#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
25/06/2010 00:19
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Καίριο πλήγμα στην καρδιά της δημόσιας ασφάλειαςΣε μέθοδο, την οποία κατά κόρον χρησιμοποιούσε η μαφία, οι μυστικές υπηρεσίες, οι παλαιστίνιοι σε κτυπήματα κατά ισραηλινών αξιωματούχων μέχρι πριν από κάποια χρόνια, οι ισραηλινοί κατά παλαιστινίων, καθώς και διάφορες ακροδεξιές, αλλά και φανατικές ισλαμικές οργανώσεις στις ΗΠΑ, παραπέμπει η βόμβα-πακέτο που εξερράγη χθες τη νύχτα δίπλα στο γραφείο του Μ. Χρυσοχοΐδη. Κατά καιρούς στο εξωτερικό, αντίστοιχες «πατέντες» χρησιμοποίησαν τόσο οι Βάσκοι, όσο και οι Ιρλανδοί.

Εάν πρόκειται πάντως, για ενέργεια τρομοκρατικής οργάνωσης, είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιείται στην Ελλάδα τέτοια μέθοδος. Στο μακρινό παρελθόν, στην Ελλάδα, και ιδιαίτερα στο «ξεκαθάρισμα» λογαριασμών, ανάμεσα σε ισραηλινούς και παλαιστίνιους ή σε τούρκους και αρμένιους, δεν αποκλείεται να έγινε χρήση τέτοιου είδους βόμβας. Βόμβα-πακέτο είναι αμφίβολο εάν έχει χρησιμοποιήσει και το οργανωμένο έγκλημα και η «νύχτα» στην Ελλάδα, αφού προτιμούν την «εκτέλεση» με όπλο ή την παγίδευση αυτοκινήτων και σπιτιών.

Η βόμβα-πακέτο δείχνει «πολύ επαγγελματική δουλειά» και καλή κατασκευή. Το πιο ενδιαφέρον είναι όμως, ο απλούστατος τρόπος που διάλεξαν οι δράστες για να την «στείλουν» στο γραφείο του υπουργού. Προφανώς, γνωρίζοντας ότι στο υπουργείο, στην Κατεχάκη, καθημερινώς πηγαίνει πάρα πολλές φορές κούριερ, την έστειλαν μέσω τέτοιας εταιρείας. Όμως, απαραίτητη προϋπόθεση για να γνωρίζουν κάτι τέτοιο, είναι να παρακολουθούν το υπουργείο ή να διαθέτουν σχετική πληροφόρηση. Ερωτηματικά επίσης προκαλεί το γεγονός ότι η έκρηξη σημειώθηκε το διάστημα λίγο πριν από το τέλος των δελτίων ειδήσεων.

Και βέβαια, το κύριο ερώτημα είναι εάν ελέγχθηκε το πακέτο και πόσο σοβαρά. Ενδεχομένως, ο αστυνομικός φρουρός, βλέποντας μια ακόμη φορά τον κούριερ να μην έδωσε ιδιαίτερη σημασία. Να σημειωθεί ότι οι κούριερ, αφού δώσουν τις επιστολές ή τα πακέτα στον αστυνομικό, και ελεγχθούν από ειδικά μηχανήματα που υπάρχουν στην είσοδο του κτιρίου του υπουργείου, ανεβαίνουν οι ίδιοι στους ορόφους. Ένας ασυγκρίτως μικρότερης έκτασης έλεγχος γίνεται στην είσοδο του περιβάλλοντος χώρου του υπουργείου, μπροστά στη λεωφόρο Κατεχάκη, όπου κρατιούνται τα στοιχεία της ταυτότητας του επισκέπτη και συνήθως αφήνει το κινητό του. Εάν πάντως, ο αστυνομικός φρουρός ήλεγξε ως έπρεπε το δέμα, και το μηχάνημα δεν εντόπισε τον μηχανισμό, αυτό σημαίνει ότι επρόκειτο για «επαγγελματική» δουλειά. Πολύ πιθανόν θεωρείται όμως, ότι ούτε καν έγινε έλεγχος του πακέτου. Στη συνέχεια, αφού του παρέλαβε ο υπασπιστής του κ.  Χρυσοχοΐδη, θεωρώντας ότι έχει προηγηθεί έλεγχος, το άνοιξε και σημειώθηκε η έκρηξη.

