29/09/2007 12:51
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Και τέταρτη, περίεργη, υποψηφιότητα στο ΠΑΣΟΚ

Ως γνωστόν, μετά τον  Σκανδαλίδη κατατέθηκε και τέταρτη υποψηφιότητα στο ΠΑΣΟΚ, του Δημήτρη Τζιώτη, πρώην υποψήφιου Δημάρχου Βουλιαγμένης και στελέχους της οργάνωσης «Κάθε Μέρα Πολίτης», που είχε ιδρύσει ο Γ. Παπανδρέου. Ο ίδιος λέει ότι κατέθεσε την υποψηφιότητα του «συμβολικά» για να ακουστούν «στα όργανα του κόμματος, όσοι είναι κάτω από τα 40», αλλά προς το παρόν οι «σοβαροί» του ΠΑΣΟΚ γελάνε μαζί του.

Δεν έχει όμως καθόλου πλάκα η υπόθεση. Ο κ. Τζιώτης ήταν μόνιμο μέλος στις συσκέψεις της Χαριλάου Τρικούπη προεκλογικά και είναι Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Cleverbank,  πρόεδρος της οποία είναι ο Γενικός Διευθυντής Επικοινωνίας των Oλυμπιακών Αγώνων Αθήνα 2004 Μιχάλης Ζαχαράτος – ένας άνθρωπος της Γιάννας Αγγελοπούλου. Στους πελάτες της Cleverbank συμπεριλαμβάνονται εταιρίες και οργανισμοί όπως EOT, METAXA, Helexpo, Όμιλος Μαμιδάκη, Αθήνα 2004, Ολυμπιακός, ΟΠΑΠ, Γέφυρα Ρίου-Αντίρριου και Infote. Καθόλου αστεία δηλαδή υπόθεση.

Λέτε οι «επικοινωνιολόγοι» να βαρέθηκαν τους «κουμπούρες» πολιτικούς και να αποφάσισαν να πάρουν αυτοί τις τύχες της χώρας στα χέρια τους; Ούτως ή άλλως οι επικοινωνιολόγοι του κ. Λούλη και του κ. Ρουσόπουλου διαφεντεύουν ήδη τις τύχες της ΝΔ, όπως ακριβώς συμβαίνει με άλλους στο ΠΑΣΟΚ.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.