08/03/2010 09:10
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Καθάρισαν τους... αντιφρονούντες στις Ένοπλες Δυνάμεις

Τους καθάρισαν όλους... Δεν άφησαν κανέναν... αντιφρονούντα. Γύρισαν πάλι οι Ένοπλες Δυνάμεις πίσω. Στις ταμπέλες. Η αξιοκρατία ήταν απούσα στις φετινές κρίσεις.
Πρυτάνευσε η λογική των δικών μας παιδιών. Και αποστρατεύθηκαν ικανότατοι αξιωματικοί, που είχαν κάνει το λάθος να μην ανήκουν στη σημερινή πολιτική κατάσταση.
Ούτε τα προσχήματα δεν κρατήθηκαν. Και οι αποστρατεύσεις έγιναν διά χειρός των ομογάλακτων. Ούτε ένα «όχι» δεν έλεγε το χαρτί. Το αντίτιμο της διατήρησης της καρέκλας.
Μόνο που αυτό δεν ισχυροποιεί το στράτευμα και ούτε ενισχύει την ενότητα και την ομοψυχία των Ενόπλων Δυνάμεων, κύριοι Αρχηγοί...
Στην Πολεμική Αεροπορία αποστράτευσαν 12 ταξίαρχους. Όλοι πάρα πολύ ικανοί. Όλοι αποχρώσεως ΝΔ. Όπως και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, που υπέγραψε το τέλος της καριέρας τους.
Μεταξύ των ταξιάρχων που αποστράτευσαν και οι Θ. Παπαδόπουλος και Γ. Τόσκας που κατά... σύμπτωση ήταν διευθυντής του Επιτελικού Γραφείου του πρώην Αρχηγού Γ. Αυλωνίτη, που έχει από χρόνια αποστρατευτεί.
Λέγεται ότι ρόλο σ' αυτές τις αποστρατείες είχε ο ταξίαρχος, υπασπιστής του Άκη ….

Δεν ήταν διαφορετική η τακτική που ακολουθήθηκε στο Πολεμικό Ναυτικό. Τελικά, επιβεβαιώθηκε αυτό που γράψαμε στο προηγούμενο φύλλο μας. Ο επαναφερθείς αρχιπλοίαρχος Κρυονερίτης, που προήχθη σε υποναύαρχο, έγινε υπαρχηγός και προκειμένου να φθάσει εκεί φρόντισε να «φαγωθούν» όλοι οι συμμαθητές του. Ήταν ικανότατοι αξιωματικοί, με πολλά προσόντα οι αρχιπλοίαρχοι Παλιάτσος, Δεμίρης και Ανδροβιτσανέας.
Προχώρησαν όμως και στην αποστρατεία του διοικητή Φρεγατών αρχιπλοίαρχου Κων. Τσέτη, που είχε μόλις δύο χρόνια στην κρίσιμη αυτή θέση. Αμάρτημά του ότι είναι αδελφός της ιδιαιτέρας του πρώην υπουργού Άμυνας Βαγγέλη Μεϊμαράκη, Κλαίρης Σιαφάκα.
Στον βωμό του νέου δόγματος;
Μια από τις ερμηνείες που δίδονται στο άγριο μαχαίρι που έπεσε με τις κρίσεις είναι ότι έγιναν στο πλαίσιο της αλλαγής του δόγματος στην αντιμετώπιση των τουρκικών προκλήσεων στο Αιγαίο, στον αέρα και στη θάλασσα. Και πλέον όλα θα γίνονται διά της... διπλωματικής οδού... Μόνο που δεν είδαμε η Τουρκία να κάνει το ίδιο...
Και στην Αστυνομία
Στο ίδιο πλαίσιο έγιναν και οι κρίσεις στην Αστυνομία, όπου, σύμφωνα με τους γνωρίζοντες πρόσωπα και πράγματα, τα 3/4 των αποστρατευθέντων ήταν προσκείμενοι πολιτικά στη ΝΔ.

Δημοσιεύτηκε στο ΠΑΡΟΝ

ΣΧΟΛΙΑ

 1. socrates avatar
  socrates 08/03/2010 09:25:34

  Dejavous!
  Οι ένοπλες δυνάμεις ξαναζούν το 1982.

