Και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ παγίδευσε ο Κασιδιάρης;
04/04/2014 09:52
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ παγίδευσε ο Κασιδιάρης;

Δεν μπορεί η πολιτική ζωή του τόπου να βρίσκεται αιχμάλωτη στις γκαγκστερικές μεθόδους και τις βρόμικες υποκλοπές της εγκληματικής οργάνωσης. Πρέπει να ξεβρομίσει ο τόπος από τα σταγονίδια του φασισμού και τους υποστηρικτές του

Η υπόθεση Μπαλτάκου χοντραίνει πολύ, όσο κι αν κάποιοι σύμβουλοι και παρατρεχάμενοι διαδρομιστές της κυβέρνησης νομίζουν ότι πρόκειται για φούσκα που θα σκάσει τις επόμενες ημέρες και θα ξεχαστεί, ποντάροντας φαίνεται στην ασθενή μνήμη των πολιτών.

Οι φήμες περί ύπαρξης κι άλλων βίντεο ή καταγεγραμμένων συνομιλιών επιβεβαιώθηκαν χθες το βράδυ από τον Ηλία Κασιδιάρη και τον Ηλία Παναγιώταρο αλλά και από τον εκπρόσωπο τύπου της φασιστικής οργάνωσης, Γιώργο Τράγκα. Πρόθυμος όπως πάντα ο «φτωχούλης» Τράγκας που όλα τα σφάζει κι όλα τα μαχαιρώνει αρκεί να βγαίνει το παντεσπάνι φιλοξένησε έξι βουλευτές της Χ.Α.

Αφήνοντας διάφορα υπονοούμενα ο «δημοσιογράφος» στη συνέχεια έδωσε το βήμα στον Παναγιώταρο ο οποίος είπε πως και αυτός είχε επαφές και συνομιλίες με τον Μπαλτάκο ενώ ισχυρίστηκε ότι έχει καταγράψει και συνομιλία που είχε ο ίδιος με τον πρώην κυβερνητικό αξιωματούχο και στην οποία, σύμφωνα πάντα με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, του επιβεβαιώνει πως ο Χαράλαμπος Αθανασίου πήρε τους ανακριτές όχι μόνο για να μάθει την πορεία της δικαστικής έρευνας αλλά για να παρέμβει στο έργο της.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης από την άλλη, υποστήριξε ότι έχει βίντεο με συνομιλίες που είχε με βουλευτές απ’ όλα τα κόμματα.

«Μίλησα με όσους βουλευτές οποιουδήποτε κόμματος υποστήριξαν την αθωότητα της Χρυσής Αυγής ή μάλλον υποστήριξαν ότι βιώνουμε μία σκευωρία. Αυτοί δεν ανήκουν μόνο στη Ν.Δ ούτε μόνο στο ΣΥΡΙΖΑ, ανήκουν και σε άλλα κόμματα. Μίλησα δηλαδή με βουλευτές, ολόκληρου του πολιτικού φάσματος-δεν χρειάζεται να πω ονόματα σε αυτή τη φάση», είπε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής και υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων.

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής δεν διέψευσαν και την πληροφορία που είπε πως έχει ο Γιώργος Τράγκας, πως υπάρχουν καταγεγραμμένες και συνομιλίες, στις οποίες «γίνονται αναφορές σε πρόσωπα και καταστάσεις που πραγματικά προκαλούν σάλο. Συγκεκριμένα γίνονται αναφορές σε πρόσωπα δικαστών, ακόμα και σε συζύγους δικαστών!»