Στη χώρα μας, η μοναδική οργάνωση που έκανε χρήση «επαγγελματικά» ή «ημιεπαγγελματικά» κατασκευασμένων βομβών, ήταν η «Λαϊκή Θέληση». Αυτή κτύπησε στις 29-5-2004, πριν από τους Ολυμπιακούς, με βόμβα-κινητό τηλέφωνο, στο δικαστικό μέγαρο Λάρισας, όταν, μάλιστα, σχεδιαζόταν η μεταγωγή κρατουμένων της 17Ν στις φυλακές Λάρισας. Ωστόσο, δεν τα κατάφερε με τέτοιου είδους βόμβες στις επιθέσεις της, τον Ιούνιο του 2008 σε κτίριο στο Μαρούσι, που στεγάζει γραφεία των γερμανικών εταιρειών «Ζήμενς» και «Μπάγιερ». Πέτυχε όμως, λίγο μετά με ίδιο μηχανισμό κατά του γραφείου του κ. Τρεπεκλή, που ενεπλάκη στην υπόθεση του C4i.

Ως γνωστόν, ο κ. Χρυσοχοΐδης, εκτός από την βεντέτα που είχε ανοίξει με τις διάφορες τρομοκρατικές οργανώσεις, είχε αναλάβει την ευθύνη για τη Ναυτιλία, ενώ, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι σχέσεις του με την αμερικανική πρεσβεία και τις ΗΠΑ γενικότερα, συσφίγγονταν ολοένα περισσότερο τους τελευταίους μήνες. Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία πάντως, η βόμβα, λένε αξιωματικοί της ΕΛΑΣ, δεν θα μπορούσε να είχε κατασκευαστεί από υλικά, αντίστοιχα με αυτά που βρέθηκαν στις γιάφκες του «Επαναστατικού Αγώνα», και εάν κάποια από αυτά δεν τα είχαν βρει οι αστυνομικοί, να χρησιμοποιήθηκαν.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Σοσιαληστης avatar
  Σοσιαληστης 25/06/2010 00:24:57

  Να παραιτηθεί ο Καραμαλνής και ο Πάκης και ο Μαρκογιαννάκης.

  Μόνο το ΠΑΣΟΚ έχει λύσεις!!!

  • Orestios avatar
   Orestios @ Σοσιαληστης 25/06/2010 00:26:50

   Φταίει ο Καραμανλής.

   • zackii avatar
    zackii @ Orestios 25/06/2010 12:48:58

    Ο Αγγέλου, τι σου λέει? Που ήταν την ώρα του χτυπήματος? Α!..να ψάξουμε και λίγο Ρουσόπουλο

 2. Orestios avatar
  Orestios 25/06/2010 00:31:30

  Στην Καμπούλ, την πρωτεύουσα της Δανίας του Νότου, η κυβέρνηση χρησιμοποιεί μόνο ένα στέλεχος στο υπουργείο Προστασίας κάποιων πολιτών γιατί δεν έχει άλλα. Είναι δε τόσο ικανό αυτό το στέλεχος που οι Δανοί του Νότου δεν βρίσκουν λόγια να ευγνωμονούν τον πρωθυπουργό για την επιλογή του. Να παραμείνει ο ΠΡΟΠΟ και να βγαίνει συχνότερα στις κάμερες. Μας λείπει και τον έχουμε ανάγκη, γιατί είναι πολύ, μα πάρα πολύ, ικανός.

 3. Le canard avatar
  Le canard 25/06/2010 00:42:21

  Το τελευταίο διάστημα, ο Μ.Χρυσοχοΐδης λάμβανε πολλά δώρα γάμου.

