#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
15/05/2012 11:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Καμμένος διαψεύδει ... ΚαμμένοΑπίστευτο θρίλερ τις τελευταίες ώρες σχετικά με το σχηματισμό κυβέρνηση με συμμετοχή και των Ανεξάρτητων Ελλήνων και με βάση το έγγραφο που έδωσε ο Π. Καμμένος στην Προεδρία της Δημοκρατίας που αποκάλυψε το antinews, ενώ κυρώθηκε η προγραμματισμένη για τις 13.00 συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια, με τον επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Ο κ. Καμμένος θα παραστεί, ωστόσο, κανονικά στη διευρυμένη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, υπό τον Κ. Παπούλια, που θα πραγματοποιηθεί στις 14.00.

Μιλώντας το πρωί στον Σκαι ο κ. Καμμένος διέψευσε ότι έδωσε ποτέ τέτοιο έγγραφο και μίλησε για πλαστογράφους και προβοκάτσιες.

Είπε ότι σε καμιά περίπτωση δε θα συνεργαστεί με Βενιζέλο και Σαμαρά κι ότι ουδέποτε ζήτησε το υπουργείο Άμυνας και την αντιπροεδρία προκειμένου να στηρίξει κυβέρνηση προσωπικοτήτων. Επέμεινε δε στα σημεία που το κόμμα του κατέθεσε προχθές. Εκανε επίσης λόγο για προβοκάτσια, σημειώνοντας ότι «κυβερνήσεις συνεργασίας δεν γίνονται με προβοκάτσιες» και υποστηρίζοντας ότι οι Ανεξάρτητοι Ελληνες δέχονται «επίθεση κάτω από τη ζώνη».

Ωστόσο, δημιουργείται μείζον θέμα καθώς δε μπορεί να συκοφαντείται η Προεδρία της Δημοκρατίας με τέτοιο τρόπο. Ο επικεφαλής του γραφείου του κ. Παπούλια ήταν αυτός που έδωσε στη δημοσιότητα το έγγραφο για το οποίο ο κ. Καμμένος λέει ότι δεν έχει ιδέα. Το σχετικό έγγραφο στη συνέχεια διενεμήθη στα πολιτικά κόμματα, όπως επιβεβαίωσε σήμερα και το ΚΚΕ.

Από την Προεδρία της Δημοκρατίας δόθηκε φάκελος στην κ. Παπαρήγα - όπως και στους άλλους αρχηγούς - και με τις θέσεις του κ. Καμμένου, όπου υπάρχει και σενάριο Β για ψήφο ανοχής, επιβεβαίωσε ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου του ΚΚΕ Μάκης Μαΐλης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

Δεν μπορεί συνεπώς να κατηγορείται η Προεδρία ούτε για πλαστογραφία ούτε γιατί έδωσε ένα έγγραφο το οποίο οι Ανεξάρτητοι Έλληνες τώρα δεν αναγνωρίζουν.

Το ιστορικό

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, μετά την χθεσινή αποκάλυψη του Antinews, ο πρόεδρος των  “Ανεξάρτητων Ελλήνων”,  κατά την τελευταία του συνάντηση με τον κ. Παπούλια  έθεσε ως προϋπόθεση για να στηρίξει  κυβέρνηση συνεργασίας, να ορίσει το κόμμα του την πολιτική ηγεσία για τη θέση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας  αλλά και τις δύο θέσεις, του αντιπροέδρου και μέλους της ΕΔΕΥ.

Επίσημες πηγές της Προεδρίας της Δημοκρατίας που ρωτήθηκαν αποκάλυψαν ότι πέραν των γνωστών 7 προτάσεών του ο κ. Καμμένος κατέθεσε και 3 διαφορετικά σενάρια τα οποία έχουν να κάνουν ως εξής:

Σύμφωνα με το πρώτο σενάριο αν γινόταν δεκτές οι  7 προτάσεις των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο κ. Καμμένος θα συμμετείχε σε μια κυβέρνηση  υπό τον όρο να όριζε εκείνος τον πρωθυπουργό ή τον υπουργό Εξωτερικών, τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών, τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο στο Invest in Greece, τον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, τον αναπληρωτή υπουργό Ενέργειας και δύο θέσεις στην Εταιρεία Διαχείρισης Ελληνικών Υδρογονανθράκων (ΕΔΕΥ).

Με το δεύτερο θα έδινε ψήφο ανοχής για λίγους μήνες στην όποια κυβέρνηση σχηματιστεί με τις λοιπές πολιτικές δυνάμεις εφόσον η χώρα αντιμετωπίζει υπαρκτό και άμεσο κίνδυνο εθνικής ασφάλειας και υπό την προϋπόθεση ότι θα ορίσει την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας καθώς και τις δύο θέσεις αντιπροέδρου και μέλους στην ΕΔΕΥ.Το τρίτο σενάριο έχει να κάνει με την περίπτωση που θα υπάρξει ασυμφωνία δημιουργίας κυβέρνησης. Σε αυτή την περίπτωση ο κ. Καμμένος ζητά νέες εκλογές με υπηρεσιακή κυβέρνηση υπό τον Πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας ή τον Πρόεδρο του Αρείου Πάγου ή τον Πρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου.  Σε αυτή την περίπτωση οι Ανεξάρτητοι Έλληνες απαιτούν το διορισμό υπηρεσιακών υπουργών Εσωτερικών και Προστασίας του Πολίτη, τη μη ψήφιση οποιουδήποτε μέτρου σε εφαρμογή της νέας δανειακής σύμβασης  και του νέου Μνημονίου και την αναστολή εφαρμογής των ήδη ψηφισάντων.

