#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
19/02/2008 21:21
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Κακούργημα οι υποκλοπές

Ως κακούργημα θα αντιμετωπίζεται σε λίγο καιρό, μετά από την ψήφιση σχετικής νομοθετικής ρύθμισης, η υποκλοπή συνομιλιών ή εικόνας χωρίς τη συγκατάθεση του θιγόμενου. Το υπουργείο Δικαιοσύνης προωθεί τη ρύθμιση η οποία είχε συνταχθεί από τον πρώην υπουργό, κ. Παπαληγούρα. Με τον τρόπο αυτό για παράδειγμα η καταγραφή της συνομιλίας του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου με τον Κ. Κουκοδήμο είναι παράνομη και ο δημοσιογράφος θα αντιμετωπίζει κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος. Ανάλογες περιπτώσεις, όπως η χρήση κρυφής κάμερας ή κρυφών κασετοφώνων θα αντιμετωπίζονται αυστηρά.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Εξάκτινος avatar
  Εξάκτινος 19/02/2008 21:34:10

  Ασυλία στους απατεώνες!!! Θα έρχεται ο άλλος θα με εκβιάζει ή θα λέει ψέματα κι αν τον έχω καταγράψει θα πηγαίνω φυλακή!!! Δηλ. να κάνουμε τις βρομιές μας αλλά να μη μπορεί να μας πιάσει κανείς γιατί θα τον πηγαίνουμε κατηγορούμενο είτε για συκοφαντική είτε για ψευδορκία!! (Καμπουράκης-Χίος: Τι θα γινόταν αν ο Χίος δεν είχε την κασέτα? Ο Χίος δεν εκβίασε κανένα. Του την έπεσαν και τη δημοσίευσε.) Έ ρε κρέμασμα που χρειάζονται. Καλά δεν καταλαβαίνουν ότι με τέτοιους νόμους δεν καταφέρνουν τίποτε εκτός από το να ξεφτιλίζονται?

 2. AnonymOs avatar
  AnonymOs 20/02/2008 08:48:43

  Αυτά είναι κοροϊδίες.
  Τα πράγματα πρέπει να έχουν όνομα.
  Τώρα λένε ειδήσεις και λένε έκλεψε ένας ημεδαπός κλπ
  Δηλαδή όνομα δεν έχει;

  Απατεωνιές για να γεμίσουμε ψεύτες και κλέφτες...

 3. Γιώργος Κούρβας avatar
  Γιώργος Κούρβας 20/02/2008 11:06:31

  Από την στιγμή που έχει καταρρεύσει ο Τύπος, είτε από ανικανότητα είτε από ιδιοτέλεια, δεν υπάρχει έλεγχος στην Νομοθετική, Δικαστική κι Εκτελεστική Εξουσία, οπότε, φυσιολογικά, είναι ανεξέλεγκτες. Θυμηθείτε τα "ευήκοα ώτα" και το "θέλω να καταγγείλω τα φαινόμενα Νεο-ΦΑΣΙΣΜΟΥ", της -πολιτικής διαθήκης, στην ουσία- του Ζαχόπουλου. Τι άλλο, ρε, παίδες, θέλατε να μας και σας πει ο άνθρωπος; Και δεν το είπε ούτε ο ..."Λουκάς" ούτε οι "γνωστοί άγνωστοι" μη μπάτσοι κουκουλοφόροι. Το [κάθε-ημέρας-εβδομάδας-χρόνου] ταμείο του ΟΠΑΠ είχε στα χέρια του, ο άνθρωπος! Ερώτησις κρίσεως: πιστεύετε ότι διανέμονται στους τυχερούς τα -πέραν από τα πρακτορεία διανεμόμενα- εκατομμύρια κέρδη, κάθε λαχείου και παιγνιδιού, από την στιγμή που τα αλλεπάλληλα τζακ ποτ πιστοποιούν την ευχέρεια προεπιλογής επιθυμητών αριθμών στην ..."κλήρωση"; Και μια ρητορική, που οδηγεί, ΟΜΩΣ, και στον ηθικό αυτουργό των καταγγελλομένων από τον Ζαχό "φαινομένων ΝΕΟ-Φ Α Σ Ι Σ Μ Ο Υ": ποιος έπαιρνε αυτά τα καρα- κατά- "μαυρα" χρήματα; Η "τον-κούναγα-κι-εγώ-τον-κώλο-μου" Τσέκου, λέει η ανφάν γκατέ ρεπορταζαρία, με κάποιον "σοφέρ" αλλεπαλληλο-μηνυματο-συν-ευρισκόταν τις τελευταίες μέρες, πριν ΚΑΙ λίγο αμέσως μετά τον φούντο του Ζαχόπουολου στο κενό. Χμμμ... Ο Μαμανέας, πού είναι, ρε, παιδιά, να μας δώσει τα φώτα του; "Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλο τα ίδια μένουν", όπα (δις, για σεβασμό στα ...δις)!

 4. ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΗΣ avatar
  ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΗΣ 21/02/2008 10:33:13

  Ναι, κακούργημα αν τις διαδίδεις αν τις προβάλεις σε εκπομπές και εφημερίδες ή αν τις χρησιμοποιείς για ίδιο όφελος. Αν όμως απλώς τις καταθέτεις ως στοιχείο τέλεσης παρανόμων πράξεων στις αρμόδιες δικαστικές αρχές χωρίς να τις κοινοποιείς σε κανέναν άλλο; Μήπως εκεί θα έπρεπε να γίνονται δεκτές χωρίς συνέπειες για τον καταθέτη; Λέω μήπως, για να μην φιμωθούμε και εντελώς από τους απατεώνες.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.