Κάποιος να μαζέψει τον κύριο Ντινόπουλο
26/09/2014 16:28
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Κάποιος να μαζέψει τον κύριο Ντινόπουλο

Θεωρούμε αδιανόητο να βγαίνει ένας υπουργός όπως ο Αργύρης Ντινόπουλος και να λέει με εκείνο το ύφος του «φτωχού πολιτευτή» της επαρχίας ότι "εγώ είμαι με τη Δούρου, καμιά απόλυση δε θα γίνει στην Τοπική Αυτοδιοίκηση". Οποίος λαϊκισμός...

Όταν γράφαμε για σημάδια παρακμής στην κυβέρνηση δεν περιμέναμε ότι τόσο γρήγορα η παρακμή θα γίνει... σήψη. Διότι πλέον υπάρχει κάτι πολύ σάπιο στο βασίλειο της Νέας Δημοκρατίας και πρέπει κάποιος επειγόντως να κοιτάξει την πληγή προτού αυτή κακοφορμίσει.

Το να τσακώνεται ένας υπουργός της ΝΔ με έναν υπουργό από το ΠΑΣΟΚ το καταλαβαίνουμε. Άλλωστε ποτέ τα δύο κόμματα δεν έκρυψαν την... αντιπάθειά τους και ο αναγκαστικός γάμος δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και διαφωνίες.

Αλλά να τσακώνονται δύο υπουργοί που ανήκουν στη ΝΔ και υποτίθεται ότι προωθούν τα συμφέροντα του κόμματός τους και πάνω απ' όλα της πατρίδας, ε, αυτό είναι καραμπινάτη παρακμή.

Ο λόγος φυσικά για την υπόθεση με την αξιολόγηση και τον έλεγχο των πλαστών πιστοποιητικών δημοσίων υπαλλήλων, κυρίως στου δήμους, και όλη αυτή η άγρια κόντρα μεταξύ Μητσοτάκη και Δούρου.

Παρ' ότι μας... χαλάει να στηρίξουμε το γιο του Κώστα Μητσοτάκη από την πρώτη στιγμή είπαμε ότι αυτός ο ιδιότυπος κουτσαβακισμός της Δούρου, αυτή η άθλια λαϊκίστικη αντίληψη της δημόσιας διοίκησης πρέπει να χτυπηθεί. Ακόμη κι αν έχουν γίνει λάθη στην όλη διαδικασία, το λόγο έπρεπε να έχουν τα δικαστήρια κι όχι κάθε άθλιο πολιτικό υποκείμενο που επηρεάζεται από την κομματική του ταυτότητα. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι το αντάρτικο το έχουν σηκώσει η Δούρου και η Συριζαίικη παρέα των δημάρχων, αρκετοί εκ των οποίων έγλειφαν κάποτε το ΠΑΣΟΚ. Και είναι αδιανόητο σε μια χώρα που πρέπει να κάνει μεταρρυθμίσεις να υποχωρεί μπροστά στους κάθε Μπαλασόπουλους, σε κάθε άθλιο συνδικαλιστική που πληρώνεται για να κάνει μπάχαλο.

Ως εκ τούτου, ο νόμος για την αξιολόγηση και τον έλεγχο νομιμότητας πρέπει να εφαρμοστεί και το κάθε λαμόγιο πρέπει να πάει σπίτι του, και να πληρώσει κι από πάνω τους μισθούς που έπαιρνε. Ακόμη κι αν φταίνε πολιτικοί ή δήμαρχοι που τους διόριζαν χωρίς να ελέγξουν τα πτυχία τους, ο δρόμος της απόλυσης για τους επίορκους υπαλλήλους είναι ο μοναδικός. Κι έχει δίκιο ο Μητσοτάκης να στέλνει στον εισαγγελέα τους δημάρχους που κάνουν ό,τι γουστάρουν και γράφουν τους νόμους στα αριστερά παλαιά υποδήματά τους.

Με τη σκέψη ότι πιστεύαμε πως η κρίση θα μας έκανε πιο σοφούς και θα έβαζε τις βάσεις για ένα πιο σύγχρονο και διαφανές κράτος, θεωρούμε αδιανόητο να βγαίνει ένας υπουργός όπως ο Αργύρης Ντινόπουλος και να λέει με εκείνο το ύφος του «φτωχού πολιτευτή» της επαρχίας ότι "εγώ είμαι με τη Δούρου, καμιά απόλυση δε θα γίνει στην Τοπική Αυτοδιοίκηση". Οποίος λαϊκισμός...

