17/02/2008 21:44
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Και τώρα στις οθόνες σας η «μεγάλη Αλβανία» (!!!)

Δημοσιεύονται στο www.greekamericannewsagency.com:

Εδώ και λίγες ώρες, στο διαδίκτυο κυκλοφορούν χάρτες, και  video clip για την «μεγάλη Αλβανία». Δείτε ως που φτάνουν τα όρια και τα «νέα σύνορα»  της μεγάλης Αλβανίας που κάποιοι φαίνεται πως οραματίζονται για τα Βαλκάνια και την νοτιανατολική Ευρώπη. 

Δείτε εδώ τους  χάρτες που οραματίζονται αλλαγή συνόρων.
Δείτε εδώ πως γαλουχούν τη νεολαία τους 
Δείτε εδώ τον Τσάμικο ως εθνικό χορό των Αλβανών
Και αν δε το έχετε εμπεδώσει δείτε κι αυτό το ελληνικό δημοτικό τραγούδι σε αλβανική απόδοση. 
Δείτε και την "σκλαβωμένη Τσαμουριά» (!!!) μέσα από την Αλβανική τηλεόραση.
Δείτε  και πως σκέπτεται οι Αλβανοί εθνικιστές του Κοσσόβου.
Να και οι μεγάλοι σπόνσορες και ευεργέτες της μεγάλης Αλβανίας

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Εξάκτινος avatar
  Εξάκτινος 17/02/2008 21:55:21

  Μη στεναχωριέστε καλοί μου άνθρωποι. Αφήστε τους να χύσουν το δηλητήριό τους. Ότι κάνουν θα στραφεί εναντίον τους. Δεν έχουν ιδέα από γεωπολιτικές ισορροπίες. Κανείς δε θα δημιουργήσει αυτό που ονειρεύονται διότι είναι μουσουλμάνοι και αν γίνει αυτό που θέλουν έχουμε ένα κράτος πολύ μεγαλύτερο από την πρώην Γιουγκσλαυία που φρόντισαν να διαλύσουν. Εγώ τρίβω τα χέρια μου με τις βλακείες τους. Αν τις εκμεταλλευτούμε σωστά θα βγούμε οφελημένοι την επόμενη αναδιανομή.

 2. Nick avatar
  Nick 17/02/2008 22:17:06

  Τσαμουριά θέλουν; Καλά, εμείς έχουμε τη Βόρεια Ήπειρο. Δεν νομίζω ότι θα ήθελαν να μας τσαντίσουν.

 3. Προφήτης avatar
  Προφήτης 17/02/2008 22:30:05

  Για να μεγαλουργήσουμε στο νέο σκηνικό των Βαλκανίων, να κάνουμε ξανά πρωθυπουργό τον Σημίτη, τον ηγέτη των μεγάλων εθνικών θριάμβων (Ίμια, Οτσαλάν, Μαδρίτη) και των οικονομικών επιτευγμάτων (Χρηματιστήριο, ΟΝΕ, Ευρώ=341 δρχ).

 4. Σιωπηλός avatar
  Σιωπηλός 17/02/2008 22:30:06

  Είναι φανερό ότι ουδείς ασχολείται. Κάποιες φωνές (όπως αυτού του blog) δυστυχώς δεν φαίνεται ότι είναι αρκετές για να ξεκουνήσουν κάποιους από την μακαριότητά τους, (εννοώ την πολιτική ηγεσία), ούτε βέβαια να τρομάξουν τους συνήθεις προδότες (εδώ δεν γράφω τι εννοώ γιατί θα μας πάνε όλους μέσα).

  Όταν σε δέκα χρόνια η Θράκη - και ο αγωγός της- θα είναι (και επίσημα) τουρκική, η Ήπειρος αλβανική και θα διεκδικούνται από την Τουρκία η Ρόδος, η Κως και τα άλλα Δωδεκάνησα, τι στο διάολο θα λένε και κυρίως που θα είναι οι σημερινοί "παράγοντες της πολιτικής ζωής του τόπου";

  Όσο για την ωφέλεια της Ελλάδος εκ της "αναδιανομής" που αναφέρει ο φίλος Εξάκτινος, μέχρι στιγμής δεν την έχω δει.

  Θέλει δουλειά και μάλιστα σκληρή σε κάθε επίπεδο - και κυρίως σε διπλωματικό - για να ωφεληθούμε. Και, δυστυχώς, οι μόνοι που δουλεύουν είναι οι προδότες (και ειδικά οι προδότριες) της Ελλάδας.