Τελικά όλα δείχνουν ότι ο έγγραφο είναι υπαρκτό και αυτό συνάγεται και από τα πρακτικά της συνάντησης Παπούλια - Καμμένου:

ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ (Πρόεδρος της Δημοκρατίας): Μπορώ να έχω αυτόν τον κατάλογο των προτάσεών σας;

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ (Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων): Ευχαρίστως να τον δώσω στη Γραμματεία σας σε μία επιστολή

Διαβάστε εδώ την χθεσινή αποκάλυψη του Antinews

ΣΧΟΛΙΑ

 1. tasos1 avatar
  tasos1 15/05/2012 11:05:22

  Αυτό είναι πολιτική αξιοπιστία; Μπορεί κανείς να δει σοβαρά αυτόν τον κύριο ως πολιτικό;

  • Ο Ιθαγενής avatar
   Ο Ιθαγενής @ tasos1 15/05/2012 21:33:11

   Η ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα το απόγευμα η Προεδρία της Δημοκρατίας:

   «Στις 13.5.2012 στην κατ’ ιδίαν συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, ο κ. Καμμένος έδωσε στον κ. Παπούλια ένα κείμενο με τις θέσεις των Ανεξαρτήτων Ελλήνων το οποίο περιείχε διάφορα σενάρια για τον σχηματισμό κυβέρνησης. Με παράκληση του Προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, το κείμενο αυτό κοινοποιήθηκε στους υπόλοιπους αρχηγούς κομμάτων».

   Στην αρχή δεν έδωσε τίποτα
   Μετά τις 7 θέσεις
   Μετά non paper
   Μετά έστειλε email

   ......μετά ΟΛΟΙ και όταν λέμε ΟΛΟΙ οι ...υπόλοιποι: σκευωρούν συνωμοτούν και ψεύδονται....θα είναι τεράστιο το μεγαλείο του ανδρός, θα είναι απέραντη η μοναξιά να είναι μόνος εναντίον ΟΛΩΝ.

   Δεν πειράζει όμως και στον Δον Κιχώτη ....οι ανεμόμυλοι έφταιγαν, γιατί υπάρχει η πραγματικότητα υπάρχει όμως και η αντίληψη ...της όρασης

 2. Flat avatar
  Flat 15/05/2012 11:44:58

  Σε αυτή την δύσκολη εθνικά ώρα κρεμόμαστε από τον Τσιπρα και τον Καμένο. ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ που τους ψηφισατε.

  • Φρικιό avatar
   Φρικιό @ Flat 15/05/2012 14:02:01

   Σιγά μην ντρέπονται οι ΕΛ για τους ΣΥΝγΚΑΜΜΕΝΟΥΣ,

   • EvThymios avatar
    EvThymios @ Φρικιό 15/05/2012 18:46:49

    ο Αγγελέτος Κανάς θα έπαιρνε το πόστο το σχετικό με θέματα ενέργειας, ξέρει από γεωθερμία!

 3. ilektro77 avatar
  ilektro77 15/05/2012 11:53:04

  Η Ν.Δ έφτασε στο ναδίρ για να αποκαλυφτεί ότι η οργή του ψηφοφόρου δεν λειτουργεί θετικά. Αφού ξέσπασαν, πλέον το μόνο που απομένει είναι να επιστρέψουν γρήγορα στο σωστό δρόμο γιατί το αποτέλεσμα της επιλογής τους θα είναι ανεπανόρθωτο. Εκτός εάν νομίζουν ότι η σοβιετική Ελλάδα είναι μια καλή επιλογή. Το μήνυμα το στείλατε. Μην υπερβάλλετε άλλο. Στηρίξτε την παράταξη των εθνικών συμφερόντων.

  • επισκευαστης ψηφων avatar
   επισκευαστης ψηφων @ ilektro77 15/05/2012 12:48:30

   Ναι, πρεπει να "διορθωσουν" κι' αυτοι την ψηφο τους !

  • Spiros avatar
   Spiros @ ilektro77 15/05/2012 13:15:52

   Ποιο σωστό δρόμο?Το μαντρί μάλλον εννοείς..Είδαμε που μας έφτασαν τόσα χρόνια που κυβέρνησαν και οι δύο!

   • TopGunZ avatar
    TopGunZ @ Spiros 15/05/2012 14:46:19

    Στους "δύο" φαντάζομαι συμπεριλαμβάνεται και το στελεχιακό δυναμικό των Ανελλήνων, προεξέχοντος του αρχηγού τους?

 4. μαρια τσωνη avatar
  μαρια τσωνη 15/05/2012 11:54:17

  ΟΛΙΓΙΣΤΟΙ ΟΛΟΙ

 5. ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟΙ avatar
  ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟΙ 15/05/2012 11:58:07

  Αυτόν τον άνθρωπο τον ψήφησαν 600.000 Ελληνες. Τι να πω!

 6. ΝΙΚΟΣ Π avatar
  ΝΙΚΟΣ Π 15/05/2012 12:12:20

  πως καταφερε η νδ αντιπαρατιθεμενη μ'αυτους να εχει αυτο το ποσοστο;σχιζοφρενεια.Επρεπε να καταλαβει την απελπισια και τον πανικο οσων ειδαν να διαλυεται η ζωη τους και τα ονειρα τους σε πολυ μικρο χρονικο διαστημα ,δεν καταφερε να δωσει εικονα στιβαρης αποφασιστικης ηγεσιας που δινει ελπιδα.