 2. chalkion avatar
  chalkion 08/03/2010 09:27:42

  Αυτό που μας λες δηλαδή είναι πως όλοι οι παραπάνω αντιφρονούντες (δηλωμένοι νεοδημοκράτες, που δεν κατάλαβα γιατί και πώς γνωρίζουμε τα κομματικά φρονίματα των ανώτατων στρατιωτικών) ήταν τοποθετημένοι αξιοκρατικά και αποστατεύτηκαν αναξιοκρατικά.
  Κάτσε καλά ρε Φάκτορα.

 3. Νίκος avatar
  Νίκος 08/03/2010 09:54:21

  Ξαφνικα ανακαλυψαμε τον "τροχο" της ηλιθιοτητας που ακομα βασιλευει στο ελλαδικο ΠΑΣΟΚΟκρατος.
  Γιατι, ποτε ειχαμε σοβαρο κρατος κυριοι για να εχουμε και τωρα; τι, δλδ, περιμενατε απο την ελληνοφωνη αλητ που για κομματικο οφελος υποθηκευουν το μελλον της πατριδας μας με ελληνοποιησεις λαθραιων;

 4. Επώνυμος avatar
  Επώνυμος 08/03/2010 10:58:13

  Οι φήμες πάντως που κυκλοφορούν στο στράτευμα λένε ότι αυτές οι αποστρατείες, αλλά και πολλές μετακινήσεις διοικητικών μονάδων, έγιναν γιατί η ΓΑΠεια διακυβέρνηση φοβάται... πραξικόπημα! Ήμαρτον Κύριε!

  • δρόμος avatar
   δρόμος @ Επώνυμος 08/03/2010 12:25:19

   φυσικό είναι, προβάλλουν τα φαντάσματά τους (και τα πεπραγμένα τους) στον αντίπαλο, και παίρνουν τα μέτρα τους

  • Επώνυμος avatar
   Επώνυμος @ Επώνυμος 08/03/2010 14:40:57

   Εννοούσα, μετακινήσεις Διοικητών μονάδων.

  • ΙΩΝΑΣ avatar
   ΙΩΝΑΣ @ Επώνυμος 08/03/2010 15:14:33

   Είναι πολύ ωραίο,για νάναι αληθινό... Ακούει κανένας λοχίας μήπως? Που να μην ξέρει και πολλά γράμματα. Κάτι σε Κονδύλη,μπας και γλυτώσουμε από τους δήμιους.Πού καταντήσαμε...

 5. xrhxa65 avatar
  xrhxa65 08/03/2010 10:59:15

  Ο στρατός σαν γνήσιο κομάτι της ελληνικής κοινωνίας διαβαθμίζεται και στελεχώνεται σύμφωνα με τις αρχές και τα μέτρα που ισχύουν σε όλη την κοινωνία(φυσικά........)
  Και φυσικά έχουμε την κοινωνία(πολιτικούς-στρατιωτικούς-αστυνομικούς-κτλ )που μας αξίζει να έχουμε.

  Υ.Γ.:Οι διαμαρτυρίες φαντάζομαι είναι κομάτι της αγανάκτησης για τα δικά μας παιδιά;