  Σιωπηλός
  (πρώην Ανώνυμος)

 5. Εξάκτινος avatar
  Εξάκτινος 17/02/2008 22:51:51

  Βρε Σιωπηλέ ποιοι πολιτικοί. Εδώ όλος ο λαός είναι σε κατάσταση κοινωνικής αφασίας και νιρβάνας. Τάβλα είναι όλη τη μέρα στο da capo, ό ένας κοιτάει να φάει τη γκόμενα του άλλου και πως να αρπάξει από το διπλανό του. Με τα χάλια του κόσμου που έχουμε οι πολιτικοί μας μια χαρά είναι. Δε μπορείς να ζητάς οδηγό φόρμουλα 1 για να οδηγήσει σκαραβαίο. Οι ευκαιρίες ανοίγονται. το θέμα είναι να φανούμε έξυπνοι για να δρέψουμε καρπούς μετά από 20-30 χρόνια.

  Τώρα αν δεν εμπιστεύεσαι το λαό και με το αποτέλεσμα της Κύπρου δικαίως να πούμε ότι δεν κάνουμε για δημοκρατία να φωνάξουμε ένα δικτάτορα ή αυτοκράτορα να μας κυβερνήσει. Τουλάχιστον αυτός αν χάσει θα χάσει το κεφάλι του όπως ο Σαντάμ. Οι δημοκράτες αν χάσουν θα ζουν πλουσιοπάροχα από τα κλεμμένα στη γαλλική ριβιέρα.

 6. Σπύρος avatar
  Σπύρος 17/02/2008 23:02:12

  Σήμερα ειναι μέρα πένθους...
  Ηττα τού μεγάλου Τάσσου Παπαδόπουλου(ευτυχώς ένας μονον σχολιαστής στο Αντί ανέφερε τον πρώην σταλινόσπορο τον Χριστόφια σαν αριστερο)και μονομερής ανακηρυξις τής ανεξαρτησίας του Κοσσόβου..
  Οι εγκληματίες του U.C.K. αυτονομο κράτος...
  Οι γλειφτες της Ιστορίας..οι έμποροι ηρωινης τού Θατσι.
  Σημερα πανηγυριζουν και τά εγχώρια τσιράκια τής υποταγής.....Ο Σωμεριτης παρά το χιονι θα κατεβει στην Ομονοια με Κοσσοβαρικη σημαία...Eχασε και ο Τασσος..
  Αληθεια πώς στέκει λογικά οι λεγόμενοι ΄αντεθνικιστές΄να χειροκροτούν ένα κρατίδιο πού δημιουργήθηκε με όρους ΄εθνικής καθαρότητας΄??
  Προφανώς ειναι ΄πολλάαα τά λεφτά΄.
  Πήξαμε στους Εφιάλτες στην Πατρίδα μας.

 7. Γιώργος Κούρβας avatar
  Γιώργος Κούρβας 17/02/2008 23:21:29

  Προφήτη,
  περί Οτσαλάν και φίλων Κούρδων υπάρχει αυτό:
  "Βρισκόμουν ακόμα στην Ιταλία, όταν έλαβα από την Αθήνα, από τον Υπουργό της Κοινωνικής Πρόνοιας, τηλεγράφημα αν δέχουμαι να αναλάβω τη Γενική Διεύθυνση του Υπουργείου με ειδική εντολή να πάω στον Καύκασο όπου κιντύνευαν πάνω από εκατό χιλιάδες Έλληνες ..
  Από το νότο ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΠΕΤΑΛΩΝΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ .. απόξω από το Καρς, τις μέρες εκείνες, ΕΙΧΑΝ ΠΑΛΙ ΠΙΑΣΕΙ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΤΡΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ και ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΠΕΤΑΛΩΣΕΙ ΣΑ ΜΟΥΛΑΡΙΑ...", Καζαντζάκης, "Αναφορά στο Γκρέκο", εκδ. Ελ. Καζαντζάκη, 1962, σελ. 510- 512.