Τι έχουμε λοιπόν εδώ. Τον Κασιδιάρη να απειλεί με αποκαλύψεις και να γίνεται ρυθμιστής των εξελίξεων. Στο Μαξίμου μαθαίνουμε ότι ορισμένοι μαδάνε τη μαργαρίτα για το αν υπάρχουν νέα ντοκουμέντα ή όχι. Αν υπάρχουν θα περιμένουν να τα δουν, αν όχι θα περιμένουν να ξεχαστεί το θέμα. Έτσι, όμως, θα πάμε μέχρι τις εκλογές. Περιμένοντας τον «κλαρινογαμπρό» Κασιδιάρη πότε θα κάνει το βήμα για το «γάμο» με την αποσταθεροποίηση της χώρας; Διότι αν είναι αληθινές οι απειλές του τότε έχουμε να κάνουμε με ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ σχέδιο καταγραφής συνομιλιών απ’ όλα τα κόμματα. Κι επειδή δεν τους έχουμε και για τόσο έξυπνους τους Κασιδιάρηδες και τη λοιπή χρυσαυγίτικη μπάντα, θεωρούμε ότι κάποιος οργάνωσε αυτό το σχέδιο το οποίο εκτέλεσε ο Κασιδιάρης κι ένας δύο άλλοι.

Αν μέχρι τις εκλογές η Ελλάδα γίνει… βίντεο κλαμπ και οι ταινίες είναι ακατάλληλες δια ανηλίκους» τότε είμαστε σίγουροι ότι υπάρχει κάτι πολύ πιο βρόμικο στην υπόθεση.

Θα πει κανείς: «Μα αν μιλάνε βουλευτές της συμπολίτευσης ή της αντιπολίτευσης κατά πολιτικών και δικαστών ή αν λένε ότι υπήρξαν θεσμικές και εξωθεσμικές παρεμβάσεις για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής τι φταίει δηλαδή ο Κασιδιάρης;» Απόλυτα σωστό. Όποιος υπουργός ή βουλευτής έχει ανοίξει το στοματάκι του και κελαηδάει στηρίζοντας τις θέσεις τις εγκληματικής οργάνωσης καλύτερα να πάει να κρυφτεί στην πιο βαθιά τρύπα που υπάρχει. Διότι παιχνίδια με τη δημοκρατία και τη δικαιοσύνη δεν είναι ανεκτά απ’ όπου κι αν προέρχονται. Είτε από τη ΝΔ είτε από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Αλλά αν υπάρχει οργανωμένο σχέδιο παγίδευσης πολιτικών που καταγράφονται συνομιλίες τους τότε το ζήτημα πάει αλλού και είναι πάρα πολύ σοβαρό. Τότε πρέπει να δούμε ποιοι έχουν όφελος από το μπάχαλο, τι επιδιώκουν, αν απειλούν για να εξυπηρετήσουν προσωπικά και επιχειρηματικά συμφέροντα κι αν το μακρύ χέρι τους έχει φτάσει σε πολλούς κύκλους, πολιτικούς και δημοσιογραφικούς.

Και το ξαναθυμίζουμε για να μην το ξεχνά κανείς. Η βόμβα Μπαλτάκου ήταν γνωστή στους Κασιδιάρηδες εδώ κι έξι μήνες. Γιατί βγήκε 1,5 μήνα πριν τις εκλογές; Γιατί βγήκε την ημέρα του καλού κλίματος για την οικονομία; Γιατί βγήκε ενώ ο Σαμαράς έκανε ένα μεγάλο βήμα προς τη σωτηρία της χώρας και προς την επάνοδο της ΝΔ στην πρώτη θέση των δημοσκοπήσεων;

Ότι κι αν συμβαίνει η κυβέρνηση και προσωπικά ο πρωθυπουργός δεν πρέπει να αφήσουν τη χώρα να γίνει όμηρος των Κασιδιάρηδων. Δεν μπορεί η πολιτική ζωή του τόπου να βρίσκεται αιχμάλωτη στις γκαγκστερικές μεθόδους και τις βρόμικες υποκλοπές της εγκληματικής οργάνωσης. Πρέπει να ξεβρομίσει ο τόπος από τα σταγονίδια του φασισμού και τους υποστηρικτές του. Όπου κι αν βρίσκονται, απ’ όπου κι αν προέρχονται. Ο Σαμαράς έκανε μια επιλογή πριν μερικούς μήνες. Να διαλύσει το ναζιστικό και εγκληματικό κόμμα της Χρυσής Αυγής. Όσοι δεν το ήθελαν τότε και πιθανόν δεν το θέλουν και τώρα, είναι η στιγμή να πάνε σπίτι τους.

