#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
07/06/2008 11:35
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Καμένα βιβλιοπωλεία και καμένα μυαλά

Λάβαμε και δημοσιεύουμε την εξής ανακοίνωση: «Μετά και τα προχθεσινά έκτροπα, στα οποία  προέβησαν κάποιοι με καμένα από τα ναρκωτικά μυαλά και είχαν σαν αποτέλεσμα το κάψιμο δύο Βιβλιοπωλείων  του κ. Γεωργιάδη για 11η φορά και του κ. Γιαννάκενα, διοργανώνεται σήμερα Σάββατο 7 – 6 – 2008 ειρηνική εκδήλωση διαμαρτυρία, έξω από το καμένο βιβλιοπωλείο του κ. Γεωργιάδη. Ο σκοπός της εκδήλωσης είναι να δείξουμε σε αυτούς τους μαυροκόκκινους φασίστες των Εξαρχείων πως είναι μόνοι τους. Και πως ότι και να κάνουν, δεν θα καταλύσουν την Δημοκρατία μας…Δεν είναι κομματική εκδήλωση. Καλούνται όλοι οι πολίτες, ανεξαρτήτως κομματικής ή ιδεολογικής τοποθέτησης. Απαραίτητη και μοναδική προϋπόθεση, η πίστη στην Δημοκρατία και στο Πολίτευμα. Η απουσία, απλά δηλώνει παραδοχή των μεθόδων, που ΜΟΝΟ ο Χίτλερ είχε χρησιμοποιήσει, (βλέπε κάψιμο βιβλίων)». 

Σχόλιό μας: Είναι λοιπόν, ή δεν είναι εντελώς ηλίθιοι (αν δεν είναι «στημένοι» και προβοκάτορες) εκείνοι που έκαψαν τα βιβλιοπωλεία; Τι κατάφεραν; Να ανεβάσουν τη δημοτικότητα του κ. Γεωργιάδη. Και φυσικά η Δημοκρατία μας (όποια κι αν είναι) δεν απειλείται από αυτούς τους πανίβλακες. Ούτε έχουμε ξεκουτιάνει  για να μην καταλαβαίνουμε ότι εκεί που όλοι αρχίζουν να διερωτώνται τι συμβαίνει με το ΛΑΟΣ και την στήριξη που παρέχει στον Καραμανλή, να σου και γίνεται κάτι για να ξαναδούμε τους εκπροσώπους τους στην TV και να τους εμπεδώσουμε καλά.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Αθανάσιος Ι. avatar
  Αθανάσιος Ι. 07/06/2008 13:10:03

  τωρα πως επιτρεπουν το περιοδικο "Αποκκωνιο Φως" να εχει στα περιπτερα σε ολοι την χωρα προσφορα Γερμανικα εμβατηρια σε ενα κρατος Ε.Ε. ΜΕ αποκλειστικη διαθεση εδω τηλ.6939 ....μονο η ΕΥΠ και ο θεος ξερει ???

 2. Δημήτρης avatar
  Δημήτρης 07/06/2008 13:26:13

  Απαράδεκτο, καταδικαστέο, και εγκληματικό το κάψιμο όχι μόνο των βιβλίων αλλά και κάθε τρόπου διάδοσης ιδεών καιστοχασμών. Και αξιώνουμε από την πάνοπλη και σαν αστακό οπλισμένη με μηχανισμούς, τεχνολογίες και "μεγάλους αδελφούς" αστυνομία μας, να έχει ήδη εντοπίσει και συλλάβει αυτά τα ύποπτα καθάρματα, γιατί πολλά ακούγονται....
  Όμως τη σχέση έχουν τα αυτονόητα αυτά, με την υπόμνηση στην ανακοίνωση (ποιός είναι ο φορέας της;) ότι όποιος δεν συμμετέχει στην εκδήλωση : "απλά δηλώνει παραδοχή των μεθόδων, που ΜΟΝΟ ο Χίτλερ είχε χρησιμοποιήσει, (βλέπε κάψιμο βιβλίων)».
  Αν αυτός ο εξορκισμός, ο πανομοιότυπος με εκείνον του κ. ΜΠΟΥΣ : "όποιος δεν είναι μαζύ μας είναι εναντίον μας" δεν είναι η έσχατη μορφή φασισμού τότε τι είναι; "Δάσκαλε που δίδασκες"...