  Εξάκτινε,
  δεν είναι το θέμα οι Αλβανοί, ΑΛΛΑ οι Αμερικανοί και η απλή λογική που λέει: Αφού η Ελλάδα είναι υπερβολικά αντιαμερικανική χώρα, γιατί να μην προωθήσουν οι ΗΠΑ την Μ. Αλβανία που περιλαμβάνει, όπως είδαμε και στα βίντεο, την απείθαρχη Ελλάδα; Μην ξεχνάς, ότι η γεωγραφική θέση της Ελλάδας είναι τέτοια που καμία δύναμη δεν μπορεί να γίνει αυτοκρατορία, αν δεν την έχει. Έλληνες, Ρωμαίοι, "Βυζαντινοί", Οθωμανοί, Βρετανοί και, τέλος, Αμερικανοί το επιβεβαιώνουν. Τον χώρο θέλουν. Το πώς θα λέγεται, αδιάφορο. Η πολιτική δεν είναι συναίσθημα, αλλά συμφέρον που όποιος έχει την δύναμη, το επιβάλει. Αυτό είναι που με σκέφτομαι και με ζώνουν τα φίδια, φίλε...

  Γεια και Χαρά σε όλους, -αν και για το δεύτερο άρχισαν οι επιφυλάξεις

 8. rodeos avatar
  rodeos 17/02/2008 23:30:37

  ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ; ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ;
  ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΣ; ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ; ΚΑΙ ΤΙ;
  ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΜΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΧΙΟΝΙ- ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ-ΚΑΤΙ ΞΕΚΟΛΕΣ ΑΛΒΑΝΕΣ ΠΟΥ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ!
  ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΟΣΣΟΒΟ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ !
  ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΜΑΚΗ!
  ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;;;
  ΒΟΗΘΕΙΑ ΡΕΕΕΕ

 9. Εξάκτινος avatar
  Εξάκτινος 17/02/2008 23:33:24

  και πως θα κουμαντάρουν τους μουσουλμάνους Αλβανούς?

  ''Οι Αλβανοί μόνον μιαν έγνοιαν έχουν. Το έγκλημα και τον μισθόν τους'' Κολοκοτρώνης

  Και πως θα γεμίσουν το χώρο με Αλβανούς?

 10. Κώστας avatar
  Κώστας 18/02/2008 07:35:17

  Η ΑΤΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!!

 11. Εξάκτινος avatar
  Εξάκτινος 18/02/2008 09:42:18

  Ναι με αυτό το πλευρό να κοιμάσαι!!! Την κατοικούν αρβανίτες όπως και τη βοιωτία!!! Ο Αρχιεπίσκοπος είναι αρβανίτης! :P :P :P
  .
  .

 12. Λεωνίδας avatar
  Λεωνίδας 18/02/2008 10:44:02

  Δηλαδή αν εγώ ανεβάσω στο youtube 10 βιντεάκια με τραγουδάκια (έχω μια αδελφή κουκλίτσα αληθινή τη λένε Βόρειο Ήπειρο την αγαπώ πολύ...) και σημαιάκια και ρατσιστικά σχόλια για "βρομοαλβανούς". "βρομοroma", "βρομοβούλγαρους" ή ό,τι άλλο "βρομο-" δημιουργώ διπλωματικό επισόδειο; Προσοχή αδέρφια στα αστειάκια που προβάλετε, το διαδίκτυο μετατρέπεται γρήγορα σε βόθρο, χρειαζόμαστε φίλτρα! Αν ξεσπάσει ρατσιστική βία από ελληναράδες αντε να πείσουμε τον κόσμο ότι φταίει ο αλβανικός αλυτρωτισμός στο youtube! (Απ' ότι βλέπω κάποιοι συναναγνώστες ήδη εκχώρησαν τους αρβανίτες στην Αλβανία!!! Λέτε να τα γράφω αυτά επειδή η μια προγιαγιά μου κατοικούσε στην Μάνδρα και μιλούσε αρβανίτικα; Έχω κρίση εθνικής συνείδησης;).

 13. Εξάκτινος avatar
  Εξάκτινος 18/02/2008 11:23:16

  Φίλε Λεωνίδα απλά ειρωνευόμαστε δεν εκχωρήσαμε τίποτε. Αν μιλήσεις με αλβανούς και φανατικούς Ρουμανόβλαχους θα σου πουν ότι δεν υπάρχουν Έλληνες. Οι κάτοικοι αυτής της χώρας κατάγονται όλοι είτε από αλβανούς είτε από βλάχους. Αυτά θα σου πουν κι εσύ ''πρέπει'' να τους πάρεις στα σοβαρα?

 14. koukoulof avatar
  koukoulof 18/02/2008 19:37:25

  Πάλι μας φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από εμας τους ίδιους. Και σ΄ανώτερα!!

