#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
25/11/2010 14:57
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Και ο Δημαράς πάει για κόμμαΌλα δείχνουν πως στα σκαριά είναι και νέο κόμμα…

Πληροφορούμαστε ότι Αρχηγός του θα είναι ο πρώην Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Δημαράς και ανάμεσα στα νέα μέλη του κόμματος θα είναι οι επίσης διαγραφέντες πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Οικονόμου και Σοφία Σακοράφα…

Ενημέρωση, 26/11, 3:19 μμ

Εμμένει, τελικά,  στην απόφασή του να παραιτηθεί από τη βουλευτική του έδρα την 1η Ιανουαρίου, ο ανεξάρτητος βουλευτής, προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Δημαράς, αν και, όπως αναφέρει, πολλοί εκ των ψηφοφόρων της Κίνησης του στις περιφερειακές εκλογές, του ζητούν να μην προχωρήσει στην απόφασή του αυτή, την οποία είχε ανακοινώσει το βράδυ της πρώτης Κυριακής των εκλογών για τους ΟΤΑ.

Ο Γιάννης Δημαράς, ο οποίος μαζί με το Βασίλη Οικονόμου και τη Σοφία Σακαράφα, δεν είχαν, ως βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, υπερψηφίσει το Μνημόνιο και ως εκ τούτου τέθηκαν εκτός της ΚΟ του κυβερνώντος κόμματος, κατήλθε στις εκλογές για τους ΟΤΑ ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής.

Ωστόσο, παρά τα υψηλά δημοσκοπικά ποσοστά που είχε προ των εκλογών, στις κάλπες έλαβε 15,96% και ετέθη εκτός του δευτέρου γύρου, το δε βράδυ της 7ης Νοεμβρίου δήλωσε πως θα παραιτηθεί από τη θέση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ.

Ορισμένα δημοσιεύματα τον έφεραν να μην εμμένει στην δήλωσή του περί παραιτήσεως, αλλά σήμερα σε γραπτή ανακοίνωσή του του ο Γιάννης Δημαράς αποσααφηνίζει ότι ισχύει εκείνη η δήλωσή του τη νύκτα των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου.

Ωστόσο, στη σημερινή του δήλωση υπογραμμίζει ότι η προσπάθεια στον περιφερειακό και στον κεντρικό πολιτικό στίβο θα συνεχιστεί, αφήνοντας έτσι να εννοηθεί ότι πιθανόν να επεξεργάζεται την ιδέα για νέο πολιτικό σχηματισμό.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιάννη Δημαρά έχει ως εξής:

«Ευχαριστώ τους συντρόφους μου, τους συναγωνιστές και τις χιλιάδες των απλών πολιτών που μας τίμησαν με την ψήφο τους στις πρόσφατες εκλογές για την Περιφέρεια Αττικής. Τους κατανοώ και ακόμα πιο πολύ τους είμαι ευγνώμων για την αμέριστη βοήθεια και συμπαράστασή τους. Με συγκινούν, γιατί με την ανιδιοτέλεια που τους χαρακτηρίζει, μου ζητούν να μην παραιτηθώ από την βουλευτική μου έδρα. Όμως, θα μου επιτρέψουν να τους πώ ότι, η δήλωσή μου τη νύχτα των εκλογών ισχύει.Γνωρίζουν καλά και τους διαβεβαιώ, ότι η προσπάθειά μας και στον περιφερειακό, αλλά και στον πολιτικό στίβο θα συνεχιστεί. Όσοι βιάστηκαν να παίξουν στον στίβο της πολιτικής αναξιοπιστίας, να βρούν τους πρωταγωνιστές αλλού. Σε αυτούς που, άλλα έλεγαν πριν τις εκλογές και άλλα έκαναν αμέσως μετά, με θύματα τα εκατομμύρια των απλών εργαζόμενων πολιτών. Άλλωστε, οι Έλληνες περισσότερο από κάθε άλλη φορά έχουν ανάγκη την αξιοπιστία και το ήθος των πολιτικών. Γιατί, έτσι μόνο θα δυναμώνει η Κοινοβουλευτική Δημοκρατία. Γιατί, έτσι μόνον θα διασφαλίσουμε τα δικαιώματα των πολιτών. Γιατί έτσι μόνο, θα προστατεύεται η εθνική μας κυριαρχία και τα εθνικά μας δίκαια».