  • Orestios avatar
   Orestios @ Le canard 25/06/2010 00:49:07

   -Έχετε πακέτο.
   -Στείλε το γρήγορα επάνω (ίσως να είναι καινούργιο δωράκι).

  • Σοσιαληστης avatar
   Σοσιαληστης @ Le canard 25/06/2010 00:58:55

   Φάκελος ήταν ή πακέτο τελικά;

   • Orestios avatar
    Orestios @ Σοσιαληστης 25/06/2010 01:03:32

    Ότι και να ήταν, ακόμη ένας άνθρωπος πέθανε και ο ΠΡΟΠΟ κλαψουρίζει στις κάμερες.

    Να φωνάξουμε την Ρούλα να κάνουν ντουέτο διακαναλικό.

 4. Le canard avatar
  Le canard 25/06/2010 00:44:55

  «Έχασα ένα πολύτιμο και αγαπημένο συνεργάτη. Οι δολοφόνοι θα συλληφθούν και οδηγηθούν στη δικαιοσύνη. Η μάχη κατά της τρομοκρατίας συνεχίζεται» δήλωσε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

  Πως είναι τόσο σίγουρος ότι πρόκειται για τρομοκρατία; Κι'αν είναι, πως τόσο γρήγορα, μετά τα κτυπήματα που δέχτηκαν αυτές οι οργανώσεις, ανασυαστήθηκαν, και μάλιστα με πολύ πιο "επαγγελματικές" ικανότητες και αναβαθμισμένες επιχειρησιακές ικανότητες;

 5. Orestios avatar
  Orestios 25/06/2010 00:50:33

  Τα ξέρουν πριν από μας για μας.
  Κάτι νεκροί στην Marfin αναζητούν τους δολοφόνους τους.
  Γνωρίζει τίποτα το ΠΡΟΠΟ?

 6. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 25/06/2010 01:01:11

  ο Λυκος οταν κυνηγα το μπιπ μπιπ σκαρωνει ενα σωρο βομβες οι οποιες του σκανε στα χερια η στο κεφαλι !!!...........

  ΠΠ

  • Προφήτης avatar
   Προφήτης @ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 25/06/2010 01:20:39

   Είναι κογιότ

   • ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
    ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ @ Προφήτης 25/06/2010 01:22:25

    και το μπιπ μπιπ στρουθοκαμηλος με τη γνωστη ιδιεταιροτητα.. κεφαλι στην αμμο να κρυβεται.

    ΠΠ

   • Προφήτης avatar
    Προφήτης @ Προφήτης 25/06/2010 01:38:50

    Εγώ είμαι με το κογιότ

   • ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
    ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ @ Προφήτης 25/06/2010 01:42:48

    αστειρευτη δημιουργικοτητα, επιμονη, θεληση, ξεκαθαρος στοχος, αυτοσυγκεντρωση, ενεργητικοτητα, ευφανταστο σεναριο, καθηγητης και Προφητης προς ολους τους Κογιοτες.

    Σεναριο Χωρις Τελος !

    ΠΠ

   • Προφήτης avatar
    Προφήτης @ Προφήτης 25/06/2010 01:52:00

    Σε συμπληρώνω...νεωτερισμοί, ρηξικέλευθες τεχνολογίες, αλύγιστο πνεύμα, εξαιρετική φυσική κατάσταση (ιδίως όταν πέφτει στους γκρεμούς).

    VIVA Coyote!

   • DOC avatar
    DOC @ Προφήτης 25/06/2010 03:11:23

    Και είναι και χαλκέντερο!

 7. Le canard avatar
  Le canard 25/06/2010 01:15:14

  Δυο ακομη αστυνομικοί που μόλις είχαν φύγει από το γραφείο, τη γλύτωσαν παρα τρίχα. Διαφορετικά θα μιλούσαμε και για άλλους νεκρούς.

