#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
15/03/2012 20:32
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Και τώρα τα "λεφτά υπάρχουν" του ΒενιζέλουΝα αποκαταστήσει όλες τις ... περικοπές που έκανε η κυβέρνηση του ιδίου και του ΓΑΠ υποσχέθηκε σήμερα ο Ευάγγελος Βενιζέλος καθώς αρχίζει η προεκλογική περίοδος. Συγκεκριμένα ο υποψήφιος νέος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ είπε  σήμερα μεταξύ άλλων: «Ακούω τη Νέα Δημοκρατία που λέει εμείς δεσμευόμαστε να επαναφέρουμε τα πολυτεκνικά επιδόματα και να αναπληρώσουμε τις συντάξεις μέχρι 700 ευρώ. Το βρίσκω τραγικά λίγο αυτό. Γιατί μόνο αυτό; Εγώ έχω πονέσει και έχω λυπηθεί, όχι μόνο γι’ αυτό, αλλά και για πολλές άλλες περικοπές. Και όλες πρέπει να αποκατασταθούν».

 

Ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μιχελάκης έκανε, σχετικά, την ακόλουθη δήλωση: «Πραγματικά, πόση απόσταση έχουν αυτά που είπε, σήμερα, ο κ. Βενιζέλος από το “λεφτά υπάρχουν” του κ. Παπανδρέου; Προτού καν αναδειχθεί και επίσημα αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, άρχισε να τάζει στους πάντες τα πάντα, υποσχόμενος αποκατάσταση όλων των αδικιών που έκαναν, για δύο χρόνια, ο ίδιος και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.  Τελικά, ο κ. Βενιζέλος επιβεβαιώνει ότι δεν διαφέρει σε τίποτα από τον κ. Παπανδρέου».

Στο μεταξύ, υα πιο νοσηρά φαινόμενα κομματισμού αναβιώνουν, τις μέρες αυτές, υπουργοί του ΠΑΣΟΚ. Πρωτεργάτες ο κ. Βενιζέλος, ο κ. Οικονόμου, ο κ. Λοβέρδος και ο κ. Παπακωνσταντίνου, όπως κατήγγειλε 0 κ. Μιχελάκης.  Ξεκίνησαν – χωρίς ίχνος ντροπής – και σχεδιάζουν να συνεχίσουν ένα όργιο ρουσφετολογικών προαγωγών και τοποθετήσεων “ημετέρων” σε νευραλγικά πόστα της Διοίκησης, με στόχο να βολέψουν δικούς τους και να επιβάλουν κομματικό έλεγχο στο κράτος. Πρόκειται για απαράδεκτη πρακτική, που δεν πρόκειται να γίνει δεκτή, τόνισε ο εκπρόσωπος της ΝΔ.

Το χορό  άνοιξαν οι κ. Βενιζέλος και Οικονόμου – που προσποιούνται τώρα πως δεν καταλαβαίνουν - με 800 προαγωγές και τοποθετήσεις σε θέσεις κλειδιά, μέσα στους δυόμισι τελευταίους μήνες.
Την ίδια πρακτική συνεχίζει, τώρα, ο κ. Λοβέρδος, που - λίγες ημέρες πριν την προκήρυξη των εθνικών εκλογών - σπεύδει να ανανεώσει τις θητείες Διοικητών Νοσοκομείων και άλλων Φορέων για ακόμα δύο χρόνια, προκειμένου να “συνεχίσουν’ το έργο της πλήρους διάλυσης τρων Νοσοκομείων. Καταπατώντας κάθε δεοντολογικό κανόνα και κινούμενος από προφανή μικροπολιτικά ελατήρια, επιχειρεί να διασώσει ανθρώπους που είναι οι βασικοί υπεύθυνοι για τη σημερινή κατάντια του ΕΣΥ.
Το ίδιο παιχνίδι, ξεκίνησε και συνεχίζει ο κ. Παπακωνσταντίνου με διορισμούς νέων μελών στις διοικήσεις φορέων του τομέα της ενέργειας. Ενδεικτικά και ειδικότερα:


Διορίσθηκαν, στη ΔΕΗ, το Δεκέμβριο του 2011, νέα εκτελεστικά μέλη, με συμβάσεις ορισμένου χρόνου.
Διορίσθηκαν στον Ανεξάρτητο Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ), Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, ενώ σχεδιάζονται τοποθετήσεις μελών του Δ.Σ.
Ταυτόχρονα ετοιμάζονται να τοποθετήσουν νέα διοίκηση στο Λειτουργό Αγοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΛΑΓΗΕ) και νέο Γενικό Διευθυντή στο Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΚΑΠΕ).