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Orestios avatar
  Orestios 25/11/2010 15:01:15

  Δηλαδή θα φύγουν από το ΠΑΣΟΚ κι άλλοι?

 2. Ηλίας avatar
  Ηλίας 25/11/2010 15:02:00

  Νεο ΔΗΚΚΙ;

 3. ΞΕΝΟΦΩΝΤΑΣ avatar
  ΞΕΝΟΦΩΝΤΑΣ 25/11/2010 15:05:41

  ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΕΣΚΙΡΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ - ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΟΧΙ Ο ΔΗΜΑΡΑΣ. ΑΡΑ, ΤΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΗ ?

  • Asterix avatar
   Asterix @ ΞΕΝΟΦΩΝΤΑΣ 25/11/2010 16:52:30

   Σωστό ως προς τους Δημαρά, Οικονόμου και Σακοράφα. Το Πασόκ είπε στεγνά ψέματα. Και συνεχίζει τα παρακύθια. Όμως δεν συνέβη το ίδιο με την ΝΔ και τον Σαμαρά. Η ΝΔ και το ΚΚΕ είναι τα μοναδικά κόμματα που στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων. Οι αποστάτες που πάνε στο κόμμα της αποστάτριας γιατί δεν παραδίδουν τις έδρες τους;

   • rage avatar
    rage @ Asterix 26/11/2010 13:17:35

    εχμ.. μήπως διότι πρόκειται για κάποιο είδος παράδοσης;

 4. Επώνυμος avatar
  Επώνυμος 25/11/2010 15:17:46

  Χμμμ, καινούργιο ντηλ έκανε ο "ανεξάρτητος" με το κόμμα του. Σου λέει, εκεί που είναι να μας φύγουν και να κινδυνεύουμε να πάνε στο Σαμαρά, καλύτερα να τους μαντρώσουμε σε μαγαζί παραδιπλανό από το δικό μας, που θα έχει μάλιστα και ελεγχόμενο αρχηγό. Πολύ έξυπνο, πάρα πολύ έξυπνο! Το κόλπο με τη Ντόρα είναι τρίβιαλ μπροστά στο καινούργιο με το Δημαρά...

  Πρόκειται για σατανικούς εγκεφάλους, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία.

  Είναι φανερο ότι, αν στηρίζουν ένα τέτοιο σενάριο, έχουν εγκαταλείψει την ιδέα της αυτοδυναμίας και φτιάχνουν πόλους έλξης ψηφοφόρων σε σχήματα που θα γίνουν κυβερνητικοί εταίροι αύριο.

  Ο Σαμαράς έχει μόνον μία επιλογή, λοιπόν: Να πείσει ως εναλλακτική κυβερνητική πρόταση και να κυνηγήσει ΟΠΩΔΗΠΟΤΕ την αυτοδυναμία στις επόμενες εκλογές.

  Το μόνο που δεν μου βγαίνει στο σενάριό μου, είναι το εξής: Αν πιάσει το κόμμα Δημαρά (και θα πιάσει), τότε η ΝΔ θα είναι, σχεδόν σίγουρα, πρώτο κόμμα στις επόμενες εκλογές. Αν δεν είναι αυτοδύναμη, πάντως η ουσία είναι ότι θα δυσκολέψει τις κυβερνητικές συνεργασίες του ΠΑΣΟΚ, μια που το ΠΑΣΟΚ θα έχει πολύ λίγους βουλευτές, σε σχέση με τη ΝΔ.