 3. Αθανάσιος Ι. avatar
  Αθανάσιος Ι. 07/06/2008 14:29:42

  den thimame ""ΜΟΝΟ ο Χίτλερ είχε χρησιμοποιήσει"",
  alla shetika prosfata ke tin Thessaloniki moromana pou tin lene
  p.x. to biblio tou Androulaki
  kai alla ke etsi o erpon fasismos kala krata se avtin ke ales mas polis

 4. "νήπιος γέρων" avatar
  "νήπιος γέρων" 07/06/2008 15:53:44

  ΤΟ WHOM IT MAY CONCERN

  [Οργάνωση Terminal 119]

  Γράφει: Ο Κώστας Αθανασίου
  ΡΕΣΑΛΤΟ. Τεύχος-25

  Φερέφωνο του σιωνισμού και του αμερικανικού ιμπεριαλισμού στη χώρα μας


  Η Ελλάδα εδώ και πάνω από 15 χρόνια ζει τις συνέπειες της παγκοσμιοποίησης. Οι συνέπειες αυτές δεν περιορίζονται στο γεωπολιτικό πεδίο, αλλά επεκτείνονται σε οικονομικό, κοινωνικό και πολιτισμικό επίπεδο. Και στον ιδεολογικό-πολιτικό τομέα έχουν υπάρξει σημαντικές αλλαγές, μεταβολές και μεταλλάξεις. Μεταξύ άλλων ο κλασσικός αναρχικός χώρος της δεκαετίας του '80, που στόχευε καθαρά στην αντικρατική πάλη, έχει υποσκελιστεί και συρρικνωθεί και τη θέση του έχει πάρει μία υπόπτου προελεύσεως κίνηση, η οποία αυτοπροσδιορίζεται ως "antifa", δηλαδή ως κίνηση «αντιφασιστών», «αντιρατσιστών» και «αντιναζί».

  Πρόκειται στην πραγματικότητα για δραστηριοποίηση παρακρατικών μηχανισμών που προσπαθούν μέσα από ποικίλες «παρεμβάσεις» να προπαγανδίσουν το πνεύμα του αντιπατριωτισμού και του κοσμοπολιτισμού και να προαγάγουν την εδραίωση της «πολυπολιτισμικής» κοινωνίας. Φθάνουν μάλιστα στο σημείο να συγκροτούν ομάδες κρούσης τραμπούκων που έχουν ως στόχο να επιβάλουν δια της βίας την «πολιτική ορθότητα». Δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς από πού εκπορεύεται αυτό το φαινόμενο. Η συνεχής πολεμική κατά των εθνών και τα κηρύγματα υπέρ της παγκοσμιοποίησης, σε συνδυασμό με τον πακτωλό χρημάτων που ρέουν συνεχώς υπέρ της «αντιρατσιστικής» εκστρατείας στη χώρα μας και σε όλη την Ευρώπη, καταδεικνύουν ότι πίσω απ' όλο αυτό το στήσιμο των προπαγανδιστικών αυτών μηχανισμών βρίσκονται οι ΗΠΑ και τα παγκόσμια κέντρα εξουσίας, τα οποία βρίσκουν στήριγμα στους εγχώριους υπηρέτες τους, στους ντόπιους λακέδες του ιμπεριαλισμού και του καπιταλισμού.

  Χαρακτηριστικό παράδειγμα φιλοαμερικανών «αντιεξουσιαστών» αποτελεί η περίπτωση της οργάνωσης Terminal 119, γνωστής για τα γεγονότα στην Αμάρυνθο Ευβοίας (19-11-2006). Τότε με αφορμή το «βιασμό» μίας Βουλγάρας μαθήτριας από συμμαθητές της, ομάδες μεταφερόμενων «ζηλωτών» από τη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα «εξεστράτευσαν» στην Εύβοια με σκοπό ως «πεφωτισμένοι» να δώσουν ένα μάθημα στους «άξεστους» και διακατεχόμενους από «πατριαρχικές» και «σεξιστικές» αντιλήψεις χωρικούς για τις "politically incorrect" πεποιθήσεις τους, φωνάζοντας και γράφοντας υβριστικά συνθήματα εναντίον τους και βεβηλώνοντας το μνημείο των πεσόντων του χωριού, με συνέπεια να υποστούν από τους αγανακτισμένους κατοίκους άγριο ξυλοδαρμό.

