενός πολιτισμού. Αν δεν υπάρχει αυτή, τότε κυριαρχεί το χάος. Όχι το δημιουργικό χάος, αλλά η άβυσσος.

   Είναι σαν να απαιτείς από τον πολίτη να διαβάσει και να απορρίψει το μνημόνιο και το δάνειο, ενώ δεν έχει ούτε τον χρόνο, ούτε την γνώση, ούτε την θεσμική ιδιότητα και δυνατότητα να κάνει κάτι τέτοιο, αν και εφόσον το διαβάσει και το καταλάβει, και ενώ την ίδια στιγμή ο θέση και φύση υπεύθυνος πολιτικός στην καλύτερη περίπτωση δεν ενδιαφέρεται να ασχοληθεί, και στην χειρότερη "γνωρίζει", αλλά πράττει εσκεμμένα λάθος, παρόλο που "γνωρίζει".

   Μήπως η έννοια "τηρουμένων των αναλογιών" είναι το πρώτο που πρέπει να ληφθεί υπόψιν;

   Αν δεν μπουν πολιτικοί και παράγοντες της δημόσιας ζωής στην φυλακή και αν δεν δημευθούν περιουσίες τους που δημιουργήθηκαν με παράνομο τρόπο, όσο ψηλά και αν βρίσκονται στην πολιτική και οικονομική ιεραρχία του τόπου, δημοσιογράφων και μεγαλοσυνδικαλιστών συμπεριλαμβανομένων, τότε κανείς δεν έχει δικαίωμα να μειώσει έστω και ένα ευρώ από οποιαδήποτε σύνταξη ενός οποιουδήποτε πολίτη.

   Όσο αυτό δεν συμβαίνει, καθε μέρα που περνάει θα βρισκόμαστε ένα βήμα πιο κοντά στην ανεξέλεγκτη βία.

   Σημαντικό στοιχείο ενός πολιτικού δεν αποτελεί το έργο που έχει παράγει, αλλά το έργο που έχει παράγει τηρώντας τους νόμους που απαιτεί να τηρούν οι άλλοι. Όλοι ξέραμε ή υποθέταμε μέχρι τώρα, ότι οι πολιτικοί είναι ανέντιμοι. Εφόσον όμως μας άφηναν να είμαστε και εμείς ανέντιμοι, πιστεύαμε, σωστά, ότι δε θα έχουμε πρόβλημα. Αυτό που εξοργίζει τώρα, δεν είναι οι καταιγιστικές περικοπές και τα σκληρά μέτρα, αλλά η αδικία στον καταμερισμό των θυσιών. Μαζί βέβαια με το προκείμενο ξεπούλημα της χώρας, που δεν έχει προηγούμενο. Ξεπούλημα, που δεν έρχεται σε καμμία αρμονία με το χρέος. Δεν απαρνιέσαι κυριαρχικά δικαιώματα αιώνων μόνο και μόνο επειδή κάποιοι στοιχημάτισαν πονηρά στην χρεοκοπία σου! Σε τέτοια περίπτωση τους αλλάζεις τα φώτα, εκτός αν είσαι ηλίθιος ή προδότης, ή και τα δύο, ή έχεις μυστική συμφωνία ξαφνικής διάσωσης με εξωγήινους.

   • Πεπόνης avatar
    Πεπόνης @ Πεπόνης 07/07/2011 07:33:10

    Υπεύθυνος είναι αυτός που πάτησε το κουμπί του φούρνου, όχι αυτός που τον έσυραν μέσα, ακόμη και αν αρχικά ζήτησε να συρθεί μέσα.

 7. Aggelos avatar
  Aggelos 06/07/2011 17:31:44

  "Όλα ξεκίνησαν όταν ο Κ. Χατζηδάκης, τόλμησε να περπατήσει στο δρόμο μετά από μια διαδήλωση. Τον πήραν χαμπάρι και τον έσπασαν στο ξύλο. Ένας από τους δράστες συνελήφθη πριν από μερικές ημέρες και ομολόγησε ότι ήταν αγανακτισμένος και θόλωσε που είδε μπροστά του πολιτικό."


  ο οποιος ειναι πιο σεμνος απο του πασοκες που απλα τους εβρισαν


  ο Χατζηδακης δεν εχει κανει ουτε μια προκλητικη δηλωση μετα την κατραπακια..
  ενω ο παγκαλος που δεν τον αγγιξαν ολο απειλει τραμπουκους και συριζα..

  ετσι,,για να βλεπουμε ηθη ανθρωπων..

 8. ΕΥΑ avatar
  ΕΥΑ 06/07/2011 18:30:05

  Εδώ βγάζουν δελτίο τύπου για την ψαροταβέρνα...

 9. occultist avatar
  occultist 06/07/2011 18:51:00

  ¨¨Όλα ξεκίνησαν όταν ο Κ. Χατζηδάκης, τόλμησε να περπατήσει στο δρόμο μετά από μια διαδήλωση.¨¨
  Παρακαλώ διορθώστε σε "όλα ξεκίνησαν οταν ο νυν αντιπρόεδρος ήθελε να γίνει πρόεδρος (όπως λέμε χαλίφης στην θέση του χαλίφη).¨ Ανοιξε μεγάλη σχολή ο Ρέλλος με τον φραπέ του.

  • Μητρος avatar
   Μητρος @ occultist 06/07/2011 21:18:18

   Ω ρε θράσσος να θέλει να περπατήσει μετά την διαδήλωση!
   Τι Ξεπεσμός!
   Ε ρε βρεγμένη σανίδα που θέλει κτός!

