17/02/2009 20:14
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Και τώρα η επίθεση των 8

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 17/02/2009 20:30:57

  Με αυτά τα πρωινάδικα και τα μεσημεριανάδικα... και πολύ αργήσανε να χτυπήσουν!

 2. Γεω-Πόνος avatar
  Γεω-Πόνος 17/02/2009 20:52:15

  Ψυχραιμία...απλά ξανάνοιξε σήμερα η υπόθεση με τα πλαστά τιμολόγια του Κουρή...

 3. Skorpios!!! avatar
  Skorpios!!! 17/02/2009 20:54:20

  Μην ενοχλειτε'''η κυβερνηση κοιμαται''.

 4. Factorx avatar
  Factorx 17/02/2009 20:55:35

  Καθολική καταδίκη της επίθεσης

  «Η επίθεση κουκουλοφόρων στον τηλεοπτικό σταθμό Alter είναι μια άνανδρη εγκληματική ενέργεια, που βάλλει εναντίον της ενημέρωσης, της κοινωνικής ειρήνης, της ασφάλειας των πολιτών και φυσικά εναντίον της ίδιας της Δημοκρατίας. Τέτοιου είδους δράσεις είναι καταδικασμένες σε αποτυχία από το σύνολο της κοινωνίας. Εκφράζω τη συμπαράσταση της κυβέρνησης προς όλους τους εργαζομένους στο Alter» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος.

  «Οι Αρχές φυσικά θα ερευνήσουν πλήρως την υπόθεση, ώστε οι δράστες της επίθεσης να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη και να λογοδοτήσουν» συμπλήρωσε.

  «Οι επαναλαμβανόμενες τέτοιες επιθέσεις δείχνουν την ύπαρξη προβοκατόρικου σχεδίου, που διευκολύνει σχέδια καταστολής εναντίον του λαϊκού κινήματος» αναφέρει το ΚΚΕ.

  Με τον «πιο κατηγορηματικό τρόπο» καταδικάζει ο Συνασπισμός «τη βίαιη εγκληματική επίθεση που δέχθηκε ο τηλεοπτικός σταθμός Alter». «Είναι μια επίθεση που στρέφεται εναντίον της ελεύθερης έκφρασης του Τύπου και αποτελεί μια μορφή ιδιότυπης απαράδεκτης λογοκρισίας» προστίθεται στη σχετική ανακοίνωση.

  «Αποτροπιασμό για την άνανδρη επίθεση που δέχθηκε το Alter» εκφράζει ο ΛΑΟΣ. «Κάθε επίθεση στη δημοσιογραφία είναι επίθεση στην ίδια τη Δημοκρατία. Συμπαραστεκόμαστε στους δημοσιογράφους και το προσωπικό του Alter» προστίθεται στη σχετική ανακοίνωση.

 5. Μποτίλια στο πέλαγος avatar
  Μποτίλια στο πέλαγος 17/02/2009 21:10:40

  Πρόκειται προφανώς για "βάπτισμα του πυρός" νέων μελών αποτελούμενων από ανεγκέφαλα. Ο στόχος δεν φυλασσόταν, ήταν ελάσσονος σημασίας, η όποια πολτική αιτίαση ανύπαρκτη. Στόχος το ξεπέρασμα των αναστολών, η πρώτη σχετικά "εύκολη" δοκιμή στο πάτημα της σκανδάλης, του πετάγματος βόμβας μαιμού, μέσα σε χώρο αιχμής. Αυτό που είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό, είναι ότι δίπλα στους εκπαιδευμένους δολοφόνους στρατολογούνται συστηματικά και πλήθος ανεγκέφαλων μηδενιστών, για τις στρατιές του χάους και της αποσταθεροποίησης, βρίσκοντας την κοινωνία ανωχείρωτη, μπροστά στις οθόνες.
  Προς στρατιωτικούς, σώματα ασφαλείας, μαχητές της άκρας αριστεράς: Αποστείλατε μέιλ ή τηλεφωνείστε.