  Μήπως λοιπόν υπάρχει και κάτι άλλο που δεν ξέρουμε; Ή απλώς είμαι εγώ υπερβολικός στο σενάριό μου;

  • Κώστας Ροδινός avatar
   Κώστας Ροδινός @ Επώνυμος 25/11/2010 15:23:46

   Eπώνυμε,
   Δεν είναι σενάριο.
   Το είπαμε και άλλοτε.
   Ο Δημαράς είναι δεκανίκι του ΠΑΣΟΚ και του Παπανδρέου.

   Το άλλο σενάριο έχει ενδιαφέρον:
   Τι αλλαγές θα έχει ο νέος εκλογικός νόμος;

   Εδώ σε θέλω...

   • Επώνυμος avatar
    Επώνυμος @ Κώστας Ροδινός 25/11/2010 15:33:10

    Το θέμα είναι να κρατήσει η ΝΔ τουλάχιστον 80 βουλευτές, ώστε μαζί με τους 21 του ΚΚΕ να μπλοκάρουν αλλαγές στον εκλογικό νόμο που θα ισχύουν από τις αμέσως επόμενες και όχι από τις μεθεπόμενες εκλογές.

    Το περίφημο "γερμανικό μοντέλο" μάλλον δεν θα το στηρίξουν ούτε οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Οπότε, μένει να δούμε αν φέρει κάτι άλλο που να μπορεί να πάρει 200 βουλευτές ή, έστω, 151...

    • Κώστας Ροδινός avatar
     Κώστας Ροδινός @ Επώνυμος 25/11/2010 15:35:04

     Αρχισες καλά....
     Περιμένω και τα επόμενα ....επεισόδια!

  • Αντι-Νεοταξίτης avatar
   Αντι-Νεοταξίτης @ Επώνυμος 25/11/2010 21:54:08

   Η πολιτική γεωγραφία αλλάζει και είναι προφανές.
   Κατά την παλιά εννοια υπήρχαν κόμματα της Δεξιάς, της Κεντροδεξιάς, του Κεντρου, της Κεντροαριστεράς και της Αριστεράς και φυσικά μικρά εξωκοινοβουλευτικά κόμματα στα άκρα αυτής της οριζόντιας συνιστώσας. Με την κατάρρευση των ιδεολογιών που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη δεκαετία είναι προφανές ότι μεσα στο ιδεοπολιτικό αυτό κενό ήρθε ο ορος "Νεα Ταξη Πραγματων" που έμελλε να γίνει ουσιαστικά το σημείο αναφοράς και διαχωρισμού παράλληλα - αν μπορουσαμε να το περιγράψουμε ετσι - για την επανατοποθετηση της πολιτικής και των πολιτικών σε σχέση με αυτόν τον όρο . Ετσι βλέπουμε κόμματα απο ολους τους πρωην ιδεολογικούς χώρους να τοποθετουνται συμφωνα με τον καινουργιο ορο. Δηλαδή βλεπουμε τον Λ.Α.Ο.Σ και το κόμμα της Μπακογιάννη να επικροτουν το μνημόνιο ενώ αντιθέτως η Νεα Δημοκρατία ν'αντιτίθεται. Στην Αριστερα βλέπουμε το ΚΚΕ να είναι ο πρωτεργάτης στην αντισταση εναντιον της ΝΤΠ ενώ αντιθετα η Δημοκρατική Αριστερά και οι Οικολόγοι - Πρασινοι να είναι έτοιμοι να εισχωρήσουν σε μια κυβέρνηση υπέρ του μνημονίου εαν τους δοθεί η ευκαιρία ενω ο ΣΥΡΙΖΑ εαν δεν διαλυθεί πιθανοτοτα τελικα θα εισχωρήσει στο αντιμνημονιακό μπλοκ - ασχετα αμα θα του φυγουν με αυτο το τροπο τα μισα στελεχη. Τελως στο χωρο της κεντροαριστερας οντως υπάρχει ενα κενο το οποίο νομιζω ότι θα καλυφθεί με τη δημιουργία ενός καινούργιου αντιμνημονιακού κόμματος . Και τα ποσοστα που πηρε ο Δημαρας στις τελευταιες εκλογες φαινεται να του δινουν περισσότερες ελπιδες από οτι το καινουργιο κόμμα της Μπακογιάννη για την επιτυχια αυτού του εγχειρήματος. Θα το δειτε...Θα γινουν πολλες ζυμωσεις σε ολους τους πολιτικους χωρους και πολλές μετακινησεις.Πλεον δεν υπαρχει μονο Αριστερα και Δεξια. Αυτοι ειναι ως επι τω πλείστω παροχημένοι οροι. Υπάρχει σημερα η αντισταση στα σχεδια της ΝΤΠ ή η ολοκληρωτική ισοπεδωση.Οι πολιτικές αναδύονται και προκυπτουν αναλογα με τις προκλήσεις και τις αναγκες καθε εποχής. Ποτέ η λύση για τα προβλήματα των ανθρώπων και των κοινωνιών δεν ήταν κάποιος μονοδρομος