 15. Salamander avatar
  Salamander 18/02/2008 22:21:57

  Καλησπέρα σε όλους. Σας σύγκαιρο για την γνώμη σας αλλά το θέμα δεν είναι τόσο απλό. Εγώ προσωπικά έχω γεννηθεί στην Κορυτσά Αλβανίας και σας λέω ότι πιο άτιμη ράτσα από τους κοσοβάρους δεν υπάρχει. Ωμός ας σας υπενθυμίσω κάτι ότι είναι η αρχή για εκείνο που έλεγε ο Πάτερ Παϊσιος. Θα έρθει η στιγμή που θα πάρουμε πίσω και την Κωνσταντινούπολη και την Βόρειο Ήπειρο. Καμία αλλαγή δεν γίνετε χωρίς πόνο.

 16. Giannis_Rebelos avatar
  Giannis_Rebelos 20/02/2008 19:11:26

  Εαν έχει όρχεις ο Πρωθυπουργός ας βγάλει την Ελλάδα απο το στρατιωτικό σκέλος του ΝΑ.ΤΟ και ας γυρίσουν πίσω οι φαντάροι του ΟΗΕ.
  Κανένας φαντάρος Έλληνας για τα επεκτατικά σχέδια των Η.Π.Α και Ε.Ε.

  http://antikomformistis.blogspot.com/
  Έχω γράψει ένα κείμενο παρακαλώ να το δείτε και να το σχολιάσετε

 17. freespire avatar
  freespire 21/02/2008 17:19:27

  ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΖΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ.
  ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ.
  ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΛΑΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΝΟΩ ΤΙΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΤΟΥΣ.ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΟΙ ΣΕΡΒΙΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΠΙΕΣΑΝΕ ΤΙΣ ΑΛΒΑΝΙΚΕΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ.
  ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΑ...
  ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΓΟΥ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΩΣ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ.
  ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ Ή ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΩΝ ΟΜΑΔΩΝ.
  ΕΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΖΗΤΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ.
  ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟΣ ''ΕΧΘΡΟΣ''.
  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.
  ΔΕΝ ΜΙΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΞΕΨΥΧΑΝΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΙΤΙΑ(ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ Κ.Λ.Π.)

  ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΩ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΙΑ ΟΤΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ.ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑΣ.ΕΛΛΗΝΑΣ 'Η ΑΛΒΑΝΟΣ 'Η ΟΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΧΑΙΡΕΤΑΙ 'Η ΕΠΙΖΗΤΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ 'Η ΤΗΝ ΒΙΑ...ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΟΣ...ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΘΑ ΞΕΨΥΧΑΕΙ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΝΕΙ...ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ.

  Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΡΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΔΕΧΕΤΑΙ ΒΙΑΟΥΣ ''ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ''.
  ΜΗΝ ΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΜΕ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΟΥΝ ΤΙΜΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΩΡΑΙΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.
  ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΙΣΟΙ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΝΑ ΕΠΗΡΡΕΑΣΕΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.

 18. Giannis_Rebelos avatar
  Giannis_Rebelos 21/02/2008 18:45:24

  Γιατρέ συμφωνώ μαζί σου ο εχθρός δεν είναι ο λαός αλλά αυτός που χειραγωγεί και μετατρέπει τον λαό σε έναν εθνικιστικό αιματηρό λαό.
  Δεν έχω ρατσιστικές τάσεις και δεν είμαι υπέρ μιας Μεγάλης Ελλάδας έλεος μην λέμε υπερβολές.
  Είμαι όμως κάθετα ενάντια στο αιματοκύλισμα των λαών των βαλκανίων κάτι που γίνεται τα τελευταία 20 χρόνια στά μέρη μας.

 19. freespire avatar
  freespire 22/02/2008 11:29:30

  ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ.
  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ...ΟΙ ΕΧΘΡΟΠΡΑΞΙΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΜΕ ΛΥΠΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.

  ΜΠΟΡΕΙ Η ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΕΧΕΙ ''ΠΟΛΕΜΙΚΗ'' ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.
  ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.....ΓΙΑ ΟΛΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ.

  ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΡΜΟΚΕΦΑΛΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ.
  ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ?Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΠΟΝΟΣ?Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ Η ΒΙΑ?ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ?

  ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ,ΟΣΟ ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ.ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ---->ΟΤΙ ΣΠΕΡΝΕΙΣ ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΙΣ.
  ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΕΙΡΑ,ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΩ ΠΩΣ Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ..ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ.

 20. ΝΙΚΟΛΑΣ ΔΟΥΛΓΕΡΑΚΗΣ avatar
  ΝΙΚΟΛΑΣ ΔΟΥΛΓΕΡΑΚΗΣ 23/02/2008 19:42:38

  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΕΠΙΣΟΔΕΙΑ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.