 6. duckk23@lavabit.com avatar
  duckk23@lavabit.com 17/02/2009 21:33:53

  Ο Χρυσοχοιδης είπε ότι κάνουν πρόβες για χειρότερα πράγματα.Ελπίζω να μην την πατησουν εργαζόμενοι που μπορεί να είναι και στις λίστες απόλυσης όλων των μαγαζιών.Μυρίζει πάντως μεθοδευμενες κινήσεις δήθεν αγανακτισμένων που παίρνουν τον νόμο στα χέρια τους.Συμφωνώ και εγώ με τον % για μηχανισμους αποσταθεροποίησης.Εχουμε βαρεθεί να τους βλεπουμε από του Αγίου Νικολάου,6 Δεκέμβρη.

 7. χαραλαμπο-π avatar
  χαραλαμπο-π 17/02/2009 22:05:44

  ρε μποτίλια τρομοκρατοφάγε και σοροφάγε για δε μας εξηγείς την προώθηση της αντιαμερικάνας θεοδώρας μητσοτάκη απο τον καραμαν-αλη; πες μας οτι ειναι ενα ψέμα, μια συνομωσία ξένων κ'εντρων που δενμ θέλουν τον καραμαν-αλη, μην αφήνεις τον σόρος να αλωνίζει...

 8. duckk23@lavabit.com avatar
  duckk23@lavabit.com 17/02/2009 22:07:50

  Ακούω βέβαια στα ραδιόφωνα ότι ήταν χτύπημα στην ενημέρωση.ε αυτό είναι ανέκδοτο.Ποιοι ενημερώνουν ποιους;Ακόμα και αυτοί που σκοτώνουν στο όνομα της ενημέρωσης ρουφιάνοι είναι,και κάνουν ήρωες τους όμοιούς τους στα μάτια της κοινής γνώμης.Καλά κάνετε και δεν ασχπλείστε.Ας δούμε την τσέπη μας καλύτερα,τώρα που έρχεται η κρισάρα,εν όψει πάσχα και τι θα γίνει με τον τουρισμό.

 9. χαραλαμπο-π avatar
  χαραλαμπο-π 17/02/2009 22:09:16

  και επίσης εξήγησε μας γιατί η επίθεση ήρθε ,με τη δηοσίευση της συνέντευξης τζωρτζάτου(αλλος δημοκρατης απο κει) που λέει οτι πισω από τον "επαναστατικός αγώνας" βρίσκονται οι μυστικές υπηρεσίες; ;

 10. Decay avatar
  Decay 17/02/2009 22:32:03

  @ 9 Χαράλαμπος,

  Τί να σου εξηγήσει βρέ χαραλάμπη?
  Ακόμα δεν έχεις καταλάβει τι εστί "Επαναστατικός Αγώνας"?

  Είναι μια καθοδηγούμενη από υψηλά κλιμάκια της ΕΥΠ
  "τρομοκρατική" η όπως θές πέστην Οργάνωση.
  Ο Ιδρυτής της είναι επώνυμο πρόσωπο, της ευρύτερης Αριστεράς. Δεν είναι πολιτικός.
  Τα μέλη, τρείς άνδρες (20-45) και πέντε γυναίκες (20-40) προέρχονται κυρίως απο τον χώρο (ίσως και κόμμα) τον οποίο στηρίζεις.

  Η Σέχτα απο την άλλη, είναι μια απλή προσπάθεια, χαμηλού επιπέδου της ίδιας Υπηρεσίας, να δημιουργήσει καταστάσεις προβοκάρωντας την προαναφερθείσα οργάνωση.
  Εννοείται οτι τα στελέχη που δημιούργησαν τη Σέχτα, δεν γνωρίζουν οτι και ο ΕΑ είναι δημιούργημα της ΕΥΠ.
  Έτσι φαινόμαστε προς τα έξω ( Cia κτλ) οτι κάνουμε προσπάθειες να καταπολεμήσουμε το φαινόμενο της τρομοκρατίας.
  Στην πραγματικότητα σύντομα ο ΕΑ θα κάνει ότι έκανε η 17Ν αλλά κυρίως εναντίον ξένων στόχων...

  Ελήφθη χαράλαμπε?

  Για περισσότερες πληροφορίες,
  Τομέας 5, Υποδιεύθυνση Κρατικής Τρομοκρατίας.