 Με δεδομένο ότι η παρούσα κυβέρνηση εκπληρώνει σύντομα το σκοπό για τον οποίο σχηματίσθηκε και η χώρα βρίσκεται ουσιαστικά σε προεκλογική περίοδο, ζητάμε να σταματήσουν άμεσα αυτές οι κομματικές και ρουσφετολογικές πρακτικές, δήλωσε ο κ. Μιχελάκης.

Και επειδή οι κ. Βενιζέλος και Οικονόμου προσποιούνται ότι δεν καταλαβαίνουν και ζητούν αποδείξεις για τα “έργα” τους, τους θυμίζουμε τις παρακάτω υπουργικές αποφάσεις για τοποθέτηση και προαγωγή υπαλλήλων:

Απόφαση 16-1-2012, Αρ. Πρωτ.: Δ2Α 1008097 ΕΞ 2012, Μετακίνηση υπαλλήλων.
Απόφαση 17-1-2012, Αρ. Πρωτ.: Δ2 1009243 ΕΞ 2011, Τοποθέτηση Προϊσταμένων οργανικών μονάδων επιπέδου Τμήματος.
Απόφαση 30-1-2012, Αρ. Πρωτ.: Δ2Α 1017460 ΕΞ 2012, Μετακίνηση υπαλλήλων.
Απόφαση 26-1-2012, Αρ. Πρωτ.: Δ2Α 1017020 ΕΞ 2012, Τοποθετήσεις υπαλλήλων.
Απόφαση 29-2-2012, Αρ. Πρωτ.: Δ2Α 1035369 ΕΞ 2012, Τοποθετήσεις υπαλλήλων.
Απόφαση 29-2-2012, Αρ. Πρωτ.: Δ2Α 1035371 ΕΞ 2012, Τοποθετήσεις υπαλλήλων
Απόφαση 1-3-2012, Αρ. Πρωτ.: Δ2Α 1035380 ΕΞ 2012, Τοποθετήσεις υπαλλήλων
Απόφαση 9-3-2012, Αρ. Πρωτ.: Δ2Α 1040025 ΕΞ 2012, Τοποθετήσεις υπαλλήλων
Απόφαση 13-3-2012, Αρ. Πρωτ. Δ2Α 1041194 ΕΞ 2012, Τοποθέτηση 138 Προϊσταμένων οργανικών μονάδων επιπέδου Τμήματος.

 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ avatar
  ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ 15/03/2012 20:41:26

  Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ;ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

  • ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. avatar
   ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. @ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ 16/03/2012 00:53:24

   Τί άλλο να κάνει; Είπε ότι δεν δέχεται αυτές τις ρουσφετολογικές προαγωγές και διορισμούς λόγω ουσιαστικής προεκλογικής περιόδου. Δηλαδή θα τις ανακαλέσει μόλις γίνει κυβέρνηση.

 2. ΠΕΛΙΑΣ avatar
  ΠΕΛΙΑΣ 15/03/2012 20:50:43

  Μιλάμε για τον ποιό άθλιο ψεύτη και υποκριτή. Τον λόγο έχει η ΝΔ.

  • μαρια avatar
   μαρια @ ΠΕΛΙΑΣ 15/03/2012 21:22:32

   ποιος εχει το λόγο?

 3. ioannisk avatar
  ioannisk 15/03/2012 20:54:12

  Σαμαρα με το που ερθεις στην εξουσία θα εφαρμοσεις την ρηση Πολυδωρα
  30.000 αξιωματουχοι του ΠΑΣΟΚ εξω απο το κρατος.
  αποκεφαλισε τους Σαμαρα πριν σε αποκεφαλισουμε εμεις.
  Ακους Σαμαρα τελειωσε τους με το που γινεις πρωθυπουργός.

