14/11/2008 22:56
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Και εκβιασμοί τώρα στην υπόθεση Βατοπεδίου

Η κ. Τάνια Σωτηροπούλου, δικηγόρος16 οικογενειών που διεκδικούν οικόπεδα στη νέα Ραιδεστό από τη Μονή Βατοπεδίου έχει γίνει ήδη γνωστή στο Πανελλήνιο με τις καταγγελίες της για τις απειλές του Αρσένιου εναντίον της και όσα είπε για τον Ψωμιάδη και τον Πρωθυπουργό (βλ. «Μην ασχολείσαι διότι θα σας βρουν φυτεμένους».

Από σήμερα θα γίνει γνωστός και ο σύζυγός της, ο επίσης δικηγόρος κ. Μ. Κουκοβίνος, ως πρωταγωνιστής αυτός μιας υπόθεσης βγαλμένης λες από χολιγουντιανή ταινία με νονούς της νύκτας, μπράβους, εκβιαστές και αθώα θύματα. Ο κ. Κουκοβίνος πήγε απόψε στο δελτίο του ΑΝΤ1 και άρχισε να λέει όσα είπε και η σύζυγός του στην Εξεταστική Επιτροπή. Τον είχε «στήσει» όμως κανονικά ο κ. Ευαγγελάτος, που μόλις τέλειωσε έβαλε να παίξουν ένα βίντεο τραβηγμένο με κρυφή κάμερα στις 3/7/2007. Στο οποίο ο κ. Κουκοβίνος εμφανίζεται να ζητά χρήματα και οικόπεδα για να θάψει την υπόθεση που είχαν εμπιστευτεί στην σύζυγό του (!!!). Το πρόσωπο του συνομιλητή του ήταν καλυμμένο αλλά ήταν προφανές ότι επρόκειτο για εκπρόσωπο εταιρείας που εμπλέκεται στην υπόθεση.

Αμυνόμενος, ο κ. Κουκοβίνος υποστήριξε ότι όσα πεντακάθαρα έλεγε στο βίντεο ελέχθησαν ύστερα από ....απειλές που εκτόξευσαν εναντίον του ιδίου και της συζύγου του «έξι μπράβοι» της εταιρείας που περίμεναν σε διπλανό δωμάτιο και γι αυτό δεν τους έδειχνε η κάμερα (!). Εικόνες για γέλια και για κλάματα.

Από όσα ακούσαμε είναι ολοφάνερο ότι ζητάει ανταλλάγματα για να θαφτεί η υπόθεση και εμφανίζεται πολύ σίγουρος για τον αυτό του. Και η άλλη πλευρά όμως τον ακούει προσεκτικά, πράγμα που δείχνει ότι είχε πρόβλημα.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ξένος Δάκτυλος avatar
  Ξένος Δάκτυλος 14/11/2008 23:10:54

  Στο ιστολόγιο του ant1 υπάρχει το βίντεο-ντοκουμέντο. Ο τύπος είναι απαράδεκτος αλλά δεν χρειάζεται να εστιάσουμε αποκλειστικά και μόνο σε αυτόν, αν και βέβαια η υπόθεση το σηκώνει, αφού παρουσιάζεται ως μάρτυρας στην επίμαχη υπόθεση. Αλλά γενικεύοντας, πάρα πολλοί δικηγόροι έτσι είναι. Ξεκινούν τέτοιες πρακτικές υπέρ πελατών τους και μόλις μάθουν το κόλπο, καταλήγουν να τις εξασκούν προς ίδιον όφελος. Μου αρέσει το χαριτωμένο που λέει «τίμια και ξεκάθαρα», το επαναλαμβάνει συνεχώς. Τι σχέση έχει η τιμιότητα με όλα αυτά που ξεστομίζει.
  Εντωμεταξύ για τι «φυτεμένους» έλεγε και «μπράβους».. Πολλές μαφιόζικες ταινίες έχει δει στη ζωή του. Όχι ότι αποκλείω τον κεντρικό σχεδιασμό απευθείας από τον ίδιο τον Καραμανλή, αλλά στην περίπτωση του Κουκουβίνου και τις Κουκουβίνενας, κάτι μου λεει πως βρήκαν παπά και είπαν να θάψουνε πέντε-έξι.
  Κατά τα άλλα για τα περί κεντρικού σχεδιασμού, υπάρχουν και άλλες ενδείξεις και μαρτυρίες. Επειδή καταρρέει η εικόνα των συγκεκριμένων δεν σημαίνει οτι καταρρίπτονται τα πάντα. Γιατί η Ν.Δ προς τα εκεί θέλει να το πάει τώρα.