  Οι ίδιοι δεν κρύβουν την πηγή προέλευσής τους. Ο αριθμός "119" αποτελεί σύμφωνα με τις διακηρύξεις τους «μία έμμεση συμβολική αναφορά στο τρομοκρατικό χτύπημα της 11ης Σεπτέμβρη του 2001 και τις τεράστιες πολιτικές ανακατατάξεις που προκάλεσε σε όλους τους τομείς της σύγχρονης πολιτικής»[iii]. Απροκάλυπτα λοιπόν δηλώνουν ότι σχετίζονται άμεσα με τον αμερικανικό παράγοντα, ο οποίος κατ' αυτούς όχι μόνο δεν είναι υπεύθυνος για πολλά από τα δεινά που μαστίζουν σήμερα την ανθρωπότητα, αλλά και αποτελεί «θύμα» της «τρομοκρατίας». Η ταύτιση εξάλλου των θέσεων του Terminal 119 με αυτές του State Department και του εκπροσώπου της εδώ αμερικανικής πρεσβείας είναι εκπληκτική: καταπολέμηση της «τρομοκρατίας», καταδίκη του αντιαμερικανισμού και του αντιμπεριαλισμού, αλλά και του αντικαπιταλισμού, «ασφαλές» Ισραήλ κ.ά.

  Η ρητορική του Terminal 119

  Το Terminal 119 αποτελεί ουσιαστικά φερέφωνο προπαγάνδισης των θέσεων της αμερικανικής και κυρίως της ισραηλινής πολιτικής στη χώρα μας και έχει οργανωθεί κατά τα πρότυπα των "antifa" οργανώσεων της σημερινής Γερμανίας (π.χ. "Cafe Morgenland"). Είναι χαρακτηριστικό ότι ανησυχεί έντονα για τα (εν δυνάμει) πυρηνικά του Ιράν, δεν πράττει όμως το ίδιο και για τα (υπαρκτά) πυρηνικά όπλα του Ισραήλ. Πρωτίστως όμως θεωρεί ότι οι Παλαιστίνιοι και γενικότερα όσοι αγωνίζονται κατά της σιωνιστικής κατοχής και της αμερικανικής καταπίεσης είναι «ολοκληρωτιστές», «φασίστες» και «τρομοκράτες».

  Βαφτίζει δε το λαϊκό - εθνικοαπελευθερωτικό κίνημα της ένοπλης αντίστασης στο σιωνισμό και τον ιμπεριαλισμό (Χαμάς, Τζιχάντ, Χεζμπολλάχ) ως ολοκληρωτικό και τρομοκρατικό «τζιχαντισμό». Όχι μόνο προσπαθεί κατ' αυτόν τον τρόπο να αμφισβητήσει το νόμιμο δικαίωμα των λαών της Μέσης Ανατολής στην αντίσταση και την εθνική αυτοδιάθεση, αλλά και να εξουδετερώσει ιδεολογικά όλους όσοι στην Ευρώπη ασκούν κριτική στην πολιτική των ΗΠΑ και του Ισραήλ αναφορικά με το μεσανατολικό, κολλώντας τους την ετικέτα του «αντισημίτη», του «χιτλερικού» και του «ρατσιστή».

  Προσπαθούν λοιπόν κάποιοι να μας αφαιρέσουν το νόμιμο δικαίωμά μας στην πάλη (ή έστω στην απλή κριτική) ενάντια στο σιωνισμό και τον αμερικανικό ιμπεριαλισμό υπό το πρόσχημα του αγώνα κατά του αντισημιτισμού και του ρατσισμού. Παράλληλα δε αυτοί οι αυτόκλητοι υπερασπιστές των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» και της «πολυπολιτισμικής» κοινωνίας στρέφονται κατά της πατρίδας μας και του λαού μας, του πολιτισμού και των παραδόσεών μας, δεδομένου ότι αυτές θεωρούνται «οπισθοδρομικές» και εκτρέφουν έναν «υφέρποντα φασισμό». Κατ' αυτούς λοιπόν ο λαός μας χρειάζεται μία ριζική «αναμόρφωση», ώστε να γίνει και αυτός "politically correct".

