Κάνουν ό, τι μπορούν για να πέσει η κυβέρνηση
20/08/2014 19:20
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Κάνουν ό, τι μπορούν για να πέσει η κυβέρνηση

Δεν αντιλαμβάνονται ότι δεν πρέπει να κάνουν άλλες γκάφες και να βάλουν κι άλλα αυτογκόλ;

Μα καλά. Τι δεν καταλαβαίνουν στην κυβέρνηση; Τι δεν αντιλαμβάνονται όταν λέμε ότι δεν πρέπει να κάνουν άλλες γκάφες και να βάλουν κι άλλα αυτογκόλ;

Δεν τους φτάνει δηλαδή το γεγονός ότι με το φόρο ακινήτων κινδυνεύει να πέσει η κυβέρνηση από τις αντιδράσεις; Τώρα ανοίγουν και νέα μέτωπα;

Και για να έχουμε καλό ερώτημα: Στο υπουργείο Οικονομικών και ειδικά η γενική Γραμματέας Εσόδων κ. Σαββαϊδου κάνουν ότι θέλουν; Λειτουργούν με βάση τα δικά τους κριτήρια και δεν σκέφτονται το κοινωνικό και πολιτικό κόστος;

Βγήκε λοιπόν μια εγκύκλιος της κ.Σαββαϊδου η οποία αναφέρει ότι μπορεί να γίνονται κατασχέσεις λογαριασμών ή να παγώνουν περιουσιακά στοιχεία ακόμη κι αν χρωστάει κάποιος 3.000 ευρώ από ΦΠΑ. Σύμφωνα με την εγκύκλιο:

Τα αδικήματα φοροδιαφυγής που σχετίζονται με πράξεις νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες είναι:

1. Μη ή ανακριβής απόδοση ΦΠΑ, παρακρατούμενων και επιρριπτόμενων φόρων, τελών ή εισφορών, εφόσον το προς απόδοση ποσό του κύριου φόρου, τέλους ή εισφοράς ή το ποσό του ΦΠΑ που συμψηφίστηκε ή δεν αποδόθηκε, υπερβαίνει τις 3.000 ευρώ σε ετήσια βάση.

2. Μη έκδοση ή αποδοχή εικονικών φορολογικών στοιχείων για ανύπαρκτη συναλλαγή εφόσον η συνολική αξία εικονικών φορολογικών στοιχείων υπερβαίνει τις 3.000 ευρώ, καθώς και μη έκδοση ή ανακριβής έκδοση στοιχείων καθ' υποτροπή εντός τριετίας από τον εντοπισμό της παράβασης για πρώτη φορά.

3. Μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο, εφόσον το συνολικό χρέος από κάθε αιτία, συμπεριλαμβανομένων τόκων ή προσαυξήσεων υπερβαίνει τις 10.000 ευρώ, με την εξαίρεση της μη καταβολής χρεών από χρηματικές ποινές ή πρόστιμα από δικαστήρια ή διοικητικές αρχές.

4. Μη υποβολή δήλωσης ή υποβολή ανακριβούς δήλωσης φορολογίας εισοδήματος, εφόσον ο φόρος που αναλογεί στα καθαρά εισοδήματα που έχουν αποκρυβεί υπερβαίνει σε κάθε διαχειριστική περίοδο τις 15.000 ευρώ, καθώς και η αποφυγή πληρωμής φόρου πλοίων.

Εφόσον ελεγκτικά κέντρα και ΔΟΥ διαπιστώνουν τέτοιες παραβάσεις οφείλουν να το αναφέρουν στην Αρχή ενημερώνοντας ταυτόχρονα και τη Γενική Διεύθυνση Φορολογικών Ελέγχων και Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων, εφόσον το ποσό των παραβάσεων όλων των παραπάνω αδικημάτων υπερβαίνει αθροιστικά τις 50.000 ευρώ.

Πόσες χιλιάδες Έλληνες άραγε εμπίπτουν στις παραπάνω κατηγορίες; Πόσοι χρωστάνε επειδή δεν έχουν να πληρώσουν κι όχι επειδή είναι τζαμπατζήδες; Πόσοι δηλαδή κινδυνεύουν με κατασχέσεις επειδή το κράτος αδιακρίτως τους θεωρεί ύποπτους για «ξέπλυμα» χρήματος;

Αυτά τα πράγματα είναι απίστευτα. Μα καλά δεν σκέφτονται καθόλου τι κάνουν;

Και μάλιστα για να αποδείξει η κ. Σαββαϊδου και οι αρμόδιες υπηρεσίες ότι κάτι σάπιο υπάρχει στο φορολογικό βασίλειο έβγαλε και νέα εγκύκλιο για άλλο θέμα που επίσης προκαλεί το κοινό αίσθημα.