 2. Le canard avatar
  Le canard 14/11/2008 23:11:52

  Ο Κουκουβίνος είπε ότι το άλλο άτομο ήταν της εταιρείας Ανθεμίας που εμπλέκεται στο Βατοπέδι. Το ενδιαφέρον όμως, ήταν κάτι άλλο. Μετά το βίντεο και την "απολογία" Κουκουβίνου, ο Ευαγγελάτος έβγαλε στον αέρα τον Ψωμιάδη για να πεί ότι οι ισχυρισμοί της Σωτηροπούλου περί άνωθεν εντολής από Καραμανλή είναι παραμύθια. Δεν νομίζετε ότι μέσω της δυσφήμησης Σωτηροπούλου-Κουκουβίνου, επιχειρείται να "καεί" η εκδοχή περί άνωθεν (από το Μαξίμου) παρεμβάσεων στο σκάνδαλο (σιγά μη δεν υπήρχε!. Ακόμα κι αν έκανε ο Κουκουβίνος εκβιασμό, αναιρείται άραγε αυτή η εκδοχή; Προφανώς όχι. Για το βίντεο και τον εκβιασμό τώρα. Εγώ, έτσι όπως είδα το βίντεο, μάλλον για διευθέτηση του ζητήματος -όπως κάνουν όλοι οι δικηγόροι- με το αζημίωτο τόσο για τους πελάτες του όσο και για την τσέπη τους, μου φάνηκε.

 3. Ξένος Δάκτυλος avatar
  Ξένος Δάκτυλος 14/11/2008 23:15:36

  Le canard αν κατάλαβα καλά, αυτό που ζητάει είναι αντάλλαγμα για να ρίξει τους πελάτες του. Δεν είναι μέσα στα όρια των de facto πρακτικών τέτοιας διευθέτησης, έχει ξεφύγει τελείως ο άνθρωπος σε αυτό που ζητάει ακόμα και ως δικηγόρος. Εκτός αν δεν κατάλαβα καλά ότι είπε.

 4. miaouth avatar
  miaouth 14/11/2008 23:27:21

  Το πιθανότερο είναι ότι το αντάλλαγμα που ζήτησε ήταν πολύ μεγάλο και γι αυτό δεν δόθηκε.
  Το πραγματικά χολυγουντιανό θα είναι, άν τυχόν η "διαπραγμάτευση" (παρουσία της κάμερας του κ. Κυριακού) ήταν στημένη, μαιμού, και σκηνοθετήθηκε για "ξεκάρφωμα" ("σκευωρία από μπαγαπόντηδες", άρα άνθρακες ο θησαυρός).
  Το τραβήξαμε πολύ, αλλά είπαμε, μερικές φορές, όταν έχει πολλά λεφτά, η πραγματικότητα ξεπερνά και την πιό καλπάζουσα φαντασία.

 5. Le canard avatar
  Le canard 14/11/2008 23:29:46

  @Ξένος Δάκτυλος
  Αυτός υποστήριξε ότι επειδή θεώρησε ότι η υπόθεση έχει λήξει εις βάρος των πελατών του (σε ουσιαστικό και όχι τυπικό επίπεδο) ζητάει για πάρτη του 200-300 χιλιάρικα και να δώσουν κάποια ανταλλάγματα για τέσσερις πελάτες του.

 6. Le canard avatar
  Le canard 14/11/2008 23:32:26

  Εμένα πάντως (επιμένω) μου κάνει εντύπωση η "σκηνοθεσία" του Αντέννα. Πρώτα βίντεο, μετά Ψωμιάδης. Ετσι βγαίνει καθαρός τουλάχιστον ο Ψωμιάδης, για τον οποίο η Σωτηροπούλου στην Εξεταστική είπε ότι όταν τον ενημέρωσε σε συνάντηση που είχαν της απάντησε "τι θέλεις να κάνω να τα βάλω με τον Καραμανλή;" Ο Ψωμιάδης "ξεπλύθηκε". Ξεπλύθηκε και ο Καραμανλής όμως;