 7. Σταύρος avatar
  Σταύρος 15/05/2012 12:13:37

  (το διόρθωσε/διέγραψε ο Φάκτορας χτες)

  Έγραφε κάποιος σε ένα ιστολόγιο, για "σθεναρή αντίδραση του Πάνου".
  Είδατε κάποια σθεναρή αντίδραση;
  Ακούσατε τον δούπο από την παλάμη στο τραπέζι να καλύπτει τα... γαλλικά;
  Ακούσατε ένα μονοσύλλαβο δυνατό ΟΧΙ;
  Όχι ε;

  Κάποιος φίλος μας φωνάζει από το απέναντι πεζοδρόμιο, "...ε, ρε Σταύρο.." και θέλουμε να τον χαστουκίσουμε για το "ρε"!
  Θα σε ξεμπρόστιαζε κάποιος ως τυχοδιώκτη και οπορτουνιστή κι εσύ θα έλεγες
  "δέχομαι ότι είμαι τυχοδιώκτης και οπορτουνιστής αλλά, εσύ που το... ξέρεις;!"
  Δέχεται την ύπαρξη του εγγράφου ο Πάνος Καμμένος αλλά, δεν το έδωσε... αυτός!!!

  Διαμαρτύρονται τα τρολλ του Πάνου, ότι δεν τον "παίζουν" στα κανάλια τώρα.
  Γιατί άραγε;
  Αποστολή εξετελέσθη!
  Όχι μόνο έκοψε ψήφους από έναν σοβαρό συνομιλητή των Ευρωπαίων, όχι μόνο πέρασε το "αντιμνημονιακό μήνυμα" στην πλευρά της κοινωνίας στην οποία δεν είχε πρόσβαση η αριστερά, αλλά έπαιξε (και παίζει) το Ανθελληνικό παιχνίδι των Εσπέριων "συμμάχων".

  (θα το θέσω ήπια Φάκτορα)
  ΑΝΕΛ 10,5%
  Ένας στους δέκα Έλληνες (1/10) ψήφισε έναν Πολιτικό στερούμενο Πολιτικής και Προγράμματος (κατά δήλωση του ιδίου).
  Αυτός είναι ο ορισμός της λέξης, ΚΑΤΑΝΤΙΑ!

  • romeo avatar
   romeo @ Σταύρος 15/05/2012 14:09:44

   Σθεναρή αντίδραση του Πάνου στο ... φαΐ! Δε βάζει στο στόμα του ... μπουκιά!

 8. giorgos avatar
  giorgos 15/05/2012 12:19:04

  αλλος ενας εν αναμονη πρωθυπουργος,μετα τον καρατζαφερη, σε λιγο θα ειναι στα αζητητα.η βαση της κεντροδεξιας θα πρεπει να αναγκασει την κορυφη να δωσει ενωμενη τη μαχη εναντια στην αριστερα της διαλυσης και του μισους.

 9. Φρικιό avatar
  Φρικιό 15/05/2012 12:51:45

  Πάλι φλέγεται...

 10. m.s avatar
  m.s 15/05/2012 12:57:46

  τριπλό άξελ , διπλό τόλουπ και προσγείωση με τα δόντια.

 11. Jim Bim avatar
  Jim Bim 15/05/2012 12:58:48

  Ο Πανούλης αρχίζει να χάνει την μπάλα, οι ψεκασμοί και οι νεφελιμ φταίνε !!!

 12. Μακεδόνας avatar
  Μακεδόνας 15/05/2012 13:03:08

  Καμμένος είναι ότι θέλει λέει! Σε λίγο θα βρεθεί στα αζήτητα της πολιτικής γιατί δεν κατάλαβε ότι άλλο ψήφος οργής και θυμού και άλλο θετική ψήφος. Είναι κατά την γνώμη μου πολύ πιθανό στις επόμενες εκλογές να μην μπει το "κόμμα" του στη βουλή. Όμως δεν έχει κανένα δικαίωμα να κατηγορεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τη δική του γκάφα. Όσοι τον έχουμε παρακολουθήσει, πολιτικά, τα τελευταία χρόνια είμαστε σίγουροι ότι έκανε γκάφα και προσπαθεί να τα κουκουλώσει κατηγορώντας τον Πρόεδρο.

 13. coik avatar
  coik 15/05/2012 13:07:12

  Ένα μεγάλο μπράβο στον Καμμένο. Να είναι καλά ο άνθρωπος που μας ψυχαγωγεί.
  Εγώ πιστεύω πάντως πως είναι ένας ελιγμός για να αποφύγει την πίεση που του ασκείται από τους Βουλευτές του και επιχειραματίες που τον στήριξαν. Δεν πιστεύω ότι θέλει σε αυτή ή σε οποιαδήποτε άλλη κυβέρνηση. Είναι πολιτικός του πεζοδρομίου, του αρέσει να προκαλεί φασαρία και ντόρο, έτσι απλά χωρίς λόγο. Από την άλλη μην νομίζετε ότι απευθείνεται σε σκεπτόμενους ανθρώπους. Αυτοί που τον ψηφίζουν απλώς θέλουν να εκφράσουν τον θυμό και την αγανάκτησή τους. Να δείτε που σε λίγα χρόνια θα παρακαλάει να γυρίσει στην Νέα Δημοκρατία. Ελπίζω να μην του δώσει στέγη κανείς.

