10/09/2008 13:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Και η ΔΕΗ στον πόλεμο συμφερόντων

Θυμάστε που ο Πρωθυπουργός προειδοποίησε από τη Θεσσαλονίκη την διοίκηση της ΔΕΗ να στρώσει τα οικονομικά της επιχείρησης, πριν είναι αργά; Δεν γνωρίζω ακόμα αν η πρωθυπουργική προειδοποίηση αφορά τα νέα βάρη που θα πέσουν στις πλάτες του καταναλωτικού κοινού, ή την δηλωθείσα επιθυμία των γνωστών φίλων της κυβέρνησης (λέγε με Δημητράκη κλπ) να τους πληρώνουμε στο μέλλον κατευθείαν αυτούς, αντί μέσω της ΔΕΗ για να μην χάνουμε χρήματα – αυτό λέγεται «ενίσχυση της επιχειρηματικότητας».

Διαπιστώνω όμως ότι από σήμερα το ΦΕΚ, «το Βήμα» ανέλαβε ως συνήθως να εφαρμόσει τις πρωθυπουργικές εντολές και γράφει για την  ΔΕΗ της συμφοράς.


«Η διοίκηση της ΔΕΗ επινόησε τις ρήτρες «καυσίμων και ρύπων» προκειμένου να αυξάνονται αυτόματα τα τιμολόγια ηλεκτρικής ενέργειας και να μεταφέρει στους καταναλωτές τις τεράστιες ζημιές από την τρέχουσα διαχείριση. Ζητεί να ισχύσουν αυξήσεις τουλάχιστον 9,5% από 1ης Ιανουαρίου και να περιοριστεί ο αριθμός των νοικοκυριών με χαμηλές καταναλώσεις για τα οποία τα τιμολόγια παραμένουν σταθερά»

Θυμάστε ποιες κατασκευαστικές και τεχνικές εταιρείες συνδέονται φιλικά με τον ΔΟΛ, επειδή μου διαφεύγει αυτήν την στιγμή; Ο κ. Μπόμπολας και το Πρώτο Θέμα τι λένε για όλα αυτά;

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΑΤΑΚΤΟΣ avatar
  ΑΤΑΚΤΟΣ 10/09/2008 13:53:11

  Καλά ο «αγαπητός» μας Στεριάς τελικά μας αποκωδικοποίησε γρήγορα και σωστά archeopterix. Το τι τελικά θα επιτύχει με τα αφεντικά του αμφιβάλω να μπορεί εδώ τζάμπα χαρτί ,παρακολούθηση ,μπαμπεσιά κλπ ενώ στον ΟΗΕ όμως σφίγγουν η ευθύνες .Δεν είναι παραμάγαζό Ε.Ε. του Κωστάκη και του Σταυρού Δ..

 2. Αθανάσιος Ι. avatar
  Αθανάσιος Ι. 10/09/2008 13:55:41

  Και στο νεκροταφείο του καθάρματος χρειάζεται καλύτερος παπάς από τον Τάκη Α.

 3. Nick avatar
  Nick 10/09/2008 14:16:17

  Η ΓΕΚ-ΤΕΡΝΑ δεν είναι του Λαμπράκη;

 4. miaouth avatar
  miaouth 10/09/2008 17:58:24

  Να το θυμηθείτε, αυτός που θα ρίξει πιό γρήγορα απ' όλους τον Καραμανλή έχει όνομα που τελειώνει σε -όπουλος αλλά δεν είναι ο Ρουσόπουλος. Είναι τόπ μάνατζερ αλλά δεν είναι ο Βουλγαράκης. Μαιμούδεψε την υποχρέωση εκπομπών CO2 της χώρας μας σύμφωνα με τη συμφωνία του Κιότο (και γίναμε ρεζίλι), αλλά δεν είναι σαρακατσάνος από τη λάρσα.
  Ότι κι άν πεί ο ΔΟΛ, είναι αργά να τον αλλάξουν και να το σώσουν, το χρεωκόπησε το μαγαζί του, ακριβώς όπως δεν προκάνουν και οι εργοδότες του στη ΝΔ.

 5. ataktos avatar
  ataktos 10/09/2008 18:44:33

  Ας πρόσεχαν από την αρχή δεν τους έλεγε «Σας φέρνω νέα κουλτούρα» και αυτή ακόμα το χάβουν . Ειδές καμία του πρωτοβουλία να έχει ολοκληρωθεί 19 μηνες τωρα . Αφού εμποράκος αυτοκίνητων ήταν ούτε παραγωγός ούτε κατασκευαστής τι άλλο έμαθε να κάνει .Μόνο να πουλά αέρα κοπανιστό και αυτο βρωμικο!!!!

 6. Αθανάσιος Ι. avatar
  Αθανάσιος Ι. 10/09/2008 19:44:33

  Αφού σήμερα χτύπησαν καμπάνα τα διαπλεκόμουνα ,χθες η ΓΕΝΟΠ με την ανακοινώσει τους ,σήμερα οι τοπική παράγοντες της Ν.Δ. άρα αιτούμαστε από μια γκαζόλαμπα για τα επόμενα 5-6χρονια .Και συγγνώμη τους φίλους μου άμα διαψευστώ .

 7. Αριστοτέλης Σ. avatar
  Αριστοτέλης Σ. 10/09/2008 21:49:10

  Κορινθιακός πόλεμος (395-386 π.Χ.) ακόμα συνεχίζεται η τώρα ξεκινά ?

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.