 7. M avatar
  M 14/11/2008 23:36:16

  Ξένος Δάκτυλος:
  >>Le canard αν κατάλαβα καλά, αυτό που ζητάει είναι αντάλλαγμα για να ρίξει τους πελάτες του. Δεν είναι μέσα στα όρια των de facto πρακτικών τέτοιας διευθέτησης, έχει ξεφύγει τελείως ο άνθρωπος σε αυτό που ζητάει ακόμα και ως δικηγόρος. Εκτός αν δεν κατάλαβα καλά ότι είπε.>>


  Ναι όντως, αντάλλαγμα να ρίξει τους πελάτες του:
  Δώστε μου τόσα, και εγώ θα ρίξω τους πελάτες μου υπέρ της Μονής και του Δημοσίου. (θα κάνω τα έγγραφα και τα στοιχεία ταραμά)
  Αυτό θα πει δικηγόρος του Διαβόλου!

  Επίσης από το βίντεο κατάλαβα ότι ο συνομιλητής του δικηγόρου ήταν ήταν του Δημοσίου, κάποιο μεγάλο κρατικό στέλεχος, μέχρι την στιγμή που άκουσα τον Κουκοβίνα να λέει στον Ευαγγελάτο ότι πρόκειται για άνθρωπο της νύχτας, επιχειρηματία και κάποιον πασίγνωστο γενικά στην Θεσσαλονίκη. (!)

  Καμία ιδέα για το ποιος μπορεί να είναι;


  ΥΓ: Μεγάλη η χάρη του, του Κυριακού μετά από αυτό....
  ΥΓ2: Ο Βγενόπουλος τι σχέσει έχει με την Μπακογιάννη;
  ΥΓ3: Σαμαράς στο ΥΠΕΞ;
  ΥΓ4: Εφραίμ και Κύπρος τι σχέση έχουν τελικά; Αλήθεια τι γίνεται με τις συνομιλίες Χριστόφια - Ταλάτ;
  ΥΓ5: Ώχου μωρέ Ελλαδίτσα... Ώχου δηλαδή ε!

 8. Εξάκτινος avatar
  Εξάκτινος 14/11/2008 23:52:30

  Πρόκειται για υπόθεση στην οποία εμπλέκεται το Ελληνικό δημόσιο. Ο καλυμμένος και οι δικοί του είχαν βρει τις άκρες να φάνε οικόπεδα με κάποια κομπίνα. Τα οικόπεδα θα πήγαιναν στο Δημόσιο και το δημόσιο θα τους τα έδινε. Τους λέει επί λέξη θα δώσω όλα τα στοιχεία στο Ελληνικό Δημόσιο δηλ. σε εσένα εκτός αν δεν άκουσα καλά.

  Ο Τύπος μάλλον προσπάθησε να πάρει λεφτά και να πουλήσει κάποια υπόθεση.
  1) Άραγε σχετίζεται η υπόθεση με το Βατοπαίδι ή όχι?
  2) Αν όχι σε ποια άλλη υπόθεση ήταν αναμεμειγμένο το Δημόσιο και τι βρομιές παίζονταν?
  3)Επίσης αν δε σχετίζονταν η υπόθεση με το Βατοπαίδι τι ενδιαφέρει το σχετικό βίντεο? Για να μας πει ότι οι μάρτυρες είναι αναξιόπιστοι?
  4) Ο καλυμμένος δε φοβάται διότι έχει την κρυφή κάμερα
  5) Αποκλείεται να περίμεναν μπράβοι στο διπλανό δωμάτιο διότι δε θα είχε τόση αυτοπεποίθηση.

  Πάντως το θέμα είναι μόνο ένα. Υπάρχει μια σπείρα που κλέβει ακίνητα του Δημοσίου. Τώρα Βατοπαίδι τα λένε αλλιώς τα λένε ουδείς γνωρίζει.

 9. M avatar
  M 15/11/2008 00:02:14

  >>θα δώσω όλα τα στοιχεία στο Ελληνικό Δημόσιο δηλ. σε εσένα>>

  Και εγώ αυτό άκουσα, αλλά μετά είπε ότι είναι άνθρωπος της νύχτας και επιχειρηματίας, πασίγνωστος στην Θεσσαλονίκη.