Σύμφωνα με γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου απαλλάσσονται από τις ευθύνες τους όσοι ήταν υπεύθυνοι σε επιχειρήσεις και φορείς των δήμων και οι οποίες έχουν τεράστια χρέη. Έγινε δηλαδή πάρτι εκατομμυρίων ευρώ, οι οφειλές μεταφέρθηκαν στους δήμους και πολλές διαγράφηκαν αλλά κανείς δεν θα λογοδοτήσει για το σκάνδαλο.

Δεν ντρέπονται; Από τη μια να κάνουν κατασχέσεις για 3.000 ευρώ και από την άλλη να αθωώνουν κάποιους για ένα τεράστιο φαγοπότι που στήθηκε;

Έτσι θα πάει η κυβέρνηση στο φθινόπωρο; Έτσι θέλει να αλλάξει το κλίμα στην κοινωνία;

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Aegean Light avatar
  Aegean Light 20/08/2014 19:35:43

  Προς τι η έκπληξη ; όλα αυτά είναι εντολές των τροϊκανών - δανειστών και απλώς η Σαβαΐδου όπως και ο Θεοχάρης παλαιότερα τις υλοποιούν. Βεβαίως αν ο χειμαζόμενος λαός έχει τη δυνατότητα να ανταποκριθεί είναι άλλης τάξεως ζήτημα το οποίο όμως φαίνεται ότι δεν τους πολυαπασχολεί.

 2. Βλάμης avatar
  Βλάμης 20/08/2014 19:43:45

  Οι μικροί την πληρώνουν, οι αξιότιμοι κύριοι ...Hochtief με "άλλη" εγκύκλιο φεύγουν, με χαρισμένα 500 εκατομμύρια οφειλόμενα ΦΠΑ

 3. Tassos avatar
  Tassos 20/08/2014 20:17:17

  Δηλαδή ρε μάγκες θα πληρώνω εγώ ΦΠΑ για το κράτος και θα τον τσεπώνει ο ...μάγκας? Γδάρσιμο θέλει, μιλάμε για έγκλημα εναντίον της κοινωνίας σε καιρό πολέμου.

  • Aegean Light avatar
   Aegean Light @ Tassos 20/08/2014 20:28:09

   Βάστα τ άρματα μεγάλε ! μη σου φύγει κανένας πόντος!

   • Tassos avatar
    Tassos @ Aegean Light 20/08/2014 21:21:01

    Εχεις καναν λόγο να υπερασπίζεσαι κλέφτες? Μπας και?

    • Aegean Light avatar
     Aegean Light @ Tassos 20/08/2014 21:33:51

     Με τάπωσες !!! τρέμω από τον φόβο μου !!! πάντως επιμένω πρόσεξε το καλτσόν !

  • Π.Κ. avatar
   Π.Κ. @ Tassos 20/08/2014 21:49:51

   Σιγά κύριε νομοταγή πολίτη.....η κλοπή ΦΠΑ θα σου μειώσει το εφάπαξ. Στά όπλα και γρήγορα.....

 4. Naruto avatar
  Naruto 20/08/2014 20:26:14

  Ο Σαμαράς τι κάνει απλώς προεδρέυει όπως εκείνος που δεν θέλουμε να θυμόμαστε ; Εγώ έχω την εξής απορία , γιατί βάζουν φόρους εν γνώσει οτι ο ελληνικός λαός δεν μπορεί να πληρώσει ; Στο διαδίκτυο κυκλοφορούν τρελές συνομωσιολογίες πάνω στο θέμα .

 5. airman avatar
  airman 20/08/2014 20:26:54

  Λες να τα καταφέρουν; Αλέξη υπομονή, μάλλον δεν θα το αποφύγεις το μοιραίο! Ευτυχώς ο Βαγγέλης είναι έμπειρος και θα σου σταθεί όσο μπορεί!

 6. Φίλτατος Αγαπητός avatar
  Φίλτατος Αγαπητός 20/08/2014 20:36:46

  Προσπαθούν από τη μια να δείξουν στην Τρόικα ότι είναι βασιλικότεροι του βασιλέως και από την άλλη με τροπολογίες, ερμηνευτικές, εξαιρέσεις και λοιπές διευκρινίσεις να είναι αρεστοί και στο λαό. Πράγμα που τελικά τους κάνει να φαντάζουν ανακόλουθοι και σχιζοφρενικά αλλοπρόσαλλοι απέναντι και στις δυο πλευρές.