  • καπελωμα τζι αρ avatar
   καπελωμα τζι αρ @ Le canard 25/06/2010 09:35:06

   Εντελώς τυφλό χτύπημα που λένε, Ή με τηλεχειρισμό απο μακριά και ο χειριστής μπορούσε να δει ή να ακούσει μέσα απο τοίχους, ή..απλά ήταν δίπλα...

 8. NTINOS avatar
  NTINOS 25/06/2010 01:58:32

  H ΒΟΜΒΑ ΚΤΥΠΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΙ,ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 30 ΧΡΟΝΩΝ.
  Θα υποστουμε και χειροτερα ανεξαρτητα αν τα χτυπηματα θα ειναι απο το κοινο εγκλημα ,το παρακρατος η απο επαναστατικες ομάδες.Ολοι αυτοι ξερουν οτι εχουν να κανουν με ενα ξεχαρβαλωμενο κρατικο μηχανισμο και με ανικανα στελεχη που τον πλαισιωνουν.
  Οταν η χωρα εχει παραδοθει σε ροπαλοφορους ...συνδικαλιστες και σε ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ οταν τα σωματα ασφαλειας ειναι κομματικες χαβουζες ,οταν οι μυστικες υπηρεσιες επικοινωνουν με την κινητη τηλεφωνια τοτε η ΜΠΟΓΚΟΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΞΙΚΟ θα ειναι παραδεισοι μπροστα στην κολαση της Ελλαδας.

  • Orestios avatar
   Orestios @ NTINOS 25/06/2010 02:00:19

   Πρέπει να υπάρξει ανανέωση της λαϊκής εντολής.
   Η κυβέρνηση απέτυχε καθολικά.

   • Maya avatar
    Maya @ Orestios 25/06/2010 02:38:08

    Τι θα αλλάξει πρακτικά αν γίνουν αύριο εκλογές;
    Θα σταματήσει το παρακράτος να μας κυβερνάει;

    Ή θα μπορέσει ο κ.Σαμαράς να το ξεριζώσει μια και έξω;

    Δεν τα ζήσαμε επί ΚΚ; Δεν είδαμε για τι είναι ικανοί αυτοί που κινούν τα νήματα, που παρακολουθούν και εκβιάζουν πρωθυπουργό, που καίνε μια ολόκληρη χώρα, που παίζουν την προπαγάνδα στα δάχτυλα, που παίρνουν όλον τον δημόσιο πλούτο, που θέλουν να κάνουν την χώρα ένα κανονικό χαλιφάτο;

   • Orestios avatar
    Orestios @ Orestios 25/06/2010 02:47:59

    Όλα είναι καλά δηλαδή Μάγια?
    Ξεχυλίζει η ικανότητα από την κυβέρνηση του GAP.
    Να σου θυμίσω ότι σε αυτόν τον κόσμο, ουδείς αναντικατάστατος.
    Ζυγίστηκαν ήδη και βρέθησαν ελλειπείς.

   • Maya avatar
    Maya @ Orestios 25/06/2010 03:07:11

    Όλα καλά?
    Τι ερώτηση είναι αυτή!
    Όλα πάνε απ' το κακό στο χειρότερο!
    Εκεί που λες τα χουμε δει όλα, πέφτεις τραγικά έξω!

    Τίποτα δεν μπορεί να είναι καλά όταν το σύστημα ΠΑΣΟΚ μπορεί και περνάει έστω και ζωγραφιστό έξω απ' την Βουλή!

    Τι θα αλλάξει όμως πες μου! Τι; Ή μάλλον, πώς; Πώς θα αλλάξει κάτι αφού το παρακράτος μπορεί και είναι αποδεδειγμένα πάνω από κάθε λαϊκή εντολή? ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ να γίνει κάτι καλό για την χώρα και τον λαό, δεν άφησαν τον ΚΚ, δεν θα αφήσουν ούτε τον Σαμαρά να κάνει κάτι κι ας είναι 1000 φορές πιο αποφασιστικός ή ικανός.

    Βόμβα στο κτίριο της Κατεχάκη και μάλιστα στον όροφο του υπουργού?
    Τι να λέμε τώρα...

