07/11/2011 19:17
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Και τώρα ο Ρεν μαλάκωσε;

Η Κομισιόν προετοιμάζεται για κάθε είδους σενάριο, αλλά δεν εκπονεί καμία μελέτη για το πως μια χώρα θα μπορούσε να βγει από την ευρωζώνη, ξεκαθάρισε ο Επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων, Όλι Ρεν.

Ερωτηθείς για το αν η Eυρωπαϊκή Επιτροπή μελετά τον τρόπο εξόδου χώρας από το ευρώ  , ο κ. Ρεν διευκρίνισε ότι «δεν υπάρχει καμία τέτοια μελέτη». «Η Κομισιόν, όπως κάθε οργανισμός που είναι υπεύθυνος για την ευημερία του κόσμου, σε αυτή την περίπτωση για την ευημερία και το μέλλον της Ευρώπης και των Ευρωπαίων πολιτών, πρέπει να σχεδιάσει πιθανά σενάρια και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για κάθε είδους σεναρίου. Αλλά δεν υπάρχει τέτοια μελέτη, σαν αυτή στην οποία αναφέρεστε», τόνισε.

Διαβεβαίωσε επίσης ότι υπάρχει βούληση να διασφαλιστεί ότι η Ελλάδα «μπορεί και θα παραμείνει στο ευρώ», γράφει τοReuters

Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα τα σενάρια, ακόμη και γι΄ αυτό της εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, δήλωνε χθες πάλι στο Reuters ο  κ.Ρεν τασσόμενος επίσης υπέρ κυβέρνησης εθνικής συνεργασίας. “Ζητήσαμε μία κυβέρνηση εθνικής ενότητας και παραμένουμε πεπεισμένοι ότι αυτός είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη και να υλοποιηθούν οι δεσμεύσεις”, έλεγε

Τώρα προφανώς αποκαταστάθηκε η εμπιστοσύνη του κ. Ρεν

ΣΧΟΛΙΑ

 1. theo1611 avatar
  theo1611 07/11/2011 19:21:34

  Από σήμερα ο κ. Ρεν να μας αναλύει τις αντικειμενικές και υποκειμενικές συνθήκες εξόδου της Ιταλίας από την Ευρωζώνη και ας αφήσει την Ελλάδα ήσυχη.

 2. ΜΠ avatar
  ΜΠ 07/11/2011 19:39:11

  Ναι ! Τον έπιασε ο πόνος!!! Μη μασάτε, έχουμε δρόμο μπροστά μας ακόμη.........

 3. ΕΥΑ avatar
  ΕΥΑ 07/11/2011 19:42:52

  Ποδόσφαιρο παίζει ακόμη, ή τον απασχολούμε και δεν έχει χρόνο;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.