 11. χαραλαμπο-π avatar
  χαραλαμπο-π 17/02/2009 22:49:55

  Decay

  ευχαριστώ για την πληροφόρηση.Πέφτω από τα σύννεφα! να κάνει κλατι τέοιο η κυπ τώρα που αλωνίζουν οι "σόρος"; μα γιατι; για να τους αμαυρώσει; μα αφού είναι του "σόρος" δεν ε΄παμε; χρειάζεται αμαύρωση;

  αφού είναι έτσι, να απαγορευτεί μια και καλή και ο "χωρος" και το "κομμα" που "στηριζω".Ιδίως τώρα που στήριξη στην κυβέρνηση "αλλαγής" (των κουταλιών) δεν βλέπει ο "χώρος" του μπασοκ ούτε με χούντα! Αιντε ντε!

  ΜητσοτακοΒενιζέλος ή τάνκς!

 12. Decay avatar
  Decay 17/02/2009 23:07:41

  @ 11 Χαραλάμπη,

  Ο "χώρος" μπορεί να σχετίζεται με τον Σόρος, αλλά ο ΕΑ ώς δημιούργημα της Υπήρεσίας, ΔΕΝ είναι του Σόρος.
  Όπως και πολλοί άλλοι του "χώρου" οι οποίοι είναι αληθινοί πατριώτες, και όχι πουλημένοι - τσιράκια του Σόρος (και του κάθε Σόρος).

  Να σου ποστάρω το όνομα του Ιδρυτή?
  Είμαι ΑΠΟΛΥΤΩΣ βέβαιος, οτι το γνωρίζεις.

  ΥΓ
  Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ

  Δέν θα το κάνω, γιατί άν τον "κάψω" τον άνθρωπο τον οποίο σέβομαι- όπως και το έργο του συνολικά , τότε την "φούτσισα"!

  Αυτά...

 13. χαραλαμπο-π avatar
  χαραλαμπο-π 17/02/2009 23:30:57

  Decay

  μήπως "μποτιλιαστοπελαγοιαζεις" λίγο; για πες το όνομα ειλικρινά δεν το γνωρίζω. και για δωσε και κανένα στοιχείο για τον "χωρο-σορος".Νισαφι οι (και καλα) ξερολες-προπαγανδιστες

  και γιατί η κυπ προσπαθεί να αμαυρώσει τον χώρο του "σόρος" οταν είναι ηδη αμαυρωμενος με στοιχεια (πολλα στοιχεια περι τουτου)η στη συνειδηση του κόσμου; αντιμαχεται τον σόρος η κυπ; αυτο θες να πεις;

 14. Decay avatar
  Decay 17/02/2009 23:47:49

  @13 Χαραλάμπη,
  Το όνομα,

  1 Άν το έλεγα, θα το μάθαιναν και πολλοί άλλοι- όχι μονο εσύ.

  2 Όταν λέω το γνωρίζεις, δεν εννοώ ότι τον γνωρίζεις προσωπικά αλλά ξέρεις ποιός είναι, (κοινώς τον γνωρίζεις με άλλη ιδιότητα).

  ----------------

  Το άν τα ανωτέρω θα ενταχθούν σε έναν κύκλο παραφιλολογίας περι την "τρομοκρατία" δεν με απασχολεί, ΑΚΡΙΒΩΣ εκεί βασίζομαι και μιλώ έτσι άνετα...

  Γεγονός είναι οτι πέρασα την πληροφορία που ήθελα.

  Όσο για τον μποτίλια που έμμεσα αναφέρεις, σε πληροφορώ οτι γνωρίζει πολύ περισσότερα απο όσα φαντάζεσαι, και σε βεβαιώνω ότι δεν πελαγοδρομεί αυτός, αλλά όσοι δυσκολεύονται -είτε λόγω άγνοιας είτε λόγω ανεπάρκειας- να τον κατανοήσουν.

  Όσο για την τελευταία σου πρόταση,
  Αφού Soros = Cia τότε εννοείται.