 4. The Saint avatar
  The Saint 15/03/2012 21:44:07

  Το λόγο τον έχουμε εμείς αγαπητοί μου. Και δεν μιλώ γιά την ημέρα των εκλογών. Αλλά ...γενικότερα
  ΑΝ αποφασίσουμε ποτέ να τον πάρουμε δλδ....

 5. Nik avatar
  Nik 15/03/2012 22:06:07

  Δεν είπε ότι θα αποκασταστήσει, είπε "πρέπει να αποκατασταθούν". Δεν είναι το ίδιο. Αφήνει χώρο ξεγλιστρήματος για όταν του πουν οι Τροϊκανοί έλα αύριο.

 6. νεφέλη avatar
  νεφέλη 15/03/2012 22:13:35

  Ευγε στους κυριους τούτους, που καλύπτουν,
  όσους καταθέτουν σε αλλότριες χώρες και παράκτιους παραδείσους,
  ενώ καταστρέφουν τους ενδοχώριους ιδιοκτήτες ακινήτων και καταθέσεων.
  .. το "λίπος" όμως που επικαλούνται, τους ιδίους θα πνίξει τελικώς.

 7. FALCON avatar
  FALCON 15/03/2012 23:19:08

  Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί. Ο Μπεννυ δεν θα παραιτηθεί και θα δούμε το θέατρο της Δευτέρας '' Μπράβο Κολονέλο'' ενώ την προηγούμενη θα δούμε την ταινία '' ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ''

 8. ioannisk avatar
  ioannisk 15/03/2012 23:31:54

  Ο "πουλημένος" Σαμαράς και η διαδικτυακή αλητεία..

