10/10/2010 00:03
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Και λεφτά υπάρχουν και τα πετάνε για φυλλάδια

Σήμερα στην είσοδο του σπιτιού μου βρήκα πεταμένα τέσσερα φυλλάδια μιας υποψήφιας συμβούλου του Δ. Αμαρουσίου . Το λογικό και πρέπον θα ήταν να έβρισκα ΕΝΑ φυλλάδιο στο γραμματοκιβώτιο μου. Το ευτράπελο είναι ότι φάτσα κάρτα το φυλλάδιο μας ενημερώνει για την ανθρώπινη πόλη (του σκουπιδαριού;).

Εάν ο κάθε σύμβουλος αφήνει μια χούφτα φυλλάδια σε κάθε πόρτα τότε υπολογίστε τον αριθμό και το κόστος που θα δαπανηθεί πανελλήνια για ένα δημαρχιλίκι ή μια θέση δημοτικού συμβούλου.

Φαίνεται ότι το ΔΝΤ αυτές τις δαπάνες θα τις αφαιρέσει από το έλλειμμα μιας και αφορούν την βασική δικαιολογία που μας το επέβαλαν δηλ. την “αλλαγή της νοοτροπίας μας”  που έχουν αποκλειστικά αναλάβει όσοι ψήφισαν την ένταξη της χώρας στο ΔΝΤ, οι οποίοι βέβαια αν και “μαζί τα ΦΑΓΑΝΕ” τώρα φροντίζουν να τα επιστρέψουν έντοκα από τις τσέπες μας.

Ηθικό δίδαγμα: και λεφτά υπάρχουν για να σπαταλιόνται ανοήτως και η νοοτροπία της πολιτικής παραμένει αναλλοίωτη, θρασύτατη και εξόχως τουρκομπαρόκ και εμείς θα πρέπει κάθε φορά να την επιβραβεύουμε εκλέγοντας τους ίδιους και τους ίδιους εκλεκτούς του συστήματος επειδή οι όποιες εναλλακτικές πολιτικές-πολιτικοί - που έντεχνα προβάλλονται - είναι πάντοτε γέννημα-θρέμμα του.

Γ.Σταϊνχάουερ

ΣΧΟΛΙΑ

 1. nyfitsa avatar
  nyfitsa 10/10/2010 08:22:28

  Σάμπως , από τη τσέπη τους βγαίνουν;
  Πάλι εμείς ,οι βλάκες φορολογούμενοι θα τα πληρώσουμε…

 2. Σοσιαληστής avatar
  Σοσιαληστής 10/10/2010 11:19:47

  Εγώ θα δούμε διαφημίσεις στην ΤV αυτό μας πείραξε; Εγώ προτείνω στον Αντώνη να τα κόψει μαχαίρι όλα αυτά. 0 διαφήμιση ας κάνει κάποιος την υπέρβαση.

 3. agioritis avatar
  agioritis 11/10/2010 00:13:59

  ΟΧΙ στο ηλεκτρονικό φακέλωμα. Αρκετά μας καπέλωσαν. Τι θέλουν άλλο;
  Αποστολέαςathos στις Πέμπτη, Σεπτέμβριος 09 @ 16:07:31 CDT
  Συντελέστηκε Από athos

  Γιατί η παραλαβή του αριθμού του Αντιχρίστου, μέσω της ηλεκτρονικής κάρτας του πολίτη σημαίνει άρνηση του Χριστού και σύνταξη με τον διάβολο