  Στα πλαίσια αυτά προσπαθούν να μας δημιουργήσουν τύψεις και ενοχές που υποστηρίζουμε τους λαούς της Παλαιστίνης και του Λιβάνου στην πάλη τους για εθνική ανεξαρτησία, που συντασσόμαστε συναισθηματικά με τη Ρωσία στο νέο Ψυχρό Πόλεμο, που στραφήκαμε και στρεφόμαστε κατά των ΝΑΤΟϊκών επεμβάσεων σε Σερβία, Ιράκ και Ιράν, που δυσανασχετούμε με την ετσιθελική επιβολή της «πολυπολιτισμικής» κοινωνίας, που ακόμα εμμένουμε στην επιθυμία μας για εθνική αυτοδιάθεση και που εξακολουθούμε να νιώθουμε Έλληνες. Στόχος τους είναι να παραμένει πάντοτε στο απυρόβλητο το Ισραήλ και να μην αμφισβητείται ποτέ το μοντέλο της παγκοσμιοποίησης, δεδομένου ότι οποιαδήποτε τέτοιου είδους ενέργεια ή και απλή σκέψη αποτελεί κατ' αυτούς «κρυπτοναζισμό». Μέσα από τη δαιμονοποίηση της αντίστασης στον ιμπεριαλισμό και τη Νέα Τάξη προσπαθούν να μας αφοπλίσουν ιδεολογικά, ούτως ώστε τ' αφεντικά τους να δρουν ανενόχλητα, προάγοντας χωρίς περισπασμούς το «έργο» τους.

  Ένας από τους προσφιλέστερους στόχους τους είναι βεβαίως η Εκκλησία, προφανώς λόγω του εθναρχικού της ιστορικά ρόλου, αλλά της ηθικής και πνευματικής επιρροής που ασκεί στην κοινωνία. Ωστόσο στο στόχαστρό τους βρίσκονται και πολιτικοί σχηματισμοί ολόκληρου του πολιτικού φάσματος, οι οποίοι αντιμάχονται τον ιμπεριαλισμό και την παγκοσμιοποίηση. Π.χ. το ΚΚΕ στηλιτεύεται συχνά ως αντισημιτικό (μαζί με τον ΛΑΟΣ), διότι δεν συναινεί στις ενέργειες των Ισραηλινών που αποσκοπούν στον αφανισμό του παλαιστινιακού λαού, αναπτύσσοντας αντικατοχική και αντιμπεριαλιστική δράση, ούτε συμμερίζεται την προβαλλόμενη από τους σιωνιστές θέση ότι τα αποκλειστικά σχεδόν θύματα του ναζισμού ήταν οι Εβραίοι (είναι γνωστό ότι οι Έλληνες κομμουνιστές έχουν ως σημείο αναφοράς τους την Εθνική Αντίσταση, αλλά και τη θυσία των 20.000.000 περίπου Σοβιετικών κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου).

  Η στάση αυτή των Ελλήνων πατριωτών -ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης- «χαλάει τη σούπα» της μονοπώλησης του «Ολοκαυτώματος» από τους Εβραίους και της συνεπακόλουθης επιχειρούμενης θυματοποίησης του ίδιου του κράτους του Ισραήλ. Ο ελληνικός λαός έχει το ηθικό παράστημα και δεν νομιμοποιεί τα ισραηλινά εγκλήματα κατά του παλαιστινιακού και του λιβανέζικου λαού (όπως πράττουν πολλοί σε χώρες της Δύσης ως πράξη «εξιλέωσης» των χριστιανικών κοινωνιών έναντι του κατατρεγμένου από τους ναζί «περιούσιου» λαού του Θεού). Αυτό είναι κάτι που τους ενοχλεί.


  Στην υπηρεσία του σιωνισμού, του ιμπεριαλισμού και της Νέας Τάξης

  Κάποιοι λοιπόν φαίνεται ότι βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία. Πρόκειται για ελληνόφωνους φιλοαμερικανούς «αντιεξουσιαστές», οι οποίοι κινούνται και δραστηριοποιούνται με έξωθεν οδηγίες. Οι τραμπούκοι αυτοί της Νέας Τάξης -ή «αμερικανοτσολιάδες» αν προτιμάτε- διακρίνονται για τις φιλοαμερικανικές, φιλοϊμπεριαλιστικές, φιλοσιωνιστικές, ατομικιστικές, αντιπατριωτικές και εθνοφοβικές θέσεις τους. Αναπτύσσουν έντονη φιλοϊμπεριαλιστική δράση, προπαγανδίζοντας τη νεοταξική ιδεολογία.