  γραμμένο από έναν πρώην διαδικτυακό αλήτη

  Πολλοί κατηγορούν τον Αντωνη Σαμαρά και την ΝΔ για αδυναμία αντίληψης της κοινωνικής πραγματικότητας και των προβλημάτων της χώρας. Πολλοί ειλικρινά αγανακτισμένοι ρωτούν με οργή¨: "μα που είναι η ΝΔ γιατί δεν κάνει τίποτα"; Μήπως δεν θέλει να κυβερνήσει; Κάποιοι άλλοι προχωρούν το παραμύθι σε βαθμό που νομίζεις πως πληκτρολογούν από τα κεντρικά του ΠΑΣΟΚ. Αυτές οι "πολιτικές διάνοιες" λένε πως ο "πουλημένος" Σαμαράς έχει συμφωνήσει για διακυβέρνηση με τον Βενιζέλο.
  Αυτή τους άποψη - λάσπη εδράζεται στο ότι ο Σαμαράς συγκυβέρνησε ήδη με το ΠΑΣΟΚ υπό τον Παπαδήμο. Προς επίρρωσιν τους επιχειρήματος φέρνουν και το γεγονός ότι 3 χρόνια τώρα ο Σαμαράς δεν προσπάθησε να ρίξει το ΠΑΣΟΚ. Και εδώ πράγματι η λάσπη τους γίνεται ιός στις τάξεις των οπαδών της ΝΔ. Για αυτό πρέπει να εξηγήσουμε γιατί ο Σαμαράς ακολούθησε αυτήν την τακτική και γιατί αυτή του η τακτική δείχνει πως διαθέτει πολιτικό ήθος και αίσθηση της μεγάλης ευθύνης που θα αναλάβει. Ο Σαμαράς θα μπορούσε να αποσύρει την ΝΔ από την βουλή και κηρύξει πραγματικό ανένδοτο . Διαδηλώσεις , πορείες, συγκρούσεις με τους αναρχοαριστερούς, τραυματισμοί πολιτών, πολιτική κρίση που βάθαινε την ύφεση και θα οδηγούσε την χώρα με μαθηματική ακρίβεια σε μια νέα εμφύλια διαμάχη και σε ένα απίστευτο αιματοκύλισμα.
  Στα πιο σκοτεινά μας όνειρα όλο οι οπαδοί τις ΝΔ θέλουμε να πατσίσουμε με τους πρασινοφρουρους και τους αριστερούς. Ζητάμε δικαιοσύνη για τις κοινωνικές διώξεις της πρώτης οχταετίας του ΠΑΣΟΚ , την καταλήστευση των δημοσίων ταμείων από τους πρασινοφρουρους και τους αριστερούς με τις βίλες και τα αναρίθμητα ακίνητα, για την νοθεία των εκλογών του 2000, τότε που μας τα κεντρικά της ΝΔ έστειλαν φιρμάνι με τα απλά λόγια : έγινε νοθεία θα είμαστε κυβέρνηση σε 4 χρόνια , προς το παρόν τα κεφάλια μέσα" και εμείς υπακούσαμε. Η μήπως δεν ήμασταν ικανοί να επιβάλουμε την τάξη με την πλειοψηφια της ΔΑΠ στα πανεπιστήμια το 2006. Τότε το φιρμάνι είχε ως εξής: "προσοχή ψάχνουν για νέο Τεμπονέρα". Τελικά από αλλού το περιμένανε από τα κεντρικά της ΝΔ από αλλού τους ήρθε. Γιατί απλά στο μεταξύ η αριστερά είχε αρχίσει την κατήχηση περί αντικρατικής πάλης σε 16 χρονα ελληνόπουλα η παιδιά μεταναστών.Ευτυχώς για την Ελλάδα εμείς οι "δεξιοί" δεν είμαστε εγκληματίες ούτε μπαχαλάκηδες. Οι σκοτεινές μας σκέψεις χάνονται αμέσως όταν σκεφτόμαστε το κακό που μπορεί να προξενήσουμε στην πατρίδα. Όλοι μας ξέρουμε πως οι οικογενειακές προτροπές για την τάξη την ασφάλεια και την προκοπή δεν ήταν εξάψεις συντηρητισμού αλλά εμπειρικές αλήθειες. Όσοι λοιπόν είναι "δεξιοί" δεν είναι δυνατόν να μην καταλαβαίνουν την τακτική Σαμαρά.
  Ο Αντώνης Σαμαράς έκρινε σωστά και δεν κατέβασε το κόσμο στους δρόμους γιατί 1) θα έστελνε το μήνυμα στην Ευρώπη πως επιχειρεί ανοιχτά να καταλάβει την εξουσία άρα η όροι της δανειακής θα ήταν σε κίνδυνο. Δηλαδή τα λεφτά τους θα ήταν σε κίνδυνο.
  2) Το ΠΑΣΟΚ θα αποκτούσε το πάνω χέρι και πλέον θα κατηγορούσε με αποδείξεις στην Ευρώπη την ΝΔ για προσπάθεια αλλαγής καθεστώτος. Τα κανάλια των μιντιακών νταβατζήδων και οι δημοσιογραφικές πρόθυμες ιερόδουλες του συστήματος θα κατακεραύνωναν την ΝΔ καθημερινά. Πως θα μιλούσε άραγε ο Σαμαράς για ανάγκη σεβασμού της δημοκρατικής νομιμότητας όταν θα ήταν αυτός που θα την είχε αμφισβητήσει πρώτος.
  3) Ο Σαμαράς στήριξε τον Παπαδήμο έναν άνθρωπο του παγκόσμιου κατεστημένου ο οποίος ήρθε για να βγάλει την Ελλάδα από την Ευρώπη και το Ευρώ. Ήρθε δηλαδή να εφαρμόσει τα συμφωνηθεντα στην συνάντηση της Μπίλντεσμπεργκ το καλοκαίρι του 2011. Μια Ελλάδα έξω από την Ευρώπη και με δραχμή είναι μια χώρα χωρίς γεωπολιτική δυναμική και χωρίς προοπτικές οικονομικής ανάπτυξης. Η δραχμή κύριου είναι το λάθος που δεν πρέπει να κάνουμε. Κυρίως διότι αυτός που την πρότεινε πρώτος ήταν ο Τζορτζ Σορος και εν συνεχεία ο πολύς κύριος Ρουμπινί. Συνεπώς προδότης αυτή την στιγμή δεν είναι αυτός που θέλει το ευρώ αλλά αυτός που θέλει την ευρέως υποτιμημένη δραχμή. Τύποι πολιτικών όπως ο κύριος Καμμένος είναι απλά υποκριτές και πολιτικοί κερδοσκόποι.
  Όσο για την διαδικτυακή αλητεία αυτή σύντομα θα πάρει τις απαντήσεις από τις δημοσκοπήσεις που θα δείχνουν τον Σαμαρά ως πρωθυπουργό και την ΝΔ ως αυτοδύναμη κυβέρνηση με ισχυρή πλειοψηφία;
  Προσωπικά αφήνω τις πικρίες μου και τις μιλιταριστικές απόψεις για αργότερα. Τώρα δηλώνω πως η πένα μου θα είναι στην υπηρεσία του Αντωνη Σαμαρά, του επόμενου πρωθυπουργού της Ελλάδος.
  ΝΑΙ στην Ελλάδα της Ελπίδας ΟΧΙ στο σκοτάδι της Απελπισίας