   • ψυχραιμια avatar
    ψυχραιμια @ Orestios 25/06/2010 09:24:22

    To παρακρατος φιλε Maya το ανεχθηκε ο Καραμανλης και γιαυτο δεν αλλαξε τιποτα.
    Τα Δεκεμβριανα ηταν απλως η τελικη παρασταση.Πολυ πιο νωρις ειχαν αρχισει επιθεσεις σε αστυνομικα τμηματα απο τους αναρχικους και τους αριστεριστες με την καλυψη του ΣΥΡΙΖΑ.
    Καθε Σαββατο γινονταν κανονικες μαχες στο ΑΤ Ζωγραφου και Καλλιδρομιου.
    Ακινητος ο Καραμανλης για να μην του πουνε οτι δεν ειναι μεσαιος χωρος και δεν σεβεται τους αγωνες της αριστερας.
    Δεν πιστευω οτι το Σαμαρας ειναι καλυτερος.Αλλα να μην λεμε οτι αν θελει καποιος να σταματησει τη τρομοκρατια δεν μπορει.Αρκει να ειναι αποφασισμενος.
    Πρωτο σταδιο εντοπιζει τον εχθρο και τον καταγγελλει : μαρξιστες και αναρχικοι τρομοκρατες.ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ.
    Δευτερο σταδιο : Ενισχυει την αντιτρομοκρατικη μοναδα οπως εγινε επι 17Ν και με συνεργασια ξενων ειδικων και εξαπολυει επιθεση.
    Τριτο σταδιο : Ξεκαθαριζει στους "συμπαθουντες" ."αλληλεγγυους" κλπ ΣΥΙΡΖΑ,ΚΚΕ ,καποιους απο ΠΑΣΟΚ και λοιπους οτι ειναι ετοιμος για εμφυλιο πολεμο.Αν θελουν να φερονται σαν κοινοβουλευτικα κομματα εχει καλως.Αν θελουν αλλα θα εχουμε άλλα και δεν εχουμε κανενα προβλημα.
    Ειναο Ο Σαμαρας αυτη η περιπτωση : Οχι.Αλλα οχι οτι δεν μπορει να υπαρξει.

   • Maya avatar
    Maya @ Orestios 25/06/2010 13:18:44

    Μακάρι να ήταν τόσο απλό.

    Ο ΚΚ ήταν ο ΠΘ που δεχόταν σε καθημερινό και συστηματικό επίπεδο την μεγαλύτερη και πιο οργανωμένη επίθεση από τα ΜΜΕ που έχει δεχθεί ποτέ πρωθυπουργός.

    Φαντάσου τι θα γίνει με κάποιον άλλον, ακόμα πιο αποφασισμένο που δεν θα ανέχεται τους αριστερίζοντες πουθενάδες προβοκάτορες από φόβο μη χάσει τον "μεσαίο χώρο".
    Ο Δεκέμβρης του '08 θα φαντάζει προθέρμανση και το ολοκαύτωμα του '07 παιδικό πάρτυ.

    Προσωπικά φοβάμαι ότι πλέον είναι πολύ αργά.
    Όλα τέλειωσαν στην Κύπρο το '74.

 9. καποιος avatar
  καποιος 25/06/2010 02:04:52

  οποιοσ νομιζει οτι πηγε με κουριερ ειναι προφανως ασχετος.εχουν κλεισει μεσα κοσμο καικοσμακη μονο με λιγα γραμμαρια χασις τα οποια περνανε απο τις ακτινες που εχει ολα σχεδον τα γραφεια κουριερ.προφανως αν πηγαινε με κουριερ θα το βλεπανε.

  • καπελωμα τζι αρ avatar
   καπελωμα τζι αρ @ καποιος 25/06/2010 09:57:05

   τι έχουν ολα τα γραφεία κούριερ?
   Για τα Αραβικά Εμιράτα μιλάς ή για το Ισραήλ?
   Σ αυτή τη χώρα οι κούριερ είναι αλλοδαποί με πλαστά διπλώματα ή καθόλου και τους αφήνουν να κρατάνε και τις εισπράξεις που κάνουν όταν κάνουν και να τις φέρνουν την άλλη μέρα στις εταιρίες που δουλεύουν.
   Τι να λέμε τώρα.

