24/05/2008 19:10
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Κίνδυνος να σβήσει ο ΑΗΣ Α. Δημητρίου(Από το σημερινό φύλλο της τοπικής εφημερίδας «Πτολεμαίος»).Με μπλακ άουτ κινδυνεύει η χώρα από την επόμενη εβδομάδα, καθώς ο μεγαλύτερος σταθμός ηλεκτροπαραγωγής στον Άγιο Δημήτριο Κοζάνης τίθεται εκτός λειτουργίας λόγω κατάληψης που έχουν κάνει εδώ και μία εβδομάδα οι κάτοικοι του χωριού Ακρινή στους ταινιοδρόμους του εργοστασίου. Η ΔΕΗ έχει ήδη αρχίσει να καταναλώνει τα υδροηλεκτρικά της αποθέματα, που θα χρησιμοποιούνταν μόνο σε περίοδο αυξημένης ζήτησης τους καλοκαιρινούς μήνες, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ο σταθμός από την ώρα που θα λήξη η κατάληψη θα επαναλειτουργήσει πλήρως σε μία εβδομάδα.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. νικος avatar
  νικος 24/05/2008 22:23:07

  να ταν μονο αυτος θα ηταν καλα.

 2. Ν.Δ.Σ. avatar
  Ν.Δ.Σ. 25/05/2008 15:30:36

  Τώρα μετά από 15 μέρες κατάληψη οι «αρμόδιοι» ξέρουν και έχουν στοιχειά για τους Τ/Δ τέφρας ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου –Ορ. Νότιου ΠΕΔΙΟΥ (και από δορυφόρο) .
  Αναρωτούμε όμως για την ποσότητα μεθανίου, διοξινών κλπ στο Ορ. Καρδιάς που εισπνέουν οι εργαζόμενοι –ιδιαίτερα τη νύχτα την έχουν μετρήσει η είναι μικρή και αμελητέα?
  Πάλι Γιαννάκη ο πατερούλης θα σε σώσει ??

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.