Δηλαδή στους δήμους κ. Ντινόπουλε δεν υπάρχουν λαμόγια; Δεν υπάρχουν τεμπέληδες; Δεν έχετε δει στους δρόμους έναν να κλαδεύει το δέντρο και τρεις να κάνουνε τσιγάρο; Δεν έχετε αντιληφθεί τι συμβαίνει στις υπηρεσίες απορριμμάτων που παίρνουν επίδομα ανθυγιεινής εργασίας ακόμη και αυτοί που βλέπουν το σκουπίδια από 10 χιλιόμετρα; Δεν σας έγινε καμιά καταγγελία ότι διορίστηκαν χιλιάδες λες και οι δήμος ήταν ο... Άγιος Παντελεήμονας που πήγαινε κάθε πικραμένος, κουτσός και στραβός;

Όμως, ο κ. Ντινόπουλος ήταν και ο ίδιος δήμαρχος και μάλιστα... βλαχοδήμαρχος από εκείνους που ανέβαιναν στις μπουλντόζες για να εκφράσουν τη λαϊκή αγανάκτησή τους. Σιγά μη χάσει τώρα τα ψηφαλάκια των δημοτικών υπαλλήλων και ρισκάρει τη θεσούλα του στη δύσκολη Β' Αθηνών. Από την άλλη είναι και αυτή η αιώνια αντιπαλότητα ακόμη και βουλευτών του ίδιου κόμματος για την εκλογική περιφέρεια. Μητσοτάκης και Ντινόπουλος εκτίθενται στη Β' Αθήνας οπότε είναι εν δυνάμει αντίπαλοι. Όχι όμως να μπαίνει το προσωπικό συμφέρον πάνω από αυτό της χώρας. Όχι να επικρατεί η λογική του κομματάρχη κι όχι του σοβαρού υπουργού.

Και δεν μπορεί να δίνει αβάντα στην κ. Δούρου αυτή τη χρονική στιγμή ο Ντινόπουλος. Κάποιος πρέπει να τον μαζέψει εκτός αν θέλει να... μεταπηδήσει στο στρατόπεδο της Δούρου και του ΣΥΡΙΖΑ να κάνουν παρέα στον λαϊκισμό που κατέστρεψε τη χώρα.

Ντινόπουλος: Ειρωνικό το σχόλιό μου για τη Ρένα Δούρου

«Μετά το ειρωνικό σχόλιό μου στον ΑΝΤ1 για τη Ρένα Δούρου, που πολλαπλώς παραποιήθηκε, θέλω να κάνω ένα σχόλιο αναφορικά με τη δήλωση του κυρίου Θεοδωράκη. Το Υπουργείο Εσωτερικών πράγματι "τάραξε στη νομιμότητα" τους δημάρχους, που αρνήθηκαν τους ελέγχους των συμβάσεων. Απέστειλε αμέσως όλα τα σχετικά έγγραφα στους Γενικούς Γραμματείς των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων για να εφαρμόσουν το νόμο.

Ο κ. Θεοδωράκης, όμως, ταράζει κυριολεκτικά και την αλήθεια και τη δημοσιογραφική δεοντολογία, κατηγορώντας με βαριές εκφράσεις το Υπουργείο Εσωτερικών για δήθεν παλαιοκομματική νοοτροπία. Αρκεί κανείς να ακούσει τις σημερινές δηλώσεις μου στα ΜΜΕ για να αντιληφθεί τον γκεμπελισμό και τη φασιστική νοοτροπία του κ. Θεοδωράκη».

Νωρίτερα, ο κ. Ντινόπουλος είχε εμφανιστεί δυσαρεστημένος με την κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκου Μητσοτάκη και της περιφερειάρχη Αττικής, Ρένας Δούρου.

«Δεν είμαι ευχαριστημένος με την ένταση που υπάρχει» είπε, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, αλλά σημείωσε πως ο νόμος πρέπει να εφαρμοστεί. Εξήγησε ότι προέχει η «εργασιακή ειρήνη» στην αυτοδιοίκηση, η οποία έχει σοβαρότερα προβλήματα από «κάποιους κατεργαραίους υπαλλήλους του 2000». Και συμπλήρωσε ότι αυτές οι περιπτώσεις πρέπει να ελεγχθούν και να εφαρμοστεί ο νόμος.

Τόνισε ακόμη πως «ο κ. Μητσοτάκης εφαρμόζει τον νόμο και καλά κάνει», ενώ ανέφερε ότι ο ίδιος έδωσε εντολή στον γραμματέα της αποκεντρωμένης αυτοδιοίκησης να εφαρμόσει τον νόμο.

«Ανάμεσα σε αυτά που είπε ο κ. Μητσοτάκης και σε αυτά που είπε η κ. Δούρου τάσσομαι αναφανδόν υπέρ αυτών που είπε η κ. Δούρου. Θα τους ταράξουμε στη νομιμότητα. Θα εφαρμοστεί η νομιμότητα... Και βεβαίως η κυβέρνηση είναι αυτή που εφαρμόζει τη νομιμότητα», τόνισε ο κ. Ντινόπουλος.

Ξεκαθάρισε για μια ακόμη φορά πως «στην τοπική αυτοδιοίκηση δεν θα γίνουν απολύσεις γιατί δεν προβλέπονται από συμβατικές υποχρεώσεις της χώρας» και πρόσθεσε: «Θέλω μια εργασιακή ειρήνη στην τοπική αυτοδιοίκηση. Η νομιμότητα πρέπει να τηρηθεί. Πάνω από όλα είναι ο νόμος».

