#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
04/04/2012 12:20
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Κανείς δεν μπορεί να αναστήσει τo ΠΑΣΟΚΦαίνεται ότι ο κ. Βενιζέλος έμαθε ότι το ερχόμενο Σάββατο είναι του Λαζάρου και ο Χριστός μέχρι και πεθαμένους ανάστησε, οπότε σκέφτηκε ότι μπορεί να αναστηθεί και το πεθαμένο και κακοφορμισμένο ΠΑΣΟΚ.

Μάλιστα, ο πρόεδρος του κόμματος έριξε και μια φοβερή ατάκα, προφανώς καλώντας όποιον άγιο κάνει θαύματα να περάσει κι από την Ιπποκράτους. Ο κ. Βενιζέλος κάλεσε τα στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης α' και β' βαθμού από όλη τη χώρα να αναδείξουν το  πρόσωπο αλληλεγγύης και κοινωνικής ευαισθησίας του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Βενιζέλος κάλεσε τους περιφερειάρχες, δημάρχους, περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους και γενικότερα τον κόσμο της Τ.Α. να μετάσχουν ενεργά και δυναμικά στην προεκλογική μάχη με στόχο μια αυτοδύναμη Ελλάδα και τους εξήγησε για ποιόν λόγο το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να έχει τη δύναμη μετά από τις εκλογές να παίζει καθοριστικό ρόλο στην πολιτική διεύθυνση της χώρας.

Λογικά ο κ. πρόεδρος θα πρέπει να έχει χιούμορ όταν μιλά για κοινωνικό πρόσωπο του ΠΑΣΟΚ. Μα που είναι αυτό; Τώρα το θυμήθηκε ο κ. Βενιζέλος και μάλιστα κάνει ανακοινώσεις του τύπου ότι έχει πολύ μεγάλη σημασία να αξιοποιηθούν στο έπακρο προγράμματα, όπως το νέο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» που καλύπτει πολύ περισσότερες ανάγκες, τα προγράμματα αυτεπιστασίας των δήμων για την καταπολέμηση της ανεργίας και την τοπική ανάπτυξη.

Μα όλα αυτά η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ δεν τα διέλυσε; Τη Βοήθεια στο Σπίτι ο κ. Παπανδρέου δεν την διέλυσε; Κοροϊδευόμαστε δηλαδή;

Την ίδια στιγμή το ΠΑΣΟΚ επιμένει στις γνώριμες παλαιοκομματικές πρακτικές των προεκλογικών ρουσφετιών, στην προσπάθειά του να εξαπατήσει για μια ακόμα φορά τον ελληνικό λαό. Αμετανόητο μέχρι τελικής πτώσεως, το κόμμα που έφερε τη χώρα στο χείλος της καταστροφής και καταδίκασε την κοινωνία στη φτώχεια και την εξαθλίωση αγωνίζεται απεγνωσμένα να διασωθεί από τη βέβαιη πρωτοφανή εκλογική κατρακύλα του, διορίζοντας «ημετέρους» και τάζοντας ξανά ανύπαρκτες παροχές, μήπως και περισώσει μερικές ψήφους.

Είναι πραγματικά απίστευτο, και όμως αληθινό, ότι τα στελέχη της κυβέρνησης Παπανδρέου  συνεχίζουν την πολιτική των προεκλογικών προσλήψεων, του ρουσφετιού και της παροχολογίας σε μια Ελλάδα που είναι βυθισμένη στην ύφεση και υποβάλλει τους πολίτες της σε πρωτόγνωρες, αιματηρές οικονομικές θυσίες.

Θα αναφέρουμε μόνο τρεις χαρακτηριστικές περιπτώσεις. Η πρώτη αφορά την απόπειρα του κ. Σηφουνάκη να περάσει ευνοϊκή ρύθμιση για τη νομιμοποίηση των αυθαιρέτων στη Θράκη. Η δεύτερη σχετίζεται με την υπόσχεση του υπουργείου Οικονομικών για δήθεν χορήγηση επιδόματος θέρμανσης στους μη έχοντες. Και η τρίτη αφορά το όργιο προεκλογικών διορισμών «ημετέρων» στελεχών στη ΔΕΗ με παχυλούς μισθούς που ξεπερνούν τις 9.000 ευρώ το μήνα. Γεγονός που συνιστά πρόκληση, όταν μια σημαντική μερίδα του πληθυσμού αδυνατεί να εξασφαλίσει ακόμα και τη στοιχειώδη καθημερινή της διαβίωση. Είναι φανερό ότι το ΠΑΣΟΚ, στην απελπισία του, επιστρατεύει την πάγια τακτική του ρουσφετιού, η οποία, όμως, δεν (μπορεί να) έχει θέση στην Ελλάδα τού σήμερα. Και αυτό το γνωρίζει πια πολύ καλά ο ελληνικός λαός και θα το δείξει στην κάλπη.

Φαίνεται ότι ο κ. Βενιζέλος άρχισε την προεκλογική του εκστρατεία διαγράφοντας το Ο κόσμος, όμως, δεν έχει ξεχάσει αυτά που θέλει να ξεχάσει ο κ. Βενιζέλος και οι σύντροφοί του. Και θα το αποδείξει στις κάλπες.

