#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
21/02/2009 23:11
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Κάρλος: κανένας δεν είναι "ανέγγιχτος"


_________________________________________________________________________________________________
Όσα γράφουμε σto προηγούμενο post για τον Κάρλος και την ελληνική τρομοκρατία αμφισβητήθηκαν ήδη από καλοθελητές (ασφαλώς) που χαρακτηρίζουν την κατάθεσή του στον εισαγγελέα Διώτη και όσα άλλα γράφουμε προϊόντα φαντασίας κλπ

Για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία για όσα γράφουμε δημοσιεύουμε δυο ντοκουμέντα που συνοδεύουν τις κρίσεις που διατυπώνονται στο  «Allahu Akbar, σύντροφοι της 17Ν»).

Πρόκειται:

Για την Κατάθεση του Κάρλος στον εισαγγελέα Διώτη

Και μια Συνέντευξη του Κάρλος που επιβεβαιώνει την κατάθεση

Κάντε κλικ επάνω τους για να τα διαβάσετε και να διαμορφώσετε μόνοι σας γνώμη. Και με την ευκαιρία ξαναλέμε στους τιμητές μας ότι εκτός από μεγάλος ο Αλλάχ υπάρχει κιόλας και τιμωρεί. Ο Αλλάχ λέει να μην βιαζόμαστε:

ΣΧΟΛΙΑ

 1. tony avatar
  tony 22/02/2009 09:11:44

  Oταν εξαφανίζονται τά λεφτά βγαίνουν τά όπλα.
  Ακριβώς όπως στις μαφιόζικες ταινίες.
  "ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΓΚΙΧΤΟΣ"
  Αυτό θά περάσει από όλα τά ΜΜΕ και θα μας απασχολήσει για δεκαπέντε μερες περίπου.Στο μεταξύ αλλα σημαντικότερα θά περάσουν στα ψιλά.
  Επίσεις τά προβλήματα του τουρισμού μπορούμε να τά φορτώσουμε και αυτά στην τρομοκρατία,και να ξεμπλέκουμε και με αυτό.Κρίση ξεκρίση εμεις χρειαζόμαστε άλλες είκοσι χιλιάδες αστυνομικούς,διορισμοί δηλαδή ρουσφετάκια,όλα καλά.
  Κανένας λαός στον κόσμο δεν κέρδισε τίποτα με τά όπλα.Τά όπλα βολεύουν,παρακρατικούς μηχανισμούς και κυβερνήσεις.
  Τά όπλα είναι το τελευταίο καταφύγιο του αδύναμου εξουσιαστή.
  Χρυσάφι και μολύβι τά δυό χέρια της εξουσίας.
  Τώρα που το χρυσάφι λιγόστεψε άρχισε το μολύβι.
  Και φοβάμαι οτι το μέλλον επιφυλάσσει πολύ μολύβι.
  Ο χρυσός στέρεψε.

 2. ΠΟΥ ΠΑΜΕ avatar
  ΠΟΥ ΠΑΜΕ 22/02/2009 10:18:31

  Oλοι μιλάνε για τρομοκράτες και τρομοκρατία ,αλλά κανείς δεν αναλύει το φαινόμενο γιατί οι βολεμένοι των παραθύρων της TV ,τρομάζουν να παραδεχθούν ότι αυτοί οπλίζουν το χέρι του τρομοκράτη.
  Πέστε μου κύριοι περισπούδαστοι ποιόν φοβούνται σε αυτή την σικέ δημόσια ζωή πέραν των τρομοκρατών οι μεγαλονταραβερτζήδες και μεγαλοπαράγοντες σε αυτή την χώρα για να σταματήσουν την παρατεταμένη παρανομία τους και βιασμό του ελληνικού λαού.
  Ας βγουν να ζητήσουν συγνώμη και να δηλώσουν ότι μετανοούν και νάστε σίγουροι ότι οι τρομοκράτες θα σταματήσουν τα χτυπήματα.
  Δεν είναι οι τρομοκράτες εγκληματικά στοιχεία ,είναι αγανακτισμένοι που τινάζουν την πάγκα στον αέρα μπας και γίνει κάτι ,μπας και ο Χ επιχειρηματίας ,που έχει καταδικαστικές αποφάσεις σε βάρος του ,δεν συλλαμβάνεται και την ίδια ώρα τραπεζώνει υπουργούς ,προβάλλεται στα μέσα ως πετυχημένος και αγοράζει ποδοσφαιρική ομάδα και του χαρίζουν τα χρέη ,για να βλέπουν και να παραδειγματίζονται τα παιδιά μας ‘η μπας και ο Ψ κρατικός λειτουργός σταματήσει τις ρεμούλες και ο Ζ μεγαλοδημοσιογράφος σταματήσει την παραπληροφόρηση φοβούμενος ότι θα χάσει την βίλα των 500 τμ που απέκτησε από τα μαύρα των προστατών του ή των εκβιαζόμενων από αυτόν………
  ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΧΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ,ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ,ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ,ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ
  Λάθος των τρομοκρατών αλλά και αδυναμία είναι οι επιθέσεις σε μπάτσους θύματα του συστήματος και η έκθεση σε κίνδυνο απλών πολιτών.
  Αφού έχουν το θάρρος ή την ιδεολογία να αντιδράσουν δυναμικά ας το κάνουν εκεί που πρέπει ,εναντίον εκείνων που πρέπει και μακριά από τον αθώο πολίτη.

 3. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 22/02/2009 16:07:11

  @2 Όπως είπε κάποτε και ο Ξηρός "αν λειτουργούσαν οι θεσμοί δεν θα υπήρχε η ανάγκη της 17Ν."

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.