  Ένα πολύ επικίνδυνο παιχνίδι φαίνεται πως είναι σε εξέλιξη και έχει την Ελλάδα ως βασικό στόχο συγκεκριμένων κύκλων ανομίας, οι οποίοι επιχειρούν να ελέγξουν τις τύχες ολάκερου του πλανήτη αρχής γενομένης εκ της χώρας μας. Οι οικονομικές πιέσεις και τα δυσβάσταχτα για τον Έλληνα πολίτη φορολογικά μέτρα, που δήθεν αποβλέπουν στην καλυτέρευση της οικονομίας, κρατούν τον πάλαι ποτέ λογιζόμενο ως απείθαρχο Έλληνα (βλ. δηλώσεις Κίσσινγκερ, υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ και βασικό μέλος της λέσχης Μπίλντεμπερκ) σε καθεστώς ομηρίας. Στην ουσία η ιδιότυπη αυτή ομηρία αποτελεί μέρος ενός δολίου σχεδίου που αποσκοπεί στην επιβολή μίας θανατηφόρας, καταστρεπτικής κατάστασης, ενός πλήρους ελεγχόμενου συστήματος ηλεκτρονικού φακελώματος, που σχετίζεται με την λεγόμενη νέα ταυτότητα η έξυπνη ηλεκτρονική κάρτα του πολίτη!

  Οι λόγοι αναγκαστικής –υποχρεωτικής επιβολής της, σε κάθε Έλληνα πολίτη, έχουν να κάνουν με την υφαρπαγή του δώρου της ελευθερίας που έδωσε ο τριαδικός Θεός και καθιστά τον άνθρωπο ως ξεχωριστό πρόσωπο. Ουσιαστικά λοιπόν η κάρτα του πολίτη η νέα ταυτότητα αποσκοπεί στην κατάργηση του αυτεξούσιου και στην μετατροπή του ανθρώπου σε μια αριθμητική μονάδα... που θα εξυπηρετεί κατά το δοκούν τα κέντρα ανομίας. Πρόκειται για το προοίμιο του αριθμού του αντιχρίστου, το φοβερό γνωστό τσιπάκι... που έχει την ιδιότητα να λειτουργεί ως πομπός και δέκτης και έχει φοβερές συνέπειες στην υγεία αυτού που θα το άποδεχθεί.

  Από τον ευλογημένο τόπο, που εκπορεύτηκε λοιπόν η ελευθερία και η δημοκρατία, οι αρχές του σεβασμού και θεμελιώθηκε η χριστιανική ηθική θέλουν οι ανεγκέφαλοι σκοτεινοί αυτοί κύκλοι να ξεκινήσει και το λεγόμενο ηλεκτρονικό σφράγισμα ανάλογο μ’ αυτό των αδέσποτων σκύλων!!!. Έτσι, η οικονομική κρίση, όπως διαπιστώνεται ημέρα με την ημέρα αποτελεί μέρος του μεγάλου αυτού πειράματος που στόχο έχει να αφαιρέσει από τον Έλληνα κεκτημένα που αποκτήθηκαν με ποτάμια αίματος και μεγάλες θυσίες. Εκμεταλλεύονται λοιπόν την πλήρη άγνοια, την παντελή έλλειψη πληροφόρησης, την ημιμάθεια, την αγραμματοσύνη καθώς και την βλακεία των κατευθυνόμενων και πλήρως ελεγχόμενων αρχόντων του τόπου μας. Λογαριάζουν όμως, οι δυστυχείς χωρίς τον ξενοδόχο! Και ξενοδόχος αυτής της χώρας είναι ο τριαδικός Θεός, ο Οποίος δεν θα επιτρέψει τελικά και θα το δείτε πολύ σύντομα στους ανόμους αυτούς κύκλους να αλωνίζουν ανεξέλεγκτα.

  Μέσα λοιπόν στο πλαίσιο μίας πρώτης αντίδρασης τα Ορθόδοξα μοναστήρια και οι Ιεροί ναοί μας μετατρέπονται, όπως το 1821, σε κρυφά μετερίζια πληροφόρησης και ενημέρωσης. Στα μετερίζια αυτά εκκολάπτεται ήδη ο άνεμος που θα σαρώσει τις στοές της ανομίας και θα καταστρέψει τα βδελυρά σχέδια τους. Αυτόν τον άνεμο της ελευθερίας φοβούνται οι ελεγχόμενοι άρχοντες και επιδεικνύουν οι ανόητοι μία τρομερή βιασύνη για την επίτευξη των στόχων τους. Φοβούνται πως για τους ίδιους θα μετατραπεί σε θύελλα που θα τους ξεριζώσει οριστικά και αμετάκλητα από τις εξουσίες που αγκιστρώθηκαν σαν τους κισσούς και θα τους διαλύσει σαν τη σκόνη.

