#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
19/09/2013 11:40
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Και σε διανομές τροφίμων της Χρυσής Αυγής ο δράστηςΣτο διαδίκτυο κυκλοφόρησε τις πρώτες πρωϊνές ώρες της Πέμπτης βίντεο, στο οποίο σύμφωνα με σχόλια χρηστών και πληροφορίες από αντιφασιστικά κινήματα, εμφανίζεται ο φερόμενος ως δράστης Γ. Ρουπακιάς σε διανομή τροφίμων της Χ.Α στη Νίκαια φορώντας μπλούζα με το λογότυπο της οργάνωσης.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Διηνεκης avatar
  Διηνεκης 19/09/2013 11:58:57

  Εδώ κ´ τώρα εκτός νόμου η Χ.Α αλλά να ανοίξουν κ´ οι τραπεζικοί λογαριασμοί όλων των υπευθύνων των αντιρατσιστικων οργανώσεων να δούμε πόσοι έχουν μπουκωσει με καμαλόφασιστικο χρήμα ή μέρα κρεμαλες κ´ για τους μεν κ´ για τους δε,μια χαρά τα είπε άλλωστε χτες ο Χρυσανθος Λαζαριδης

  • Αλεξανδρινος avatar
   Αλεξανδρινος @ Διηνεκης 19/09/2013 12:20:29

   αν τους βγάλεις εκτός νόμου, θα ανοίξουν άλλο ΑΦΜ, άλλη ονομασία, άλλα σύμβολα κλπ κλπ. θα τους γιγαντώσεις!
   όσον αφορά τις ΜΚΟ πρέπει επιτέλους να μάθουμε ποιοι είναι πίσω από αυτές.

   • Eva avatar
    Eva @ Αλεξανδρινος 19/09/2013 12:57:58

    Έχω τη φοβερή υποψία
    πως κάποιοι την θέλουν
    γιγαντωμένη τη ΧΑ.

   • gonzilaus avatar
    gonzilaus @ Αλεξανδρινος 19/09/2013 13:37:00

    Όταν βγάζεις εκτός νόμου ένα κόμμα δεν βγάζεις το κτήριο και το όνομα. Τα άτομα βγάζεις εκτός νόμου. Και καταδικάζοντας τα για σύσταση συμμορίας χάνουν και το δικαίωμα του εκλέγεσθαι! Τόσο απλά. Κόβεις το κεφάλι και ψοφάει το φίδι!

    • ΚΜ avatar
     ΚΜ @ gonzilaus 19/09/2013 14:43:27

     Δεν πάει ακριβώς έτσι γιατί οι καθοδηγητές τους μπορούν να τους καθοδηγούν και χωρίς να διαθέτουν οι ίδιοι βουλευτικό αξίωμα. Εξάλλου, ακόμα κι άν στερήσεις το δικαίωμα του εκλέγεσθαι από όλους αυτούς που έχουν εκλεγεί με το μόρφωμα αυτό στην τωρινή βουλή, εύκολα μπορεί να τους αντικαταστήσει ο αρχηγός τους με άλλους ξυρισμένους που θα εκτελούνε τις εντολές τους. Τα γυμναστήρια και οι σύνδεσμοι χουλιγκάνων γεμάτα είναι. Δεν έχουνε άλλωστε και κανα φοβερό προσόν (πχ μόρφωση, λέγειν ή ... φωτογένεια) οι τωρινοί, που θα λείψει.

     Πολύ φοβάμαι αντιθέτως, ότι τυχόν απαγόρευση του κόμματος αυτού μπορεί να ερμηνευθεί από μέρος του εκλογικού σώματος ως επιλεκτική πάταξη της βίας (και κλείσιμο του ματιού στην άλλη τη βία, την «καλή»), άν δεν παταχθεί παράλληλα η βία που εξασκείται από άλλους πολιτικούς χώρους. Και κάτι τέτοιο θα κατέληγε να ενισχύσει το ακραίο μόρφωμα, αντί να το πλήξει.