  Εκτός αν είναι και τα δύο! (?)

 10. Le canard avatar
  Le canard 15/11/2008 00:10:45

  Την "ημέρα" και τη "νύχτα", αν δεν κάνω λάθος τις χωρίζουν μερικά λεπτά. Εκεί, κάπου στο ξημέρωμα. Νομίζει κανείς ότι δεν ισχύει το ίδιο για τους κόσμους της μέρας και της νύχτας; Τις προάλες αποκαλύφθηκε από το ΣΔΟΕ γραφειάρα στο Κολωνάκι μάλιστα με στοιχήματα (νόμιμο-παράνομο). Πίσω του λένε ότι είναι γνωστός παλαιότερα στο λαθρεμπόριο καυσίμων, σημερινός όμως, Νομιμότατος μεγαλοεπιχειρηματίας με διεθνή δραστηριότητα.

 11. M avatar
  M 15/11/2008 00:22:38

  @Le Canard:
  Σωστός.
  Αλλά έτσι όπως τα έλεγε ο Κουκοβίνος, έδινε την εντύπωση ότι ΕΙΝΑΙ το ΔΗΜΟΣΙΟ ο τύπος. Πώς να σου πω... με την βούλα. Όχι ότι είναι ένας επιχειρηματίας και επιφανής, έτσι απλά. Ότι μιλάει σε Δημόσιο Υπάλληλο.

  ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, λέει "είναι επιχειρηματίας, άνθρωπος της νύχτας, πασίγνωστος".


  Για αυτό λέω μήπως είναι και τα δύο, κυριολεκτικά, παράλληλα.
  Άλλωστε, η Θεσσαλονίκη φημίζεται για επιχειρηματίες που να είναι και δημόσιοι λειτουργοί. (σε εισαγωγικά η τελευταία λέξη...)

 12. Le canard avatar
  Le canard 15/11/2008 00:29:18

  @M

  Εγώ τον άκουσα στην ΤΒ να λέει ότι πρόκειται για άτομο που σχετίζεται με την εταιρεία "Ανθεμίας" (Βατοπέδιο δηλαδή). Το περιβάλλον του γραφείου πάντως (έπιπλα κ.λ.π.) δεν δείχνει υπηρεσία του Δημοσίου (αυστηρά κρατική υπηρεσία).

 13. ψυχραιμια avatar
  ψυχραιμια 15/11/2008 00:36:08

  @ Μ
  Ο αδελφός του Εφραίμ Ντίνος Κουτσού είναι αρχηγός του κυπριακού κόμματος "Νέοι Ορίζοντες" και τωρα ΕΥΡΩΚΟ και ο πιο σφοδρός πολέμιος του σχεδίου Ανάν.
  Αυτό δεν προβάλλεται στην Ελλάδα γιατί ο κόσμος έχει κακή γνώμη για το σχέδιο Ανάν και αυτό θα επηρέαζε ευνοικά την κοινη γνωμη υπέρ του Εφραίμ.
  Πιθανώς μέσω Βατοπεδίου να χρηματοδοτείτο η εκστρατεία κατά του σχεδίου.Eάν συνέβη αυτό κατά τη γνωμη μου η άνωθεν εμπλοκή είναι σίγουρη γιατί ουσιαστικά είναι πολιτικός μηχανισμός.

 14. Le canard avatar
  Le canard 15/11/2008 00:41:17

  @ψυχραιμια

  Πάντως, στην Κύπρο έγινε θόρυβος για τον Κουτσού, αλλά δεν έχει αποκαλυφθεί τίποτε -προς το παρόν- για περίεργες ενισχύσεις από τον αδελφό του. Κύπριοι λένε ότι αντίθετα χρωστάει ο Κουτσού. Βέβαια, στο πίσω μέρος του μυαλού μας κρατάμε τις έντονες υποψίες μας. Αλλά γιατί τα μπλέκεις με το σχέδιο Ανάν; Δεν έχουν σχέση τα δύο. Ε, και μην αρχίσουμε τώρα να λέμε πόσα έριξαν οι υποστηρικτές του σχεδίου και οι Αμερικάνοι για να περάσει, έτσι;

 15. pagouras avatar
  pagouras 15/11/2008 00:42:23

  ΡΕ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ Η Κα ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗ...

  ΝΟΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΚΟΒΙΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΒΙΝΑ...

  ΠΑΝΤΩΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΜΟΛΙΣ ΤΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΚΟΚΚΙΝΙΣΕ ΣΑΝ ΠΑΤΖΑΡΙ...ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΛΥ ΧΑΛΑΡΟΣ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΑΝΕΤΟΣ ΜΟΝΟ ΜΠΡΑΒΟΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΕΖΑΝ...

 16. M avatar
  M 15/11/2008 00:42:41

  Ο Πάπιστας.

  Ο οποίος το μόνο που δηλώνει είναι στρατηγικός εταίρος της Vodafone αλλά ούτε ένα οργανόγραμμα βρε αδερφέ έτσι για δείγμα.

  http://www.anthemias.gr/


  Όχι το περιβάλλον δεν δείχνει περιβάλλον δημοσίου αλλά έλεγε στην συζήτηση μαζί του "Υπέρ της μονής και του Δημοσίου, δηλαδή εσάς...".

  Τι διάολο...

 17. M avatar
  M 15/11/2008 00:47:35

  @ψυχραιμία

  >>Ο αδελφός του Εφραίμ Ντίνος Κουτσού είναι αρχηγός του κυπριακού κόμματος “Νέοι Ορίζοντες” και τωρα ΕΥΡΩΚΟ και ο πιο σφοδρός πολέμιος του σχεδίου Ανάν.
  Αυτό δεν προβάλλεται στην Ελλάδα γιατί ο κόσμος έχει κακή γνώμη για το σχέδιο Ανάν και αυτό θα επηρέαζε ευνοικά την κοινη γνωμη υπέρ του Εφραίμ.>>

  Έτσι έχω ακούσει και για τον ίδιο τον Εφραίμ. Φανατικός πολέμιος κατά του σχεδίου Ανάν.


  >>Πιθανώς μέσω Βατοπεδίου να χρηματοδοτείτο η εκστρατεία κατά του σχεδίου.Eάν συνέβη αυτό κατά τη γνωμη μου η άνωθεν εμπλοκή είναι σίγουρη γιατί ουσιαστικά είναι πολιτικός μηχανισμός.>>

  Σίγουρα δεν μπορεί να θεωρηθεί σύμπτωση πάντως το γεγονός ότι μέχρι στιγμής έχουν πέσει δύο υπουργοί και περιμένουμε ανάλογα με τα νταούλια που θα βαρέσουν τα χαζοκάναλα να δούμε αν θα πέσει και ολόκληρη κυβέρνηση...

 18. Τηλεθεατής avatar
  Τηλεθεατής 15/11/2008 00:49:33

  υπάρχουν τέτοιες κρυφές κάμερες που στέκονται ακίνητες από ψηλά , όπως στις τράπεζες, και παίρνουν τόσα πολλά frames ανά δευτερόλεπτο;

  λίγο δύσκολο (νομίζω)

  η εικόνα φαίνεται πως πάρθηκε από κάμερα των 30 frames/sec. δηλαδή ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΤΑΤΗ, λίγο μεγαλούτσικη σε όγκο.

  Κάποια δικηογορικά γραφεία έχουν συστήματα τηλεόρασης - κρυφής κάμερας, ελέγχοντας την είσοδο, μήπως μπουκάρει κανένα τέως ΣΔΟΕ..

  εκτιμώ πως ο κουκοβ είναι ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ στο γραφείο αυτό.
  κι ο άλλος την είχε έτοιμη την διαδικασία εγγραφής