  Προσπαθούν να μας κάνουν να νιώθουμε άσχημα που δεν είμαστε «πολιτικά ορθοί», που πιστεύουμε στην πατρίδα, στο λαό και τον σοσιαλισμό, που εν τέλει νιώθουμε Έλληνες. Προσπαθούν να μας πείσουν ότι θα είχαν λυθεί όλα τα προβλήματα της κοινωνίας και της ανθρωπότητας, εάν αισθανόμασταν απλώς «πολίτες του κόσμου» ή ίσως ακόμη καλύτερα εάν ήμασταν ομοφυλόφιλοι. Όταν όμως διαπιστώσουν ότι οι προσπάθειές τους να μας προσεταιριστούν πέφτουν στο κενό, τότε καταφεύγουν στη βία (στην Ελλάδα υπάρχει σημαντικός αριθμός "antifa" συμμοριών) ή και κινούνται νομικά με σκοπό να μας τρομοκρατήσουν και να μας φιμώσουν[ix]. Είναι στην πραγματικότητα παρακρατικές δυνάμεις καταστολής.

  Εμείς από την πλευρά μας μπορεί να μην είμαστε σε θέση να αποκόψουμε τον ομφάλιο λώρο της έξωθεν χρηματοδότησης και της γενικότερης ενίσχυσης και υπόθαλψής τους από διεθνή κέντρα εξουσίας, ωστόσο έχουμε τη δυνατότητα να τους αντιμετωπίσουμε. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να αποκαλύπτουμε την πραγματική τους φύση, τον πραγματικό τους ρόλο, το πραγματικό τους πρόσωπο, την πηγή εκπόρευσής τους. Μπορούμε να τους ξεμπροστιάζουμε και να τους ξεσκεπάζουμε ενώπιον της κοινής γνώμης.

  Γιατί εμείς είμαστε οι κύριοι αυτού του τόπου.
  Γιατί εμείς είμαστε ο λαός και αυτοί μία ελάχιστη μειοψηφία λακέδων του ιμπεριαλισμού, οι οποίοι θέλουν να διεισδύσουν στις μάζες και να διοχετεύσουν εκεί την αντεθνική και αντιλαϊκή τους ιδεολογία. Είναι εχθροί του λαού! Ας τους απομονώσουμε! Με τον τρόπο αυτό θα τους εξουδετερώσουμε.  (Σ.σ. Παίδες,
  επειδή μοναδική πληροφόρησή μου περί των προαναφερομένων είναι αυτό το άρθρο, θα παρακαλούσα όποιον γνωρίζει περισσότερα, να μας πει. Βέβαια, ό,τι ισχυρίζεται ο αρθρογράφος το αποδεικνύει με παράθεση πηγών, οι περισσότερες εκ των οποίων, μάλιστα, αντλούνται από το σάιτ της οργάνωσης. [Δεν τις έβαλα, γιατί είναι σχεδόν όλες λινκ. Κτυπήστε στην αναζήτηση και δείτε και τις φωτογραφίες]. Όμως, επειδή έχουμε να κάνουμε με πρακτοριλίκια, καλό είναι να ακούμε και τον αντίλογο, αν υπάρχει, ή επιβεβαιώσεις).