  Ήδη, σε ρυθμούς αποτροπής των μιαρών σχεδίων του Σατάν κινείται το Άγιο Όρος, κινούνται πολλά μοναστήρια και ιεροί ναοί σε ολάκερη την Ελλάδα αλλά και πολλοί ανησυχούντες ιερείς. Μία ομάδα εξ αυτών με επικεφαλής τον π. Σαράντη Σαράντο απέστειλε επιστολή προς τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και του ζητά ευθέως ως ποιμενάρχης να θέσει το θέμα στην Ιεραρχία για να ληφθούν συγκεκριμένες αποφάσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος φαίνεται να εγκαταλείπει σιγά-σιγά τον περίεργο εφησυχασμό που προκαλεί η ανίερη συνεργασία με τους κρατούντες. Λέγεται λοιπόν πως ανέθεσε σε καθηγητή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης να ερευνήσει το όλο θέμα και να αποστείλει τη μελέτη του στην Ιεραρχία που συνεδριάζει μέσα στον Οκτώβριο. Λόγω της σοβαρότητας του θέματος οφείλει κάθε αναγνώστης μας να καταστεί πόλος ενημέρωσης, ώστε το σχέδιο μεθόδευσης του σφραγίσματος –ηλεκτρονικού φακελώματος που επιδιώκει η κυβέρνηση για λογαριασμό των γνωστών σε όλους μας κύκλων της ανομίας να καταστεί ανεκπλήρωτο. Για το λόγο αυτό κρίνουμε σκόπιμο να δημοσιεύσουμε μεγάλα αποσπάσματα της επιστολής του π. Σαράντη Σαράντου προς ενημέρωσή σας.

  Να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων οι Ιεράρχες μας

  1. Ισχυρίζεται ο Πρωθυπουργός, ότι στην Κάρτα του πολίτη, με την οποία θα διασυνδέονται ηλεκτρονικά όλες οι υπηρεσίες του Δημοσίου, θα ενσωματωθούν ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, εκλογικός αριθμός, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης, κάρτα διέλευσης διοδίων, κάρτα δημότη, αλλά και δεδομένα που έχουν σχέση με την υγεία (ηλεκτρονικός ιατρικός φάκελλος), ώστε ο πολίτης να εξυπηρετείται παντού και χωρίς γραφειοκρατία.

  2 Ο κύκλος της αποπεράτωσης της ηλεκτρονικής φυλακής, τα θεμέλια της οποίας ετέθησαν ήδη από τη συνθήκη Σένγκεν εδώ και χρόνια, όπως δείχνουν τα πράγματα κλείνει εντός ολίγου.

  3 Κανείς Χριστιανός, που αναγνωρίζει και σέβεται την μαρτυρία του αγίου Ιωάννου του Ευαγγελιστού στην Αποκάλυψη, δεν μπορεί να παραλάβει ταυτότητα που να έχει τον συμβολισμό του Αντιχρίστου.