 14. Νοήμων avatar
  Νοήμων 15/05/2012 13:08:06

  Δε φταίει αυτός, φταίνε και οι φωστήρες της Συγγρού που εξέθρεψαν τη ''φούσκα'' Καμμένου , διέγραφαν με αλλαζονία σωρηδόν βουλευτές και στελέχη και μετά ζητούσαν δηλώσεις(έγγραφες παρακαλώ) μετανοίας και πιστοποιητικά καλών φρονημάτων. Ας κοιταχτούν και λίγο στον καθρέφτη και ας διδαχθούν και κάτι. Αν δεν έκαναν αυτά τα εγκληματικά λάθη ο Καμμένος θα ήταν τώρα με τον Κουίκ, τον Κοντογιαννίδη και το Χήτο.

 15. Dark Blue avatar
  Dark Blue 15/05/2012 13:09:01

  Εσύ δεν ζήτησε από τον Πρόεδρο..."να βγουν όλα τα πρακτικά";;...οκ...πάρτα τώρα στα μούτρα !!
  Ποιος είναι πλαστογράφος, ο Πρόεδρος;; ποιον λέγατε κωλοτούμπα;;...δεν άκουσα...ποιον είπατε;;;;..α ρε κακομοίρηδες..
  Εσύ δεν ζήτησε από τον Πρόεδρο..."να βγουν όλα τα πρακτικά";;...οκ...πάρτα τώρα στα μούτρα !!
  Βαρέθηκα..δεν ασχολούμαι άλλο με τον superman-υπέρ-πατριώτη με τα 3 "αποδοτικά"-υπουργεία που θέλει για να ξεχάσει το..."ούτε πεθαμένος"

 16. Κάτων avatar
  Κάτων 15/05/2012 13:11:04

  Ο Καμμένος αρχίσει και παραμιλά- στην κυριολεξία. Δείτε τι είπε σήμερα στον Τράγκα. Η προεδρία της δημοκρατίας επιβεβαιώνει την ύπαρξη του εγγραφου κι αυτός κατηγορεί τον ΕΤ και τη ΝΔ για ...πλαστογραφία. Γιατί δεν του ρίχνουν μια αγωγή να γελάσουμε:

  Καμμένος σε Τράγκα: "Σε ακούω και παρεμβαίνω γιατί φαίνεται ότι οι πλαστογράφοι του Ελεύθερου Τύπου που βγάλανε τα πλαστά έγγραφα ότι δήθεν ο υποψήφιος ο Χήτος ήταν υπάλληλος της ΚΥΠ, έχουν αρχίσει να πλαστογραφούν άλλου είδους έγγραφα και χρησιμοποιούν και την Προεδρία της Δημοκρατίας. Δεν υπάρχουν τέτοιου είδους έγγραφα. Οι ανεξάρτητοι Έλληνες ό,τι λέμε το λέμε δημόσια. Υπάρχουν οι 7 θέσεις οι οποίες καταθέσαμε. Αποκλειστήκαμε από κάθε διάλογο.
  Είπα ότι θέλω επίσημη ενημέρωση από τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος.
  Θέλω επίσημη ενημέρωση πριν από τη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών.
  Με Σαμαρά και Βενιζέλο έχω πει ούτε νεκρός και ισχύει η δήλωσή μου.
  Εάν δεχτούνε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης αυτομάτως σταματάνε οι πληρωμές προς τους δανειστές.
  Εγώ δεν συναινώ σε καμία περίπτωση σε κυβέρνηση με Σαμαρά και Βενιζέλο.
  Δεν είναι δυνατόν να συνεχίζει η ΝΔ και ο κ. Σαμαράς, ο κ. Σαμαράς και το επιτελείο του να διακινούν πλαστά έγγραφα και να στηρίζουν προβοκάτσιες απέναντι σε ένα κόμμα που εκπροσωπεί το 11%.

  • αναγνωστης avatar
   αναγνωστης @ Κάτων 15/05/2012 13:14:54

   Και ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Χρήστος Ζώης, τα ίδια έλεγε χθες βραδυ στη ΝΕΤ. Διέψευσε τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν από τη ΝΕΤ και υποστήριξε ότι αυτά τα στοιχεία είναι προϊόν της ...Νέας Δημοκρατίας.

   • romeo avatar
    romeo @ αναγνωστης 15/05/2012 13:29:55

    Ζώη, δεν παραιτήθηκες ακόμα; Έγινες ρόμπα για χάρη του καμένου; Κρίμα που σε είχαμε κάποτε ψηλά!

    • Φρικιό avatar
     Φρικιό @ romeo 15/05/2012 16:45:07

     Καλά εδώ τόσα χρόνια ψήφιζαν ορισμένοι Καμένο ο Ζώης σε πήραξε;

     • romeo avatar
      romeo @ Φρικιό 16/05/2012 17:45:46

      Ναι... Υπάρχει λόγος... Και για το Ζώη και για τον Μαρκόπουλο... Ασφαλώς και για τον Καμμένο, αλλά ο τελευταίος δεν είναι και δεν ήταν ποτέ σοβαρός...

