25/11/2009 18:08
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Και ο Λυκουρέντζος με τον Αντώνη

Ο βουλευτής Αρκαδίας και πρώην Υφυπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων  Ανδρέας Θ. Λυκουρέντζος δήλωσε:«Με εμπιστοσύνη στη δύναμη των φιλελεύθερων αξιών, για την Ελλάδα της ελπίδας, για την πολιτική ενότητα και την αισιόδοξη προοπτική της Νέας Δημοκρατίας, στηρίζω τον Αντώνη Σαμαρά για Πρόεδρο του κόμματος.

Πιστεύω ότι η απόφαση μου αντιπροσωπεύει τη βούληση της πλειοψηφίας των μελών της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Αρκαδίας. Είμαστε μαζί στην κοινή μας απόφαση, ο βουλευτής και οι συνάδελφοι υποψήφιοι βουλευτές Αρκαδίας Αποσκίτης Χαράλαμπος και Κοντοζαμάνης Βασίλης και Μαρία Τρόχανη.

Πιστεύουμε ότι η κρίσιμη ημέρα είναι η επομένη της εκλογής του αρχηγού του κόμματος διότι πρέπει να εργαστούμε ενωμένοι, για την αναγέννηση της Νέας Δημοκρατίας με νέες δυνάμεις, με νέες ιδέες, και να αναλάβουμε πολιτικές πρωτοβουλίες χάριν του εθνικού συμφέροντος και της συλλογικής κοινωνικής προόδου, απέναντι σε μια κυβέρνηση, η οποία αποδεικνύεται κυβέρνηση διάψευσης προσδοκιών και μετρίων επιδόσεων».

ΣΧΟΛΙΑ

 1. KAISER avatar
  KAISER 25/11/2009 18:29:42

  Αυτά να τα βλέπει το ανθρωπάκι ο ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ που ποτέ δε χώνεψε την υπεροχή του Αντώνη στη Μεσσηνία και δήλωσε υποταγή στο μητσοτακέικο. Σήμερα έδειξε στ΄αλήθεια πόσο ΜΙΚΡΟΣ είναι.
  Και μάλιστα ο ''αντικειμενικός'' ΡΙΖΟΣ τον έβαλε πιο πανω απ το Σ. ΔΗΜΑ. Γειά σου γίγαντα ΡΙΖΟ σου εύχομαι και χειρότερα.
  Αλήθεια εσύ δεν ήσουνα που μαλλιοτραβιόσουνα με τον ΜΗΤΣΗ τον κολλητό του μητσοτακη για τον τίτλο της εφημερίδας σου;

  ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ Κε ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΕ, ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ στη ΣΟΦΙΑ Κ.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.