#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
15/04/2008 15:56
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Και τώρα η εκδήλωση για τις «μειονότητες» στην Ελλάδα

Φαίνεται ότι όλα μαζί συμβαίνουν. Κατά τύχη ασφαλώς. Θυμάστε την εκδήλωση με θέμα: «Τούρκοι της Δυτικής Θράκης και Μακεδόνες: Οι μη αναγνωρισμένες μειονότητες στην Ελλάδα» που διοργανώνεται για μεθαύριο στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλες και για την οποία γράφαμε εδώ; Να και η πρόσκληση που είδαμε στο greece-salonika:


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 Την εκδήλωση διοργανώνουν η Ευρωπαϊκή Ελεύθερη Συμμαχία-Ευρωπαϊκό Πολιτικό Κόμμα (EFA), η Ομοσπονδιακή Ένωση Λαών της Ευρώπης (FUEN) και το φιλοσκοπιανό ελληνικό «Ουράνιο Τόξο». Θα συμμετάσχει επίσης και ο Παναγιώτης Δημητράς, εκπρόσωπος του Ελληνικού Παρατηρίου του Ελσίνκι και ο άνθρωπος του οποίου οι εκθέσεις-αναφορά προς την Αμερικανική κυβέρνηση στήνουν step by step εδώ και χρόνια την υπόθεση των “καταπιεσμένων μειονοτήτων”. Και για όσους δεν κατάλαβαν ακόμα τι παιχνίδι παίζεται θέτουμε δυο απλά ερωτήματα: Πως εξηγείται η κοινή δράση μουσουλμάνων της ελληνικής Θράκης με το Ουράνιο Τόξο και με το Παρατήριο του Ελσίνκι; Η «Ομοσπονδία Ευρώπης Τούρκων της Δυτικής Θράκης» από ποιους ελέγχεται; Από τους Πομάκους, τους Ρομά, τους Τουρκογενείς και τους μουσουλμάνους της περιοχής (οι περισσότεροι από τους οποίους δουλεύουν στην Γερμανία) ή την  Άγκυρα; 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. polytexnitis avatar
  polytexnitis 15/04/2008 17:55:32

  Ο συντονισμός σημαίνει ότι όποιοι έχουν το ίδιο πρόβλημα συνεργάζονται (φοβερό ε; κανένας δε μπορούσε να το σκεφτεί αυτό!). Αφήστε τις φοβίες και καταλάβετε ότι η χώρα δεν κινδυνεύει από κανένα αν οι όποιες μειονότητες αντιμετωπίζονται με τον τρόπο που αρμόζει σε μια δημοκρατική χώρα, δηλ. σαν Έλληνες πολίτες αυτοπροσδιοριζόμενοι εθνοτικά όπως θέλουν και με πλήρη ανθρώπινα δικαιώματα. Μειονότητες δε σημαίνει απαραίτητα όπλο στα χέρια αλυτρωτικών παραγόντων, βγάλτε από το μυαλό σας τα σκουπίδια που σας έμαθαν. Οι κίνδυνοι αρχίζουν όταν κάποιοι "αγρυπνούντες πατριώτες", ζώντας με τις φοβίες τους, προσπαθούν να "αποσοβήσουν" τον κίνδυνο "λαμβάνοντας μέτρα". Και έτσι προκαλούν οι ίδιοι αυτό ακριβώς που φοβούνται...

 2. sxolio.gr avatar
  sxolio.gr 15/04/2008 20:47:58

  polytexniti
  don't waste your time

 3. sxolio.gr avatar
  sxolio.gr 15/04/2008 21:16:36

  >Τα Ελληνικά χάθηκαν σ’ αυτή τη χώρα;
  Οχι προς το παρον. Η κοινη Λογική ομως αναζητειται χρονια τωρα.

 4. mediaspotgr avatar
  mediaspotgr 15/04/2008 22:44:29

  Την μέθοδο που θα ακολουθηθεί, την ανέλυσε με τον καλύτερο τρόπο , για λογαριασμό των Η.Π.Α., Ο υπουργός εξωτερικών των Σκοπίων Δηλώνοντας δυο μέρες πριν την συνοδό του ΝΑΤΟ ότι « …Η Ελλάδα έχει μια μεγάλη τουρκική μειονότητα, μια μεγάλη αλβανική μειονότητα , και μια μικρή μακεδονική μειονότητα…».

  Τα μηνύματα είναι σαφέστατα και προδικάζουν τον τρόπο αλλά και το τόπο που θα παιχθεί το παιχνίδι στο άμεσο μέλλον.
  Απομένουν και οι δικές μάς κινήσεις για την ολοκλήρωση του.