Νεότερα:

Κατηγορηματικά διέψευσαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Βούτσης και Στάθης Παναγούλης τους ισχυρισμούς του Ηλία Κασιδιάρη και του Ηλία Παναγιώταρου ότι είχαν συναντήσεις με στελέχη της Χρυσής Αυγής.

Στη διάρκεια παρέμβασής του στη συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, ο Ν. Βούτσης είπε:

«Είμαι υποχρεωμένος από του βήματος της Βουλής να διαψεύσω κατηγορηματικά οποιαδήποτε συνάντηση ή συζήτηση με βουλευτή η στέλεχος της Χρυσής Αυγής και να πω ότι έχω προσωπικές απόψεις και που δημόσια έχω εκφράσει αλλά και συλλογικές αποφάσεις του ΣΥΡΙΖΑ με τις οποίες συμφωνώ και τις οποίες υπηρετώ στη Βουλή και στο δημόσιο χώρο».

Από την πλευρά του, ο Στ.Παναγούλης, σε δηλώσεις του στο Βήμα είπε πως «μιλάω με όλους τους βουλευτές και με τους 298 της Βουλής, εκτός του Μάκη Βορίδη». Πρόσθεσε, επίσης, ότι το μόνο που λέει με τον Ηλ.Κασδιάρη ένα «γεια» και τίποτα άλλο.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Λούκιος avatar
  Λούκιος 04/04/2014 10:21:01

  Τι να κάνουμε τώρα, φαίνεται ότι τα παιδάκια αυτά δεν ακολουθούν το δόγμα ''σφάξε με Αγά μου να αγιάσω''.Επρεπε ο ''Αγας'' να το σκεφθή πριν βγάλει τη ''χατζάρα''.

 2. Ρεαλιστης avatar
  Ρεαλιστης 04/04/2014 10:45:58

  Μα ποσοι Βουλευτες , πολιτευτες δημοσιογραφοι κλπ οταν ανοιγουν το στομα τους δεν ξερουν τι λενε . Πολλες φορες δε οι δηλωσεις ειναι θεμα εισαγγελεα... Π.Χ Καμμενος /Λυνσαρισμα Δουρου /Κρεμαλες Παναγουλης/ Εκτελεστικο αποσπασμα Πολλοι περι προδοσιας ΓΑΠ περι διεφθαρμενου κρατους Δηλωσεις Χρυσαυγητων, Δηλωσεις Βουλευτων περι γουναραδικων, δηλωσεις Καρατζαφερη κατα καιρους, δηλωσεις πιτσιρικων, δηλωσεις Τραγκα, δηλωσεις ολων αυτων που μεγαλωσαν και τα οικονομησαν σε ΕΡΤ, ΝΕΤ κλπ. Δηλωσεις Μπογιοπουλων και Ελληνοφρενων. Δηλωσεις περαν απο καθε πολιτισμικη και διπλωματικη ευγενεια . Π.χ σακατης, ο ανθρωπος με το περιεργο επωνυμο, ξεκ@#$%α για την Μερκελ κλπ. Η Δημοκρατια ειναι το καλλιτερο πολιτευμα αλλα πρεπει να προστατευτει απο ολους μας και να αποκλεισουμε τους ΧΑγητες και ολους οσους εχουν κανει η υποστηριξει τις παραπανω δηλωσεις.