  • xenios avatar
   xenios @ Επώνυμος 25/11/2010 23:40:00

   Ας μην τα συνωμοσιολογούμε όλα.
   Προσωπικά εκτιμώ τον Δημαρά, δεν ήταν απ' αυτούς που έφαγαν με δέκα μασέλες. Το να πάρει το ρίσκο να πει όχι στο μνημόνιο, θέλει και δύναμη και τόλμη.

   Ασφαλώς θα κάνει πάρει πολλούς δυσαρεστημένους Πασόκους, που διαφορετικά ίσως και να πήγαιναν στο Ντοράκι.

   • Αντι-Νεοταξίτης avatar
    Αντι-Νεοταξίτης @ xenios 26/11/2010 02:02:09

    Δεν νομιζω ότι είναι συνωμοσίες. Ο όρος "Νέα Τάξη Πραγμάτων" έχει δημιουργηθεί και έχει υιοθετηθεί από ισχυρούς πολιτικούς κύκλους και λομπυ σε χώρες του εξωτερικού, ορολογία την οποία άλλες πολιτικές δυνάμεις την απορίπτουν και άλλες έστω και "σιωπηλά" ή φανερά την αποδέχονται. Κανείς δεν αμφισβητεί ότι υπάρχει. Απλά έφτασε ο καιρός - κυρίως λόγω των δυσάρεστων αλλαγών στα οικονομικά δρώμενα - και οι πολιτικοί να τοποθετηθούν είτε θετικά είτε αρνητικά απέναντι στα νέα δεδομένα. Η οικονομία έχει ήδη παγκοσμιοποιηθεί και βλέπουμε παράλληλα πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν οι τράπεζες στις Εθνικές οικονομίες των κρατών. Επιπλέον είναι γεγονός ότι οι πολιτικές του παρελθόντος έχουν πεθάνει και το γεγονός αυτό αντικατοπτρίζεται στον σχεδόν πανομοιότυπο τρόπο διακυβέρνησης στις περισσότερες αναπτυγμένες χώρες του κόσμου. Αυτά που όμως δεν έχουν πεθάνει ακόμα είναι καποιες διαχρονικές ιδέες και αξίες για τις οποίες αξίζει κανείς να αγωνιστεί και να παλέψει...

    • Αντι-Νεοταξίτης avatar
     Αντι-Νεοταξίτης @ Αντι-Νεοταξίτης 26/11/2010 02:07:55

     Ειλικρινα δεν μου φαίνεται καθόλου τυχαίο που γίνονται μετακινήσεις πολιτικών προσώπων και δημιουργία νέων κομμάτων ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ και την ΙΔΙΑ χρονική περίοδο σε ΟΛΟΥΣ τους "πρωην κλασσικούς " ιδεολογικούς χώρους.

 5. sauraki avatar
  sauraki 25/11/2010 15:18:47

  Η ΝΔ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από το κίνημα της ματαιοδοξίας, αν όμως όντως ο Δημαράς κάνει κόμμα τότε το ΠΑΣΟΚ θα έχει πολύ σοβαρό πρόβλημα.