  • factorx avatar
   factorx @ ioannisk 16/03/2012 00:39:41

   !!! μπράβο

  • ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. avatar
   ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. @ ioannisk 16/03/2012 00:58:01

   Πολύ σωστός

  • pirandello avatar
   pirandello @ ioannisk 16/03/2012 01:00:15

   Εντάξει ioannisk νομίζω ότι αγγίζεις τα όρια του γραφικού..
   Άσε που αδυνατώ να κατανοήσω τα μπράβο του φάκτορα.
   Στο δια ταύτα επειδή τα Πασοκόσκυλα θα λυσάξουν για αξιοπρεπή εκλογική εμφάνιση θα δούμε πολλά μέχρι τις εκλογές.
   Η λύση είναι να μετονομαστούν οι φυλακές Κορυδαλλού σε φυλακές Γιώργου Παπανδρέου με πρώτο τρόφιμο τον ίδιο. Είναι άλλωστε μια καλή αρχή για την κάθαρση στη Νέα Μεταπολίτευση που επαγγέλλεται ο Σαμαράς. Εκτός και αν θα του χαριστεί λόγω κοινών εμπειριών στα μπαράκια της Cambridge Square της Βοστόνης. Οψόμεθα!!!

   • ioannisk avatar
    ioannisk @ pirandello 16/03/2012 02:18:05

    Τα όρια του γραφικού γιατι δεν γραφεις καλυτερα πως είμαι επικίνδυνος και χαλαω την σουπα στου αντισαμαρικούς,
    Και για την ιστορια δεν υπάρχει άνθρωπος που να εχει πατησει τοσο βρισιδι στον Σαμαρά οσο εγω. Οπως και στο Καραμανλή παλαιότερα. Φιλοι και γνωστοί οταν με ακουγαν να βριζω τον Καραμανλη και τον Σαμαρά είχαν ξαφνιαστεί. Εσυ μου ελεγαν εσυ δεν ησουν βαμενος Καραμανλικός, Εσυ μου ελεγαν για τον Σαμαρά που Έλληνα Ντε Ντολ μας τον ανέβαζες Ευαγγελο Αβερωφ μας το κατεβαζες.
    Απλα φιλε μου οταν καποιον τον ψηφιζω και έχω εκτεθει μιλωντας υπερ ειναι φυσικο οταν νιωθω οτι με πουλάει να τον βρίζω και να τα ακούει γιατι τα θέλει ο οργανισμός του.
    Εγω ακουσα τον Σαμαραστην πολιτικη επιτροπή και το μονο που θα ηθελα μολις τελείωσε ηταν να ημουν μεσα στην αιθουσα να τον πλησιασω και να του πω μην μας πουλησεις θα σε στηριξουμε αλλα σε παρακαλω μην κανεις πισω σε αυτα που λες.
    Εγω λοιπον το στηριζω το Σαμαρά για αυτα που είπε
    Ο σαμαράς σε καλες οικονομικές εποχές και αν δεν τα ειχε σκατωσει επιτηδες το ΠΑΣΟΚ θα εφτανε το 50 % στις δημοσκοπησεις θα τους ειχε σβησει όλους απο το χαρτή και θα ειχε 190 βουλευτες στη βουλη. Παρτυ θα εκανε οτι ωρα θα γουσταρε θα περναγε νομο στα χαλαρά.
    Ο Σαμαρας με 10 ακόμα εμφανίσεις τέτοιες και με το ντιμπείτ οπου θα λιώσει τον Βενιζέλο αν γίνει, θα φτασει το 40% σε λιγοτερο απο ένα μήνα.
    Όσο θα φτανουμε προς τις κάλπες όλοι θα σκεφτονται Σαμαράς η χάος. Ο μεγαλος επαναστατης καμμενος που τον ψηφισα το 2009 στην β αθήνων (για να ξερεις φιλε δυο σταυρους εδωσα εναν στον Σαμαρα και τον αλλο στον Πολύδωρα τον οποιο θα ξαναψηφισω γιατι απλα ειναι ο πιο μορφωμενος και εξυπνος ανθρωπος μεσα στην βουλή) μας πουλησε και τωρα χτυπά την ΝΔ.
    Οσο για τα περι να βαλουμε φυλακη των ΓΑΠ σαν κρυφοπασοκος γράφεις.
    ξερεις οτι πρεπει να υπάρχουν στοιχεια και να γινει ειδικο δικαστηριο γαι φτασει μεχρι τις φυλακές.
    Εγω προσωπικα αν ημουν Σαμαράς θα το έκανα το ειδικό για στο τέλος της τετραετίας , και μάλιστα θ έκανα και ένα ειδικό για τα Δεκεμβιανα του 2008 και τον Φλεβαρη του 2012.
    ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ CAMBRIGE STREET ΤΗΣ ΒΟΣΤΟΝΗΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΩ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙΣ;
    ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΜΑΙ 34 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΤΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ.
    ΑΝ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΕΙΜΑΙ ΜΑΘΕ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑΜΠΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΣ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ ΤΙ ΚΟΥΝΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΠΑΠΠΟΥΣ ΣΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΠΕΤΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΜΟΥ. ΔΕΞΙΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΙΧΟΣ PIRANDELLO