 3. Επισκέπτης avatar
  Επισκέπτης 04/04/2014 11:00:29

  Από την πλευρά του, ο Κασιδιάρης έκανε άριστη δουλειά και μπράβο του. Τώρα, αν αυτό δεν αρέσει στην ΝΔ, αυτό είναι άλλη υπόθεση. Πολλοί είχαμε προειδοποιήσει κατά καιρούς, ότι τέτοιου είδους διώξεις, μπορεί να γυρίσουν μπούμερανγκ. Ο Αβραάμ Λίνκολν παραμένει πάντα επίκαιρος: "Μπορείς να κοροϊδεύεις λίγους για πολύ, πολλούς για λίγο, αλλά ποτέ όλους για πάντα".

  • Ρεαλιστης avatar
   Ρεαλιστης @ Επισκέπτης 04/04/2014 11:42:03

   Μπραβο που εδειρε μια γυναικα. Μπραβο για τα βιντεο. Μπραβο για την αποσταθεροποιηση. Μπραβο για τα ταγματα εφοδου , τους ξυλοδαρμους , τις δολοφονιες αθωων απο τα στελεχη του, τις οπλοκατοχες, μπραβο για την μορφωση , την επαγγελματικη εμπειρια , τον Αδολφο που εχει σαν ινδαλμα. Μπραβο για το υφος και την μαγκια να κλωτσαει καμεραμαν .

 4. Aegean times avatar
  Aegean times 04/04/2014 11:03:58

  Η ΧΑ είναι εγκληματική οργάνωση γιατί είναι ναζιστική οργάνωση και δεν μπορούμε να κρυφτούμε πίσω από το δάχτυλό μας ότι δεν ξέραμε τι πίστευε και τι διακήρυτε ο Μιχαλολιάκος όταν ανοιχτά εξυμνούσε τον Χίτλερ από την δεκαετία του 80 και νωρίτερα ίσως. Πως λοιπόν δόθηκε άδεια σε αυτό το κόμμα να κατέρχεται στις εκλογές, καμία ασφαλιστική δικλίδα δεν είχε το δημοκρατικό μας πολίτευμα, και άντε δεν υποψιάστηκε κανένας ότι μπορεί να βρει ακροατές και οπαδούς, όταν όμως διαπιστώθηκαν τα αυξημένα ποσοστά στις εκλογές του 12 γιατί δεν κινητοποιήθηκαν όλες οι δυνάμεις του δημοκρατικού τόξου να περιορίσουν το φαινόμενο αλλά αντιθέτως τα κανάλια " παίζανε " νυχθημερόν ΧΑ? Ακούσαμε από τον Σαμαρά όταν ξεκίνησε πριν μερικούς μήνες τον αγώνα για την κάθαρση από τους " εγκληματίες " ότι θα γίνει ότι χρειάζεται να μαθευτούν οι χρηματοδότες της ΧΑ. Ακόμη δεν έχει όμως φανερωθεί κάτι. Αν όπως αρχίζει να γίνεται φανερό υποκινούνται από ξένους παράγοντες σίγουρα υπάρχει χρηματοδότηση και αυτό είναι πολύ δυνατό εργαλείο στα χέρια του Σαμαρά αλλά και όλου του δημοκρατικού πολιτικού φάσματος. Σήμερα λοιπόν βρισκόμαστε ενώπιον των λαθών μας, αποτέλεσμα των οποίων είναι να απειλεί ο κάθε Κασιδιάρης την κυβερνητική σταθερότητα της χώρας και να εκβιάζει τους πάντες. Ναι οι κασιδιάρηδες , αυτοί που απεχθάνονται όπως ο διάολος το λιβάνι την δημοκρατία και τους δημοκρατικούς θεσμούς που έδειξαν να μην έχουν κανένα ενδοιασμό να τσακίσουν μιά ανθρώπινη ύπαρξη επειδή είχε την ατυχία να είναι φτωχός και κατατρεγμένος και η μοίρα τον έστειλε στην Ελλάδα, ή απλά δεν ήταν του γούστου τους, έχουν θιχτεί πολλαπλώς γιατί στην Ελλάδα λειτούργησαν εις βάρος τους οι δημοκρατικοί θεσμοί και τάχα χειραγωγήθηκε η Δικαιοσύνη. Εκτός από εμπριστές της πολιτικής ζωής του τόπου είναι ταυτόχρονα χυδαίοι υποκριτές και κατακάθια που η κοινωνία δεν τους χρειάζεται. Ας προσέξουν οι αιθεροβάμωνες οπαδοί τους γιατί καθόλου απλά δεν είναι τα πράγματα και έχουμε πληρώσει πολλές ανοησίες στο παρελθόν, κατανοητή η δυσαρέσκεια, η απελπισία και ο θυμός, αλλά ας τα εκφράσουν επιτέλους στους πολιτικούς εκείνους φορείς που μπορεί να μην έχουν και ορθάνοιχτα αυτιά αλλά τουλάχιστον δεν θα θέσουν το δημοκρατικό πολίτευμα της χώρας σε κίνδυνο.