  • Orestios avatar
   Orestios @ sauraki 25/11/2010 15:26:22

   Σωστά. Θα επικρατήσει "συνωστισμός" στις πόρτες του ΠΑΣΟΚ

 6. Ζήκος ο Μπακαλόγατος avatar
  Ζήκος ο Μπακαλόγατος 25/11/2010 15:38:55

  Κι' άλλο κόμμα ? δεν φτάνουν τόσα που έχουμε ? Το ένα καλύπτει τα αριστερά, άλλο τη κεντρο-αριστερά, παράλλο την αριστερά-κεντρο-αριστερά, το άλλο το κέντρο, το άλλο την κεντροδεξιά. άλλο τη δεξιά και άλλο τη λαϊκή δεξιά. Στο τέλος όλοι οι Ελληνες θα είμαστε υποψήφιοι και θα λέμε παρλαπίπες στα ραδιόφωνα και τηλεοράσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ. Κανένας θα δουλεύει ρε παιδιά μπας και δούμε άσπρη μέρα ?

 7. ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΝΑΤΟΣ avatar
  ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΝΑΤΟΣ 25/11/2010 15:40:48

  Δε θα είναι τόσο εύκολο ένα τέτοιο κόμμα... Το ΠΑΣΟΚ όταν είναι στην εξουσία ξέρει να μαντρώνει τους κηφήνες του...

 8. Nεφέλη avatar
  Nεφέλη 25/11/2010 15:42:42

  Τι δουλειά έχει η αξιοπρεπής Σακοράφα με τους ...διαπραγματευτές;

 9. Μάρκος avatar
  Μάρκος 25/11/2010 15:57:34

  Αξιοπρεπής η Σακοράφα, που της πήραν την έδρα πριν από χρόνια επειδή έκανε πλαστογραφία; Δεν ξέρουμε τι λέμε νομίζω...Πάντως μη ξεχάσει ο Δημαράς να φωνάξει και τον Μπουτάρη, να τα πίνουν μαζί...

  • Nεφέλη avatar
   Nεφέλη @ Μάρκος 25/11/2010 15:58:39

   Για ποια πλαστογραφία λες; Αγνοώ.

 10. Ο Θείος avatar
  Ο Θείος 25/11/2010 15:59:06

  Και η κοσκινού τον άντρα της με τους πραματευτάδες.

 11. Κώστας Θ. avatar
  Κώστας Θ. 25/11/2010 16:45:29

  Πήραν τα μυαλά του αέρα.

  • loukas avatar
   loukas @ Κώστας Θ. 25/11/2010 17:11:53

   Έτσι ακριβώς...Καβάλησε το καλάμι.Αυτοί που του φούσκωσαν τα μυαλά και τον έπεισαν ότι θα κέρδιζε τις εκλογές, τώρα τον πιέζουν σε μια αυτοκτονική κίνηση.Καλός άνθρωπος ο Δημαράς αλλά λίγος για πολιτικός.Και φάνηκε αυτό στις εκλογές.Όταν βγήκε να μιλήσει φάνηκε η πλήρης ένδεια πολιτικού λόγου και επιχειρημάτων.Αδυνατούσε κυριολεκτικά να αρθρώσει λέξη.Χειρότερος και από τον Κικίλια ήταν!

 12. akatanomastos avatar
  akatanomastos 25/11/2010 17:26:34

  Ας φτιαξει κομμα ουτως ή αλλως αυτος ψηφισε παρων για να μην ξεχνιομαστε και για να μην παραπλανατε ο κοσμος οτι ειναι αντιμνημονιακος ο κυριος Δημαρας!!!

 13. aengus avatar
  aengus 25/11/2010 17:28:26

  Κάποιοι –ελάχιστοι-- τα λέγαμε από εδώ για τα οχυρά που έστησε ο Άρχοντας του Παιχνιδιού προεκλογικά. Τότε δεν μας έδινε σημασία κανείς. Όχι ότι θα μας δώσει τώρα. Αλλά εμείς θα τα λέμε που και που , έτσι για να μη ….σκάσουμε.

