23/11/2009 13:58
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Και ο Σπύρος Ταλιαδούρος με τον Σαμαρά

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ κ. ΣΠΥΡΟΥ ΤΑΛΙΑΔΟΥΡΟΥ

  Η δρομολόγηση διαδικασιών για την εκλογή της νέας ηγεσίας της Ν.Δ. από τη λαϊκή της βάση δίνει τη δυνατότητα στην παράταξή μας να ενισχύσει τη δημοκρατική της λειτουργία και να θωρακίσει την ενότητά της.

     Προσωπικά θα στηρίξω τον Αντώνη Σαμαρά. Γιατί εκτιμώ ότι διασφαλίζει την αναγκαία ιδεολογικοπολιτική σύνθεση ανάμεσα στις παραδοσιακές μας αξίες και τις σύγχρονες φιλελεύθερες αντιλήψεις. Εκφράζει τον Κοινωνικό Φιλελευθερισμό. Είναι αυτονόητο ότι σέβομαι και την όποια διαφορετική επιλογή που θα κάνουν φίλοι ή στελέχη του κόμματός μας. Γιατί αυτό είναι δημοκρατία.

     Θεωρώ ότι είναι σημαντικό την επόμενη ημέρα να ξεκινήσουμε όλοι μαζί ενωμένοι την ανασύνταξη της Ν.Δ., και την ανάκτηση της πρωτοβουλίας των πολιτικών κινήσεων. Γιατί αυτό έχει ανάγκη ο τόπος απέναντι σε μια Κυβέρνηση, η οποία δυστυχώς, ήδη στο σύντομο διάστημα κατά το οποίο ασκεί την εξουσία, έχει δώσει αρνητικά δείγματα γραφής, αποδεικνύοντας ότι δεν διέθετε ούτε σχέδιο ούτε πρόγραμμα  για να αντιμετωπίσει τα μεγάλα προβλήματα της χώρας μας.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Kώστας Θ. avatar
    Kώστας Θ. 23/11/2009 14:16:52

    Στη Θεσσαλία του Σουφλιά βλέπω τον Σαμαρά πάνω από 50%. Γκντούπατις!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.