 19. #ΤΤΤ# avatar
  #ΤΤΤ# 15/11/2008 00:55:47

  Στα αναπτυγμε΄να κράτη ασχολούνται με τη διεθνή κρίση.
  Στην χώρα μας ασχολούμαστε με την υπόθεση Βατοπαιδίου.
  Μετά ψάχνουμε να δούμε γιατί τα μεροκάματα και οι μισθοί στις αναπτυγμένες χώρες είναι κατά πολύ ανωτερα.
  Αλλά και με την υπόθεση Βατοπαιδίου που υποτίθεται ότι ασχολούμαστε, την αντιμετωπίζουμε σοβαρά;;;
  Το κάθε κόμμα προβάλλει τις καταθέσεις που το ευνοεί η και το χειρότερο αποκρύπτει ή παραποιεί αυτές κατά πως το συμφέρει.
  Και το χειρότερο είανι η αποκάλυψη του ΑΝΤ1.
  Το ζευγάρι δικηγόρων που υποτίθεται ότι υπερασπίζεται τα "δίκαια" των ακτημόνων επιχειρεί να πουλήσει την υπόθεση έναντι αδρών ανταλλαγμάτων.
  Και μάλιστα η κατάθεση της "υποτιθέμενης" υπερασπίστριας έγινε πρωτοσέλιδο στην μεγαλύτερη εφημερίδα, ως αποκαλύπτουσα την ευθύνη Καραμανή.
  Οι υπόλοιποι κρατικοί λειτουργοί που δήθεν "πιέστηκαν" να υπογράψουν είναι τρισάθλιοι.
  Τώρα θυμήθηκαν τις πιέσεις;;
  Η γνώμη μου:
  Να σταματήσει αμέσως η εξεταστική τις εργασίες της.
  Με το θέμα να σχοληθεί η δικαιοσύνη.
  Η κυβέρνηση (και μάλιστα ο ίδιος ο Καραμανλής) έχει αναμφισβήτητες ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ.

 20. miaouth avatar
  miaouth 15/11/2008 01:08:39

  Με τόσης αξίας επίδικο αντικείμενο (τα οικόπεδα, και φυσικά τα άλλα, τα οικοδομήσιμα, όχι τα λιμναία), δεν είναι εύλογο να σκέφτεται κανείς πόσοι άλλοι "υπερασπίσθηκαν δίκαια” ακτημόνων και λοιπών, διαπραγματεύτηκαν, εκβίασαν, και ίσως "πούλησαν έναντι αδρών ανταλλαγμάτων";
  Όμως παρά τα εμπόδια, προχώρησε το τεράστιο "έργο". Άν είναι έτσι, θα είναι πολύ το χρήμα που έφυγε ως παράπλευρη απώλεια.
  Ποιός εξασφάλιζε την άρτια χρηματοδότηση; Η Μονή με τις offshore της και η εταιρία Πάπιστα; Ανέκδοτα θα λέμε τώρα;

 21. "νήπιος γέρων" avatar
  "νήπιος γέρων" 15/11/2008 01:34:43

  Κι εγώ για δημόσιο άκουσα. Ομαδική παράκρουση πάθαμε;

 22. Factorx avatar
  Factorx 15/11/2008 02:12:46

  Οτι λέει ο φίλος M στο 16. Αφού δημόσιο και εταιρεία βρίσκονται στην ίδια πλευρα στην συγκεκριμένη περίτπωση

 23. Ο Χαζος του χωριου avatar
  Ο Χαζος του χωριου 15/11/2008 02:22:24

  Αυτος ο Κουκοβινος εχει καποια σχεση διοικητικα με τον Αρη?

  Νομιζω με καποιον περιεργο προεδρο...

  Δεν ειμαι ομως και σιγουρος

 24. mareli avatar
  mareli 15/11/2008 04:25:39

  Φακτορα είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να παρουσιάζεις μ' αυτό τον τρόπο αυτή τη βρώμικη υπόθεση. Είναι δεδομένο ότι όλοι αυτοί είναι "περίεργοι" τύποι. Όταν αποδυκνείεται ότι είναι και ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ τότε τι θα πρέπει να πούμε και για τους ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ προστάτες τους. Σήμερα, μόλις, ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ χρησιμοποίησε την κατάθεση Σωτηροπούλου για να επιτεθεί στην κυβέρνηση!!! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ...
  Διόρθωσέ το ΤΩΡΑ! Είναι ντροπή να "προστατεύονται" εκβιαστές-μάρτυρες του τύπου μου είπε ο τάδε!!!

 25. Ξένος Δάκτυλος avatar
  Ξένος Δάκτυλος 15/11/2008 04:51:49

  Ερώτηση: Αυτό δεν είναι αυτεπάγγελτο αδίκημα? Ένας εισαγγελέας δεν υπάρχει να δώσει εντολή στο τμήμα εκβιασμών τον μαζέψει?

 26. Lara avatar
  Lara 15/11/2008 09:27:00

  Ωραια. Να μαζεψει τους εκβιαστες και να αφησει εξω τους κλεφτες.
  Ξεχνας οτι των εκβιασμων προηγηθηκε το ΄πλιατσικο με τη δημοσια περιουσια.
  Φυλακη χτιστε και μαντρωστε τους μεσα.