Επίσης, σε δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα Fm, ο κ.Ντινόπουλος διευκρίνισε τις δηλώσεις του υπέρ της Ρένα Δούρου.

«(Είμαι με την κυρία Δούρου) σε ό,τι αφορά τη ρήση περί νομιμότητας, «να τους ταράξουμε στη νομιμότητα». Που δεν είναι και δική της, αλλά του αείμνηστου Ηλία Ηλιού. Και δεν το είπα μόνο, αλλά το κάνω κιόλας, διότι πριν από λίγη ώρα έφυγαν τα έγγραφα προς όλες τις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις της χώρας και όχι μόνο προς αυτές που είναι αρμόδιες για τους πέντε δημάρχους. Διαβίβασα την αλληλογραφία που μου έστειλε χθες ο συνάδελφος υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, ούτως ώστε οι Γραμματείς των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων να πράξουν αυτά που επιβάλλει ο νόμος. Ό,τι ακριβώς λέει ο ΣΥΡΙΖΑ: τους ταράζουμε στη νομιμότητα», σημείωσε ο υπουργός.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Uncle Stgm avatar
  Uncle Stgm 26/09/2014 16:47:39

  Τζάντζαλα, μάντζαλα και το λουρί της μάνας. Το τέλειο αναρχομπάχαλο...

 2. iconology2009 avatar
  iconology2009 26/09/2014 16:56:33

  Προφανέστατα και πρέπει να μαζευτεί-αυτό το είμαι με τη Δούρου, όσο και να θεωρεί κουτοπονηρίστικα ότι φράζει το δρόμο προς την Κουμνδούρου, στη πραγματικότητα δημιουργεί απίστευτη πολιτική ζημιά αναβαθμίζοντας την από εκεί που δεν το περίμενε καν. Αλλά αλίμονο που υπάρχουν και άλλοι που πρέπει να συμμαζευτούν και κατά ένα επίσης περίεργο τρόπο πριμοδοτούν κι αυτοί-αυτός, για να μην το γενικεύουμε άδικα-το ΣΥΡΙΖΑ, παρουσιάζοντας τον σαν υπεύθυνη πολιτική δύναμη, που ποτέ δεν θα ενέδιδε σε πολιτικές που ευνοούν το bank run(σκέψου σχιζοφρενικό!)

 3. Διογένης avatar
  Διογένης 26/09/2014 17:22:18

  Δεν είναι μόνον ο Ντινόπουλος, είναι μια ολόκληρη πολιτική σχολή από πίσω. Αυτό το "εγώ είμαι με τη Δούρου" είναι ακριβώς το ίδιο με το "όλα τα κιλά - όλα τα λεφτά" των γαλάζιων συνδικαλιστών των απατεώνων βαμβακοπαραγωγών: Το "όλα τα κιλά - όλα τα λεφτά" σήμαινε, επειδή ίσως άλλοι να το έχουν ξεχάσει και άλλοι να μην το έμαθαν ποτέ, ότι θα έπαιρναν όλα τα χρήματα για όλα τα κιλά που είχαν δηλώσει. Πού το κακό; Μα... ότι πολλά από αυτά τα "κιλά" ήταν ψεύτικα! Και η διαμάχη με την τότε κυβέρνηση Καραμανλή ήταν για το αν θα πάρουν τα χρήματα για τα πλασματικά στρέματα - πλασματικά κιλά που είχαν δηλώσει. Επίσης, για αυτόν ακριβώς το λόγο είχαν κόψει την Ελλάδα στα δύο με καταλήψεις της Εθνικής Οδού: Για να πάρουν "όλα τα (απατεωνίστικα) λεφτά". Είναι φανερό ότι αυτό το πράγμα δεν μπορεί να πάει πουθενά. Το Μνημόνιο ήταν μια ευκαιρία να γίνει μια συμμαχία αντιλαμόγια vs. λαμόγια. Δεν έγινε. Βλέπουμε τώρα τη συμμαχία Δούρου-Ντινόπολου να θέλει να διατηρήσουν τις θεσούλες τους όσοι τις πήραν με πλαστά πτυχία. Ε, όχι! Εμείς είμαστε με τους άλλους. Με αυτούς που πήραν κανονικό πτυχίο, αλλά δεν έχουν στον ήλιο μοίρα! ΤΩΡΑ ο Σαμαράς να διαγράψει τον Ντινόπουλο, να τον ανασχηματίσει και να δείξει σε όλους την πολιτική του διαφορά από "τους άλλους". Είναι αδιανόητο στο όνομα της "κυβερνητικής σταθερότητας" να υποχωρούμε σε ζητήματα ήθους και στοιχειώδους νομιμότητας. Αν βέβαια τα πράγματα είναι ακριβώς έτσι, που μάλλον έτσι είναι, αλλά κρατάω και μια επιφύλαξη διότι πολλά έχουν δει τα μάτια μας τελευταία. Για τον Ντινόπουλο που θα φύγει/εκδιωχθεί θα βρεθούν χιλιάδες άλλοι έντιμοι άνθρωποι να πάρουν τη θέση του και ως ψηφοφόροι και ως στελέχη. Ακόμη και βουλευτές θα το δουν διαφορετικά. Διότι η σιωπηρή πλειοψηφία είναι με τη νομιμότητα και την εντιμότητα. Ακόμη. Όσο και αν φαίνεται παράξενο, το βαθύτερο DNA του Έλληνα αποζητάει μια "κανονική" δημόσια ζωή, όπου δεν θα είναι αναγκασμένος να προσφεύγει σε φθηνά κολπάκια για να κάνει τη δουλειά του. Και να το κάνει αυτό ο Σαμαράς οργανωμένα. Να δει ποιους θα πάρει μαζί του και ποιοιυς θα αφήσει. Είναι κάποιοι που δεν πρέπει να τους πάρει, πώς να το κάνουμε.