 17. Jim Bim avatar
  Jim Bim 15/05/2012 13:13:00

  Καμμένε κάνε αγωγή για πλαστογραφία στον Παπούλια !!!! Και στους Ελοχιμ που σε υπονομεύουν …

  κάτι του δίνουν και τον χαλάει ....

  • Φρικιό avatar
   Φρικιό @ Jim Bim 15/05/2012 13:59:54

   + Ο ΚΑΙΡΟC ΓΑΡ EΓΓYC +

   Τα απόκρυφα της Συών και η προβοκάτσια του Μικι Μάους. Σημεία των καιρών και ο Γκούφι ήταν μνημονιακός!

 18. blue nile avatar
  blue nile 15/05/2012 13:17:09

  Ο Καμμένος είναι λογικό να μην θέλει άλλες εκλογές . Τα ποσοστά του μπορεί να πέσουν...

 19. Dark Blue avatar
  Dark Blue 15/05/2012 13:28:08

  Το μαύρο, δεν γίνεται πάντα άσπρο....και μάλιστα αυτήν την περίοδο. Τα κωθώνια έχουν ελαχιστοποιηθεί !!

  Μαρκόπουλος:"είναι πλαστογράφοι".. (τρία πουλάκια κάθονται)

  @PanosKammenos"δεν αποκλείω να το έδωσε συνεργάτης μου"
  (ο ευθυνόφοβος)

  (Σκάι).Ζώης "δεν είναι έγγραφο" (τι είναι ρε παλικάρι, χαρτί περιτυλίγματος για σουβλάκι ;;)

 20. Αυτόνομος avatar
  Αυτόνομος 15/05/2012 13:46:01

  Όλοι "δεν ξερω" το παίζουν τώρα: Μανώλης στο ΒΗΜΑ ΦΜ πριν λίγο:

  • Δεν μπορώ να σας πω για το έγγραφο γιατί δεν το ξέρω, δεν είμαι γνώστης.
  • Η εκτίμηση είναι ότι δεν υπάρχει τέτοια εξέλιξη, ότι δεν έχουμε αλλάξει άποψη σε σχέση με τα 7 σημεία. Και μένω σε αυτό μέχρι να δω αν υπάρχει κάτι άλλο.
  • Δεν έχω πληροφόρηση, δεν μπορώ να το κρίνω.
  • Μένω σε αυτό που άκουσα χθες από τον κ. Καμμένο ότι δεν υπάρχει.
  • Εμείς έχουμε έγκαιρα, γι’ αυτό και φύγαμε από τη ΝΔ, εγώ προσωπικά δεν έφυγα για να ξαναγυρίσω, δεν με έχει πείσει κανείς ότι η Ελλάδα καταρρέει και εγώ μπορώ να τη σώσω.
  • Μιλάω για τον εαυτό μου γιατί δεν θέλω να μιλάω για άλλους γιατί δεν είμαι πληροφορημένος για το τι έχει αλλάξει. Μέχρι χθες το απόγευμα γνώριζα αυτά και μένω σε αυτά. Δεν μπορώ να ξέρω τι ακούγεται και τι γράφεται.
  • Πιστεύω ότι πρέπει να μείνουμε στο ευρώ και κάνουμε τα πάντα για να μείνουμε. Αυτό δεν είναι λόγος να ζούμε με μισθούς Βουλγαρίας και τιμές Βρυξελλών.

 21. romeo avatar
  romeo 15/05/2012 13:49:04

  Μανώλη, άντε τώρα για ... βρούβες!

  • Φρικιό avatar
   Φρικιό @ romeo 15/05/2012 14:03:47

   Το καμένο μότο πρέπει να είναι:
   Ο Μανώλης με τα λόγια χτίζει ανώγια και κατώγια.

 22. romeo avatar
  romeo 15/05/2012 13:50:39

  Αντίο ... καμένα χαρτιά!

 23. ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ avatar
  ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ 15/05/2012 14:21:22

  με πορδες δεν βαφονται αβγα

 24. Ο Θείος avatar
  Ο Θείος 15/05/2012 14:32:04

  Είναι γνωστή η έμμονη προσκόλληση κάποιων κύκλων εκεί μέσα στις "θεωρίες συνωμοσίας".
  Μήπως τυχόν απόφάσισαν, από την μελέτη, τις υποθέσεις και τις συζητήσεις, να προχωρήσουν λίγο πιό πέρα, σε εφαρμογές;

  • Γιάννης Φαίλτωρ avatar
   Γιάννης Φαίλτωρ @ Ο Θείος 15/05/2012 14:41:28

   Τις ωφελείται από τη διαρροή?

   • Ο Θείος avatar
    Ο Θείος @ Γιάννης Φαίλτωρ 15/05/2012 14:48:22

    Μάλλον πολιτικές δυνάμεις που ψηφοθηρούν σ' εκείνο το τμήμα του εκλογικού κοινού, το επιρρεπές σε "θεωρίες συνωμοσίας".
    Ο νοών νοείτω.

 25. alakran avatar
  alakran 15/05/2012 14:36:49

  Ο Χατζηνικολάου το πρωί προέτρεψε τον Τράγκα να μας αποκαλύψει αυτά που ξέρει σχετικά με την ίδρυση των ΑΝ.ΕΛ.¨Είναι καιρός να μιλήσει¨,είπε.
  Εγώ κάτι υποψιάζομαι και αναμένω.Να τους χαιρόσαστε όσοι τους ψηφίσατε.

