#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
30/05/2010 23:47
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Και ο ανεμιστήρας Ζήμενς είναι κορίτσιαΚαλά αυτό που έχει γίνει με την ομολογία Μαντέλη είναι φοβερό. Τα έχει παίξει και σοκαρίστηκε όλος ο πολιτικός κόσμος από αυτά που γίνονταν ανάμεσά του και τάχα δεν το ήξερε.

Φανταστείτε, ακόμα και η Ντόρα Μπακογιάννη εμφανίστηκε συγκλονισμένη! Ακούστε και τη συνέχεια τι δήλωσε στους δημοσιογράφους.

«Πρώτη φορά βλέπω τέτοιο κυνισμό, έχω βγει από τα ρούχα μου», αλλά από την άλλη ήταν ανακουφισμένη γιατί, όπως είπε, «ευτυχώς που προσωποποιούνται οι ευθύνες για να μην πέφτει λάσπη στον ανεμιστήρα για όλους τους πολιτικούς».

Είμαστε σίγουροι ότι και ο ανεμιστήρας που πετάει λάσπη Siemens είναι. Δεν υπάρχει τίποτα που να μην είναι Siemens στην Ελλάδα. Τηλεφωνικά κέντρα, πλυντήρια, στεγνωτήρια… Τι θα είναι ο ανεμιστήρας; Πίτσος;

http://www.aitolia.gr/?p=3008

ΣΧΟΛΙΑ

 1. GreenHorses avatar
  GreenHorses 31/05/2010 00:21:12

  Τεσπα ασε να μην πω τίποτα.

  • I.Q. ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΥ avatar
   I.Q. ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΥ @ GreenHorses 31/05/2010 00:26:41

   Για το Πίτσος;

   • Orestios avatar
    Orestios @ I.Q. ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΥ 31/05/2010 00:36:54

    Τί να έλεγε? Λούτσος?

 2. Μεταρρυθμίσεις- Εξελίξεις avatar
  Μεταρρυθμίσεις- Εξελίξεις 31/05/2010 01:28:02

  Για να προχώρηση ο Καλλικράτης χρειάζεται συνταγματική αναθεωρήσει στο παρών σύνταγμα ή νέο σύνταγμα.

  Δια του τρόπου εκλογής βουλευτών/ συγκλητικών από οποιοδήποτε κόμμα/ ιδεολογικό σχηματισμό, εν δύναμη χρειάζεται η καταργήσει της παρούσας έννοιας κόμματων και ο μετασχηματισμός τους σε οικονομικό-ιδεολογικούς σχηματισμούς (βλ δημοκρατικούς ρεπουμπλικάνους ΗΠΑ κατά προσαρμογή στην Ελλάδα) ώστε να παράγουν μέσα από τους ιδεολογικούς σχηματισμούς τους πχ μπλε ,κόκκινων, πράσινων, γαλάζιων προσωπικότητες αντιπροσώπευσης στο νέο οικονομικό-γεωπολιτικό κυβερνητικό χάρτη και σχήμα που θα ονομάζετε κυβέρνηση από τους 4 παραδείγματος χάριν κομματισμούς οικονομικό-ιδεολογικούς (σε ρεαλιστικούς οικονομικό- ιδεολογικούς σχηματισμούς μην ξεχνάμε έχουμε τράπεζοκαπιταλισμό) σχηματισμούς θα προκύπτουν 3 αντιπρόσωποι από τους 4 σχηματισμούς (αριστερά, κεντροαριστερά, κεντροδεξιά, δεξιά) με βάσει την ικανότητα την βιογραφία και πολιτεία τους αναλόγως θα εκτίθενται στην κρίση του σόματος της βουλής η του κόμματος που θα προέρχονται για να αντιπροσωπεύουν υποχρεωτικά την κυβέρνηση.