  • Ρεαλιστης avatar
   Ρεαλιστης @ Διογένης 26/09/2014 17:41:20

   Δικαιο εχετε... Ο αγωνας ειναι το καλο εναντιον του κακου, τα μη λαμογια ενατιον των λαμογιων, οι σωστοι φορολογουμενοι πολιτες vs των φοροφυγαδων, ο ρεαλισμος vs λεφτα υπαρχουν . Λαικιστες τυπου Ντινοπουλου δεν εχουν θεση σε μια κυβερνηση που προσπαθει να γιατρεψει καρκινοπαθειες 10ετιων. Ας πανε στον ΣΥΡΙΖΑ. Το χρωσταμε στα παιδια μας. Το χρωσταμε στην Ελλαδα.

 4. ΚΒΣ avatar
  ΚΒΣ 26/09/2014 17:36:31

  Τώρα πάει να τα γυρίσει δήθεν οτι το είπε ειρωνικά. Μια ματιά στις δηλώσεις του να ρίξει κανείς βέβαια, κάνει μπαμ οχι η ειρωνία αλλά η τεράστια ανοησία.

 5. Eva avatar
  Eva 26/09/2014 17:43:41

  Οι εργαζόμενοι στο πρασινο και στην καθαριότητα κάνουν βαρεια δουλειά-και μάλλον δεν χρειάζονται πτυχίο (πλαστο βεβαίως ) ξενων γλωσσών. Αυτοί όμως που είναι στα γραφεία, ο ένας πάνω στον άλλον, ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ. Αν η ΝΔ αρχίσει τα ΠΑΛΙΑ ΚΟΛΠΑ ...λυπούμεθα πολυ δεν ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ.

  • ΕΕ. avatar
   ΕΕ. @ Eva 26/09/2014 18:56:17

   Οι απολυθέντες να προσληφθούν στη ΜΟΜΑ που πρέπει να επανιδρυθεί, για να μην προστεθούν στους ανέργους και τους ψηφοφόρους του Τσίπρα, να μειωθεί και το κόστος κατασκευής των έργων και να αρχίσει κάποτε και η ανάκαμψη. Γιατί αν τους κάνουμε όλους συνταξιούχους επειδή έτσι προστάζει η τρόικα, τελειώσαμε για πάντα.

   • Eva avatar
    Eva @ ΕΕ. 26/09/2014 21:53:00

    Ολοι οι αφελείς που πίστεψαν οτι ήρθε η ώρα ν αλλάξει κάτι, Όλα τα κορόιδα που ψηφίζουν χωρίς να ζητάνε ρουσφέτι θα ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ απο τους ψηφοφόρους της ΝΔ. να είσαι βέβαιος , Οταν λέμε απόλυση εννοούμε απόλυση. Διαφορετικά δουλευόμαστε.

  • Κυθήριος avatar
   Κυθήριος @ Eva 26/09/2014 19:05:10

   Όλοι να ελεγχθούν και όσοι πιαστούν ότι κατέθεσαν πλαστό πτυχίο να εκδιωχθούν, διότι διέπραξαν απάτη κι ας μή τους χρειάζεται στη συγκεκριμένη δουλειά.

   • οτιναναι avatar
    οτιναναι @ Κυθήριος 26/09/2014 21:31:57

    Εγώ καταλαβαίνω λάθος ή ότι δεν υπάρχει έλεγχος για πλαστά πτυχία (αυτός έγινε και όσοι βρέθηκαν διώχθηκαν) αλλά έλεγχος νομιμότητας μεταβολής συμβάσεων

    • Κυθήριος avatar
     Κυθήριος @ οτιναναι 26/09/2014 23:23:17

     Σύμφωνα με τον Υπουργό Διοικ.Μεταρρύθμισης,θα μείνει σε εκκρεμότητα ο έλεγχος των πλαστών πτυχίων αλλά και άλλων πλαστών δικαιολογητικών,διότι είναι χρονοβόρα διαδικασία.