 26. Στυλιανός Παπαδόπουλος avatar
  Στυλιανός Παπαδόπουλος 15/05/2012 14:40:31

  Σε όλη αυτή την αστεία ιστορία με τα Έγγραφα, υποψιάζομαι ότι απλά είχε αυτά τα χαρτιά μέσα στο φάκελό του ο "πρόεδρος" των "Εξαρτημένων Ανθελλήνων" σαν σημειώσεις - κοινώς "σκονάκι".
  Επειδή όμως είναι άτομο με ευφυΐα ανάλογη με εκείνη του Γεωργάκιου του Μικρού, τα έδωσε πακέτο μαζί με το υπόμνημα των 7 σημείων στον υπάλληλο της Προεδρίας που ανέλαβε την διανομή του στα κόμματα.
  Τα θεώρησε λοιπόν ο τελευταίος συνημμένα στο υπόμνημα' και τα πράγματα πήραν το δρόμο τους, για να καταδειχθεί για μια ακόμη φορά το Ναπολεόντειο σύνδρομο του γραφικού Κεκαυμένου Αμαξά...
  Τέτοιους μεγαλοφυείς και υπεύθυνους πολιτικούς, ανέδειξε το πολιτικό μας σύστημα!

  • Βούρδουλας avatar
   Βούρδουλας @ Στυλιανός Παπαδόπουλος 15/05/2012 15:22:35

   Αυτό ετοιμαζόμουν να γράψω και όπως έτρεχα τη σελίδα έπεσα πάνω σου. Το βρίσκω πιθανότητα να έγινε αυτό, είναι ικανός. Το είχε γράψει μόνος του, να το έχει καβάντζα αν χρειαστεί κάποια στιγμή να πει καμιά άλλη θεωρία, αλλά κατά λάθος το έβαλε με τα άλλα στο φάκελο και τα παρέδωσε χωρίς να το ξέρει. Κι έπεσε κι αυτός από τα σύννεφα για την παπάρα του.

   • Factorx avatar
    Factorx @ Βούρδουλας 15/05/2012 15:24:00

    Μην γράφετε σενάρια. Η ίδια η Προεδρία της Δημοκρατίας δήλωσε οτι ο Καμμένος έδωσε το έγγραφο στον Παπούλια

    • Παύλος avatar
     Παύλος @ Factorx 15/05/2012 16:09:47

     Μα είναι δυνατόν Φάκτορα να λέει τόσο ξετσίπωτα ψεύδη ;;;;
     Πρέπει να τον εγκαλέσει ΄ίδια η προεδρία !!!!!!
     Πού ζούμε τέλος πάντων ;;;;;

    • Στυλιανός Παπαδόπουλος avatar
     Στυλιανός Παπαδόπουλος @ Factorx 15/05/2012 16:49:39

     Μα δεν λέω κάτι διαφορετικό από σένα Φάκτορα !
     Το Γραφείο Τύπου της Προεδρίας, ανακοίνωσε ότι τα έγγραφα παραδόθηκαν από τον κο Καμμένο, για διανομή στα κόμματα.
     Από την άλλη πλευρά, στα πρακτικά της σύσκεψης, ο Πρόεδρος φαίνεται να ζητά από τον "πρόεδρα" να του δώσει αντίγραφο των προτάσεών του' και ο τελευταίος λέει πως θα τις παραδώσει στη Γραμματεία.
     Τέλος στις δηλώσεις του - μέσα σε όλη τη γνωστή του μεγαλοστομία - πουθενά δεν αρνήται κατηγορηματικά την ύπαρξη των εγγράφων. Απλά ισχυρίζεται ότι δεν τα έδωσε ο ίδιος.
     Μόνο ή μικρή προσθήκη "Δεν τα έδωσε ο ίδιος ΕΚ ΠΡΟΘΕΣΕΩΣ" λείπει, για να ισχύει η υπόθεση εργασίας που έκανα...

 27. ΣΤΡΑΤΙΔΑΚΗΣ Γεώργιος avatar
  ΣΤΡΑΤΙΔΑΚΗΣ Γεώργιος 15/05/2012 14:46:26

  Για να αποκαλυφθούν αμέσως και τεκμηριωμένα τα ψέματα του κ. ΚΑΜΜΕΝΟΥ, προτείνω να γίνει επίσημη εργαστηριακή εξέταση από τα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., του εγγράφου με τα επτά σημεία-προτάσεις που όπως αναφέρει ο κ. ΚΑΜΜΕΝΟΣ, μόνο αυτό κατέθεσε στην προεδρεία της δημοκρατίας και του εγγράφου στο οποίο αναφέρονται τα σενάρια Β και Γ, για το οποίο ισχυρίζεται ότι είναι πλαστό. Από γυμνό οφθαλμό προκύπτει ότι τα δύο αυτά έγγραφα ταυτίζονται μεταξύ τους, επίσης δε φαίνεται να έχουν γραφτεί από τον ίδιο υπολογιστή.

  • dikefalosaitos avatar
   dikefalosaitos @ ΣΤΡΑΤΙΔΑΚΗΣ Γεώργιος 15/05/2012 15:02:58

   Δυστυχώς αυτό δεν μπορεί να συμβεί, γιατί οι εκτυπωτές των ΑΝΕΛ, εκυπώνουν κατά βούληση, σε κάθε σελίδα διαφορετική γραμματοσειρά, σε διαφορετικό τύπο χαρτιού και κάνουν και ορθογραφικά λάθη.
   Ο δαίμων της τεχνολογίας, πολεμάει τους ΑΝΕΛ.