 5. προλεταριος avatar
  προλεταριος 15/04/2008 23:18:31

  εθνίκια δεν έχετε δεί τίποτα ακόμα.

  αλληλεγγύη στους μακεδόνες της φλώρινας, της κοζάνης και της πέλλας

 6. Σπύρος avatar
  Σπύρος 15/04/2008 23:26:10

  Γειά σου ρέ Προλετάριε τής δεκάρας....
  Εχεις Inside Information απο τον Mπούς έ???
  Πονηρούλη...

 7. Προφήτης avatar
  Προφήτης 15/04/2008 23:31:34

  "Προλετάριε" όποιος χρησιμοποιεί τον χαρκτηρισμό "εθνίκι" για όσους αντιτίθενται στον ακρωτηριασμό της Ελλάδας, και όποιος υποστηρίζει ότι υπάρχει μακεδονική μειονότητα στην Ελλάδα (1500 πληρωμένοι ψήφοι) είναι σκουπίδι.

 8. Προφήτης avatar
  Προφήτης 15/04/2008 23:32:41

  Γειά σου φίλε Σπύρο

 9. προλεταριος avatar
  προλεταριος 15/04/2008 23:35:39

  Ο ακρωτηριασμός είναι στο μυαλό σαυ. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα ούτε με τους Μακεδόνες εκτός ούτε εντός Ελλάδος.

  Το σκουπίδι πολύ επιχείρημα, με συνέτριψες μεγάλε.

 10. Σπύρος avatar
  Σπύρος 15/04/2008 23:48:27

  Ποιούς εννοείς ρε ψευτοκομμουνιστή Μακεδόνες εντός Ελλάδος??
  Για κάντο μας λιανά...
  Πάρε γραμμή απο τον Βοσκόπουλο και έλα να μας το αναπτύξεις το θέμα...
  Σοράκι έ Σοράκι..
  Υ.Γ.
  Καλησπέρα Προφήτη..
  Σφηκοφωλιά έγινε εδώ μέσα.
  Πλακώσανε τά ΄πολυπολιτισμικιά μαλάκια΄υπό αριστερό μανδύα...

 11. Δημήτρης avatar
  Δημήτρης 16/04/2008 00:34:05

  Συγγνώμη, αλλά το Παρατηρητήριο του Ελσίνκι δεν έκλεισε εν μέσω σκανδάλων (εννοώ την κεντρική οργάνωση); Ποιον εκπροσωπεί ο Δημητράς;

 12. Προφήτης avatar
  Προφήτης 16/04/2008 00:35:25

  1. Ο Κουστουρίτσα ξεκινάει το "Underground" με την αφήγηση ενός παραμυθιού που αρχίζει "ήταν κάποτε μια χώρα".
  Η Γιουγκοσλαβία.

  Πραγματικά πολυεθνική χώρα, όχι όπως η Ελλάδα, αλλά και πρότυπο συνύπαρξης, πριν Γερμανοί και Αμερικάνοι αποφασίσουν το διαμελισμό της και πυροδοτήσουν εθνοτικά μίση και πολέμους.

  ΔΕΝ γουστάρω να κάνουν έτσι την πατρίδα μου, καλόπαιδα.

  Πατρίδα δεν είναι το Κράτος.

  Δεν είναι ο Καραμανλής και ο Παπανδρέου.

  "Το κράτος είναι ένα σύστημα διαχείρισης της κοινωνίας που αλλάζει ανάλογα με τα πρόσωπα τα οποία εντελώς πρόσκαιρα και συγκυριακά το στελεχώνουν. Το κράτος πιθανόν να είναι δίκαιο ή άδικο, ικανό ή ανίκανο, αφερέγγυο, αυταρχικό και σπανίως στοργικό• να δέρνει τους συνταξιούχους, να μη σέβεται ζώντες και τεθνεώτες, να μεροληπτεί, να χρηματίζεται, να τρομοκρατεί.

  H πατρίδα είναι κάτι ακλόνητο, βαθύ και καθοριστικό για τον άνθρωπο. H πατρίδα είναι η πανάρχαιη γειτονιά μας στον κόσμο. Αυτή μας προσδιορίζει και νοηματοδοτεί την ύπαρξή μας. Επειδή είμαστε πρόσωπα, και όχι τυχαία άτομα, υπάρχουμε εν χώρω και χρόνω με δικό μας ήθος και έθος. Η ανθρώπινη ποικιλία τρόπων, αισθημάτων, εμπειριών και έκφρασης συνιστά τη διαφορετικότητα, που είναι ζωή και ευλογία• δίνει μορφή και περιεχόμενο στον κάθε άνθρωπο ξεχωριστά."

