16/10/2008 16:50
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Και Media Ecclesiastica !________________________________________________________ 

Ο Χαράλαμπος Μυλωνάς (για τον οποίο γράφουμε προηγουμένως) δεν φαίνεται να  διατηρεί δεσμούς μόνο με τον Εφραίμ και το Μαξίμου. Έχει διείσδυση και στην Εκκλησία της Ελλάδος.

Ο εκλιπών αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος τον επέλεξε το 2004 Μυλωνά ως έναν από τα επτά μέλη του πρώτου Διοικητικού Συμβουλίου της Ανώνυμης Εταιρείας «Εκκλησιαστική Επικοινωνία - Media Ecclesiastica» που συνεστήθη για την επικοινωνιακή υποστήριξη των αναγκών της Εκκλησίας της Ελλάδος, με αρχικό μετοχικό κεφάλαιο τα 300.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το σχετικό ΦΕΚ (13/1/2004) στο πρώτο Δ.Σ. της Media Ecclesiastika ορίστηκαν οι:

Θεόκλητος Κουμαριανός ως πρόεδρος. Είναι ο τότε μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος. Τον θυμάστε να πρωταγωνιστεί στα τηλεδικαστήρια του Θεμομακισμού για τα εκκλησιαστικά σκάνδαλα;

Γεώργιος Βελλής, επίτιμος αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου, ως αντιπρόεδρος,

Νικόλαος Γαλέτας (μηχανολόγος - ηλεκτρολόγος ΕΜΠ)

Αθανάσιος Κυριακόπουλος, κατά κόσμον Θανάσης Λάλας, δημοσιογράφος.

Γεώργιος Λεβέντης (καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών)

Χαράλαμπος Μυλωνάς (δικηγόρος) ως διευθύνων σύμβουλος.

Σπυρίδων Φλογαΐτης (καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών).

Τον Νοέμβριο του 2004 ο Χαράλαμπος Μυλωνάς αποχωρεί από το Δ.Σ. της Media Ecclesiastika και αντικαθίσταται από τον Κωνσταντίνο Λούλη (βιομήχανο), τέως διοικητή του Αγίου Όρους, που αναλαμβάνει καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου. *

Είπατε τίποτα;

Ρίξτε και μια ματιά στο TV STAR με τα λεφτά μας και τον Θοδωρή 

(Στις φωτογραφίες: μια έκδοση των Media Ecclesiastica, ο .Θεόκλητος και ο κ. Λάλας)

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Καρδιτσώτης avatar
  Καρδιτσώτης 16/10/2008 17:15:46

  Φάκτορ που θυμήθηκες τον δεσπότη μας Θεόκλητο, κολλητό του Κωλοσούζα και οι δυόνε τους κολλητοί με τον Χριστόδουλο στη βίλλα με τα 1200 μαλαματένια μανικετόκουμπα. Το ωραίο είναι πως παρά τα μύρια όσα που βγήκανε για τον Θεόκλητο, παρά τον χρηματισμό της Ηλίας Αντωνιας και την φιλία του με τον Γιοσάκη, παρά τις στημένες δίκες στον Πειραιά, τα μπαρ, τη διαθήκη της γριάς στο Πήλιο, τη ψεύτικη διεύθυνση, την απόπειρα αυτοκτονίας του Κωλοσούζα, ο Θεόκλητος την έβγαλε καθαρή και γυροβολάει με την μισθάρα του στην Αθήνα. όχι θα κάτσει να σκάσει. Η Δικαιοσύνη είναι τυφλή, που λέτε και σεις οι γραφιάδες.

 2. Αθ. Κλάρας avatar
  Αθ. Κλάρας 16/10/2008 17:17:26

  Προφανώς έχουμε απέναντί μας μία ιερή συμμορία που εμφανίζει εταιρείες – δορυφόρους για να κυκλοφορήσει και να ξεπλύνει το χρήμα. Είναι τέτοια η κοινωνική και οικονομική αλληλεξάρτηση Κράτους – Εκκλησίας που θυμίζει σιαμαία, όπου εάν επιχειρηθεί διαχωρισμός θα συναντήσουν και τα δύο τον Κύριο τους. Όμως, δεν αξίζει τον κόπο ;

 3. sotos avatar
  sotos 16/10/2008 17:25:29

  Ναι, μακαρι, το αξιζει, ας διαχωρισθουν επιτελους, αμην και ποτε !

 4. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 16/10/2008 17:28:31

  κάποτε ο εξάκτινος έγραψε για το βαθύ κράτος...να ένα παρακλάδι του. Και υπάρχουν ακόμα "πιστοί"!

 5. maquis avatar
  maquis 16/10/2008 18:38:06

  Στην Ιταλία αυτά τα λέγανε (ή και τα λένε ακόμη) στοά Ρ2=Propaganda Due (Roberto Calvi τραπεζίτης- "αυτοκτόνησε" κρεμάστηκε σε γέγυρα του Τάμεση, 1982). Μασονική στοά με μέλη τραπεζίτες, αρχηγούς ιταλικής ΚΥΠ, τον Μπελουσκόνι,επισκόπους, δικαστικούς κλπ. Σκιώδης κυβέρνηση ή "κράτος ν κράτει". Η τράπεζά τους, Banco Ambrosiano (λεγόμενη και "Τράπεζα του Θεού"!)υπό τον έλεγχο και του Βατικανού κατέρρευσε το 1982. Σας λένε κάτι αυτά; Ποιά είναι η ελληνική Banco Ambrosiano; Ποιοί οι σχετικοί τραπεζίτες και ποιοί οι εντολείς τους; Οσο για το Βατικανό, η εδώ Θεία Εταιρεία ξέρουμε ποια είναι. Λεπτομέρεια: η εντολή για την εκτέλεση του Calvi, δόθηκε απο το Βατικανό. Εδώ δεν πιστεύω να δουμε τέτοια, αλλά κάποιοι ήδη πρέπει να ετοιμάζουν βαλίτσες. Αμήν.

 6. "νήπιος γέρων" avatar
  "νήπιος γέρων" 17/10/2008 01:40:48

  "... ΘΕΟ-ΚΡΑΤΙΑ και όχι Ελληνισμός", -που θα έλεγε και το άσμα, IF...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.