 28. Mara avatar
  Mara 15/05/2012 14:47:38

  Δείτε το βίντεο στο 4.37΄
  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=UUQ4bbxXtsQ

  Θαυμάστε... τους υπερπατριώτες του κυρίου... Καμμένου.
  Μετά κοροϊδεύουμε τον Τσίπρα για τα εθνικά.
  Μαρκόπουλε..., Ζώη..., Μανώλη...., να τον χαίρεστε.....
  ΝΤΡΟΠΗ... και ΑΙΣΧΟΣ....

  • Ο Θείος avatar
   Ο Θείος @ Mara 15/05/2012 16:33:31

   Τουλάχιστον τον κ. Αλαβάνο τον "στόλισε" σήμερα ο κ. Παπαδημούλης.
   Θα μιλήσει κανείς Νεοδημοκράτης για το τί έκανε ο κ. Καμμένος ως βουλευτής της ΝΔ;

   • Mara avatar
    Mara @ Ο Θείος 15/05/2012 19:46:04

    Έλα ντέ...

 29. dikefalosaitos avatar
  dikefalosaitos 15/05/2012 14:58:34

  Ο Πάνος δεν έκανε κωλοτούμπα, απλά είχε παραποιηθεί η πρώτη δήλωσή του περί νεκρού. Η σωστή δήλωση ήταν "Ούτε νεκρός δεν συγκυβερνώ, αν δεν πάρω το ΥΠ.ΕΘ.Α., με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ". Τελικά όλα έχουν μια εξήγηση.

 30. kotstak avatar
  kotstak 15/05/2012 15:05:54

  Ο Καμμένος, προφανώς, άφησε αυτό το non paper ανάμεσα στα άλλα έγγραφα.
  Δηλαδή κάτι σα να του έπεσε.
  Θέλησε με αυτόν το τρόπο να πει έμμεσα:
  Εάν, κύριε πρόεδρε, μου κάνετε εσείς αυτήν τη πρόταση θα την αποδεχτώ.
  Ο πρόεδρος, καλοπροαίρετα σκεπτόμενος και ευρισκόμενος μέσα στη δύνη των προβλημάτων, δεν έδωσε σημασία στον ελιγμό του Καμμένου.
  Είναι πολύ πιθανό ο Καμμένος να έχει τυπώσει το non paper σε άλλο εκτυπωτή, από αυτόν που τύπωσε τα άλλα έγγραφα.

 31. Απλή σκέψη avatar
  Απλή σκέψη 15/05/2012 15:15:13

  θαύμα! θαύμα!
  οι νεκροί μιλάνε με non peper....
  Άλλος τρόπος ... επικοινωνίας!

 32. Βασίλης Χ. avatar
  Βασίλης Χ. 15/05/2012 15:29:44

  Η πλήρης αντιστροφή του scripta manent. :-D

  Καμμένος: "Ό,τι λέμε ισχύει για πάντα... αλλά ό,τι γράφουμε, την επομένη κάνουμε ότι δεν το ξέρουμε!!!"

 33. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 15/05/2012 15:49:06

  Και ο Καμμένος, και ο Τσίπρας, με τη συμπεριφορά τους αποδεικνύουν το αληθές της ρήσης του Μαρκούζε ότι αν θέλεις να γνωρίσεις τον πραγματικό χαρακτήρα του ανδρός, δώστου εξουσία....

  • Ελληνική Φιλοσοφία avatar
   Ελληνική Φιλοσοφία @ Strange Attractor 15/05/2012 16:08:45

   ή αλλιώς "Αρχή άνδρα δείκνυσι"

   • Strange Attractor avatar
    Strange Attractor @ Ελληνική Φιλοσοφία 15/05/2012 16:17:07

    Ουδέν καινόν υπό τον ήλιον (Ηράκλειτος).

  • Ο Θείος avatar
   Ο Θείος @ Strange Attractor 15/05/2012 16:29:17

   Θα το ρίξουμε τώρα στην (αμπελο)φιλοσοφία; Μια και αποδείχθηκε περίτρανα, ότι τόσο καιρό δεν υπήρχε τίποτε σωστό μέσα στο λάθος;

  • Ο Θείος avatar
   Ο Θείος @ Strange Attractor 15/05/2012 16:31:02

   Πρακτικά, εφαρμόσιμα και σκληρά συμπεράσματα χρειάζονται.
   Σε ΟΛΟΥΣ τους πολιτικούς χώρους.

 34. T.V avatar
  T.V 15/05/2012 15:52:17

  Μικροπολιτικα παιχνδια πιστευοντας οτι ετσι στις εκολγες θα μαζεψουν καποιες "καμμενες" ψηφους. Αλλη μια περιτρανη αποδειξη οτι το μονο που τους νοιαζει ειναι η ματαιοδοξια τους.

 35. Mara avatar
  Mara 15/05/2012 15:56:55

  Και γεννάται... το ερώτημα.
  Η εξουσία διαφθείρει? Ή αυτοί διαφθείρουν την εξουσία?
  Ή και τα δύο...?

 36. Angie avatar
  Angie 15/05/2012 16:32:39

  Ο Μέγας Πατριώτης Π.Καμμένος κάνει δηλώσεις! Ο Σαμαράς λέει φταίει που απέτυχε η προσπάθεια σχηματισμού κυβέρνησης γιατί ο Σαμαράς ήθελε από την αρχή εκλογές! Μα πώς είναι δυνατόν να τον ψήφισαν!Θα πάθω εγκεφαλικό!