     • οτιναναι avatar
      οτιναναι @ Κυθήριος 27/09/2014 00:25:50

      Το καλοκαίρι δεν έλεγαν ότι ελέγχονται τα δικαιολογητικά πρόσληψης όλων των δημοτικών υπαλλήλων; Αφού όλες τις προσλήψεις μονιμοποιήσεις κλπ τις κάνει ο ΑΣΕΠ. Τα δικαιολογητικά τα έχει ο ΑΣΕΠ.

     • Eva avatar
      Eva @ οτιναναι 27/09/2014 05:38:48

      Μας το ειπε κι ο ΕΕ σε παραπάνω σχόλιο. Το θέμα είναι μην προστεθουν οι διωγμένοι στους ψηφοφόρους του Τσίπρα. Τι ελεγχος και πρασινα αλογα.

     • Κυθήριος avatar
      Κυθήριος @ οτιναναι 27/09/2014 05:56:26

      Τα δικαιολογητικά τα έχει ο ΑΣΕΠ,αφού οι προσλήψεις γίνονται μέσω αυτού,αλλά οι μοριοδοτήσεις μπαίνουν από το παράθυρο...

 6. M.O. avatar
  M.O. 26/09/2014 18:28:46

  Είναι άσχετο ασφαλώς το γεγονός ότι χιλιάδες συμβάσεις έγιναν από ορισμένου χρόνου, αορίστου, επί Προκόπη στο Εσωτερικών...

 7. στεντωρ avatar
  στεντωρ 26/09/2014 18:30:46

  Ο Σαμαρας που τον μαζεψε και τον εκανε υπουργο ας τον λουστει τωρα. Ελεος πια να προσπαθουμε να δικαιολογησουμε τα παντα στις παρεες μας και να μας φερνουν παραδειγματα τον ντινοπουλο τον παυλοπουλο και αυριο τον οποιοδηποτε λαικιστη βλακοπουλο.

 8. Ξενητεμένος Μακεδόνας avatar
  Ξενητεμένος Μακεδόνας 26/09/2014 18:32:54

  Έχετε δίκαιο. Φαντάζομαι ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα που είχε και έχει να αντιμετωπίσει ο κ. Σαμαράς είναι η εύρεση και χρήση άξιων και έντιμων ανθρώπων. Πράγμα δύσκολο σε μία χώρα όπου η πολιτική θεωρείται και είναι (και οικογενειακό) επάγγελμα. Αν ο κ. Σαμαράς δεν κάνει πραγματικά επαναστατικές τομές, θα φύγει σαν ένας ακόμα πρωθυπουργός που απλά απέτυχε.

  • ΕΕ- avatar
   ΕΕ- @ Ξενητεμένος Μακεδόνας 26/09/2014 19:16:14

   Πολύ σωστά φίλε Ξενητεμένε Μακεδόνα και επειδή επί 2,5 χρόνια τώρα δεν έκανε ούτε μία (1)! επαναστατική τομή και έχουμε μπεί σε προεκλογική περίοδο, μάλλον το δεύτερο που λές θα συμβεί.

 9. ΕΕ avatar
  ΕΕ 26/09/2014 18:52:29

  "Ακόμη κι αν έχουν γίνει λάθη στην όλη διαδικασία, το λόγο έπρεπε να έχουν τα δικαστήρια κι όχι κάθε άθλιο πολιτικό υποκείμενο που επηρεάζεται από την κομματική του ταυτότητα." Ακριβώς . Αυτο το ξέρει, ή οφείλει να το ξέρει πρωτίστως ο Κυριάκος ως νομικός.Tο γεγονός ότι απέφυγε τη νόμιμη αυτή διαδικασία, ήτοι να αναθέσει στον εισαγγελέα και τα δικαστήρια τον εντοπισμό των πλαστογράφων (και μάλιστα κρυφά και χωρίς κάμερες) που διορίστηκαν παράνομα στο Δημόσιο και κυρίως των τυχον (λέμε τώρα) πολιτικών ηθικών αυτουργών που μεσολάβησαν σε αυτούς τους διορισμούς και που προφανώς δεν ήταν η Δούρου και οι τότε σύντροφοί της του 3%, επέλεξε να στείλει φιρμάνια στους Δημάρχους, όχι να του δώσουν πληροφορίες για τυχόν πλαστογράφους αλλά για να του στείλουν μόνοι τους τους προς εκτέλεσιν ώστε να μη φανεί η αλήθεια οτι τους εκτελεί εκείνος. Επι πλέον κάλεσε και τα κανάλια για να μας εξαπατήσει οτι τάχα ΟΛΟΙ οι δημόσιοι υπάλληλοι που διόρισαν οι Παπαντρέου και οι Μητσοτάκηδες και πρέπει να απολύσει τώρα αυτός χάριν της Τρόικας, ήταν και πλαστογράφοι πτυχίων...Γι αυτό ο Ντινόπουλος που δεν είναι τουλάχιστο απο ηθική άποψη ένας ακόμα Μητσοτάκης=amoral, δικαίως εξανέστη. Αν η Δούρου είναι παράνομη, πρέπει ο Κυριάκος τώρα να την στείλει στη φυλακή. Αν δεν το κάνει, θα είναι αυτός ένοχος και δικαίως η Δούρου θα τον ταράξει στη νομιμότητα που αργά θυμήθηκε. Χώρια που πολιτικά θα τον εξαφανίσει...O Ντινόπουλος είπε το αυτονόητο αν καταλάβατε. Και δεν είναι απ' το Μητσοτακέικο, ούτε χθεσινός. Ο νοών νοήτω.