 27. Εξάκτινος avatar
  Εξάκτινος 15/11/2008 10:46:58

  ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ Η Κα ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗ

  Αν γι αυτά που λέει έχει έγγραφα ή αποδεικνύονται από έγγραφα γιατί να μην την πιστέψουμε? Τα σπάσανε και τους τα έβγαλε στη φόρα αλλά έλα που της την είχαν στημένη...

 28. Jiovani avatar
  Jiovani 15/11/2008 11:09:08

  Μην κουράζεστε παιδιά, αν δεν υπάρχει κάτι βρώμικο, δεν υπάρχει ψωμί για εκβιαστές.

  Σε τέτοιου επιπέδου υποθέσεις δεν πιάνεις τους εκβιαστές και αφήνεις τους κλέφτες.

  Λάθος ιεράρχιση κάνουν όσοι κουκουβινομαχούν.
  Διαπιστώνω και μια ψιλοϊστερία ή κάνω λάθος;

 29. Νίκος avatar
  Νίκος 15/11/2008 11:54:50

  Tέτοια ξεφτίλα πρώτη φορά είδα..
  Ο άνθρωπος είναι για γέλια και για κλάματα.Είναι δυνατόν να πιστέψεις λέξη από όσα είπε η Σωτηροπούλου? Η οικογένεια από τα λαμόγια (Κουκοβίνος - Σωτηροπούλου) πήγαν να βγάλουν λεφτά και δεν τους έκατσε. Είναι γελοίος και εκβιαστής με αυτά που είδαμε χθες. Απορώ πως ο δικηγορικός σύλλογος Θεσσαλονίκης έχει τέτοια άτομα!

 30. "νήπιος γέρων" avatar
  "νήπιος γέρων" 15/11/2008 12:49:48

  Απορείς;;;;

 31. Νίκος avatar
  Νίκος 15/11/2008 12:55:34

  Τι άλλο να κάνω??

 32. Εξάκτινος avatar
  Εξάκτινος 15/11/2008 13:46:51

  Θα συμφωνήσω με το 18 (τηλεθεατής). Ο δικηγόρος είναι επισκέπτης και ο άλλος κάθεται κανονικά στο γραφείο. Φαίνεται ότι κάθονται ανάποδα.

 33. Επώνυμος avatar
  Επώνυμος 15/11/2008 15:17:19

  Ωπ, τώρα είδα το χωριστό post και έβαζα σχόλια ως τώρα στο σημερινό Πατριδογνωσία.

  Πρέπει να προηγήθηκε συζήτηση (τηλεφωνική;) σχετικά με το ξεπούλημα της υπόθεσης υπέρ Πάπιστα. Ο Κουκουβίνος το είπε καθαρά προς το τέλος ότι ο άλλος που ήταν κρυμμένος είναι "αυτός που προστατεύει τον Πάπιστα". (Λεπτομέρεια: φίλος δικηγόρος Θεσσαλονίκης μου είπε ότι ο Κουκουβίνος είναι άνθρωπος της νύχτας και όχι ο Πάπιστας.) Προφανώς, ο Κουκουβίνος ξεπουλάει την υπόθεση στον Πάπιστα, που είχε συμφέρον από την ιστορία επειδή ήταν ο αγοραστής των οικοπέδων από τη Μονή. Ο τύπος (εκπρόσωπος του Πάπιστα; Ο Πάπιστας ο ίδιος; Ο δικηγόρος του Πάπιστα;) την ψυλλιάστηκε τι θα του έλεγε ο Κουκουβίνος και τον φέρνει στο γραφείο με την κάμερα. Τώρα που βγήκε το θέμα στη φόρα, έβγαλε άμυνα.

  Προσωπικά δεν έχω καμιά αμφιβολία ότι το πράγμα βγήκε στον Αντέννα με ενέργειες Μαξίμου. Ωστόσο, από ένα σημείο και μετά, μια τέτοια ενέργεια είναι νόμιμη άμυνα. Όταν βγαίνουν τέτοια ξεδιάντροπα άτομα σαν τον Κουκοβίνο και τη γυναίκα του να διεκδικούν αξιόπιστο λόγο σε αυτή την ιστορία, άτομα τόσο ποταπά, δεν είναι λογικό να προσπαθείς να δείξεις ποια είναι τελικά αυτά τα άτομα; Ποιος ξέρει τι παιχνίδι παίζουν τώρα και με ποιον τρόπο προσπαθούσαν να αποκομίσουν χρήματα σε καινούργιους εκβιασμούς κλπ. ο Κουκοβίνος και η σύζυγος.