 10. DOC avatar
  DOC 25/06/2010 03:14:10

  Από αύριο,ο Κλουζό θα συστήσει νέο σώμα,στα πρότυπα των Φαραώ: Δοκιμαστές δώρων!

 11. 309 avatar
  309 25/06/2010 04:03:34

  ....ακομα να παραιτηθει ο πλεον.."επιτυχημενος" υπουργος !!!! Σκεψου και να μην ηταν!!! Η ξευτιλα σε ολο της το μεγαλειο!! Αυτο θα πει ασφαλεια κρατους!! Ετρεξε και ο ΓΑΠ (..θυμηθηκε να επιστρεψει απο τα "ταξιδακια") να κανει τι??? Για γελια ειναι..Θα βρουνε ,λενε, τους δολοφονους οπως βρηκαν και των τριων υπαλληλων της Μαρφιν !!! Καραγκιοζηδες οι ανθρωποι....

 12. zackii avatar
  zackii 25/06/2010 07:01:48

  To έγραψα χτες αλλού αλλά εδώ είναι η θέση του..
  Μη μιλάτε..μην αντιδράτε, κάνετε ότι σας λένε..δεν βλέπετε έχουμε νεκρούς-marfin,υπουργείο-και σεις βγαίνετε στους δρόμους γιά την κωλοσύνταξή σας?
  Ο.Κ UNCLE SAM

  • καπελωμα τζι αρ avatar
   καπελωμα τζι αρ @ zackii 25/06/2010 09:44:12

   δηλαδή η λαϊκή θέληση στη χώρα των 100 πολεμικών πλοίων, των 30.000 του πολεμικού ναυτικού, ων 250 πολεμ. αεροσκαφών και των 400 πιλότων θα παραλύσει απο ενα κωλοδέμα βόμβα και μερικά μπετόνια βενζίνη?
   Τόσο για σφαλιάρα έχουμε καταντήσει?

   • καπελωμα τζι αρ avatar
    καπελωμα τζι αρ @ καπελωμα τζι αρ 25/06/2010 09:47:00

    Ξέρεις οτι αυτά είναι υπεραρκετά για να ξεκινήσει ο τρίτος παγκόσμιος προφανώς έτσι?, Αλλά κάποιοι μας θέλουν να βρίσκουμε ως δικαιολογίες δέματα βόμβες και μπετόνια βενζίνης για να σκύψουμε το κεφάλι κι άλλο? Μήπως είμαστε οι ίδιοι που βρίσκουμε τις δικαιολογίες και δημιουργούμε μόνοι τους φόβους μας?

   • αλλενάκι avatar
    αλλενάκι @ καπελωμα τζι αρ 25/06/2010 09:48:32

    Τι συγκρίνεις τις Ένοπλες Δυνάμεις και τους πιλότους της Πολεμικής Αεροπορίας με τα φραπόγαλα;

    Αν τα φραπόγαλα είχαν αυτό το φρόνημα δεν θα υπήρχε ανάγκη να συζητάμε σήμερα.

   • καπελωμα τζι αρ avatar
    καπελωμα τζι αρ @ καπελωμα τζι αρ 25/06/2010 10:01:47

    το θέμα είναι οτι αυτά κι αυτοί υπάρχουν για την ασφάλεια της χώρας. Αν δεν υπάρχει ασφάλεια για τη χώρα δεν τίθεται θέμα του ποιός είναι τι, αλλά ποιός ΔΕΝ κάνει τι. Κι αν είμαι και Γεράκι αντί φραπόγαλο δεν εξυπηρετώ στη τελική κανέναν αν η χώρα που εξακολουθεί να είναι πουρδέλο.