  • ex-zivagos lamogios laliotius gapomalakius pasokus-pasokus!! avatar
   ex-zivagos lamogios laliotius gapomalakius pasokus-pasokus!! @ ioannisk 16/03/2012 09:43:49

   Nά μήν σού απευθύνω μπράβο γιατί με πρόλαβε ό factorx,σού απευθύνω όμως ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΓΕ!!!!!!!

   • juliet avatar
    juliet @ ex-zivagos lamogios laliotius gapomalakius pasokus-pasokus!! 16/03/2012 09:56:48

    Με προλάβανε να σου πω μπράβο ,αλλά εγώ θα σου πω ότι είσαι η ΕΛΠΙΔΑ που γιγαντώνεται και θα νικήσει το σκοτάδι της απελπισίας .

 9. john avatar
  john 15/03/2012 23:40:54

  Πόσες ευκαιρίες είχε να τους τελειώσει ως σήμερα??? Αντ'αυτού τους στήριξε σε όλα ως τώρα προκειμένου να παραμείνουν κυβέρνηση και να τελειώσει εμάς.

  • ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. avatar
   ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. @ john 16/03/2012 00:54:40

   Καμία ευκαιρία δεν είχε για να τους τελειώσει. Μην παραπλανείς τον κόσμο. Μόνο ένας που είναι πρωθυπουργός εκλεγμένος μπορεί να το κάνει αυτό.

 10. νεφέλη avatar
  νεφέλη 16/03/2012 00:50:06

  Την Κυριακή υπάρχουν τρεις υποψήφιοι:
  1. ο "υπάρχει λίπος"
  2. το λευκό
  3. η αποχή

  ...ποιός το ξέρει...
  τι μας έγραψε η μοίρα..
  ποιός το ξέρει...;;;

  • juliet avatar
   juliet @ νεφέλη 16/03/2012 10:02:49

   Ακουσα τον Τράγκα να λέει ότι ο Μπένυ πήγε στη Φουκοσίμα αλλά δεν φωσφορίζει!!!!
   4.η φωτό του ΓΑΠ.
   Ολα είναι πιθανά σε τούτη τη κενωνία.

 11. Νικολαος avatar
  Νικολαος 16/03/2012 11:42:51

  Αρχισε η πλειοδοσια.

 12. Αεροπόρος avatar
  Αεροπόρος 18/03/2012 01:28:36

  Τα ίδια έκανε και στο ΥΕΘΑ το πανέξυνο ανθρωπάκι.... Οι Σάκηδες λύνανε και δένανε .......

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.