 6. blue nile avatar
  blue nile 08/03/2010 11:17:10

  Nίκο ήταν τοποθετημένοι εκεί λόγω παλαιότητας και σχετικής εμπειρίας.
  Η παρεταίρω ανέλιξη τους απαιτούσαι εκτίμηση της ποιότητας τους.
  Πάντως η κομματοκρατία είναι αυτή τη στιγμή το πελώριο πρόβλημα.
  Μπορώ να κατανοήσω μερικώς τι γίνεται στο στράτευμα ύστερα από το εικοσάμηνο πέρασμα από εκεί και από την εμπειρία του πως προχωράει η δική μου γενιά. Έχει δεκαπέντε περίπου χρόνια από τη στιγμή αποφοίτησης μου από το πολυτεχνείο. Επειδή σπούδασα σε μικρή πόλη και ο αριθμός φοιτητών ήταν περιορισμένος λίγο πολύ γνωριζόμασταν οι περισσότεροι. Τα τελευταία δέκα χρόνια θέσεις κλειδιά στον κρατικό μηχανισμό, χρυσοπληρωμένη συμμετοχή σε επιτροπές μέχρι και προνομιακές τοποθετήσεις στο εξωτερικό καρπώθηκαν μόνο οι σημαίνοντες σεσημασμένοι αφισοκολλητές των κομμάτων (οι οποίοι αφιερώναν τον χρόνο τους στις κομματικές νεολαίες και δεν τους περίσσευε για απόκτηση γνώσης). Όχι οι αξιότεροι από μας. Όσοι πάλεψαν για γνωστικό υπόβαθρο για συνέχιση των σπουδών για έρευνα, όσοι με την τριβή τους με το αντικείμενο των σπουδών αγωνίστηκαν να νικήσουν την ημιμάθεια και καλλιέργησαν δημιουργική φαντασία, όλοι αυτοί βρίσκονται στην απέξω να παλεύουν στον ιδιωτικό τομέα η επιτύχαν σε κάποιο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ.
  Τι μέλλον μπορεί να έχει ένα μικρό κράτος όταν με τόσο ξεδιάντροπο τρόπο παρακωνίζεται η ανθρώπινη ποιότητα καταργείται η αξιολόγηση και επιβράβευση κερδίζει μόνο η κομματική ένταξη.
  Όσο για τις ένοπλες δυνάμεις είναι καλό να θυμίσει κάποιος στους κυβερνούντες ότι ένα από τα αίτια της μικρασιατικής καταστροφής ήταν η αποστράτευση εμπειροπόλεμων και ικανών αξιωματικών επειδή ήταν βενιζελικοί. Αλλά πάλι τι να καταλάβουν πολιτικοί που δεν θέλουν να χρησιμοποιήσουν τον στρατό ούτε καν για διαπραγματευτικό ατού, απλά είναι έτοιμοι να υποταχθούν αμαχητί σε οποιαδήποτε απαίτηση της Τουρκίας, είναι πρόθυμοι μόνο να συζητήσουν το μέγεθος των παραχωρήσεων αλλά μετά είναι ικανοί για να παρουσιάσουν ακόμα και πραγματική εκχώρηση της εθνικής κυριαχίας ως ύψιστη επιτυχία της περήφανης εξωτερικής μας πολιτικής.

 7. ETHEROVAMON avatar
  ETHEROVAMON 08/03/2010 11:43:07

  Κύριοι δεν είναι έτσι γιατί έτσι μας το σερβίρουν.
  Ως πρώην ΠΑΣΟΚΟΣ στις Ε.Δ και αποχωρήσας επί Αβούρη (ΙΜΙΑ εποχή )το κλίμα στις Ε.Δ ήταν τα προηγούμενα χρόνια όπως τα αναφέρετε και στα σημερινά σας σχόλια. Θυμάμαι ότι βρίζαμε εκτός των άλλων τον Αβούρη γιατί δεξιοί Αξιωματικοί ήταν σε καίριες θέσεις. Η αλήθεια είναι ότι στις Ε.Δ το 80 % των Αξιωματικών είναι της ευρύτερης Δεξιάς παράταξης. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα και να θέλεις ,δεν μπορείς να αποψιλώσεις το στράτευμα από άξιους αξιωματικούς λόγο του μεγάλου αριθμού. Εδώ θέλω να καταθέσω ότι οι αξιωματικοί που πρόσκεινται στην ευρύτερη δεξιά παράταξη είναι πολύ άριστοι σαν επαγγελματίες λόγω και του μεγάλου αριθμού των. Επίσης αρκετοί αξιωματικοί που είχαν προσχωρήσει ιδεολογικά στο Πασόκ ήταν δεξιών αντιλήψεων αυτοί και οι οικογένειες τους, άλλα λόγω ότι δεν είχαν δόντι και μερικοί ήταν ανεπαρκείς, τότε προσχώρησαν στο Πασόκ και "φάγανε ψωμάκι" δηλ. έφτασαν στα ύπατα αξιώματα της ιεραρχίας.
  Αντιθέτως λόγω του μεγάλου αριθμού αξιωματικών που πρόσκεινται ιδεολογικά στη Ν.Δ έχουν γίνει οι μεγαλύτερες αδικίες επί Ν.Δ και τούτο διότι είχε το προνόμιο να παίξει και να επιλέξει από μεγάλη δεξαμενή άξιων στελεχών με αποτέλεσμα αντί να επιλέγουν δεξιό μεν άλλα άξιο επαγγελματικά αξιωματικό..
  ε!!! επέλεγαν αυτούς που είχαν μπάρμπα στην Κορώνη η είχαν διατελέσει υπασπιστές Προέδρων Πρωθυπουργών κ.λ.π