 15. ΑΤΑΚΤΟΣ avatar
  ΑΤΑΚΤΟΣ 18/02/2009 00:11:48

  @13 Χαραλάμπη- απο σημερα εισαι "φλογας"

 16. aris53m avatar
  aris53m 18/02/2009 01:42:47

  Και βέβαια καταδικάζουμε τη βία. Άλλωστε από που και έως πού ο όποιος κουκουλοφόρος μπορεί να πηγαίνει κόντρα στο δημοκρατικό μας πολίτευμα, να προσβάλλει την ψήφο του Έλληνα (που καλώς ή κακώς έχει διαλέξει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ποιον θέλει να κυβερνήσει την Χώρα) και να επιβάλλει τις "θέσεις" του δια της βίας? Στα δικά μου χρόνια εγώ θυμάμαι μόνο τον τέως βασιλιά της Ελλάδας να το κάνει αυτό (αμφισβήτησε το 54% της θέλησης του Ελληνικού λαού και έριξε την κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου με τη βοήθεια του Νόβα, Στεφανόπουλου, Τσιριμώκου και Μητσοτάκη το 1965, και τον Γ. Παπαδόπουλο τον δικτάτορα το 1967. Εάν ο βασιλιάς και ο Παπαδόπουλος κινήθηκαν δικτατορικά, τότε και οι κουκουλοφόροι κινούνται δικτατορικά.

  Πέραν αυτών όμως, και με αφορμή αυτή την επίθεση στον Alter, θέλω να αναφερθώ σε κάτι που παρατήρησα στην τηλεόραση τη Δευτέρα 17/02/2009. Επρόκειτο για το "σπουδαίο νέο" ότι η κυβέρνηση δίνει στους ανέργους επίδομα θέρμανσης.

  Δεν έχει να κάνει με τον Alter αλλά με την ΝΕΤ και το MEGA.

  Κάνει ρεπορτάζ η ΝΕΤ και έχει κάποια κυρία που λέει: Πήραμε τα χρήματα αμέσως, δεν περιμέναμε καθόλου, αισθάνθηκα αληθινή Ευρωπαία.

  Στο ίδιο ακριβώς κτίριο, την ίδια περίπου ώρα

  Κάνει ρεπορτάζ το MEGA και έχει κάποιο κύριο που λέει: Τι κατάσταση είναι αυτή? Που είναι το Κράτος, περιμένουμε ώρες να πάρουμε λίγα χρήματα κλπ.

  Καθαρά λοιπόν είναι θέμα το πως παρουσιάζει το ρεπορτάζ το κάθε κανάλι. Δηλαδή θα μπορούσαν 1000 άτομα να έχουν πει αυτό που είπε η κυρία και ένα άτομο να έχει πει αυτό που είπε ο κύριος ή και αντίστροφα.

  Εγώ, ποιόν να πιστέψω? Ποιά είναι η πληροφορία? Ποιά είναι η αληθινή ενημέρωση? Διότι εγώ δεν μπορώ να το ονομάσω αυτό ενημέρωση αλλά κατευθυνόμενη προπαγάνδα.

  Γιατι τα κανάλια πρέπει να είναι "πουλημένα" και να μην παρουσιάζουν την είδηση μόνο? Γιατί άραγε να βγάλουνε αυτή την κυρία να πει ότι αισθάνεται Ευρωπαία και τον άλλον κύριο να πει ότι αισθάνεται παραμελημένος 2ης κατηγορίας πολίτης, κλπ? Ποιός τους πληρώνει να παρουσιάζουν έτσι μια είδηση? Και αφού βλέπω τέτοιες αντιφάσεις ως Έλλην καχύποπτος (έτσι μ’ έμαθε η πατρίδα μου να είμαι) γιατί να μην υποψιαστώ ότι και η κυρία και ο κύριος είναι πληρωμένοι κομπάρσοι και λένε "τις γραμμές" τους?

  Ένα τέτοιο χάλι επικρατεί στην τηλεόραση. Αυτό δεν σημαίνει ότι πυροβολούμε δημοσιογράφους και αμάξια κλπ, αλλά θα μπορούσαμε εύκολα να τους φτύσουμε, γιατί για φτύσιμο είναι. Είχα κάποιο σεβασμό στο κρατικό κανάλι αλλά τον έχασα μόλις χτες. Φυσικά για το MEGA, ε δεν χρειάζονται και σχόλια....δεν πρόκειται περί δημοσιογράφων αλλά για πληρωμένους μισθοφόρους να λένε αυτά που λένε.