  Η επιστολή

  Επειδή ο λαός μας μας ερωτά, ταπεινώς φρονώ, ότι πρέπει να ασχοληθούμε σοβαρά με το θέμα, που ήδη άρχισε με τον ΑΜΚΑ και συνεχίζεται με τις διαδικασίες θέσπισης της Κάρτας του Πολίτη.
  Η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος ισχυρίσθηκε κατά το πρόσφατο παρελθόν, (23-10-2009 τρίτη συνεδρία ΔΙΣ για το μήνα Οκτώβριο) ότι ασχολήθηκε με το θέμα του ΑΜΚΑ. Εξέδωσε ολιγόλογη ανακοίνωση, ότι ο ΑΜΚΑ είναι ένας απλός χρηστικός αριθμός και δεν κινδυνεύει η σωτηρία μας με τη λήψη και τη χρήση του αριθμού αυτού.
  Λίγο νωρίτερα, στις 17 Ιουλίου 2009, είχαμε γράψει απευθυνόμενοι προς την Υμετέρα Μακαριότητα, ότι ο ΑΜΚΑ καθιερούμενος δια του Νόμου 3655/2008 άρθρο 153, συμφωνεί προς τη νοοτροπία της Συνθήκης Σένγκεν, μας υποχρεώνει να λάβουμε την Κάρτα Υγείας, ενώ ταυτόχρονα μας απειλεί με αποκλεισμό από όλη τη ζωή και τις δραστηριότητές της, αν δεν την πάρουμε. Παράλληλα είχαμε αναλύσει τον τρόπο δημιουργίας του ΑΜΚΑ ο οποίος παραμερίζει το βαπτιστικό μας, δια Μυστηρίου δεδομένο όνομα και μας αριθμοποιεί, αφού η Νέα Εποχή δεν μας αναγνωρίζει ως πρόσωπα - που να το ξέρει αυτό - αλλά ως αριθμητικές απρόσωπες μονάδες.
  Τώρα πια, όσοι δεν έχουμε λάβει και δεν χρησιμοποιούμε τον ΑΜΚΑ – και δεν είμαστε ελάχιστοι- αναγκαζόμαστε να πληρώνουμε τα φάρμακά μας, αποκλειόμενοι σταδιακά απ’ όλες τις δυνατότητες ασφάλισης, για την οποία έχουμε πληρώσει άφθονα χρήματα επί σαράντα ολόκληρα χρόνια.

  Όμως οι εξελίξεις είναι ραγδαίες.

  Ακούγοντας τον πρωθυπουργό να αναπτύσσει τις προγραμματικές του δηλώσεις, εκτός από την πρόσκληση των πολιτών για συμμετοχή στην προσπάθεια εξόδου από την κρίση και τις γενικές κατευθύνσεις της κυβέρνησης σε καίριους τομείς της δημόσιας ζωής, προσέξαμε την έμφαση που έδωσε στη χρήση της «ηλεκτρονικής Κάρτας Υγείας» ως βασικού «εργαλείου» στην επίτευξη της «ηλεκτρονικής διακυβέρνησης». Σε επόμενες συνεντεύξεις του μιλάει για την ηλεκτρονική Κάρτα Πολίτη. Ισχυρίζεται ο Πρωθυπουργός, ότι στην Κάρτα του πολίτη, με την οποία θα διασυνδέονται ηλεκτρονικά όλες οι υπηρεσίες του Δημοσίου, θα ενσωματωθούν ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, εκλογικός αριθμός, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης, κάρτα διέλευσης διοδίων, κάρτα δημότη, αλλά και δεδομένα που έχουν σχέση με την υγεία (ηλεκτρονικός ιατρικός φάκελλος), ώστε ο πολίτης να εξυπηρετείται παντού και χωρίς γραφειοκρατία. Επίσης στο μέλλον σχεδιάζεται να ενταχθεί και η ηλεκτρονική «υπογραφή» των πολιτών. Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, στόχος ήταν να ψηφιστεί μέσα στο καλοκαίρι και η «έξυπνη κάρτα» και να ενεργοποιηθεί το 2011, ενώ δεν αποκλείεται να εφαρμοσθεί νωρίτερα στους μετανάστες, καθώς υπάρχει σχετική ευρωπαϊκή οδηγία.