  Να ξέρετε λοιπόν, ότι τα έργα (λογοτεχνικά, κινηματογραφικά κ.α.) τα οποία ασχολούνται με βαμπίρ που ξαφνικά το σκάνε από τις υπόγειες στοές τους για να κατακλύσουν τις πόλεις, δεν έχουν μόνο ψυχαναλυτική αξία.

  Δέστε πόσα πλάσματα «ξύπνησαν» ξαφνικά για να μας «σώσουν» τελευταία –πραγματικός συνωστισμός! Μερικά τα λένε και με τον «θεσμό», άλλα όχι. Μια γρήγορη ματιά να ρίξω γύρω-γύρω, μετράω εννέα (9)…

  (Καλύτερα να φανταστείτε τη συνέχεια παρά να την διαπιστώσετε…)

 14. man8os avatar
  man8os 25/11/2010 18:09:35

  Θα σαρωθουν. Δεν εχουν ελπιδα. Αν πανε διασπασενοι στις εκλογες, θα καταρρευσουν ολοι μαζι. Και υπαρχει περιπτωση να πανε?

 15. irida avatar
  irida 25/11/2010 18:12:40

  Εδώ δεν ταιριάζει η λέξη αποστασία; Δεν πρέπει να παραδώσει την έσρα του ο Δημαράς κι οι λοιποί; Πόσω μάλλον που μιλάμε για κυβέρνηση!! Αλλά είπαμε τα πράγματα τα βλέπουμε όπως βολεύει!!

  • Κάποιος avatar
   Κάποιος @ irida 25/11/2010 22:40:16

   Ο Παπανδρέου και οι βουλευτές που τον στηρίζουν πρέπει να παραδώσουν τις έδρες τους για αποστασία από τον σοσιαλισμό.

 16. μια αλεπού στο παζάρι avatar
  μια αλεπού στο παζάρι 25/11/2010 18:57:52

  ο κάθε πολίτης έχει δικαίωμα -εφόσον ο νόμος το επιτρέπει - να ιδρύει πολιτικά κόμματα.

  • Επώνυμος avatar
   Επώνυμος @ μια αλεπού στο παζάρι 25/11/2010 20:47:07

   Κι άμα δεν το επιτρέπει ο νόμος, τότε τι γίνεται;

 17. I.Q. ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΥ avatar
  I.Q. ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΥ 25/11/2010 22:02:22

  Άλλο ένα μπάλωμα στην πολυκαιρισμένη και αλλοιωμένη σαμπρέλα που λέγεται (ακόμα) ΠΑΣΟΚ. Αλλά η φθορά της σαμπρέλας είναι τόσο προχωρημένη (και ο δρόμος μπροστά όρεινός καρόδρομος με μυτερά αγκωνάρια) που τι να σου κάνουν οι Κουβέληδες και οι Ντόρες και οι Δημαράδες; Μπάλωμα δεν παίρνει το σάπιο πράμα.

 18. μια αλεπού στο παζάρι avatar
  μια αλεπού στο παζάρι 26/11/2010 00:17:54

  @ Επώνυμος...αγαπητέ κύριε, το άρθρο 29 του Συντάγματος κατοχυρώνει την δυνατότητα και το δικαίωμα οι πολίτες ελευθερα να ιδρύουν πολιτικά κόμματα ή να συμμετέχουν σε αυτά.
  Στην παράγραφο 3 όμως αναφέρονται συγκεκριμένοι περιορισμοί.
  Σε αυτούς αναφέρθηκα.