  • ΒΙΣ avatar
   ΒΙΣ @ Aegean times 04/04/2014 11:08:51

   To πολίτευμά μας θα είχε μία ασφαλιστική δικλείδα αν είχε συνταγματικό δικαστήριο. Αλλά δεν έχει.

  • Επισκέπτης avatar
   Επισκέπτης @ Aegean times 04/04/2014 11:34:39

   Υπάρχει νόμος που να απαγορεύει τα κόμματα που εκδηλώνουν θαυμασμό για τον Χίτλερ; Αν έπρεπε ένα κόμμα να απαγορευτεί, αυτό είναι το ΚΚΕ, το οποίο δεν έχει ακόμη αποκηρύξει την πίστη του στην δικτατορία του προλεταριάτου. Μέχρι το 2010, η ΧΑ συγκέντρωνε ένα 0.5% των ψήφων. Οι λόγοι που την εκτίναξαν το 2012 στο 7% (πιθανόν τώρα να είναι στο διπλάσιο) είναι γνωστοί και δεν έχουν καμμία σχέση με τον Χίτλερ. Αν είχαμε κυβερνήσεις ικανές να αντιμετωπίσουν την λαθρομετανάστευση και την εγκληματικότητα, να δώσουν ασφάλεια στον πολίτη, τα ποσοστά της ΧΑ θα ήσαν ακόμη στο 0.5%. Παράπλευρα, η ΧΑ δεν ευθύνεται για την λεηλασία και χρεοκοπία της πατρίδας μας και αυτό είναι γνωστό. Τα υπόλοιπα είναι απλώς φληναφήματα.

   • Ρεαλιστης avatar
    Ρεαλιστης @ Επισκέπτης 04/04/2014 11:36:46

    OK Mr. Kasidiaris

   • Aegean times avatar
    Aegean times @ Επισκέπτης 04/04/2014 11:45:44

    Αν θεωρείς φυσιολογικό να εκδηλώνεται θαυμασμός στο πρόσωπο του Χίτλερ που αιματοκύλησε την Ευρώπη και όχι μόνο, η Παναγιά μαζί σου.

    • Ρεαλιστης avatar
     Ρεαλιστης @ Aegean times 04/04/2014 12:56:31

     Φανταζομαι οτι αναφερεστε στον ΄επισκεπτη' . Το γραφω γιατι η αναρτηση σας ειναι κατω απο την δικη μου

     • Aegean times avatar
      Aegean times @ Ρεαλιστης 04/04/2014 14:13:28

      Ναι για τον επισκέπτη.