  (Και είμαι σίγουρος ότι και εσείς έχετε χιλιάδες τέτοια παραδείγματα)

 17. Προφήτης avatar
  Προφήτης 18/02/2009 02:44:32

  Ο Κουρής μεταμφιεσμένος ήταν.

  Πήγε μήπως με τη δυναμίτιδα καταστρέψει τα πλαστά τιμολόγια.
  Αλλά δεν έσκασε.

  Πυροβολισμούς έριχνε μην τυχόν πετύχει το Χατζηνικολάου. Ήταν η ώρα του δελτίου.

  Τού χρωστάει ένα σκασμό λεφτά.
  Κι ο Γιώργος δεν έχει μάθει να πληρώνει δημοσιογράφους.
  "Χάρη" τους έκανε, μια ζωή, στην Αυριανή : δούλευαν τα παιδάκια τζάμπα, αλλά τους "έκανε" δημοσιογράφους.

  Αυτός ο χατζηνίκος, με τα ψηλά κασέ, τον έχει καταστρέψει.
  Γι' αυτό : ΑΚ 47.

  Αφού δεν πέτυχε σήμερα θα δοκιμάσει με ρουκέτα.
  Που θα πάει ....

 18. χαραλαμπο-π avatar
  χαραλαμπο-π 18/02/2009 03:31:43

  Decay

  πιστέυω οτι έχεις το ελάχιστο λογικό-κρίση για να αντιληφθελις τα τεράστια κενά που έχουν οι θεωρήσεις σας. Η ιδρυθείσα απο τη cia ΚΥΠ,αυτή που συνεργάστηκε επανειλλημέωνς και για τη 17ν κια για ολυμπιακούς και για τις απαγωγές πακιστανών, αμαυρώνει τη λαική εξέγερση επειδή ήταν του σορος-cia. Ούτε ένα στοιχείο, δηλ ακόμη κια ένα λινκ βρε αδερφέ, για τη συζήτηση δεν έχετε παραθέσει, παρα μόνο εκοτξεύσεις ρουκετών-λέξεων
  Δηλ πώς εξηγείτε δηλ γιατί9 κόπτεται ο Σόρος να ανατέ΄ψει το πολιτικό ΄συστημα, όταν η τζωρτζμπουσικη θεοδώρα είναι άντε πόρτας; για να το σιγουρέψει; μα ο καραμαν-αλης την έχει πριμαντονα και διάδοχο.
  και για τον μποτίλια να πώ οτι τη ημέρα που έδωσε εδω μέσα το τηλέφωνο του και μετά υποαστήριξε οτι "έσωσε ζωές" κάνοντας το, αντελήφθην περί τοίνος προκειται: Ουιγκ τριαλαριραλο. Γνώμη μου.

  ΑΤΑΚΤΕ- με το μπαρδόν; καντο πενηταράκια, αν αγαπάς

 19. wert01gf avatar
  wert01gf 18/02/2009 04:28:41

  Όχι στη φίμωση της Μαριέττας Χρουσαλά και της Φαίης Σκορδά! Πρέπει να τις αφήσουμε και αυτές ..να τελειώσουν! Μόνο η Πετρούλα θα τελειώνει κάθε μέρα στα μούτρα μας; Υπερασπίζομαι απερίσπαστα το δικαίωμά τους αυτό. Όλοι στους δρόμους για τα κορίτσια του Alter.

 20. aris53m avatar
  aris53m 18/02/2009 09:22:07

  @wert01gf

  όχι στους δρόμους....στα προπύλαια !!!

 21. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 18/02/2009 10:02:10

  Στην αναμπουμπούλα ο κάθε λύκος χαίρεται. Πολλοί μπορεί να βρουν ευκαιρία τώρα να λύσουν διαφορές ή να στείλουν προειδοποιήσεις, αφού οτιδήποτε συμβαίνει από δω και μπρος αβίαστα θα εντάσσεται στο κάδρο που γράφει τρομοκρατία.