 10. ΜΜ avatar
  ΜΜ 26/09/2014 19:07:20

  Είναι φιλοτομαριστές.Αδίστακτοι.Για το τομάρι τους τα κάνουν όλα ίσιωμα. Μπορούν να υπόσχονται τα πάντα γιατί στην Β Αθηνών είναι χιλιάδες οδοκαθαριστές. Ντρέπομαι που ψηφίζοντας Νέα Δημοκρατία έχω υπουργό τον Ντινόπουλο.Αλλά και εσύ βρε Σαμαρά άρχισες να χάνεις . ΣΠΑΣΕ ΤΗΝ Β ΑΘΗΝΩΝ. Από τις επόμενες εκλογές. Είναι η πληγή της Ελλάδας. Στοχεύουν μια μεγάλη ομάδα και την πριμοδοτούν με κάθε τρόπο. Φτάνει. Φτάνει πια. Δεν καταλαβαίνεται ότι οι μεγάλες περιφέρειες είναι Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ αυτοπροσώπως παρούσα.Γιατί δεν την διαλύετε!

 11. Κυθήριος avatar
  Κυθήριος 26/09/2014 19:07:30

  Στη συγκεκριμένη περίπτωση μάλλον υπερίσχυσε ο δημοσιογραφικός του λόγος παρά ο πολιτικός. Κάτι που έκανε καλά στην προηγούμενη καριέρα του...

 12. ΆλυτηΕξίσωση avatar
  ΆλυτηΕξίσωση 26/09/2014 19:24:26

  Η Β΄Αθηνών θα είναι ναρκοπέδιο και ο κ. Αργύρης προετοιμάζεται για την προσωπική του (ελπίζει) διάσωση. Το αν ρεζιλεύεται δεν τον απασχολεί, σημασία έχει μονάχα το βουλευτιλίκι.Είναι δίκαιο τώρα όλοι ετούτοι οι οπορτουνιστές, οι εγωπαθείς, οι αβάσταχτα μέτριοι, να παριστάνουν τους ... ανώτερους, ανιδιοτελείς πολιτικούς άρχοντες, τους άξιους για ν΄αποφασίζουν περί της τύχης της πατρίδας και του λαού της;

  • Crevettes à la provençale avatar
   Crevettes à la provençale @ ΆλυτηΕξίσωση 26/09/2014 20:31:02

   Είναι πεντακάθαρο, ότι οι σχετικές αναφορές του, στην εκπομπή του Παπαδάκη, στρέφονταν κατά της Δούρου και όχι κατά του συνυποψηφίου του στη Β' Αθηνών.

   • ΚΒΣ avatar
    ΚΒΣ @ Crevettes à la provençale 26/09/2014 21:28:04

    Από το σύνολο των δηλώσεών του, κατάλαβες οτι είναι "πεντακάθαρο" πως στρεφόταν κατά της Δούρου και την ειρωνευόταν; Μήπως να ξανακοιτάξουμε μαζί όσα είπε, όλες τις επίμαχες δηλώσεις και αναφορές φράση προς φράση;

    • Crevettes à la provençale avatar
     Crevettes à la provençale @ ΚΒΣ 27/09/2014 09:28:08

     Ναι, αυτό κατάλαβα.