  • ψυχραιμια avatar
   ψυχραιμια @ Aegean times 04/04/2014 12:36:48

   Και κόμμα που να δηλώνει ότι είναι υπέρ του καννιβαλισμού εάν υπάρξει στην Ελλάδα δεν μπορεί να απαγορευθεί.Δεν υπάρχει νομικό πλαίσιο για να μη θιγεί η αριστερά. Και ο νόμος με τον οποίο συνελήφθη η ΧΑ περί οργανωμένου εγκλήματος είναι ο γνωστός "τρομονόμος" που ψηφίσθηκε για να συλληφθεί η 17Ν.Και αυτός ψηφίσθηκε μόνο με τις ψήφους της ΝΔ μετά από διεθνείς πιέσεις μετά τη δολοφονία Σώντερς καθώς οι ψευδοδημοκράτες ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ δεν ήθελαν να θιγεί η αριστερή τρομοκρατία. Βέβαια η "λυση" της ΧΑ είναι να προσφύγει στην ίδια δύναμη που ήταν πίσω από τα κομμουνιστικά εγκλήματα μόνο και μόνο επειδή άλλαξε σημαία και λέγεται τώρα Ρωσία και όχι Σοβιετική Ένωση για να κάνει "δεξιά" εγκλήματα.Μόνο η σημαία άλλαξε,ο ύμνος είναι ο ίδιος και ο πρόεδρος είναι τέως πράκτορας της KGB αλλά αυτό δεν προβληματίζει τους κατά τα άλλα "αντικομμουνιστές" της ΧΑ.

   • ΚΜ avatar
    ΚΜ @ ψυχραιμια 05/04/2014 01:28:19

    Από τα μαλλιά σου πιάνεσαι, αποτυχημένε, προκειμένου να εμπλέξεις τη Ρωσία, για να συγκαλύψεις τον ρόλο της χώρας σου, που είναι αυτή που οφελείται από την αποσταθεροποίηση. Δεν μπαίνεις δε ούτε κάν στον κόπο να κουβεντιάσεις και απλώς επαναλαμβάνεις την κασέτα. ΥΓ: Η δύναμη που ήταν πίσω από τα κομμουνιστικά εγκλήματα ήταν ο κομμουνισμός, το παιδί του υλισμού.

 5. Κόνδωρας avatar
  Κόνδωρας 04/04/2014 11:29:31

  Σκέψη: μήπως να σταματήσει το antinews να συντηρεί την αρθρογραφία του baltak-gate; Χρειάζεται να αλλάξει η ατζέντα, βγαίνουμε στις αγορές. Δεν λέω ότι η μπαλτακειάδα συντηρείται από το antinews, αλλά ας μην βάζουμε κι εμείς το λιθαράκι μας (δεν θέλω να παρεξηγηθώ, καλόπιστα το λέω)

  • Μαρία Κ. avatar
   Μαρία Κ. @ Κόνδωρας 04/04/2014 11:45:34

   μα το άρθρο είναι για τα προβλήματα του Σύριζα. Είναι μέρος του νταματζ κοντρολ.

 6. Athinaios avatar
  Athinaios 04/04/2014 12:02:45

  Ο φασισμος εχει χρωμα γαλαζιοπρασινο και κυβερναει αυτη την χωρα...................Σε καθε περιπτωση ενα ειναι σιγουρο, στις 25 Μαιου οταν μιλησει ο λαος ο τοπος θα ξεβρωμισει και απο τα σταγονιδια και απο τα πρασινα συντροφια τους..............................................

  • Aegean times avatar
   Aegean times @ Athinaios 04/04/2014 12:23:18

   Πόσες γιαγιούλες είπαμε πέρασες απέναντι σήμερα?

   • ΣΤΕΛΙΟΣ avatar
    ΣΤΕΛΙΟΣ @ Aegean times 04/04/2014 13:43:50

    Που να τις βρεί τις γιαγιούλες? Τις έχουν στείλει όλες στο νοσοκομείο οι φίλοι σας οι πακιστανοί! Αντε πιά , περάστε και τον "αντιρατσιστικο νόμο" να ξεμπερδεύουμε με τις φασιστόγριες!