  Επανερχόμενος στο βίο Σημίτη αυτός επέλεγε δεξιούς αξιωματικούς με αποτέλεσμα να υπάρχει κρυφή δυσαρέσκεια των δημοκρατικών αξιωματικών.
  Αυτά τα 8 χρόνια λοιπόν του παλιο- Αβούρη ήταν ευκαιρία ώστε μια και το έκανε αυτός να συνεχιστεί και μετά ώστε να πάψει αυτό το φαινόμενο.

  Ομως επί κυβερνήσεως Κ.Κ επανήλθε το σύστημα των προηγούμενων χρόνων επιλογής και των δύο κομμάτων δηλαδή η κομματοκρατία .ΧΑΘΗΚΕ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ !!!!!
  Τώρα λοιπόν πράγματι γίνονται αυτά που αναφέρονται στις κρίσεις δηλαδή πάλι κομματοκρατία.

  ΔΥΣΤΥΧΩΣ !!!!!!

  Ένας πού ψήφισε ΑΝΤΩΝΗ τελευταία για Αρχηγό.
  ETHEROVAMON

  • δρόμος avatar
   δρόμος @ ETHEROVAMON 08/03/2010 12:46:50

   εξαιρετικά σημαντική μαρτυρία.
   Ο λόγος αυτού του ανθρώπου θα ακουστεί ποτέ μέσα στη ΝΔ ?
   Με ποιές διαδικασίες ? Σε ποιό όργανο ?
   (υποθέτω ότι, για να τα γράφει στο διαδίκτυο,θέλει να εκφρασθεί)

  • Y. avatar
   Y. @ ETHEROVAMON 08/03/2010 15:33:38

   ...“Επανερχόμενος στο βίο Σημίτη αυτός επέλεγε δεξιούς αξιωματικούς με αποτέλεσμα να υπάρχει κρυφή δυσαρέσκεια των δημοκρατικών αξιωματικών”...
   Τι υπονοεί ο ποιητής? Δλδ, γενικότερα οι δεξιοί δεν είναι δημοκράτες? Φίλτατε αιθεροβάμονα, τυχαίνει να γνωρίζω δεξιούς που είναι δημοκράτες μέχρι παρεξηγήσεως, και ντεμέκ αριστεροδημοκράτες, φασιστρόνια του άγιου κερατά.

 8. Νίκος avatar
  Νίκος 08/03/2010 12:32:17

  blue nile, εχεις επιτυχως περιγραψει τον κυκλο ζωης ασπονδυλων κομματοπαρασιτων, αρχης γενομενης απο τα ΑΕΙ μεχρι την υπουργοποιηση τους. Ποσοι απο αυτους εχουν διοικησει μικρες ή μεγαλες ομαδες για να ξερουν να διοικουν υπουργεια και οραγινισμους; μετριουνται στα δακτυλα ενος χεριου; Αμφιβαλλω. Αντιπαραβαλλετε την κατασταση αυτη με τον ακραιο επαγγελματισμο που διακρινει τους αντιστοιχους Τουρκους, που σεβονται την ιεραρχια και περνουν απο χιλια κυματα μεχρι να φθασουν "ψηλα" και θα αντιληφθειτε γιατι εχουν Ερντογαν και Δαυϊδογλου και εμεις τον ανικανο συρφετο που συγχεει, π.χ., την αποφυγη με την αποτροπη, ή εκστομιζει¨"δεν ειναι η καταλληλη ωρα για να συζητησουμε αν πρεπει να πουληθουν ελληνικα νησια", ή η "ο,τι ειναι νομιμο ειναι και ηθικο".