     • ΘΑΝΟΣ avatar
      ΘΑΝΟΣ @ Crevettes à la provençale 27/09/2014 10:01:25

      Eγώ τις ξαναείδα τώρα και κατάλαβα το αντίθετο αγαπητή crevette . Eίναι προφανές οτι ο Ντινόπουλος συμφώνησε επι της ουσίας με τη Δούρου, οτι δεν είναι δουλειά του Κυριάκου να συλλαμβάνει πλαστογράφους μπροστά στις κάμερες, οι οποίοι πιθανόν να διορίστηκαν και με εντολή του πατέρα του, αλλά αυτό είναι θέμα για το οποίο πρέπει κάποιος να ταράξει τον Κυριάκο και τους ομοίους του στη νομιμότητα. Οι απολύσεις των 20.000 αχρήστων υπαλλήλων πρέπει να γίνουν για οικονομικούς λόγους, και όχι επειδή, όπως παντού και πάντα υπάρχει ανάμεσά τους ενα ποσοστό ποινικών παρανόμων πλαστογράφων, το οποίο υπέθαλψαν οι τότε κυβερνώντες πολιτικοί μεταξύ των οποίων και οι Μητσοτάκηδες. Ο Ντινόπουλος έχει δίκιο. Αλλωστε τις κάμερες ο Μητσοτάκης τις κάλεσε, πράγμα που δείχνει οτι η επανεκλογή του, και όχι οι πλαστογραφίες τον απασχολούν περισσότερο. Φανταστείτε κάθε υπουργός, πού 'ολοι έχουν καθημερινά αστυνομικό δελτίο με ποινικά αδικήματα και υπαλλήλων τους, να καλούν τακτικά τις κάμερες και να περιγράφουν εκεί μπροστά τις παρανομίες των υπαλλήλων, εξαπατώντας μας οτι δήθεν κάνουν έργο και πατάσσουν την παρανομία, τώρα πισω -πίσω αφού επι 40 χρόνια ήταν βουτηγμένοι σ΄αυτήν και την υποδαύλιζαν. Να που Λοβέρδος άρπαξε την ευκαιρία και μας έβγαλε στις κάμερες τά άπλυτά του και του κόμματός του, που τόσα χρόνια άφηνε τους παιδόφιλους ελεύθερους στα σχολεία. Να δούμε ποιός θά'ναι ο επόμενος on camera υπουργός που θα μας δείξει " πως καπνίζουνε στ΄Αλγέρι το χασίς και στο Άντεν πώς χορεύοντας πίνουν την άσπρη σκόνη"...

     • foros1 avatar
      foros1 @ ΘΑΝΟΣ 27/09/2014 12:25:33

      θέλουμε λοιπόν να διώξουμε 20.000 υπαλλήλους, γιατί έτσι αποφάσισαν οι δήμιοι της τρόικα. στα πλαίσια της προπαγάνδας τους βαφτίζουμε όλους άχρηστους, ώστε αν δεν μας φτάσουν αυτοί με τα πλαστά πτυχία ή αυτοί με σοβαρά ποινικά αδικήματα (οι ΜΟΝΟΙ που σωστά απολύονται), να έχουμε την δικαιολογία να συμπληρώσουμε τους υπόλοιπους, είτε με απίστευτες αιτιάσεις του νέου δημοσιουπαλληλικού πειθαρχικού κώδικα (πχ είπε ανόητο(!) τον γείτονά του) ή απλά ψάχνοντας για δευτερεύουσες διαδικαστικές λεπτομέρειες που παλαιότερα, οι ίδιοι οι σημερινοί κατήγοροι, απαξιούσαν. η κατάσταση αυτή σίγουρα δεν πάει άλλο, όποιο και αν είναι το εναλλακτικό κόστος...

     • Crevettes à la provençale avatar
      Crevettes à la provençale @ ΘΑΝΟΣ 27/09/2014 13:05:45

      Το νικ, βλέπε το με την πραγματική έννοια του (σαν έδεσμα), δεν έχει να κάνει με το φύλο του σχολιαστή. Κατά τα λοιπά, απόψεις.

     • ΘΑΝΟΣ.. avatar
      ΘΑΝΟΣ.. @ Crevettes à la provençale 27/09/2014 13:14:20

      Συγνώμη, φίλε Crevettes à la provençale, που μπέρδεψα το φύλο. Κατα τα λοιπά, απόψεις, εκφράζουμε όλοι. Το αλάθητο του πάπα έχει καταργηθεί.

     • Crevettes à la provençale avatar
      Crevettes à la provençale @ ΘΑΝΟΣ.. 27/09/2014 13:46:03

      Καλή όρεξη!

     • ΘΑΝΟΣ avatar
      ΘΑΝΟΣ @ Crevettes à la provençale 27/09/2014 14:07:21

      Πωπώ, τι μου θυμιζεις τώρα και πεινάω! Marseille & bouillabaisse. Μerci...

    • ΣΟΛΩΝ-. avatar
     ΣΟΛΩΝ-. @ ΚΒΣ 27/09/2014 09:32:28

     Πολύ σωστά φίλε ΚΒΣ . Ηταν ξεκάθαρα και καθόλου ειρωνευόμενος υπερ της Δούρου, η οποία ομολογουμένως έχει απόλυτο δίκιο στο θέμα οτι οι πλαστογράφοι δεν καλύπτουν τον Μητσοτάκη στις "ύποπτες" αξιολογήσεις και τον καννιβαλισμό που χρησιμοποιεί για να τους απολύσει, αν και φέρνει οικογενειακή και προσωπική ευθύνη για τους υπεράριθμους διορισθέντες στους Δήμους "εντολή "Μητσοτακέων" παλιότερα... *Δεν αρνείται η Δούρου την εισαγγελική (και όχι την τηλεοπτική του Κυριάκου) έρευνα των ποινικών αδικημάτων της πλαστογραφίας και αυτό ακριβώς εννοεί με το "θα σας ταράξουμε στη νομιμότητα", διότι πίσω απο τους πλαστογράφους υπάρχουν και οι ηθικοί αυτουργοί που κυβερνούσαν τότε και σίγουρα δεν ανήκαν στον ΣΥΡΙΖΑ του 3%...Αλλο να αντιπολιτευόμαστε τον ΣΥΡΙΖΑ για τους κινδύνους της οικονομικής του πολιτικής και άλλο να προσπαθούμε να του φορτώσουμε τους διορισμούς που έκανε το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ με το ακόμα πιο επιβαρυντικό για τη συγκυβέρνηση, ότι ανάμεσα στους παρανόμως διοριζόμενους έβαζε και μερικούς "αριστερούληδες" για να τους πάρει την ψήφο. Πολύ χαζό επιχείρημα πράγματι...