 7. Μπαρμπαγιώργος avatar
  Μπαρμπαγιώργος 04/04/2014 12:31:30

  Πλάκα μας κάνεις; Βγήκε μια μέρα πριν βγει στον αέρα η συμφωνία για το Ελληνικό. Κοψοχρονιά το πήρε ο Λάτσης και με την δυνατότητα να αποχωρήσει αν δεν τον αφήσουν να κάνει καζίνο. Και λες ότι η χ.α. δημιουργεί θέμα κατά της κυβέρνησης; Μια χαρά σας έκατσε...

 8. Κόνδωρας avatar
  Κόνδωρας 04/04/2014 12:37:31

  "Παρουσιάσαμε το νέο αναπτυξιακό πρότυπο το οποίο θα ανακοινωθεί μέσα στον μήνα" : κατά τη γνώμη μου , ΑΥΤΗ είναι η είδηση των ημερών, δια στόματος Στουρνάρα, και όχι η candid camera του Κλασιδιάρη. ΜΟΝΟ η Ανάπτυξη (και η απτή προσδοκία της) θα διώξει την εσωστρέφεια και την απαισιοσοξία του κόσμου, και θα αλλάξει το σκηνικό τον Μάϊο.

  • ΒΑΣΙΛΗΣ avatar
   ΒΑΣΙΛΗΣ @ Κόνδωρας 04/04/2014 13:46:33

   Η γνώμη μου είναι οτι θα πρέπει να αναβάλλει την παρουσίασή του για μετά τις εκλογές, γιατί αλλοιώς θα φανεί κι αυτό σεν ένα προεκλογικό επικοινωνιακό πυροτέχνημα. Η κυβέρνηση θα κριθεί για ό,τι έκανε μέχρι τώρα και όχι για τα ΘΑ που ίσως κάνει, ίσως όχι αν συναντήσει π.χ. ανυπέρβλητα εμπόδια (λέμε τώρα)...

   • Κόνδωρας avatar
    Κόνδωρας @ ΒΑΣΙΛΗΣ 04/04/2014 14:22:03

    Είναι σωστός ο ενδοιασμός σου, αλλά εν προκειμένω χρειάζεται μια τιτάνια και έγκαιρη αναστροφή αρνητικής ψυχολογίας του Έλληνα: αυτά που έχουν γίνει έως τώρα είναι φόροι-φόροι-φόροι, που ναι μεν απέφεραν πρωτογεννές πλεόνασμα, αλλά χωρίς αναπτυξιακά μέτρα οδηγούν στον τοίχο. Η ψυχολογία του κόσμου είναι "παραίτηση". Ο Σαμαράς πρέπει να δώσει αναπτυξιακά στηρίγματα τώρα, να παίξει τα ρέστα του. Μετά τις ευρωεκλογές ίσως είναι πολύ αργά: σε αρνητικό αποτέλεσμα, οι πολιτικές εξελίξεις θα είναι ραγδαίες (ειδικά από τους ποντικούς του ΠΑΣΟΚ).

 9. ΔημήτρηςΚ avatar
  ΔημήτρηςΚ 04/04/2014 12:38:50

  "Πρέπει να ξεβρομίσει ο τόπος από τα σταγονίδια του φασισμού και τους υποστηρικτές του" Και πως σκέφτεστε να το κάνετε; Είμαστε πολλοί. Μία εισαγγελέας δεν αρκεί.