  Νέα Εποχή και ηλεκτρονική δικτατορία

  Έχουμε αναπτύξει πολλές φορές τη θέση μας, ότι δηλαδή το κύριο μέλημα της «Νέας Εποχής» είναι ακριβώς η ολοκλήρωση των υποδομών της «ηλεκτρονικής διακυβέρνησης». Φυσικά η ευρύτατη και παγκόσμια χρήση αυτού του όρου, αποτελεί έναν ευφημισμό και μία μάσκα αφού στην ουσία πρόκειται για ηλεκτρονική δικτατορία και παγκόσμια ηλεκτρονική τυραννία. Ο στόχος είναι η ελαχιστοποίηση των λαϊκών αντιδράσεων, το «νανούρισμα» των συνειδήσεων και η παιδαγωγία στην εκκοσμίκευση και τον υλισμό- ατομισμό. Ο ΑΜΚΑ και η Κάρτα Κοινωνικής Ασφάλισης που θεσμοθέτησε η προηγούμενη κυβέρνηση είναι τα απαραίτητα δομικά στοιχεία για την οργάνωση της παγκόσμιας «ηλεκτρονικής διακυβέρνησης», για χάρη της οποίας η σημερινή κυβέρνηση ίδρυσε και αντίστοιχο υπουργείο. Αυτό που διαφαίνεται εκ των προγραμματικών δηλώσεων του πρωθυπουργού είναι η πρόθεση για έκδοση μίας νέας κάρτας, η οποία, όπως ανέφερε, θα ονομάζεται «ηλεκτρονική κάρτα υγείας» και θα είναι αρκούντως εξοπλισμένη με τέτοια τεχνολογία, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιείται με «διαλειτουργικό» τρόπο στα πλαίσια της ολοκλήρωσης της «ηλεκτρονικής διακυβέρνησης». Είναι «ηλίου φαεινότερον» ότι θα είναι μία υπερκάρτα η οποία θα αντικαταστήσει όλες τις κάρτες, τα βιβλιάρια, τα διαβατήρια και τις αστυνομικές ταυτότητες λίαν συντόμως. Το τελικό όνομά της θα είναι «ηλεκτρονική κάρτα του πολίτη».

  Αυτή η κάρτα του πολίτη ασφαλώς και θα κυκλοφορήσει αντί των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων.

  Πρόταση του Σρέντερ

  Ο καγκελάριος της Γερμανίας Σρέντερ το 2000 είχε προτείνει τη θέσπιση Κάρτας ασφάλισης, εφόσον οι Έλληνες αντιδρούν στην έκδοση ηλεκτρονικών ταυτοτήτων. Αυτό όμως είναι σαφέστατη προσπάθεια εξαπάτησης του ορθοδόξου Ελληνικού λαού, ο οποίος για λόγους ευαίσθητης Ορθοδόξης συνείδησης δεν θέλει την έκδοση και παραλαβή των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων, καθώς επίσης καρτών ασφάλισης, αφού και αυτές υποκαθιστούν τις ηλεκτρονικές ταυτότητες. Ο κύκλος της αποπεράτωσης της ηλεκτρονικής φυλακής, τα θεμέλια της οποίας ετέθησαν ήδη από τη συνθήκη Σένγκεν εδώ και χρόνια, όπως δείχνουν τα πράγματα κλείνει εντός ολίγου. Ήδη η κυβέρνηση βιάζεται να μας εγκλωβίσει σ’ αυτήν την ηλεκτρονική διακυβέρνηση δίνοντάς μας πριν από την κάρτα του πολίτη μια ακόμη ηλεκτρονική κάρτα, που θα μας .... «διευκολύνει» όπως ισχυρίζεται, να μη συγκεντρώνουμε αποδείξεις από τις διάφορες αγορές που κάνουμε. Ένας νέος «μοναδικός κωδικός πελάτη», συνδυασμένος με το ψηφιακό σύστημα ΕΑΝ-13 θα στέλνει τα δεδομένα των αγορών μας ηλεκτρονικά στην εφορία μας, για να φορολογηθούμε, χωρίς να είμαστε αναγκασμένοι να ζητάμε και να κουβαλάμε αποδείξεις στην αρχή της οικονομικής χρονιάς καταθέτοντάς τις με τη φορολογική μας δήλωση. Όπως όμως έχει αποδειχθεί τόσον ο τύπος κωδικοποίησης UPC-A, στις ΗΠΑ και Καναδά, όσο και ο ΕΑΝ-13, στον υπόλοιπο κόσμο, περιέχουν το δυσώνυμο αριθμό 666. Αυτό άλλωστε έχει ομολογήσει και ο George Laurer κατασκευαστής του ήδη παλαιού συστήματος UPC-Α. Στην κατωτέρω απεικόνιση κωδικοποίησης ΕΑΝ-13 διακρίνονται εμφανώς και δια γυμνού οφθαλμού οι 3 μπάρες, αρχή-μέση-τέλος, που καταχωρούνται στον ηλεκτρονικό υπολογιστή ως 6-6-6. Υπάρχουν επιστημονικές μελέτες που αποδεικνύουν την με συμβολικό τρόπο παρουσία του αριθμού 666 στο πρότυπο ΕΑΝ-13 επί τη βάσει του οποίου θα εκδίδεται ο «μοναδικός κωδικός πελάτη». Παγκόσμιο ολοκληρωτικό σύστημα