    • Αντίθεσις avatar
     Αντίθεσις @ gonzilaus 19/09/2013 15:27:18

     Είναι σίγουρο ότι η αφαίρεση πολιτικών δικαιωμάτων είναι υποχρεωτική κατά το νόμο ποινή για άτομα καταδικασθέντα για σύσταση συμμορίας; Αν όχι, το επιχείρημά σας είναι χάρτινο.

     Προς όλους όσους επιθυμούν διακαώς να θέσουν εκτός νόμου την Χ.Α. με ένα νόμο, με ένα άρθρο (οποιαδήποτε κι αν είναι αυτά): σκεφθείτε ότι ίσως παρέχετε το σχοινί που θα κρεμασθεί και το δικό σας κόμμα από έναν φανατικό ή παράφρονα μεθαύριο... Σκεφθείτε επίσης ότι όσοι πρωτοστατούν σε τέτοιες λύσεις, ίσως έχουν οι ίδιοι μαγαρίσει με τις ενέργειες ή την αδράνειά των το σύνταγμα και εμπράκτως βάλει κατά της ισονομίας που αυτό επιτάσσει, άρα στερούνται ηθικής νομιμοποίησης στο ρόλο του εισαγγελέως.

     Αν μπορεί να τεθεί εκτός νόμου ένα κόμμα, αυτό πρέπει να γίνει με βάση τα υφιστάμενα και οριζόμενα από το σύνταγμα κριτήρια νομιμότητας των κομμάτων. Η εφεύρεση νέων νόμων για να γεννηθούν έτσι νέοι κατά παραγγελίαν παράνομοι (ειδικά ενώ ο νόμος περί ευθύνης υπουργών εξακολουθεί να ισχύει), μάλλον δεν θα νομιμοποιηθεί ηθικά στη συνείδηση των πολιτών και απλώς θα τους ηρωοποιήσει.

     Ακόμη κι αν έχουν το θάρρος (μη φοβούμενοι τις συνέπειες της ηρωοποίησης) να το κάνουν τα πρόδηλα φοβισμένα κυβερνητικά κόμματα, δεν είναι σίγουρο ότι υπάρχει πλέον αρκετός χρόνος. Οι εξελίξεις (οικονομικές, κοινωνικές, πολιτικές) φαίνεται να τους έχουν ξεπεράσει προ πολλού.

     Αν δε τα αριστερά κόμματα του κοινοβουλίου αρνηθούν να συναινέσουν στην επιχείρηση απονομιμοποίησης της Χ.Α., το πρόβημα αξιοπιστίας τής συγκεκριμένης δράσης θα είναι ακόμη εντονότερο, καθότι έτσι απεκδύεται κάθε ιδεολογικού μανδύα: όλοι οι θιγόμενοι θα ομιλούν για κυβέρνηση που βάζει τεχνητά εμπόδια στους αυριανούς διεκδικητές της καρέκλας που αυτή κατέχει. Και δεν αναφέρομαι καν στο θέμα των στηριζόντων την Χ.Α. δημάρχων που θα προκύψουν από τις δημοτικές εκλογές, ακόμη και χωρίς την επίσημη κάλυψη του (απαγορευμένου) κόμματος - άρα χωρίς πρόβλημα νομιμότητας, και τα προβλήματα ή τις αναταραχές που μπορεί να δημιουργήσουν οπουδήποτε στη χώρα με την πολιτική δύναμη που θα αποκτήσουν. Σκεγθείτε έναν μεγάλο δήμο της χώρας, να διοργανώνει διαδηλώσεις για κάποιο τοπικό ή γενικότερο κοινωνικό θέμα ενάντια στην κεντρική εξουσία και πώς οι διαδηλώσεις αυτές μπορεί να λάβουν αμέσως χροιά ξεσηκωμού κατά της κυβέρνησης. Θυμάται κανείς την Κερατέα; Ε, τι θα γίνει αν έχουμε ταυτόχρονα (προφανώς κατόπιν συνεννόησης) 5-10 Κερατέες σε όλη την Ελλάδα; Γενικώς το θέμα είναι περίπλοκο και δεν υπάρχουν εύκολες απαντήσεις.