 10. Factorx avatar
  Factorx 04/04/2014 13:42:22

  Εμπλέκουν και τον Ν. Βούτση σε βίντεο οι Χρυσαυγίτες Συκοφαντικές απειλές και προς τον ΣΥΡΙΖΑ εκτοξεύει τώρα η Χρυσή Αυγή, με τον βουλευτή της Ηλία Παναγιώταρο να ισχυρίζεται ότι έχει ηχογραφημένη συνομιλία με τον Νίκο Βούτση, προκαλώντας την άμεση απάντηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ξεκαθάρισε πως οι θέσεις του για τη ΧΑ είναι γνωστές και ταυτίζονται με αυτές του κόμματός του. Το γεγονός προκάλεσε την άμεση αντίδραση του γραμματέα της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος αρνήθηκε οποιαδήποτε σχέση και συνομιλία με στελέχη της Χρυσής Αυγής.
  «Δεν είχα υπόψη μου να αναφερθώ στα του κ. Μπαλτάκου κ.λπ., και γιατί έχω καλυφθεί απολύτως από τους προλαλήσαντες συναδέλφους. Είμαι υποχρεωμένος όμως, επειδή από ένα μέσο ενημέρωσης ένας βουλευτής της Χρυσής Αυγής εδώ και μία ώρα είπε ότι έχει συνομιλήσει και με άλλους βουλευτές από όλους τους χώρους, μεταξύ των οποίων και με εμένα για τα θέματα που τους απασχολούν, από του βήματος της Βουλής να διαψεύσω κατηγορηματικά οποιαδήποτε συνάντηση ή συζήτηση με βουλευτή η στέλεχος της Χρυσής Αυγής και να πω ότι έχω προσωπικές απόψεις και που δημόσια έχω εκφράσει αλλά και συλλογικές αποφάσεις του ΣΥΡΙΖΑ με τις οποίες συμφωνώ και τις οποίες υπηρετώ στη Βουλή και στο δημόσιο χώρο. Τελεία ως προς αυτό το ζήτημα. Είμαι πάρα πολύ σαφής» είπε ο κ. Βούτσης.

 11. ΝΙΚΟΛΑΟΣ avatar
  ΝΙΚΟΛΑΟΣ 04/04/2014 14:41:48

  ΟΤΑΝ ΟΙ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ( ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ) ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΤΕ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠ ΤΟΝ ΛΑΟ...ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.ΑΠ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

 12. ΣΤΕΛΙΟΣ avatar
  ΣΤΕΛΙΟΣ 04/04/2014 15:27:54

  Καθόλου απίθανο (να υπάρχουν ντοκουμέντα και με τον ΣΥΡΙΖΑ) Καποιες "συνιστώσες" πιθανώς να έχουν λερωμένη τη φωλιά τους όσο δεν παίρνει... Το φωνάζω χρόνια ,αν οι αρχές αφηναν το κυνήγι μαγισών προς τα (ακρο)Δεξιά, και έψαχναν το παρελθόν κάποιων Συριζέων , ισως σήμερα το ανέκδοτο Alexis να ήταν πάλι στο 3%...

 13. Μεγάλες στιγμές avatar
  Μεγάλες στιγμές 04/04/2014 15:55:30

  Κάποτε είχαμε την δημοσιογραφία της κρυφής κάμερας με τον Μάκη,τώρα περάσαμε στην πολιτική της κρυφής κάμερας με τον Κασιδιάρη. Πάντως απο τις πρακτικές Κασιδιάρη καταλαβαίνουμε οτι απο την πρώτη στιγμή προπάθησε να εχει ράμματα για τις γούνες όλων των βουλευτών.Σίγουρα έχει και συνομιλίες μεταξύ μελών της ΧΑ,οι οποίες θα εχουν μεγαλυτερο ενδιαφερον απο τον Μπαλτάκο

 14. TNT avatar
  TNT 04/04/2014 22:29:36

  Η υποκλοπή του Τομπούλογλου δεν πείραξε κανέναν βέβαια. Ούτε τις ανακρίτριες. Α ρε Κολομβία

 15. Ρεαλιστης avatar
  Ρεαλιστης 05/04/2014 02:05:20

  Ανοιχτη ερωτηση...Υπαρχει καποιος ειδικος ψυχιατρος να μας πει ποσο ψυχικα αρρωστος ειναι ο Κασιδιαρης . Ο τροπος που μιλαει, ο τροπος που κινηται και ο τροπος που συμπεριφερεται λενε πολλα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.