  Κυριότερες απ’ αυτές είναι οι τρεις μελέτες της Ιεράς Μονής Γρηγορίου και ιδίως η τρίτη από αυτές που φέρει τον τίτλο «Ο γραμμικός κώδικας (BAR CODE) και ο αριθμός 666, Μελέτη Γ (23-6-97) Ιερά Μονή Οσίου Γρηγορίου 23 Ιουνίου 1997». Στη μελέτη αυτή συνεργάζονται ο ιερομόναχος Λουκάς και ο μοναχός Πρόδρομος, διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός. Ο π. Πρόδρομος χρησιμοποιεί την τεχνογνωσία του και άφθονη βιβλιογραφία ξένων ερευνητών για να τεκμηριώσει τη θέση του. Αφού ολοκληρώνει εναργέστατα την απόδειξη της παρουσίας του 666 στο ΕΑΝ-13, καταλήγει συμπερασματικά και στα εξής λίαν ενδιαφέροντα: «Και μόνη η χρησιμοποίησις των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων είναι πολύ επικίνδυνη για την ελευθερία του ανθρωπίνου προσώπου, λόγω των τρομακτικών δυνατοτήτων της Πληροφορικής. Και στην περίπτωση ακόμη που δεν θα υπάρχει το 666 στις ταυτότητες, η παραλαβή τους σημαίνει την προσχώρησή μας σε ένα παγκόσμιο ολοκληρωτικό σύστημα, το οποίο δεν αντιμετωπίζει τον άνθρωπο ως Εικόνα Θεού, αλλά ως «υποκείμενο» των δεδομένων (Νόμος 2472/1997), που σύντομα μπορεί να καταστή αντικείμενο στα χέρια της οικονομικής ολιγαρχίας η και αυτού κατόπιν του Αντιχρίστου. Η χρησιμοποίησίς τους όμως θα είναι αποτρόπαια, εάν συσχετισθεί κατά τινα τρόπο και με τον αριθμό 666. Κανείς Χριστιανός, που αναγνωρίζει και σέβεται την μαρτυρία του αγίου Ιωάννου του Ευαγγελιστού στην Αποκάλυψη, δεν μπορεί να παραλάβει ταυτότητα που να έχει τον συμβολισμό του Αντιχρίστου. Πολλοί αρνούνται να συσχετίσουν, ακόμη και προφανείς συμβολισμούς του 666, όπως αυτούς που υποδεικνύει η παρούσα μελέτη, με τον αριθμό που σημειώνεται στην Αποκάλυψη, τον χξς . Δεν έχουν όμως δίκαιο. Διότι όχι η ύπαρξις αλλά και αυτή η υποψία ότι κάποιος συμβολισμός του χξς ἐνδέχεται να έχει εμφιλοχωρήσει σε κάποιο αντικείμενο καθοριστικό της ταυτότητος του προσώπου, είναι αρκετή να πείσει τους Χριστιανούς να αντιδράσουν αμέσως και δυναμικώς στην χρησιμοποίηση του αντικειμένου αυτού (πχ της ηλεκτρονικής ταυτότητος). Επιβάλλεται μία τέτοια δυναμική αντίδρασις διότι η παραλαβή του αριθμού του Αντιχρίστου σημαίνει άρνηση του Χριστού και σύνταξη με τον διάβολο. Αυτό φαίνεται από την διδασκαλία της Αποκαλύψεως (ιδ, 9-11), αλλά και από την πείρα της Εκκλησίας από τους χρόνους των Μαρτύρων. Οι άγιοι Μάρτυρες όχι μόνο δεν ηρνούντο τον Χριστό δια λόγου, αλλά δεν ηνείχοντο ούτε συμβολικώς να ενεργήσουν κάποια ειδωλολατρική πράξη, διότι τούτο εσήμαινε γι’ αυτούς άρνηση του Χριστού.
  Οικονομική ολιγαρχία