 2. Hawk avatar
  Hawk 19/09/2013 12:25:16

  Και φωτογραφίες μετά του κυρίου Μπαρμπαρούση έχει ο μπαξές!
  Το ότι ο Κασσιδιάρης και οι λοιποί Χρυσαυγίτες χθες διαβεβαίωναν ΕΝΤΟΣ του κοινοβουλίου ότι ο εν λόγω δολοφόνος δεν έχει καμία σχέση με την Χρυσή Αυγή δεν έχει επιπτώσεις? Μπορεί αυτό να περάσει έτσι απαρατήρητο?
  Το ότι ο δολοφόνος ήταν έμισθος υπάλληλος στο κυλικείο της ΧΑ?
  Στην κατοχή του οδηγού του κυρίου Μιχαλολιάκου βρέθηκε ένα αεροβόλο, στιλέτο και φωτοβολίδες! Πάλι καλά, διότι ένας φύρερ θα μπορούσε να κουβαλάει μαζί του τουλάχιστον δύο άρματα μάχης, οπλοπολυβόλα, καλάζνικοφ και δε ξέρω τι άλλο.
  Ας ελπίσουμε ότι η δικαιοσύνη θα ενδιαφερθεί σοβαρά με το θέμα και ακόμη και με την υπάρχουσα νομοθεσία μπορεί να τους τυλίξει σε μιά κόλλα χαρτί. Δεν μπορούν οι δολοφόνοι να κυκλοφορούν ελεύθεροι ανάμεσά μας και να βγάζουν γλώσσα και μέσα από το Ελληνικό κοινοβούλιο.

  • Γιώργος avatar
   Γιώργος @ Hawk 19/09/2013 12:48:17

   Που να δεις άλλους βουλευτές, υπουργούς και πρωθυπουργούς για το τι έχουν διαβεβαιώσει και φυσικά έλεγαν ψέμματα. Αυτό είναι πταίσμα...

  • Δημήτριος ο Μυροβλύτης avatar
   Δημήτριος ο Μυροβλύτης @ Hawk 19/09/2013 13:02:51

   Ο αξιότιμος κ. Βενιζέλος, κατά το πρόσφατο παρελθόν έχει βεβαιώσει ενυπογράφως, μέσω εξεταστικής επιτροπής, ότι ουδέν μεμπτόν δια τον αξιότιμον κ. Τσοχατζόπουλο τον επονομαζόμενο και Άκη.

   Σήμερα μετέχει της Ελληνικής κυβερνήσεως.

 3. tk avatar
  tk 19/09/2013 12:31:35

  "Το ότι ο Κασσιδιάρης και οι λοιποί Χρυσαυγίτες χθες διαβεβαίωναν ΕΝΤΟΣ του κοινοβουλίου ότι ο εν λόγω δολοφόνος δεν έχει καμία σχέση με την Χρυσή Αυγή δεν έχει επιπτώσεις? Μπορεί αυτό να περάσει έτσι απαρατήρητο?"

  Έλα μου ντε! Ακούγονται απίστευτα πράγματα και δεν τρέχει τίποτα. Κι όμως φίλε μου περνάει απαρατήρητο απ'ότι φαίνεται, τουλάχιστον για την ώρα.

 4. κανενας avatar
  κανενας 19/09/2013 14:31:55

  από τα λαμόγια της μεταπολίτευσης στους μαφιόζους μαχαιροβγάλτες...μόνο για λίγο ξαποσταίνει...

 5. Κίρκη avatar
  Κίρκη 19/09/2013 15:32:37

  Αυτός είναι ο χρήσιμος ηλίθιος. Γρήγορα θα μάθουμε και τα ονόματα των υποκινητών του. Η αλήθεια θα λάμψει.

 6. Η καλή Νεράιδα avatar
  Η καλή Νεράιδα 19/09/2013 16:12:05

  Το αυγό του φιδιού εκκολάφθηκε και τώρα μας τραβάνε πια τα γεγονότα.