Διότι είπαμε να γίνονται θαύματα. Αλλά να αναστήσει το ΠΑΣΟΚ και μάλιστα με κοινωνικό πρόσωπο ούτε… ο Χριστός δεν μπορεί να το κάνει.

Antinews, με πληροφορίες από "Ελεύθερο Τύπο"

ΣΧΟΛΙΑ

 1. JKAL avatar
  JKAL 04/04/2012 12:26:25

  Για μας, θα μπορούσε Εκείνος να κάνει κάτι;

 2. anagnostopoulos panagiotis avatar
  anagnostopoulos panagiotis 04/04/2012 12:29:44

  Το πρόβλημα μας δεν είναι η ανάσταση ή όχι του ΠΑΣΟΚ, αλλά τα λάθη που κάνει συνέχεια η ΝΔ. Σύρθηκε στην παγίδα του μνημονίου τον Οκτώβρη από έναν πρωθυπουργό που θεωρείται χαμηλού iq, συγκυβερνάει έχοντας την απόλυτη μειοψηφία στην κυβέρνηση, εισπράττει τη φθορά της εξουσίας χωρίς κανένα όφελος, κατακερματίστηκε διαγραφοντας ανόητα βουλευτές της κλπ κλπ. Καλά είναι να υποστηρίζεις το κόμμα σου, αλλά οι παρωπίδες βλάπτουν.

  • GreekInLux avatar
   GreekInLux @ anagnostopoulos panagiotis 04/04/2012 13:27:07

   Mάλιστα κύριε Αναγνωστόπουλε... δηλαδή ξαφνικά δεν ασχολούμαστε με το ΠΑΣΟΚ και τις ευθύνες του και μας βρωμάει η ΝΔ. Εξαιρετική η λογική σας και γι αυτό ακριβώς το λόγο η πιθανότητα νεκρανάστασης του ΠΑΣΟΚ παραμένει τρομακτικά πιθανή. Να βάλουμε στην άκρη τα θανάσιμα, εγκληματικά λάθη τους και να καταδικάσουμε τη ΝΔ για όσα συγκριτικά με αυτά του ΠΑΣΟΚ, μοιάζουν με πταίσματα. Παρεμπιπτόντως...αν ήταν βλακώδης η διαγραφή βουλευτών, γιατί πολλές φορές η επανένταξή τους συνοδεύτηκε από ειρωνικά σχόλια; ούτε στο σακί, ούτε στο σακόδεμα (όπως λέμε στην ιδιαίτερη πατρίδα μου) μας βρίσκω...

 3. Ο Θείος avatar
  Ο Θείος 04/04/2012 12:33:11

  "Ποτέ μη λές ποτέ" (James Bond), ιδίως στη χώρα του διαχρονικού "θαύματος", που επιδοτεί Καγιέν για αγροτικά μηχανήματα και φτιάχνει λιμάνια στα Τρίκαλα.
  Βλέπω πολλούς που με όπλο τη βλακεία, προσπαθούν να το αναστήσουν.

 4. franc avatar
  franc 04/04/2012 12:40:24

  Αν ο Σαμαρας αποκλείσει την συνεργασία μαζί του, ειναι ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ. Θα τον αφήσουν οι Γερμανοί να το κάνει αφου είναι πλέον δικό τους?

 5. Tonia G. avatar
  Tonia G. 04/04/2012 13:11:58

  Τη γαλέρα του ΠΑΣΟΚ τη περιμέναμε να πάει για φουντο. Την άλλη όμως που βυθίζεται ποιος την περίμενε;

 6. Dexi Extrem avatar
  Dexi Extrem 04/04/2012 13:33:30

  Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να πέθανε, οι πρακτικές, οι άνθρωποι και οι ιδέες του ΠΑΣΟΚ όμως ζούν και βασιλεύουν. Τί και αν πλέον κρύβονται σε κομματίδια τύπου ΔΗΜΑΡ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΡΜΑ, ΑΝΕΛ, Χρυσή Αυγή; Τί; Δεν υπάρχουν φασίστες πρώην ΠΑΣΟΚτζήδες; Τί; Η Χρυσή Αυγή είναι ακροδεξιά; Ποιοί; Οι εθνικοΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ;

 7. avanti avatar
  avanti 04/04/2012 13:34:01

  Καλά κάνει και μιλάει ο μπένι στους δημάρχους γιατί έτσι κι αλλιώς στους πολίτες δεν μπορεί να μιλήσει, κάτι θα ψυλιάζεται για το τι μπορεί να συμβεί, γι αυτό λοιπόν ας μείνει εκεί, με τους δημάρχους, καλά είναι.
  Ερε μπένι, θα θυμάσαι τις συγκεντρώσεις του αντρέα και θα ξερογλείφεσαι, αλλά δεν πειράζει, αρκεί που πήρες το στέμμα.

 8. factorx avatar
  factorx 04/04/2012 20:14:18

  Δείτε αντιγραφή και άγιος ο Θεός που πέφτει:

  http://www.newsnow.gr/article/43148/kaneis-den-mporei-na-anastisei-to-pasok.html

  Σαν δεν ντρέπονται

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.