 5. chip&dale avatar
  chip&dale 07/06/2008 17:33:39

  > να εχει στα περιπτερα σε ολοι την χωρα προσφορα Γερμανικα εμβατηρια σε ενα κρατος Ε.Ε. ΜΕ αποκλειστικη διαθεση εδω τηλ.6939 ….μονο η ΕΥΠ και ο θεος ξερει ???

  gemato einai to internet

  to oti kykloforoun h ta exoun stous diskous tous oi pitsirikades, de shmainei pws einai nazistes h fasistes

  aerketoi ta exoun san antikeimena mel;eths.. alloi san texnh, an einai etsi na kapsoume tis tainies ths rifestal olympia 1936... to synedrio tou nazistikou kommatos/de 8uymamai twra ton titlo..

  to "adikhma" pou para8eteis, isws afora pneymatika dikaiwmata, an diekdikountai.


  einai sth "moda" h kykloforia xeri me xeri tetoiou ylikou.. opws paliotera me ta xasiklhdika tragoudia.. h ta tragoudia tou tzavella....

  to periodiko "xtypa" agorastiko koino, panw se ayto.


  oso gia politikh kritikh sthn ypo9esh biblia gewrgiadh...
  den yparxei.

  opws paliotera elege h klaka "phda katw arxhge" sto lebenth.. ki aytos ta ebrize.... etsi katanta kai h ypo9esh biblia gewrgiadh

  kanonika, eprepe na parembei o ohe, giati katastrefontai dentra sth souhdia, gia na ginoun xarti ga mh xrhsima biblia.

 6. Σπύρος avatar
  Σπύρος 07/06/2008 20:41:46

  To σχόλιο τού ανωνύμου Νο6 περιεκτικότατο..
  Σαφώς και ο Γεωργιάδης εμφορείται απο ακροδεξιές ιδέες..
  Ομως στην Δημοκρατία τιμωρούνται οι πράξεις και όχι οι ιδέες όσο αντιπαθητικες και εάν είναι.
  Οι τραμπούκοι αντεξουσιαστές που αποφασίζουν για μάς στά Πανεπιστήμια,στά Βιβλιοπωλεία ,στίς διαδηλώσεις είναι βαθύτατα αντιδραστικοί...
  Η ιδέα οτι ολοι αυτοί οι ΄μπαχαλάκηδες΄θα αποκτούσαν εξουσία έστω και σε ένα τετραγωνικό μέτρο τής χώρας μας είναι ανατριχιαστική..
  Προσωπικα΄βέβαια το ίδιο αποκρουστικό θεωρώ το πραγματικό πρόσωπο τού ΛΑΟΣ.
  Ομως βιβλιοπωλεία δεν καίς ,ούτε αναγορευεσαι τιμητής τών Πολιτών.
  Απαράδεκτη ενέργεια φασιστοειδών πού ηρωοποιούν πολιτικούς σαν τον Αδωνι.
  Υ.Γ.
  Το Ρεσάλτο εμφανίζει πολλές αντιφάσεις...
  Απο την μιά δογματικές μαρξιστικές αναλύσεις τής δεκαετίας τού 30 και απο την άλλη αντιφατικές απόψεις σε κοινωνικά θέματα...
  Για την ιστορία τής Αμαρύνθου διαφωνώ με την παρέμβαση τών δήθεν ΄αντιφασιστών΄αλλά τα υπόλοιπα που υπονοεί-περί ΄βιασμού΄δηλαδή-τά θεωρώ παρατραβηγμένα έως και πολύ παρατραβηγμένα...
  Εχει καταλήξει Συριζα απο την ανάποδη...
  Σαφώς στην Ελλάδα κακοποιούνται μετανάστες και πολύ συχνά ειναι πολίτες Β.Κατηγορίας και αυτό δεν μπορεί να παραβλεφθεί..
  Το ότι χρειάζεται οργανωμένη Κρατική Μεταναστευτική Πολιτική είναι άλλο ζήτημα μεγίστης σημασίας ασφαλώς.

 7. Σπύρος avatar
  Σπύρος 07/06/2008 22:50:46

  Αλλο η επιθυμία και άλλο η πολιτική πράξη.Και πολλές φορές ηλίθιες πολιτικές ενέργειες προκύπτουν απο ΄καλές προθέσεις΄.Αλλά τότε οδηγούμαστε στά Γκουλάγκ..
  Προσωπικά δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία τό τί θα επακολουθούσε εάν ανελάμβανε την εξουσία Κόμμα τύπου ΛΑΟΣ.
  Αλλά βλέποντας και αυτό τον συρφετό-εσμό τών δήθεν αντεξουσιαστών πού ιστορικά έχει αποδειχθεί πώς εντός τους υπάρχουν τζάνκια ,χαφιέδες και μιά θολή ιδεολογία-καλά δεν συζητάω γιά τούς πράκτορες ,πού πουλάνε ΄αντικρατικό πολυπολιτισμό΄-ανησυχώ το ίδιο..
  Τελικά το παιχνίδι Κλεφτες-Αστυνόμοι πού παίζουν Χρυχαυγίτες μέ ΄μπαχαλάκηδες΄διευκολύνει την Εξουσία.
  Οπότε φίλε ανώνυμε εάν θεωρείς οτι καλά τούς έκαναν μάλλον λειτουργείς μέ το θυμικό παρά με την λογική..
  Μεγάλωσα αρκετά γιά να βλέπω εχθρούς στην μιά μόνον πλευρά..