  Παρότι έχει δημοσίως λεχθεί ότι στις νέες ταυτότητες δεν θα χρησιμοποιηθεί ο γραμμικός κώδικας του τύπου ΕΑΝ-13 και UPC-Α, εν τούτοις τίποτε δεν μπορεί να θεωρηθεί βέβαιο. Εκτός τούτου και ο οικονομικός ολοκληρωτισμός που επιβάλλεται παγκοσμίως από την οικονομική ολιγαρχία σχετίζεται άμεσα με τον γραμμικό κώδικα, έτσι ώστε να είναι πολύ πιθανή η εκπλήρωσις του λόγου της Αποκαλύψεως περί αδυναμίας οικονομικής συναλλαγής από εκείνους που δεν θα έχουν την ηλεκτρονική πρόσβαση στο επιβαλλόμενο σύστημα συναλλαγής... Επομένως η έγκαιρη και υπεύθυνη ενημέρωσις του λαού αποτελεί προς το παρόν το πρώτο βήμα, ώστε να λάβει θέση υπεύθυνα και με επίγνωση των συνεπειών της απέναντι στο τόσο σοβαρό θέμα για την πίστη του και την προσωπική του ελευθερία» (σελ 26-27).

  Αντιδράσεις και στη Ρουμανία Η δική μας πνευματική ανησυχία εντείνεται, όταν πληροφορούμαστε, ότι στη γείτονα Ορθόδοξη Ρουμανία ο υπέργηρος άγιος γέροντας π. Ιουστίνος Πάρβου συμβουλεύει τους πιστούς Ρουμάνους να μη πάρουν την ηλεκτρονική ταυτότητα. Ας δούμε μία παράγραφο από το κείμενο που απηύθυνε στο λαό στις 14 Ιανουαρίου 2009: «Πιεζόμενοι από το νόμο και την κυβέρνηση οι Ρουμάνοι είναι αναγκασμένοι να μπουν σε ένα σχέδιο εντοπισμού και επιτήρησης, σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο. Σχέδιο που, στην πράξη, κλέβει την ελευθερία των ανθρώπων. Ζητούν από τους Ρουμάνους να βάλουν πάνω στα διαβατήρια και πάνω στα διπλώματα οδηγήσεως αυτό το βιομετρικό τσιπ, το οποίο περιέχει το ψηφιακό αποτύπωμα και τη φωτογραφία. Μάλλον για πολλούς ανάμεσά σας αυτό το τσιπ είναι κάτι ασήμαντο αλλά πίσω από αυτό το σύστημα που καταγράφει τους ανθρώπους και περιέχει όλα τα δεδομένα (πληροφορίες) κρύβεται μία ολόκληρη δικτατορία, ένα δαιμονικό σχέδιο, μέσω του οποίου δέχεσαι να πουλήσεις την ψυχή σου στο διάβολο. Η καταγραφή των ανθρώπων, όπως κάνουμε με τα ζώα, είναι το πρώτο βήμα από τα μέτρα που παίρνουν για να ελέγχουν απόλυτα τον άνθρωπο».
  (Anavaseis.blogspot.com)