 7. Kostas avatar
  Kostas 19/09/2013 16:31:10

  Τα τελευταια 30 χρονια εχουν γινει "μεγαλες" δολοφονιες στην Ελλαδα.Ολες απο αριστερους.17Ν , ΕΛΑ,κλπκλπ.Μεχρι και προσφατα.Στη Παρο αν θυμαστε.Στην μαρφιν λιγο παλιοτερα.Λιγο ακομα παλιοτερα ενα παιδακι μεταναστης-προσφυγας που κομματιαστηκε απο εναν ξεχασμενο εκρηκτικο μηχανισμο.
  Σε ολες αυτες οι δολοφονιες δοθηκαν συγχωρωχαρτια απο το πολιτικο κατεστημενο.Τετοιες εντολες ειχαν και τα ΜΜΕ.
  Και φτασαμε στο σημερα και στο σημερα λοιπον εχουμε τους εν ενεργεια δολοφονους κατα συρροη αριστερους και ακροαριστερους να τα βαζουν με τους νεους δολοφονους της ΧΑ.
  2 τινα συμβαινουν.
  Ή μας περνανε (τε) για χαζους,ή οι αριστεροι ζηλευουν την δοξα του newbee που θα ελεγαν και οι αμερικανοι.
  Γεια σας.

 8. martios avatar
  martios 19/09/2013 17:10:33

  Το λάθος των φίλων σχολιογράφων είναι να θεωρούν ως τιμωρία για την ΧΑ τον
  αποκλεισμό της από το κοινοβούλιο[όπως άλλωστε το σύνολο του πολιτικού κόσ-
  μου].Ηθέση αυτή είναι απόλυτα εσφαλμένη αφου είναι τοις πάσιν γνωστόν ότι υπό
  τις παρούσες συνθήκες δεν θα επιτραπή ποτέ στην ΧΑ να κυβερνήση έστω και αν
  εκλέξη και τους 300 βουλευτές.Εκτιμώ ότι στόχευση του κ Μιχαλολιάκου είναι η
  προιουσα μετατροπή του κόμματος του σε ελληνική Χεσμπολλά με την εγκαθύδρι
  ση και λειτουργία πα ράλληλων με αυτών του επισήμου Κράτους θεσμών[Παιδεία
  απασχόληση,υγεία, κοινωνική αλληλεγγύη].Συνεπώς τυχόν διώξεις θα πολλαπλασιάσουν τις πιθανότητες επιτυχίας του εγχειρήματος αφού προσδώσουνστους πρωταγωνιστές την γοητεία του απαγορευμένου και τον φωτοστέφανο του διωκομένου.Μια τέτοια εξέλιξη θα σημάνη ,σε όχι και τόσο
  μακροχρόνιο ορίζοντα,την απαρχή κοσμογονικών αλλαγώνσε όλα τα επίπεδα
  του γεωπολιτικού συμπεριλαμβανομένου.Συνεπώς επιπόλαιες και μικροκομματι
  κης αντιλήψεως προσεγγίσεις μπορεί να αποβούν καταστροφικές για τον τόπο.

 9. Μανιάτης avatar
  Μανιάτης 19/09/2013 19:14:12

  Η χυδαιότητα της υποκρισίας του γκλαμουράτου νεοέλληνα:
  Όταν ο Κόκκαλης, "ο γιός του Πέτρου", καλλιεργούσε την αισθητική του φασισμού
  οι "φίλαθλοι" πανηγύριζαν για τα πρωταθλήματα με εγκληματική αθωώτητα.

 10. ΠΙΛΟΤΟΣ avatar
  ΠΙΛΟΤΟΣ 19/09/2013 19:22:20

  Θα αντιδράσει ο Περισσός, μην ενοχλείτε τον υιό του Πέτρου...

 11. NEMESIS avatar
  NEMESIS 19/09/2013 20:22:29

  Να αποκαλύπταμε ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ και τους ΚΙΝΕΙ καλύτερα;

 12. WY avatar
  WY 19/09/2013 22:02:16

  Σκέψου,νά συμμετείχε, σέ ##διανομές## ναρκωτικών καί κουτόχορτου ή νά πούλαγε στήν Ομόνοια τόν ## (αντι)οδηγητή##!!!!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.