  Απορία: όσο περισσότερες και πυκνότερες είναι οι επιθέσεις τόσο μεγαλύτερος δεν είναι ο κίνδυνος σύλληψης των δραστών;

  Που να το φαντάζονταν τα χαριτωμένα κοριτσάκια και αγοράκια της "ψυχαγωγικής" ζώνης ότι θα βρίσκονταν ξαφνικά να πρωταγωνιστούν στο πιο ρεαλιστικό σήριαλ των ημερών.
  Αναμένεται ποταμός βαθυστόχαστων αναλύσεων με βάση το πρωτογενές "καυτό" υλικό που "έπεσε" στα χέρια τους.

  Μια δεύτερη απορία για το κλείσιμο: πως από τον Χατζηδάκη, το Θεοδωράκη, το Γκάτσο, τον Μ. Ελευθερίου κ.α. φθάσαμε στη σημερινή κατάντια;

 22. Πνεύμα του Μάη avatar
  Πνεύμα του Μάη 18/02/2009 10:16:21

  Οτι λεν ο Γκόλντεν και η Πρεσβεία του να τα λαμβάνουμε σοβαρά υπ' όψιν μας. Αν περιμένουν έξαρση της τρομοκρατρίας στην Ελλάδα, αυτοί ξέρουν. Οποιος νομίζει πως δεν είναι ενορχηστρωμένη καμπάνια αποσταθεροποίησης(ολοκληρωτικής, ντάξι ?) να βγει να το πει.
  Το ίδιο όποιος πιστεύει ότι θα τους βρει και θα τους δώσει ποτέ η Αστυνομία στους δικαστές, ότι δεν συνεργάζονται με τις ξένες υπηρεσίες δηλαδή.

 23. "νήπιος γέρων" avatar
  "νήπιος γέρων" 18/02/2009 13:28:55

  TA NEA: Παγιδευμένο με πέντε φιάλες υγραερίου

  Αυτοκίνητο με εκρηκτικά έξω από τράπεζα στην Κηφισιά

  .."Ο μηχανισμός αποτελείτο από πέντε φιάλες υγραερίου γεμμάτες εκρηκτική ύλη": τι σημαίνει αυτό; ότι ...έκοψαν τις φιάλες υγραερίου, τις γέμισαν με ΤΝΤ, τις ξανακόλλησαν και τις συνέδεσαν μεταξύ τους;

  Πιο απλό και λογικό φαίνεται να χρησιμοποίησαν φιάλες αντί γκαζάκια.

  ΥΓ. Το επίπεδο των δημοσιογράφων, ειδικά των αστυνομικών συντακτών (: Σόμπολος -> ...πρόεδρος ΕΣΗΕΑ!), είναι αξιοθρήνητο. Όταν όλοι αυτοί ανακατεύονται και με την "Τρομοκρατία", το τι λέγεται δεν περιγράφεται. Τραγέλαφος!

  Με την ευκαιρία, διάβασα την συνέντευξη του Τζωρτζάτου στην Παπαδάκου και ..."μου 'φυγε ο τάκος" με την ανάλυσή του για τον "ΕΑ" και τους υπόλοιπους. Ειδικά μ' αυτό που λέει για τα ..."αόρατα" μέσα διαφυγής των "τρομοκρατών". Δέκα και βάλε ενέργειες και δεν έχει βρεθεί ούτε ένα! Άμα δεν ακούς αυτόν, -τον καθ' ύλην αρμόδιο-, ποιον θα ακούσεις; τον ...Άκη Παυλόπουλο ή τον Καψή; ή τους προϊσταμένους τους;

  Προς τιμή του, ο μόνος που "έσωσε την παρτίδα" ήταν ο Χατζηνικολάου, που είπε ~"για καθίστε να δούμε ποιοι είναι αυτοί οι τύποι". Ο πρώτος που άκουσα να κρατάει επιφύλαξη από το γενικά παρουσιαζόμενο σενάριο. Οι σφαίρες άρχισαν να πλησιάζουν ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ, -και ο άνθρωπος είναι σοβαρός.