  Ύστερα από αυτές τις σαφείς προτροπές του αγίου Γέροντος Ιουστίνου η Ι. Σύνοδος της Εκκλησίας της Ρουμανίας στη Συνεδρία της 25-2-2009 πήρε απόφαση απόλυτα σύμφωνη με τις υποδείξεις του Αγίου Γέροντος, θεωρώντας ότι για λόγους θρησκευτικής συνειδήσεως δεν είναι υποχρεωμένοι οι πιστοί να παραλάβουν τα βιομετρικά διαβατήρια.  Μαρτυρίες πολιτικών

  Από το παρελθόν υπήρχαν πολλές μαρτυρίες, ότι ο δυσώνυμος αριθμός 666 θα υπάρχει στις ηλεκτρονικές ταυτότητες η σε αντίστοιχα υποκατάστατά τους. Ενδεικτικά καταγράφουμε μαρτυρίες υπευθύνων, που ομολογούν ότι θα υπάρχει ο κωδικός αριθμός 666 στις ηλεκτρονικές ταυτότητες, για να είναι αναγνώσιμες από τους on line υπολογιστές των διαφόρων κρατικών υπηρεσιών.

  Το περιοδικό «Ορθόδοξη Μαρτυρία» τ. 107 δημοσιεύει μερικές τέτοιες μαρτυρίες πολιτικών και δημοσιογράφων της πατρίδας μας:
  Λ. Παπαδήμας (Υφυπουργός Εσωτερικών): Ομολόγησε σαφέστατα τη χρήση του δυσώνυμου αριθμού για τις ανάγκες της μηχανοργάνωσης: [Antenna-«Η ώρα της αλήθειας» του κ. Πρετεντέρη (σε παράθυρο και ο Σεβασμιώτατος Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος) Μάρτιος 1997].

  Θεόδωρος Πάγκαλος ( π. Υπουργός Εξωτερικών) σε ερώτηση του δημοσιογράφου Ν. Χατζηνικολάου, γιατί δεν αλλάζουν το 666, εφ’ όσον αντιδρά η Εκκλησία και ο λαός, απήντησε: Δεν μπορούμε να τον αλλάξουμε, διότι αλοίμονο εάν εμείς περιέλθουμε στη λογική του να ακούμε μια χούφτα παράξενους ανθρώπους. [Mega - «Ενώπιος Ενωπίω» αμέσως μετά την επικύρωση της Συνθήκης Σένγκεν].

  Παύλος Σαρλής (Ευρωβουλευτής Ν. Δημοκρατίας, υπέρμαχος της Συνθήκης Σένγκεν): «Το 666 θα εμπεριέχεται στις ηλεκτρονικές ταυτότητες… Είναι απλό για την οποιαδήποτε κυβέρνηση ν’ αλλάξει το ηλεκτρονικό σύστημα και να χρησιμοποιήσει ένα άλλο σύστημα, το οποίο δεν θα περιέχει τον αριθμό 666 εφόσον αυτός είναι ο λόγος της αντίδρασης που υπάρχει γενικότερα». [Απογευματινή 15-6-97 σελ. 24].

  Ηλίας Παπαδόπουλος (εισηγητής της Συνθήκης Σένγκεν του ΠΑΣΟΚ) απάντησε στον ισχυρισμό του ιερομονάχου Χριστοδούλου ότι στις ηλεκτρονικές ταυτότητες δια των οποίων θα δοθεί ο Ε.Κ.Α.Μ. θα εμπεριέχεται ο 666… : «Θέλω να παρατηρήσω ότι ο π. Χριστόδουλος είναι πάρα πολύ θετικός στην συζήτησή του, μου απέδωσε τα πραγματικά για ο,τι αφορά το 666… είμαστε όμως στην εποχή της πληροφορικής και δυνατός σαν κράτος είναι αυτός που έχει τις περισσότερες πληροφορίες, παρά εκείνος που έχει τους εξοπλισμούς. Είμαστε λοιπόν υποχρεωμένοι να μπούμε στο σύστημα, διότι πρέπει να δούμε και τι θα γινόταν, εάν δεν μπαίναμε». (

 4. Γλίτσας avatar
  Γλίτσας 11/10/2010 00:16:37

  Από το πολύ το θυμιατό την έπαθες την ζημιά;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.