 19. μια αλεπού στο παζάρι avatar
  μια αλεπού στο παζάρι 26/11/2010 00:22:34

  πάντως με δεδομένο τα νέα κόμματα(Δημοκρατική Συμμαχία, Δημοκρατική Αριστερά), το κόμμα που πιθανολογείται ότι θα ιδρύσει ο κύριος Δημαράς και την ανεξάρτητη κίνηση πολιτών που θα πιθανολογείται ότι θα ιδρύσει ο κύριος Θεοδωράκης, θα υπάρξει μια σημαντική ευκαιρία για την αναδιάταξη του πολιτικού συστήματος.
  Για αυτό βέβαια θα αποφασίσουν οι πολίτες με την ψήφο τους.

 20. Factorx avatar
  Factorx 26/11/2010 12:52:22

  Μας επιβεβαιώνει και το ...συγχωρεμένο ΒΗΜΑ σήμερα:

  Δεν θα παραιτηθεί τελικώς από το βουλευτικό του αξίωμα ο Γιάννης Δημαράς, παρά την δήλωσή του το βράδυ των αυτοδιοικητικών εκλογών. Σύμφωνα με «ΤΟ ΒΗΜΑ» ο κ. Δημαράς αποδίδει σε «παρορμητισμό της στιγμής» την δήλωσή του αυτή και σημειώνει ότι είναι πολλοί εκείνοι που τοον προτρέπουν να παραμείνει στη Βουλή.

  Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με «ΤΟ ΒΗΜΑ», ορισμένοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ του ζήτησαν να παραδώσει την έδρα στη Β΄ Αθήνας. Ο κ. Δημαράς όχι μόνο δεν προτίθεται να παραδώσει την έδρα, αλλά θα προχωρήσει και στην ίδρυση μιας «πολιτικής κίνησης», όπως τη χαρακτήρισε, χωρίς όμως να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. «Απλώς», είπε, «θα ρωτήσουμε τους πολίτες πώς μας βλέπουν και τι θέλουν από εμάς και ανάλογα με το τι θέλουν θα προχωρήσουμε».

  • ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
   ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ @ Factorx 26/11/2010 13:54:45

   "εκλασα απ τον πολυ πονο.." - Θοδωρα.

   ΠΠ

 21. τακις avatar
  τακις 26/11/2010 16:48:04

  Βρε Γιαννη Δημαρα τι επαθες και πας στα γεραματα να ξεφτιλιστεις.Τι πας να αποδειξεις οτι εισαι ηγετης η να πεισεις οτι μπορεις να γινεις.Ειναι αργα τωρα.Στον Αμυντα ησουν καλος μπασκετμπωλιστας,οχι ομως ηγετης.Στους ρεπορτερς ησουν καλος ρεπορτερ οχι ομως ο πρωτος.Βουλευτης ησουν καλος οχι ομως για αρχηγος κομματος.Φυγε αξιοπρεπως γιατι εισαι αξιοπρεπης.Μη νομιζεις οτι ο λαος σε εχει αναγκη.Το συστημα σου εδωσε 15.000 ψηφους οχι η ικανοτητα σου.Ψαξε τωρα τους φιλους σου γιατι μετα τη νεα αποτυχια δεν θα σε εχουν σε υποληψη και θα σε δουλευουν,τωρα που γερνας και ειναι κριμα.

 22. Επώνυμος avatar
  Επώνυμος 27/11/2010 08:38:56

  Όσο το σκέφτομαι, τόσο μου φαίνεται ότι δεν θα το ρισκάρουν. Εδώ έκαναν αμάν για να βγάλουν μπροστά το... Σγουρό και θα ρισκάρουν να φτιάξουν ένα κόμμα που θα έχει σοβαρές πιθανότητες να πάει πάνω από το ίδιο το ΠΑΣΟΚ;;; Χλωμό...

  Αν σκέφτονταν στρατηγικά θα το έκαναν για να συντηρήσουν το μύθο του ΠΑΣΟΚ και να διασφαλίσουν ότι δεν θα υπάρχουν μελλοντικές μαζικές διαρροές Πασοκων προς το Σαμαρά. Όμως, προέχει για αυτούς να τελειώσει τη δουλειά ο Γιωργάκης και αν κάνει κόμμα ο Δημαράς υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να μην την τελειώσει.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.