 10. ΓΙΑΝΝΑ avatar
  ΓΙΑΝΝΑ 06/07/2011 19:42:38

  Φάκτορα
  η αγανάκτηση προέρχεται κυρίως από το ξεπούλημα της Πατρίδας μας και από τον προπηλακισμό που έχουμε υποστεί όλοι οι Έλληνες από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ στο εξωτερικό που μας αποκαλούσε τεμπέληδες, κοπρίτες και διεφθαρμένους.
  Αυτά μας κάνουν και βγαίνουμε από τα ρούχα μας και αντιδρούμε με οργή.
  Και ξέρει το καθεστώς του ΠΑΣΟΚ ότι οι αγανακτισμένοι ανήκουμε σε όλες τις παρατάξεις και όχι μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ.

 11. Orestios avatar
  Orestios 06/07/2011 21:06:22

  Η λέξη οργή είναι λίγη για να περιγράψει την επιθυμία για ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
  Οι Έλληνες αυτήν αναζητούν και καμία κυβέρνηση δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο σε αυτή την αναζήτηση.

 12. Γιάννης Χριστόπουλος avatar
  Γιάννης Χριστόπουλος 07/07/2011 00:07:09

  Βία είναι να μη μπορεί ο γονιός να αγοράσει πράγματα για τα παιδιά του. Βία είναι να αυτοκτονεί ο επαγγελματίας από ντροπή για τα χρέη του. Βία είναι να μη μπορεί ο νέος να κάνει όνειρα. Βία είναι να καταργούν το ελληνικό Σύνταγμα και τη δημοκρατία και να μη μιλάει κανείς. Βία είναι να σου ξεπουλούν τη χώρα για πενταροδεκάρες. Κατάλαβες τώρα πουλημένε προδότη πολιτικέ τι σημαίνει βία;;; ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ.

  • juliet avatar
   juliet @ Γιάννης Χριστόπουλος 07/07/2011 10:32:39

   Επίκτητος:''Δεν θρηνώ όταν πεθαίνει ένας άνθρωπος ,όταν χάνει τα χρήματα,τα κτήματα ή ολόκληρη την περιουσία του,όλα όσα μπορεί να του ανήκουν .Είναι όμως πολύ κρίμα όταν ένας άνθρωπος χάνει ό,τι σημαντικότερο έχει ,την αξιοπρέπειά του''.

 13. lazaros avatar
  lazaros 07/07/2011 05:02:59

  μια και μονο ειναι η λυση, οπως ειπε και ο γερος του Μορια." φωτια και τσεκουρι στους προσκυνημενους."ολα τα αλλα ειναι ιστοριες για αγριους

 14. ΙΩΝΑΣ avatar
  ΙΩΝΑΣ 07/07/2011 08:59:04

  Δηλαδή, για να καταλάβω, όλος συλλήβδην ο πολιτικός κόσμος μας φταίει? Όλοι οι πολιτικοί μετέτρεψαν το πρόβλημα χρέους σε κρίση δανεισμού? Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος της χώρας μας φόρτωσε το μνημόνιο? Μήπως τις συνεννοήσεις, κάτω από το τραπέζι, με το ΔΝΤ,από το καλοκαίρι του 2009, τις έκαναν με τον Στρος Καν, όλα τα κόμματα? Το ναι σε όλα στους διεθνείς τοκογλύφους, χωρίς ίχνος διαπραγμάτευσης, το είπαν όλες οι πτέρυγες του Ελληνικού Κοινοβουλίου? Ε, λοιπόν όχι, κύριοι. Αυτοί που προέβησαν στις πιο πάνω αναφερόμενες ...πατριωτικές ενέργειες, ...ευεργετώντας τον Λαό, που τους εμπιστεύθηκε με την ψήφο του, έχουν ονοματεπώνυμο και ανήκουν σε συγκεκριμένο κόμμα. Στεγάζονται όλοι στο ΠΑΣΟΚ και δρουν από κοινού, απόλυτα συντονισμένοι στις έξωθεν εντολές, που τους υπαγορεύονται από τα αφεντικά τους, που τους ετοίμαζαν από καιρό. Λειτουργούν εν πλήρη συνειδήσει, εις βάρος του Έθνους και γι αυτό ακριβώς θα υποστούν τις συνέπειες, όταν έρθει η ώρα. Και δεν θα αργήσει...

  • juliet avatar
   juliet @ ΙΩΝΑΣ 07/07/2011 10:01:51

   Ιωνα,καλημέρα,
   Σωστά,τώρα θα πρέπει να λέγονται με τ΄όνομά τους ΟΛΑ.Η λήθη και το δεν βαριέσε τελείωσε .Αυτοί που είχανε έτοιμο το σχέδιο και την εφαρμογή του έχουνε κόμμα ,είναι το κόμμα εξουσίας το ΠΑΣΟΚ.
   Αν κάποιοι θέλουνε να τα ξεχνάνε ας περάσουνε απο το πράσινο ταμείο να πάρουνε τ΄ευρωομόλογα της προδοσίας .
   Και σωστά,δρούνε με ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ για την ΠΡΟΔΟΣΙΑ της ΠΑΤΡΙΔΑΣ.
   Αυτοί δεν έχουνε πατρίδα ,είναι ένας στρατός εύπλαστων όντων μπολιασμένων με δηλητήριο εναντίον οτιδήποτε δεν πρασινίζει ακόμη και αν αυτό είναι βάλτος με κακοσμία.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.