 13. Κ.Π. avatar
  Κ.Π. 26/09/2014 20:49:22

  Η Χώρα βυθίζεται και ο δημοσιογραφάκος κάνει πολιτική για τις επόμενες εκλογές, ώστε να εξασφαλίσει θέση....Αντώνη που τα βρήκες αυτά τα φρούτα και σε σημαντικά υπουργεία, ώστε να κάνουν τεράστια ζημιά στη παράταξη??? Και να ήταν και ο μοναδικός....Μάλλον ο μπαλασόπουλος κάνει τα κουμάντα και όχι ο Αργύρης.

  • Eva avatar
   Eva @ Κ.Π. 27/09/2014 05:46:30

   Θα σωθεί απο τους ρουσφετο-δημοτικούς υπαλλήλους? Πλανάται πλάνην οικτραν. Ξερετε ποιός σας στηρίζει κυριοι πολιτικοί? Αυτός που δεν πατάει στα γραφεία σας.

 14. JayGatsby avatar
  JayGatsby 26/09/2014 21:31:12

  Ποιόν και τι να πρωτομαζέψεις?

  • Ρηνα avatar
   Ρηνα @ JayGatsby 27/09/2014 11:49:07

   @ Jay G... Το πιο σωστο σχολιο που αποτυπωνει τη σημερινη παρακμιακη κατασταση. Πολιτικα παιδαρελια που ο κοσμος πια ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΑΚΟΥΕΙ....Και σιγα σιγα αυτο ανεβαινει προς τη κορυφη. Να προσεξει ο πρωθυπουργος την ασυνεπεια λογων και πραξεων να μην περασει τη πορτα του γραφειου του γιατι ο Ελληνας εκτος που απαξιωνει με τη ψηφο του, γελοιοποιει και με το δηλητηριωδες χιουμορ του.....(βλ. ΓΑΠ). Μετα δεν υπαρχει επιστροφη.

 15. Uncle Stgm avatar
  Uncle Stgm 27/09/2014 01:36:41

  Ο κόσμος της δημοσιογραφίας: Αντίθετα πρότυπα, άλλες εποχές, άλλο Zeitgeist.Mνήμη Παύλου Μπακογιάννη (1935 –1989), δημοσιογράφου, αντιφασίστα, θύματος ενός άλλου φασισμού http://red-pep.blogspot.gr/2014/09/blog-post_46.html Προπάντων, η ελεύθερη φωνή της Deutsche Welle: «Κράτα όσο μπορείς ελεύθερη
  την ψυχή και το μυαλό σου, ανοιχτά και για τις αυριανές σκέψεις και ιδέες σου»

 16. Uncle Stgm avatar
  Uncle Stgm 27/09/2014 02:59:23

  Τι Σεπτέμβρης κι αυτός! Ένα μικρό αναίμακτο "2001", με "Πεντάγωνα που γίνονται τετράγωνα", με το καλό σε λίγο και τρίγωνα - Πανοράματος εννοείται:, ο Σεπτέμβρης της χαράς και της διασκέδασης! Πρώτα απέσυραν τους οικονομολόγους και έφεραν στη θέση τους για να μαλώνουν αρχαιολόγους. Σαν τον Κρούγκμαν με τον Ρόγκοφφ και το πειραγμένο Excel... Μετά παραιτήθηκε ο πρέσβης στο Βερολίνο την ημέρα της πρωθυπουργικής επίσκεψης (μετά απο γερή σναπσο-ποσία με τον περί τα γερμανικά ειδήμονα κ. Λαζαρούχτεν, λένε οι κακές γλώσσες). Στη συνέχεια ο Άδωνις και επίλεκτα στελέχη του Σύριζα έκαναν ένα τέστ bank run σε δοκιμαστικό σωλήνα. Το τέστ έδειξε ότι η ΤΝΤ που έχουν ψωνίσει είναι εξαιρετικής ποιότητας. Ύστερα ξέσπασε η κα Μακρη των Ανεξέλ για όρκες, τρελούς του Αιγίου, για ξάδερφους γυμνοσάλιαγκες... Tέλος ο κ. Ντινόπουλος το έσπασε με το ξύλινο σφυρί το βαρέλι και έρρευσε ελεύθερη με αφρούς η δωδεκάβαθμη μπύρα extra bock: Μόναχο έγινε η Αθήνα. Αρχίζει το Οκτόμπερφεστ, ώ τι κόσμος μαμά...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.