  Όποιος δεν μπορεί ή δεν θέλει να βρει αυτό το νόημα, όποιος δεν νοιώθει καταγωγική σύνδεση με χώρο και χρόνο, όποιος δεν έχει δει μετανάστες μας στο εξωτερικό να συγκεντρώνουν χρήματα για να στείλουν τη σορό φτωχού φίλου να ταφεί "στην Πατρίδα"
  και να νοιώσει γιατί ο "νόστος" και η "νοσταλγία" πήραν την ελληνική γραφή και έννοια σε όλες τις γλώσσες, είναι άθυρμα (= σκουπίδι) στον άνεμο.

  Ενίοτε και "αγνώστου γονέως" που μετουσίωσε το προσωπικό οικογενειακό του δράμα σε μίσος για την κοινωνία και τη γενέθλια χώρα.

  Κατάλαβες σκουπίδι ;


  2. Σπύρο, έχω την πεποίθηση ότι γνωριζόμαστε και δια ζώσης.
  Σού πω στοιχεία άλλη στιγμή.

 13. Σπύρος avatar
  Σπύρος 16/04/2008 00:54:46

  To κεντρικό Παρατηρητήριο στην Αυστρία,έκλεισε λόγω μεγάλων οικονομικών σκανδαλων..
  Το πρώτο ΄παλούκι΄βέβαια τόχαν φάει οταν ο Πούτιν συνέλαβε Βρεττανούς Πράκτορες με μέλη τού παραρτήματος τού Παρατηρητηρίου στην Μοσχα πρίν δύο χρόνια..
  Πηγαν να το περάσουν στο ντούκου αλλά ξεσκεπάστηκαν...
  Ο Δημητράς μάλλον κρατάει το παράρτημα μπας και βρεί καμιά άλλη επιχορήγηση..Εχει και τον Βαλλιανάτο γιά παρέα...
  Αληθεια ο Βαλλιανάτος παραιτηθηκε απο την ΔΕΗ που τον ειχε διορίσει η Σημιτική κυβέρνηση??
  Γιατί καλές οι επιδοτήσεις τών Μ.Κ.Ο.,αλλά
  ακόμα καλύτερη η ασφάλεια τών ΔΕΚΟ...
  Υ.γ.
  Προφήτη μήπως θυμάσαι την υστερία τών Γάλλων κατά τού Underground και τού δικού μας του Τεό,που ήθελε να παρει το Μεγάλο Βραβείο επειδή κατέβαζε την κεφάλα τού Λενιν κανά μισάωρο στόν Δούναβη?
  Αλήθεια εκεί που ο μέγας Εμίρ δείχνει απο επίκαιρα τής εποχής τούς Κροάτες να αποθεώνουν τα γερμανικά στρατεύματα υπήρχαν και πρόγονοι τού Ουράνιου Τόξου???Να μην θυμίζουμε τώρα τούς 700000 σφαγμένους Σερβους απο τούς αλήτες τού Πάβελιτς γιατί ξύνουμε πληγές και χαλάμε την ΄φιλία τών λαών΄.
  Y.Γ.2
  Λές να γνωριζόμαστε??
  Μακάρι...
  Γιατί αρκετοί άλλοι έπαθαν ΄πολυπολιτισμική μετάλλαξη΄και ΄πουλάνε τήν πατρίδα΄...Η δουλειά είχε ξεκινήσει απο τότε βέβαια αλλά τώρα πιά ξεμπροστιάστηκαν...
  Υ.Γ.3
  Ριξε καμιά ιδέα πώς να σού στείλω το mail μου,αλλά δέν γουστάρω να πλακώσουνε τίποτα Σοράκια..
  Αρκετούς τρώω στην μάπα εδω μέσα.

 14. Προφήτης avatar
  Προφήτης 16/04/2008 02:01:33

  Σπύρο, σε υπηρεσία στην Αγ. Παρασκευή ;

  Για Δημητρά και το πρακτορείο του δες και
  http://megoulina.blogspot.com/2008/01/1970.html

 15. αντιεθνικιστής avatar
  αντιεθνικιστής 16/04/2008 07:03:00

  Διαβάζοντας κάποιος τα σχόλια δυο αρθργράφων αυτού του τρεντ αρχίζει να πείθεται πως ο όρος "εθνίκι" είναι όρος που ανήκει 100% στην ψυχιατρική. αντικείμενο του ψ. Μυλωνάκη.