 9. Νίκος avatar
  Νίκος 08/03/2010 13:17:01

  Αλλο ενα βημα Φιλλανδοποιησης απο την ΑΛΗΤ, αν αληθευει ο,τι εγραψε η Κυρα Αδαμ στην σημερινη "Ε".


  ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ, ΤΗΝ ΑΕΡΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΑΤΟΪΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ
  Της ΚΥΡΑΣ ΑΔΑΜ

  Η κυβέρνηση εξετάζει την προώθηση συμφωνίας, βάσει της οποίας, το ανατολικό Αιγαίο από τον 25ο μεσημβρινό και ανατολικά, εντός του FIR Αθηνών θα μετατραπεί σε «περιοχή αποφυγής έντασης» ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία, με απαγόρευση πτήσεων ελληνικών και τουρκικών μαχητικών. Θα εξαιρούνται τα αεροσκάφη των χωρών του ΝΑΤΟ και τρίτων χωρών, καθώς και οι ασκήσεις και η εξυπηρέτηση των σκοπών αεράμυνας.

  Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, η κυβέρνηση Παπανδρέου εξετάζει αυτό το διάστημα τη διαμόρφωση μιας συμφωνίας με την Αγκυρα για την «αποστρατιωτικοποίηση» του μισού Αιγαίου. Στόχος είναι να ελαχιστοποιηθεί η ένταση ανάμεσα στις δύο χώρες, που προκαλείται από τη μόνιμη παραβατική συμπεριφορά της Αγκυρας στο Αιγαίο και τις αντίστοιχες αντιδράσεις των ελληνικών αεροσκαφών με αναχαιτίσεις και εμπλοκές.

  Ετσι η κυβέρνηση προσδοκά ότι «δεν θα υπάρχουν εντάσεις στο FIR Αθηνών, θα υπάρξει μείωση δαπάνης αναχαιτίσεων και θα αυξηθεί η εναέρια κυκλοφορία στο FIR Αθηνών κατά 30% περίπου με όφελος 2 δισ. ετησίως...».

  Αναλυτικότερα και σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, η κυβέρνηση εξετάζει κατά πόσο μπορεί «να είναι συμφέρουσα» μια συμφωνία με την Τουρκία, σε συνεργασία με το ΝΑΤΟ, κατά την οποία:

  * Η περιοχή στο Αιγαίο από τον 25ο μεσημβρινό και ανατολικά (δηλαδή το μισό Αιγαίο) θα χαραχτηριστεί ως «περιοχή αποφυγής έντασης» ανάμεσα στις δύο χώρες.

  * Στην περιοχή αυτή δεν θα εκτελούνται πτήσεις ελληνικών και τουρκικών αεροσκαφών.

  * Στην περιοχή αυτή θα εκτελούνται ασκήσεις και πτήσεις για σκοπούς αεράμυνας.

  * Η συμφωνία δεν θα επηρεάζει τα μαχητικά αεροσκάφη των χωρών-μελών του ΝΑΤΟ καθώς και τρίτων χωρών.

  Το βασικό επιχείρημα της κυβέρνησης για την προώθηση μια τέτοιας πρωτότυπης συμφωνίας με την Τουρκία φαίνεται να είναι ότι σε περίοδο ισχνότατων αγελάδων για την Ελλάδα, η ελληνική κοινή γνώμη θα αποδεχθεί ευχαρίστως την προσδοκώμενη αύξηση εσόδων κατά 2 δισ. ετησίως από την αύξηση της εναέριας κυκλοφορίας στο Αιγαίο, λόγω της μείωσης της στρατιωτικής έντασης στην περιοχή.

  Η Αγκυρα μάλλον δεν πρόκειται να φέρει αντίρρηση σε μια τέτοια συμφωνία, η οποία συμπίπτει εξάλλου με τη δική της μόνιμη επιδίωξη να αποκτήσει τον έλεγχο στο Αιγαίο μέχρι τον 25ο μεσημβρινό, απονεκρώνοντας έτσι -σε πρώτη φάση- ολόκληρο το ανατολικό Αιγαίο.