  ΟΠΑ! Ο καθηγητής εγκληματολογίας ΚΑΙ αναφερόμενος σε προκήρυξη, Πανούσης, δέχθηκε επιθεση από άτομα που βγήκαν από τη Νομική και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο! Ήταν ομιλητής κάπου εκεί δίπλα.

  ΞΕΦΥΓΑΜΕ... Όλα είναι πιθανά, πλέον, εδώ, δίπλα μας, κι εκεί που περνούν τα παιδιά μας. Τυχεροί όσοι είναι κάτοικοι υπαίθρου και, σε λίγο, θα 'ναι "θεοί", όσοι ζούνε στα βουνά.

 24. (Α)θανάσης avatar
  (Α)θανάσης 18/02/2009 13:31:16

  Είναι ώρα να ξαναδιαβάσουμε λίγο Κλεάνθη Γρίβα...

 25. χαραλαμπο-π avatar
  χαραλαμπο-π 18/02/2009 14:24:19

  Πνεύμα του Μάη

  εγώ βλέπω "καπέλωμα" της γνησιότατης λαικής οργής. διοχετεύουν την οργή σε μαλακισμένες ενέργειες για να προλάβουν συνάξεις 1 εκτομ. κόσμου στο σύνταγμα. Δλ τρέχουν να προλάβουν την αποσταθεροποίηση του εγκληματικά σάπιου συστήματος η οποία θα προερχόταν από τον λαό. Θέλουν να προκαλέσουν μια "αποσταθεροποίηση" που θα τους βολέυει, αφού προβλέπουν γενικευμένη λαική αντίδραση με αυτά που έρχονται.

  τίποτε περισσότερο. ΜΟΝΟ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΙΣΩ, αλλά για αποσταθεροποίηση με εισαγωγικά

 26. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΒΗΜΑ avatar
  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΒΗΜΑ 18/02/2009 16:06:43

  http://www.enet.gr/online/online_text/c=112,dt=16.02.2009,id=49792308
  ΟΛΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΤΖΩΡΤΖΑΤΟΥ

 27. Μποτίλια στο πέλαγος avatar
  Μποτίλια στο πέλαγος 18/02/2009 19:21:51

  @Χαράλαμπος
  Φίλε παρεξήγησες. Όταν έδωσα το τηλέφωνό μου, δεν ισχυρίστηκα ότι "έσωσα ζωές", αλλά ότι έγινε αγώνας για να σωθούν ζωές.
  Όσο αφορά τους χαρακτηρισμούς που μου αποδίδεις, δείχνω κατανόηση, ένεκα της ωριμότητας, που αφήνει να διαφαίνεται η γραφή σου.

  @Decay
  Θα συμφωνήσω και θα επαυξήσω, ότι η ΚΥΠ τους γνωρίζει. Όσο αφορά τον οργανωτή, το θέμα είναι λίγο πιο πολύπλοκο. Η ΚΥΠ έχει δυστυχώς αλωθεί από ξένες μυστικές υπηρεσίες, αλλοτε με συνενοχή, άλλοτε με την ανοχή και άλλοτε με φοβία των κρατικών λειτουργών. Η τρομοκρατία δεν παίζει και τα αντίποινα τα τρέμουν πριν απόλα οι κρατικοί λειτουργοί, που αποτελούν δυστυχώς και εύκολο, όσο αφορά τα δήθεν μανιφέστα, στόχο. Δεν είναι τυχαίο, ότι ο Πέτσος χτυπήθηκε σαν Υπουργός Αναπληρωτής Εθνικής Άμυνας, μετά το κάζο της Μαλακάσας, που ανατινάχθηκαν οι άδειες αποθήκες, ενώ ο Ανδρέας Παπανδρέου είχε ξεπουλήσει τα πυρομιχικά του Ελληνικού στρατού σε Ιράν και Ιράκ, για να σκωτώνονται τα παιδάκια, και να τρώει με χρυσά κουτάλια η γραφειοκρατία του Πασόκ.
  Σε ευχαριστώ για την παροχή υποστήριξης και επιφυλάσσομαι για το μέλλον.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.