  Με το να γράφουν και διαβάζουν άρθρα ομοϊδεατών (ομοιοπαθών) τους, σε διάφορα διαδικτυακά φόρα, μάλλον ακολουθούν την ομοιοπαθητική τακτική (εθνικιστικό στον εθνικισμό), τακτική που ίσως αντιβαίνει στην ψυχιατρική και οδηγεί σε μακρόχρονη παραμονή - μονιμη πλέον ψυχική βλάβη βαριάς νεύρωσης.

  Κι η εθνική άγια ... στα best of της, δε συγκρίνεται με εθνίκια των τελευταίων ετών.

  Κι έχει πλάκα αν εξετάσει κανείς την πορεία της εθνικής άγιας, από τα σταυροκάντηλα στα χέρια, με extensions στο Θέμο και τον ψινάκη!

  κλαυσίγελως, παθογένεια

  η φύρα του εκλογικού συστήματος, θύματα κάθε σαμαρά, χτεσινού η αυριανού.

  σαν κι εκείνον τον "στρατηγό" το Λογοθετίδη, που του έστηναν άγαλμα έξω από την πόρτα του, ενώ αυτός μέσα δεν είχε να φάει!

 16. Προφήτης avatar
  Προφήτης 16/04/2008 10:01:25

  Καλώς και τον καθαρόαιμο φασίστα !

  Ο 7:03, αφού οι προηγούμενοι πέταξαν τα πρακτορικά σχόλια και εξαφανίστηκαν χωρίς να απαντήσουν επί της ΟΥΣΙΑΣ τού θέματος, ήρθε, με επιχειρήματα "εκλαϊκευμένης ιατρικής" δανεισμένα από περιοδικά κομμωτηρίου, να δημιουργήσει "ψυχογραφήματα" όσων υποστηρίζουν ό,τι ελληνικό.

  Πασίγνωστη μέθοδος φασιστικών καθεστώτων η ψυχιατρική καταστολή αντιφρονούντων, με ακατανόητες περιγραφές "παθήσεων".

  Εγχώριος αρχηγός της τακτικής ο ψευδοκαθηγητής (έχει εκπέσει από καθηγητής με Απόφαση του ΣτΕ, η οποία "μυστηριωδώς" δεν εφαρμόζεται) Λιάκος, που εξύβριζε χυδαία σαν "ψυχοπαθείς" όσους αντιτίθεντο στην διδασκαλία της ιστορίας από το ρεπούσειο έκτρωμα.
  Εάν ήταν στο χέρι του θα τους έκλεινε σε ψυχιατρεία ή γκουλάγκ.

  Άκου καλόπαιδο, κι εσύ και οι 4-5 που εμφανίζεστε με τακτική hit and run κουκουλοφόρων για να δημιουργήσετε εντυπώσεις : είστε λίγοι.
  Και σε αριθμό και σε ποιότητα.

 17. polytexnitis avatar
  polytexnitis 16/04/2008 11:46:18

  Σε τι να "απαντήσουμε", στα φληναφήματα περί κακών ξένων που αποφάσισαν τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας "πυροδοτόντας τα εθνοτικά μίση" ή στην τυφλή εμπιστοσύνη σε όσα ισχυρίζονται οι FSBίτες και οι KGBίτες του Πούτιν (οι ίδιοι που έβαζαν βόμβες και ανατίναζαν πολυκατοικίες στη Μόσχα και τα φόρωναν στους Τσετσένους); Γιατί τίποτε επί της ουσίας δεν ακούστηκε από σας, πέρα από τις γνωστές συνωμοσιολογικές ανοησίες. Sxolio έχεις δίκιο, έχουμε και δουλειές...

 18. Προφήτης avatar
  Προφήτης 16/04/2008 12:54:15

  Πολυτεχνίτη, το να παρακολουθείς Κούλογλου είναι καλό.
  Το να υιοθετείς άκριτα ΟΛΑ τα επιχειρήματα που σού σερβίρουν ως αληθινά, και να έρχεσαι να τα πασάρεις, είναι κουτό.