  Με την υπό διαμόρφωση συμφωνία, η Αθήνα με στόχο τη μείωση των κρατικών δαπανών από την αντίστοιχη μείωση της στρατιωτικής έντασης στο ανατολικό Αιγαίο, δεσμεύεται να σταματήσει τις πτήσεις των ελληνικών μαχητικών αεροσκαφών πάνω από τα εθνικά εδάφη της στο ανατ. Αιγαίο, παρά μόνον για σκοπούς αεράμυνας.

  Βαπτισμένα «ΝΑΤΟϊκά»
  Θα επιτρέπει όμως τη χρήση του ίδιου χώρου από τα αεροσκάφη των κρατών-μελών του ΝΑΤΟ, (σ.σ. άρα και της Τουρκίας), καθώς τα ΝΑΤΟϊκά αεροσκάφη χαρακτηρίζοντας «φίλια» και επομένως απαγορεύονται οι αναχαιτίσεις τους.

  Δι' αυτού του τρόπου όμως, η Τουρκία (σ.σ. με βάση την τακτική που εφαρμόζει) θα μπορεί να βαφτίζει ως ΝΑΤΟϊκά τα μαχητικά της, να δεσμεύει περιοχές και να εκτελεί κανονικά τις ασκήσεις της, χωρίς να ενδιαφέρεται για τα 6 ή τα 10 ν.μ. του ελληνικού εναέριου χώρου και χωρίς να καταθέτει σχέδια πτήσεων.

  Αντιθέτως η Αθήνα -και για λόγους οικονομίας- είτε δεν θα πραγματοποιεί αντίστοιχες ασκήσεις είτε θα τις κάνει μόνον επί χάρτου.

  Η υπό διαμόρφωση αυτή συμφωνία μπορεί να εξεταστεί στις πολλαπλές ελληνοτουρκικές συναντήσεις, πριν από την επίσημη επίσκεψη του Τούρκου πρωθυπουργού Τ. Ερντογάν στην Αθήνα τον Μάιο.

  Μετά τη συνάντηση Δρούτσα-Νταβούτογλου, προχθές στην Ισπανία, στις 9 Μαρτίου συνέρχεται στην Αγκυρα η 15η Σύνοδος Κατευθυντήριας Επιτροπής Ελλάδας-Τουρκίας, η οποία με τη σειρά της θα προετοιμάσει την επίσκεψη εργασίας του Αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών Δ. Δρούτσα στο τέλος του μήνα στην Αγκυρα. Ολη αυτή η κινητικότητα έχει στόχο να προετοιμαστεί καλά η επίσκεψη του κ. Ερντογάν στην Αθήνα, η οποία σύμφωνα με την ελληνική πλευρά πρέπει να έχει θετικά αποτελέσματα.

  Αν τελεσφορήσει μια συμφωνία τέτοιου περιεχομένου, πιθανώς θα υποκαταστήσει και το υπάρχον Μνημόνιο Παπούλια-Γιλμάζ, το οποίο δεν επιτρέπει τη διενέργεια στρατιωτικών ασκήσεων «στο Αιγαίο» κατά τους θερινούς μήνες και το οποίο η Αγκυρα καταπατά συστηματικώς τα τελευταία χρόνια.

  Υπενθυμίζεται ότι και κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων του Μνημονίου Παπούλια-Γιλμάζ, η τουρκική πλευρά είχε επιμείνει μέχρι τέλους στην απαγόρευση πτήσεων στο Αιγαίο, κάτι που δεν είχε δεχθεί τότε η κυβέρνηση Α. Παπανδρέου και ο νυν Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κ. Παπούλιας.*

 10. Νίκος avatar
  Νίκος 08/03/2010 13:19:16

  Μπορει καποιος να επιβεβαιωσει ή διαψευσει το δημοσιευμα; Τιραμολα, τι εχεις να πεις; Αν οντως ισχυει, ποιο ποσοστο της Τουρκικης ενδοχωρας συμπεριλαμβανεται; Αν οχι γιατι;

 11. koinos_nous avatar
  koinos_nous 08/03/2010 15:33:52

  "Ήταν ικανότατοι αξιωματικοί, με πολλά προσόντα οι αρχιπλοίαρχοι Παλιάτσος, Δεμίρης και Ανδροβιτσανέας."
  Για να μην γραφουμε και ανακριβειες ε οχικαι ο Παλιατσος ικανοτατος αξιωματικος.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.