 13. διερωτώμαι avatar
  διερωτώμαι 25/06/2010 08:37:02

  Ευτυχώς που συνέλαβε τους δολοφόνους των εργαζομένων της Marfin και πλέον γνωρίζει που να ψάξει για τους δράστες της εναντίον του ενέργειας!

 14. tiramola avatar
  tiramola 25/06/2010 09:09:38

  Άποψή μου είναι ότι ούτε και οι τρομοκράτες ή μαφιόζοι που έστειλαν το δέμα πίστευαν ότι θα είχε τέτοια "επιτυχία".
  Το πιθανότερο ήταν να γίνει έλεγχος και να μείνουν οι εντυπώσεις ότι κάποιοι έστειλαν βόμβα στο Χρυσοχοίδη για δώρο.
  Το ότι θα έφτανε το δέμα στον 7ο όροφο και θα έσκαγε μέσα στο γραφείο του ήταν το ιδανικό σενάριο για αυτούς και το λιγότερο πιθανό.

  • καπελωμα τζι αρ avatar
   καπελωμα τζι αρ @ tiramola 25/06/2010 09:37:53

   λες να κατάφεραν να συναρμολογήσουν τέτοια βόμβα και μετά ολα τα άλλα να τα άφησαν στην τύχη?

 15. καπελωμα τζι αρ avatar
  καπελωμα τζι αρ 25/06/2010 09:23:50

  Πόσοι αλλοδαποί κούριερ έχουν μπει και βγεί στο έτσι στη Κατεχάκη ενας Θεός ξέρει.

 16. tiramola avatar
  tiramola 25/06/2010 09:36:32

  Σύμφωνα με την "Ε" υπάρχουν ακτινοσκοπικά μηχανήματα εισερχομένων και δεμάτων στο ισόγειο.
  Το δέμα πέρασε από μηχάνημα ανίχνευσης?
  Το δέμα είχε τέτοια συσκευασία ώστε να μην μπορεί να ελεγχεί επαρκώς?
  Μήπως υπήρχε "βοήθεια" και μέσα από το υπουργείο?

  • ψυχραιμια avatar
   ψυχραιμια @ tiramola 25/06/2010 09:38:31

   Γιατι να μην υπαρχει;Αφου οι τρομοκρατες ειναι αξιοσεβαστα προσωπα στην Ελλαδα και η ιδεολογια τους "φιλολαικη".

  • καπελωμα τζι αρ avatar
   καπελωμα τζι αρ @ tiramola 25/06/2010 09:40:39

   Αυτή τη στιγμή μέχρι και τι μάρκα μηχανήματα χρησιμοποιούν στο πεντάγωνο των Ην. Πολιτειών μπορούμε να βρούμε απ το ίντερνετ, στη ψωροκώσταινα γενικά ξέρουμε απλά οτι έχουμε "μηχανήματα"?
   Τι μάρκα/τύπος ήταν οτιδήποτε υποτίθεται οτι έλεγξε το δέμα?

 17. ΔΗΜΗΤΡΗς avatar
  ΔΗΜΗΤΡΗς 25/06/2010 10:27:39

  ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΛΗΓΜΑ.
  ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΣΧΕΔΙΑ.
  ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ.
  ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΘΩΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.

  ΟΛΟΙ ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ!!!!
  ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΟ ΝΤΟΥΚΟΥ.

 18. ΑΡΝΙΕΜΑΙ avatar
  ΑΡΝΙΕΜΑΙ 25/06/2010 11:30:42

  ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ.

 19. enianos avatar
  enianos 25/06/2010 12:32:50

  Τελικά η μια εκδοχή είναι χειρότερη από την άλλη .Το αποτέλεσμα? Αρνητική εικόνα των Ελλήνων διεθνώς . Μάλλον θα παίξει το χειρότερο σενάριο .

 20. DOC avatar
  DOC 25/06/2010 15:13:19

  Από αύριο,ο Κλουζό-Χρυσοχοϊδης, θα συστήσει νέο σώμα,στα πρότυπα των Φαραώ: Δοκιμαστές δώρων!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.