 37. Χωρις Μασκα avatar
  Χωρις Μασκα 15/05/2012 16:35:53

  Kotstak συμφωνώ μαζύ σου.Το άφησε να πέσει τάχα μου τυχαία.Μου θύμισε
  τηνΑλίκη Βουγιουκλάκη όταν την έπεσε στον Παπαμιχαήλ στην "μοντέρνα
  σταχτομπούτα"και μετά είπε την αττάκα "με συγχωρείτε ήταν τυχαίο".Έτσι
  να γελάσουμε για λίγο μια και μόλις τώρα άκουσα ότι πάμε για εκλογές.
  Ο θεός της Ελλάδας να βάλει το χέρι του.Μετά από χρόνια κανείς δεν θα έχει
  στο μυαλό του τους μοιραίους Καμμένους ή τους Αλέξηδες.Όλοι θα μιλάνε για
  την νέα Ελληνική καταστροφή {αντίστοιχη και χειρότερη της Μικρασιατικής}.
  Τώρα ο αλητήριος μιλά στην τηλεόραση και κατηγορεί τον Σαμαρά ότι θέλει
  εκλογές για να γίνει Πρωθυπουργός.Θέλει σκληρή απάντηση ο παλιάνθρωπος.
  Να ο νέος Ανδρέας με το "η ελλάδα στους Ελληνες".Να τον χαίρονται αυτοί
  που τον ψήφισαν.

 38. svetlana avatar
  svetlana 15/05/2012 18:02:39

  Το κόμμα καμμένου δημιουργήθηκε από "κάποιους" συστημικούς κονδηλοφόρους, με μόνο σκοπό να πλήξει τον Αντώνη Σαμαρά... Τώρα, που αποκαλύφθηκε, το μέγεθος του ανδρός και ο βοναπαρτισμός του, άρχισαν, να του τραβάν το χαλάκι κάτω από τα πόδια... Οι σημερινές εκπομπές του real σήμερα ήταν αποκαλυπτικές... Τι έγινε ρε παιδιά δεν είναι πατριώτης πλέον ο καμμένος? Γιατί ξαφνικά μέσα σε μια εβδομάδα εκεί που τον είχατε αναγάγει σε εθνοσωτήρα τώρα τον κατηγορείτε? Τι έγινε ρε Τράγκα? Τι έγινε ρε Χατζηνικολάου? Τι έγινε ρε Απόστολε από την Ελληνοφρένεια? Γιατί τόσο μένος απέναντι στο καμμένο? 'Η μηπως συμβαίνει κάτι άλλο? Και γιατί ο Χατζηνικολάου προέτρεψε τον φίλο του τον Τράγκα ν΄αποκαλύψει πως δημιουρήθηκε το κόμμα των ΑΕΝΕΛ? Και πως ένα κόμμα δύο (2) μηνών παίρνει 10% ενώ η ΔΗΜΑΡ παίρνει 6%? Μήπως λέω μήπως "είναι πολλά τα λεφτά Νικολάκη" τώρα που πλησιάζει η καταστροφή ? Το ξεβράκωμα μόλις άρχισε!

  • Ο Θείος avatar
   Ο Θείος @ svetlana 15/05/2012 22:02:48

   Too late my dear !
   Ουδέν λάθος αναγνωρίζεται μετά την απομάκρυνσιν εκ του ... κόμματος

  • Ο Θείος avatar
   Ο Θείος @ svetlana 15/05/2012 22:03:43

   Και οι κονδυλοφόροι από ποιούς στηρίζονται;

   • svetlana avatar
    svetlana @ Ο Θείος 16/05/2012 00:36:37

    This is for me to know and for you to find out!!! Και ο νοων νοείτω... dear uncle...

 39. ΠΗΛΙΚΑ ΑΘΗΝΑ avatar
  ΠΗΛΙΚΑ ΑΘΗΝΑ 15/05/2012 18:42:36

  ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΞΙΧΝΙΑΣΘΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΛΠΙΖΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΜΕ ΣΥΝΕΣΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΩΣ ΒΑΣΗ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.ΟΧΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ.ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΟ ΝΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΒΕΒΙΑΣΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ.ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΛΑΖΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ.ΕΙΔΟΜΕΝ

 40. petron avatar
  petron 16/05/2012 06:10:36

  οι ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ ανασταινουν και νεκρους....

 41. SOCRATIS avatar
  SOCRATIS 16/05/2012 11:11:17

  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΝΔ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΕΝΩΝ.
  ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΚΟΙΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ.
  ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ,ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ,ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ
  ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΦΤΑΙΕΙ ΚΙ Η ΝΔ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ.Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ ,ΚΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟ ΕΥΘΥΝΩΝ ΘΑ ΧΕΙ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΙΑ.
  ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.ΨΗΦΟ ΣΤΗ ΝΔ.

 42. kostas avatar
  kostas 19/05/2012 06:18:12

  ειναι δυνατον την ωρα που ο λαος δειχνει τα δοντια του στο μνημονιο ,η νδ δημοκρατια να δινει γη και υδωρ στην κατ εξοχιν εκφραστη του μνημονιου την κορη του ακατανομαστου!!!οκ 18 ιουνιου δωστε της και τα κλειδια του κομματος και αντε γεια...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.