Και ο Ζαν-Μαρί Λε Πεν χαίρεται για τον ΣΥΡΙΖΑ...
25/01/2015 23:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Και ο Ζαν-Μαρί Λε Πεν χαίρεται για τον ΣΥΡΙΖΑ...

Ο Ζαν-Μαρί Λε Πεν, επίτιμος πρόεδρος του γαλλικού Εθνικού Μετώπου, δήλωσε ότι η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα είναι μια «αποκήρυξη» της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αν και ο ίδιος αμφιβάλλει ότι το κόμμα της ριζοσπαστικής αριστεράς "θα κάνει αυτά που υπόσχεται".

"Δεν είμαι σίγουρος ότι ο ηγέτης αυτού του κινήματος (Αλέξης Τσίπρας) θα κάνει ό,τι υπόσχεται, δεδομένου ότι θα δεχθεί έντονη πίεση", δήλωσε ο Λε Πεν. Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ είναι ωστόσο "αποκήρυξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης" και "συμβαδίζει με την έννοια του αγώνα μας", πρόσθεσε.

Η Μαρίν Λε Πεν, πρόεδρος του FN, δήλωσε την Τρίτη ότι επιθυμεί τη νίκη ΣΥΡΙΖΑ. Όπως είπε, "εμείς δεν συμφωνούμε με ολόκληρο το πρόγραμμα τους, συμπεριλαμβανομένου του σχεδίου τους για την μετανάστευση, αλλά χαιρόμαστε για τη νίκη τους".

www.liberation.fr

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Κυθήριος avatar
  Κυθήριος 25/01/2015 23:06:06

  Άμα έχεις τέτοιους φίλους,τί τους θέλεις τους εχθρούς...

  • roadrunner avatar
   roadrunner @ Κυθήριος 25/01/2015 23:16:20

   Οχι απλά φίλοι... χέρι-χέρι ο σύριζα με τους ακροδεξιούς της Γαλλίας... από τις Ευρωεκλογές ακόμη, ζητούσαν να ανατρέψουν τις εκλεγμένες κυβερνήσεις των χωρών τους. Ο Αλέξης εδώ, η Λεπέν στη Γαλλία, χρησιμοποιώντας και οι δυό τους, την ίδια επιχειρηματολογία...

   • Κυθήριος avatar
    Κυθήριος @ roadrunner 25/01/2015 23:39:26

    Έτσι ακριβώς! Βέβαια στη Γαλλία δε πιστεύω ότι οι ψηφοφόροι θα πέσουν στην ίδια παγίδα και να βγάλουν τη Λεπέν ποτέ στην κυβέρνηση...

 2. δημης avatar
  δημης 26/01/2015 00:40:05

  Δεν είναι ΚΑΚΟ... Από ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΕΣ απόψεις έχουν ξεκινήσει... και οι δύο...

 3. Eva avatar
  Eva 26/01/2015 11:21:07

  Να αποσταλεί το άρθρο στην κ. Ιωάννα Γαιτάνη Α Θεσσαλονίκης-που είχε κάνει κάτι παρομοιώσεις σχετικά με τον Λεπεν. Νομίζω οτι πρέπει να ενημερωθεί σχετικά.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.