  Προκύπτουν έτσι από τα κόμματα/οικονομικο ιδεολογικούς σχηματισμούς 12 στο σύνολο αντιπρόσωποι υπουργοί της κυβέρνησης ο ἑκάστοτε διεκδικητής πρόεδρος/ πρωθυπουργός θα βάζει υποψηφιότητα με βάσει την ικανότητα την βιογραφία και πολιτεία του αναλόγως θα εκτίθεται στην κρίση του Λαού της Ελλάδας για να ψηφιστεί και να προσάψει την συμφωνία μεταξύ αυτού και του λαού/πολίτη με τον ίδιο τρόπο θα εκλέγετε ο αντιπρόεδρος και ο γενικός γραμματέας αλλά μέσα από το σώμα τον εκλεγμένων βουλευτών όπως και οι 3 αντιπρόσωποι των 4 κόμματων/οικονομικό ιδεολογικούς σχηματισμούς άρα προκύπτει ένα κεντρικό κυβερνητικό σχήμα των ομόσπονδων περιφερειών της χώρας 12 υπουργών 1 γενικού γραμματέα 1 αντιπρόεδρου και του προέδρου .


  Αποτέλεσμα ζητήματα εργασιακών, ιατρικών, συνταξιοδοτικών, ανεργιακών ζητημάτων να περάσουν κάτω από τον έλεγχο και την αρχή των τοπικών ομοσπονδιών/περειφερειων παράγοντας πρόσθετα τοπικά νομοθετήματα ένθετα της ἑκάστοτε ομοσπονδίας περιφερείας κτλ …αυτό είναι και καλό γιατί έτσι θα τρέχουν οι ντόπιοι να αναπτύξουν την περιοχή τους καλύτερα προς το καλύτερο δηλαδή από όποιο δίπατε άλλον νομικό η φυσικό πρόσωπο.

  Είναι δύσκολο πολύ δύσκολο να εφαρμοστεί το σύστημα Ηνωμένες Πολιτείες της Ελλάδας το Αμερικανικό μοντέλο δηλαδή κατά προσαρμογή στην Ελλάδα.

  Χρειάζεται ισχυρό κεντρικό ρόλο του Προέδρου/πρωθυπουργού/ της ἑκάστοτε εξουσιοδοτημένης αρχής από τον λαό ώστε να μπορεί να κυβερνά όπως ο εκάστοτε αμερικανός πρόεδρος .

  Χρειάζεται, λιπών, αυτός που θα κάνει την μεταρρύθμιση ή το κόμμα που θα κάνει την μεταρρυθμίσει της Ελλάδας να αυτοεξόριστη ως άλλος Σόλων είστε διευθετημένοι να πατέ μαζί με τον κ πρωθυπουργό και όλο το Πασοκ μόνιμα στο βασίλειο των Σάρδεων? αν ναι μπράβο σας .

  Αγαπητέ κ. Ραγκουση είστε διευθετημένος να προχωρήσετε στον Καλλικράτη ναι αλλά είστε και διευθετημένος να προχωρήσετε και στην διάλυση του Πασοκ ακολούθως και της Ν.Δ γιατί για να επιτύχει το πρώτο αναγκάστηκα θα γίνει και το δεύτερο σκέλος η θα φθαρείτε αν δεν διαλυθείτε (βλ φθορά Ν.Δ) προκύπτοντας έτσι εσωκομματικές αλλαγές τομές αλλαγές προσώπων κτλ (βλ και πάλι το παράδειγμα της ΝΔ).

  Όσο για εμάς περιμένουμε να δούμε το τέλος λιπών όλων το εξελίξεων στην πολίτικη σκηνή (Ντόρα για εσένα είναι η σπόντα)για να διασταυρώσουμε τα πάρων ευρήματα με το τελικό αποτέλεσμα καταλήγοντας στο συμπέρασμα/ πόρισμα .

  Καλή εβδομάδα και καλή συνεχεία σε όλους ναι ακόμα και στην ψηλή.

  Πάντως ένα είναι σίγουρο κύριοι- κύριες "Μηδένα προ του τέλους μακάριζε"

  Καληνύχτα σας.


  spqe

 3. ha avatar
  ha 31/05/2010 01:44:52

  "when the shit hits the fan" λενε στην Αμερικη Ντορα και οχι λασπη

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.