 19. Swell avatar
  Swell 16/04/2008 15:15:22

  Μήπως και ο Δημητράς χρειάζεται ΑΥΤΟ;

 20. Σπύρος avatar
  Σπύρος 16/04/2008 21:38:21

  Βγήκε και ο καραγκιόζης το έτερο σκουπίδι ο Αντιεθνικιστής να μιλήσει σάν τον Λιάκο περί ψυχιατρικής και ψύχωσης...
  Ολοι οι φασίστες τά ιδια μούτρα έχουν...
  Εάν μπορούσαν θα μάς έστελναν σε πολυπολιτισμικά γκουλάγκ να βλέπουμε όλη μέρα ντοκυμανταίρ για το μεγάλο Κεμάλ και θα μάς υποχρέωναν να λέμε απ΄έξω το abecedar...
  Να το πάρουμε αλλοιώς λοιπόν γιατί το φασιστοειδές ο αντιεθνικιστής έπεσε στην περίπτωση.
  Πρώτον επειδή όπως φαίνεται στα περί ψυχιατρικής είσαι παντελώς άσχετος όπως και ο δασκαλάκος σου ο Λιάκος ακου και αυτό....
  Υπάρχουν άνθρωποι με βαθύτατα αισθήματα αναξιότητας ,πού γιά να αντιμετωπίσουν τά χρόνια αισθήματα μειονεξίας τους χρειάζονται πάντα να εφευρίσκουν στήν θέση τού ανύπαρκτου ή ΄αδύναμου ΄πατέρα τους άλλες φιγούρες εξουσίας ...Τετοιες όπως ο Στάλιν παλιότερα ή ο Μπούς σήμερα...
  Ετσι δανείζονται αυτό που λέμε ένα auxilliary ego για να μπορέσουν να υπάρξουν έστω και με δεκανίκια στήν άθλια ζωή τους...Καμιά φορά το ρίχνουν και στην ΄Εκκλησία΄και γίνονται Παλαιοημερολογίτες...
  Επίσης γιά να μπορέσουν να ΄ξεχωρίσουν ΄από τον μέσο όρο ακριβώς επειδή νοιώθουν μέσα τους ψυχολογικά σκουπίδια επιλέγουν ακραίες απόψεις γιά να νοιώθουν ότι είναι διαφορετικοί...
  Ως εκ τούτου μονίμως αντιμετωπίζουν κάθε κανονικό άνθρωπο ως ΄χειρότερο΄απ΄αυτούς γιά να νοιώσουν έστω και γιά λίγο οτι αξίζουν κάτι...
  Τετοιοι άνθρωποι λοιπόν
  θεωρούν την κοινωνία στην οποία ζούν ως εξ΄ορισμού ΄εχθρική΄και επειδή ακριβώς δεν μπορούν να αντέξουν ούτε τά άντερά τους πάντα μιλάνε για ρατσισμό καταπίεση και άλλα τέτοια...
  Συχνά καταλήγουν είτε στήν πρεζα τού ΄πολυπολιτισμού΄είτε στην κανονική πρέζα για να αντέξουν τήν άθλια ύπαρξή τους...
  Πολλοί απ΄αυτούς μετατρέπονται τελικά σε αληθινά τσιράκια τού συστήματος γιατί όπως είπαμε παραπάνω χρειάζονται ένα ΄βοηθητικό-εγώ΄γιά να υπάρξουν έστω και γιά λίγο...

  Υ.Γ.
  Προφήτη σωστός.
  Μονον που τώρα τα πρωινά κατέβηκα Καλλιθέα.

 21. μπόγιας avatar
  μπόγιας 18/04/2008 09:54:04

  σπυρέτο, είσαι δυνητικός πελάτης μου!
  :-)

 22. Σπύρος avatar
  Σπύρος 18/04/2008 17:41:19

  Ελα ρε μπόγια ,ψυχίατρος είσαι και εσύ???
  Μπράβοο.
  Σαν πολλοί μαζευτήκατε εδώ μέσα...
  Κανάς γνησιος μήπως??

 23. προλεταριος avatar
  προλεταριος 19/04/2008 00:55:59

  αλληλεγγύη στη μακεδονική, την πομακική και την τουρκική μειονότητα κόντρα στον κάθε εθνοχαπακωμένο σπυρετούλη

 24. Σπύρος avatar
  Σπύρος 19/04/2008 15:09:58

  Nαι,ναί...
  Βγάλτε το προλεταριάτο στούς δρόμους γιά τά δικαια αιτήματά σας όπως τότε στην κατάπτυστη απόφαση τής 5ης Ολομέλειας του ΚΚΕ κάπου το 1925..
  Η λίγο πιό πρίν με την στάση τού Μπεναρόγια στο Μικρασιατικό μέτωπο χέρι-χέρι με τους Βασιλικούς...
  Μάλλον σε πείραξε το Σοβιετικό γκουλάγκ ΄Προλετάριε΄και όταν κοιτάζεις στον καθρέφτη σου βλέπεις τούς άλλους για χαπακωμένους..
  Αντε με το καλό και καθοδηγητής τού Ψευτο-Μουφτή τής Θράκης να φωνάζεις μαζί με τον Ντεντέ ΄Καμιά ψήφος στούς γκιαούρηδες΄.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.