 8. πιτσι-πιτσι avatar
  πιτσι-πιτσι 08/06/2008 00:13:36

  Δείτε πως φαγωθήκαν αναμεταξύ τους στο athens.indymedia...

  Τα μέλη της Σ.Ο., τα διέγραψαν!!!!

  Και τώρα οι διωγμένοι κλαίγονται σε ένα blogspot με την επωνυμία politiko.troll

  Αυτοί που έσβηναν κάθε μήνυμα που δε γούσταραν την προηγούμενη τετραετία στο site του indymedia, κάποιοι ανιμίξηδες, μπουλουρούδες θοδωρήδες Μ, ματαφάνες κλπ, τώρα κλαίγονται!!!!!

  Αξίζει τον κόπο να γίνει γνωστή παραπέρα αυτή η ιστορία.

  Μάλλος ο ιός απέκτησε το 100% των μετοχών (ψήφων) της συλλογικότητας!

  Περασμένα μεγαλεία...

  Στα υπόψη πως το indymedia στηρίζεται απο τα χρήματα των ελλήνων πολιτών (επιχορηγήσεις στα πανεπιστήμια -ΕΜΠ) κι όχι Σόρος κλπ ππου πάνε να θολώσουν τα πράγματα.

 9. Factorx avatar
  Factorx 08/06/2008 02:41:49

  πιτσι-πιτσι: στείλε μας περισσότερα

 10. πιτσι-πιτσι avatar
  πιτσι-πιτσι 08/06/2008 12:11:14

  Αν βάλω λινκ το άρθρο δεν εμφανίζεται.. έχετε στον κώδικα του φόρουμ σας μάλλον προστασία από καταχώρηση λινκς.. ίσως για αντισπάμ προστασία

  Ένωσε τα politiko.troll. με το blogspot.com και θα δεις το λινκ με τους κλαυθμούς, οδυρμούς κι ολοφυρμούς των προαναφερόμενων δήμιων του ελεύθερου λόγου (free speech) του ίντερνετ.

  Κι είναι γνωστή η τακτική των Ιών, όταν θέλουν να καταλάβουν ένα (ιδεολογικό και υλικό) χώρο .

  Τακτική Ιωσήφ Φουσέ.


  Για το άλλο.. αρκετοί κατηγορούν.. λένε και γραφουν για στήριξη των απανταχού στον κόσμο indymedia με εξοπλισμό και προγραμματιστικό κώδικα, από το ίδρυμα Σόρος. Η κατάσταση αυτή ανέκυψε μετά τα γεγονότα του σήατλ - g8

  Όμως το ελληνικό ιντυμέντια, στηρίχτηκε καθαρά σε υπολογιστές και bandwidth ελληνικού κεντρικού πανεπιστημιακού ιδρύματος (στην υπόθεση που εξιχνίασε τελευταία η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος της ελας, σχετικά με την δικτυακή δυσφημιστική εκστρατεία σε βάρος μιας φίλης της μαριέτας γράφτηκε ποιο είναι αυτό συγκεκριμένα).

  Και το bandwidth όπως και ο υλικοτεχνικός εξοπλισμός που διατίθεται από το κράτος στα ΑΕΙ, αυτό το ίδρυμα ξεζουμίζει το 80% του συνόλου.

  Τι άλλο θέλεις να σου πω, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΞΈΡΕΙς.

 11. par avatar
  par 18/03/2009 01:57:58

  κάποτε άκουσα να λέει ένας γέρος.!.!.! <<κάποτε τους φασιστο-υλίθιους τους θερίζαμε με την κόσα(δρεπάνι) αλλά επιζήσαν...αρκετοί.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.