  Νομίζω ότι η μοναδική φωνή που ενέπλεξε Καραμανλή ήταν η σύζυγος Κουκοβίνου. Από το ποιόν της αποκαλύπτεται και το παιχνίδι που παίζεται εις βάρος όλου του ελληνικού λαού με την υπερβολική "αξιοποίηση" ενός από τα πολλά σκάνδαλα αυτού του τόπου για να περιέλθουμε σε αποσταθεροποίηση. Δεν με ενοχλεί που το αξιοποίησε το ΠΑΣΟΚ, αντιπολίτευση είναι, τι να κάνει κι αυτό, αλλά με ενοχλεί περισσότερο που γίνεται χρήση τέτοιων ατόμων από όσους έχουν βάλει στο μάτι τη σταθερότητα της χώρας.

 34. Επώνυμος avatar
  Επώνυμος 15/11/2008 15:30:03

  Μόλις διάβασα στο Greece-Salonika ότι ο Κουκουβίνος ήταν στο Δ.Σ. του Άρη επί Κοντομηνά... Πολύ σύμπτωση...

  http://greece-salonika.blogspot.com/2008/11/blog-post_1660.html

 35. Ξένος Δάκτυλος avatar
  Ξένος Δάκτυλος 16/11/2008 03:22:50

  Lara οικονομικά το έγκλημα των ανταλλαγών είναι μεγαλύτερο και δεν το αμφισβητώ. Την ωμότητα όμως που αυτός ο άνθρωπος πουλάει τους πελάτες του έτσι, την θεωρώ ηθικά βαρύτερο έγκλημα. Περισσότερο μίσος νιώθω για αυτόν παρά για τους Ρουσσόπουλους. Δεν είναι κομματικό το σχόλιό μου. Να πάνε και οι άλλοι φυλακή που πλιατσικολόγησαν με το δημόσιο, βεβαίως, αλλά τούτος εδώ θέλει σταύρωμα ανάποδα κατά τη γνώμη μου. Φαντάστηκα να είμαι στη θέση των πελατών του (της γυναίκας του τέλος πάντων), να με πείθει με αυτό το ψευτο-ντόμπρο υφάκι και στύλ του να στηριχθώ πάνω του, ενώ την ίδια στιγμή με πουλάει για πάρτη του χρησιμοποιώντας ακριβώς το ίδιο μοτίβο πειθούς. Και να κρέμονται οι ελπίδες μου από αυτόν το λεχρίτη. Βλεπω το βίντεο και αηδιάζω.

 36. Lara avatar
  Lara 16/11/2008 15:32:38

  ΦΞενος Δακτυλος

  Αυτος ειναι η χαντρα του κομπολογιου.
  Σημασια εχει η εκπονηση του μαφιοζικου εργου στο οποιο το πανω χερι το εχει σιγουρα ο αρχηγος, οταν προκλητικα επιδεικνυεται να καλυπτει με προστασια τα ενεργα πρωτοπαληκαρα του.
  Αυτος ο τυπος τωρα ευκαιρια βρηκε μες στον κυκαιωνα της αρπαχτης να εισπραξει περισσοτερα, απ' οτι του εταξαν.
  Ειπαμε συμφωνα με Την Ναπολιτανικη μαφια τελεστηκαν τα πεπραγμενα.
  Ολοι μαζι και αυτοι και οσοι αλλοι του Πασοκ, που απλωσαν τα κουλα να κατακληστεψουν την αμοιρη αυτη χωρα να τιμωρηθουν για παραδειγματισμο κατ' επειγον.

  Οσο για πολιτικους σιγουρα θα υπηρξαν κι αλλες μανες, που θα' φτιαξαν παιδια καταλληλοτερα, ηθικοτερα, ανεγγιχτα και ανεξιτηλα για
  να νοικοκυρεψουν αυτη τη μικρη χωρα.
  λαρα

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.