 7. Δυσδαιμόνα avatar
  Δυσδαιμόνα 20/08/2014 21:23:38

  Εντολές των κατακτητών εκτελούν οι γραφιάδες, ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΓΕΤΗΣ αποφασιστικός, να εναντιωθεί και να τους εξαφανίσει. Τι δεν παραδεχόμαστε;

 8. kh avatar
  kh 20/08/2014 21:46:29

  Ποτε θα ακούσουμε για απολύσεις η μεταταξεις ανικανων υπαλληλων η στελεχών που ειναι επιρρεπείς στη γκάφα;;;αυτοι που ευθύνονται για το ενφιεα συνεχίζουν να πληρώνονται απο το δημόσιο;;;

 9. GregA avatar
  GregA 20/08/2014 22:16:17

  Όσοι χρωστούν 3-4.000 θεωρούνται ανάλωσιμοι και προφανώς αποστασιοποιημένοι από τα κόμματα της συγκυβέρνησης, ενώ εκείνοι με τα μεγάλα φέσια είναι μεγαλοπαράγοντες που θα εξασφαλίσουν την εκλογή κάποιων φιλικών βουλευτών σε όλα τα κόμματα. Η θεωρία της παρένθεσης της κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ νομίζω ότι καθημερινά κερδίζει ολοένα και περισσότερους στο κυβερνητικό στρατόπεδο. Σημασία έχει τι κατεύθυνση θα πάρει η εκκαθάριση την επομένη της ήττας. Θα φύγουν οι νεοταξίτες και οι φιλελέ συνεχιστές της καταστροφικής πολιτικής του ΠΑΣΟΚ, ή θα επιβληθούν και θα ορίσουν τις εξελίξεις της επόμενης ημέρας. Αυτο εν πολλοίς θα κρίνει και τη χρονική διάρκεια της παρένθεσης.

  • CHRIS avatar
   CHRIS @ GregA 20/08/2014 23:47:57

   Και το ΠΑΣΟΚ νόμιζαν ότι πρόκειται για παρένθεση, αλλά έμεινε 30 χρόνια στην εξουσία. Και στην πτώση του παίρνει και τη ΝΔ μαζί του.

   • GregA avatar
    GregA @ CHRIS 21/08/2014 08:56:57

    Συμφωνώ απόλυτα. Προσωπικά δεν ασπάζομαι τη θεωρία της παρένθεσης, αλλά δεν υπάρχει άλλη λογική εξήγηση για την εφαρμοζόμενη πολιτική. Είναι όμως δεδομένο ότι εξαρτάται αποκλειστικά και μόνον από τις εσωτερικές διεργασίες στη ΝΔ η διάρκεια της παρένθεσης. Εάν θα είναι 6 - 12 μήνες ή 30 χρόνια.

 10. regeneration avatar
  regeneration 20/08/2014 23:18:04

  Εντάξει θα διαβάσουμε σε λίγο καιρό και πάλι "Με εντολή Σαμαρά αποσύρθηκε η εγκύκλιος του Οιπ.Οικ.,...δόθηκαν κατευθύνσεις για βελτίωση....Οργισμένος ο Πρωθυπουργός με τα καμώματα της κας Σαβαιδου...Δεν προλαβαίνει να μαζέψει τις γκάφες των υπηρεσιακών παραγοντων ... " Να μερικές ιδέες τίτλων.Αναμένουμε.

 11. Jimakos avatar
  Jimakos 20/08/2014 23:20:11

  Καιρός να φεύγουν οι φιλογερμανοί, να έρθουν οι φιλοκουβανοί, φιλοβενεζουελάνοι, να δούμε άσπρη μέρα.

 12. ο εμπεσών εις τους ληστάς avatar
  ο εμπεσών εις τους ληστάς 21/08/2014 06:20:07

  Συμπεριφέρονται σα να μη συμβαίνει τίποτε. Αντιμετωπίζουν το δημόσιο τομέα σα μαγαζάκι τους, λες και δεν του βλέπει κανείς! Όπως τον παλιό καλό καιρό που διόριζαν διευθυντές με μόνο κριτήριο την κομματική ταυτότητα και πειθαρχεία. Σα να μην κατέρρευσε η χώρα εξ αιτίας (μεταξύ άλλων) αυτής της πρακτικής. Σα να μην ήρθε τρόικα και μνημόνιο! Τα γράφω αυτά από αφορμή των προχτεσινών διορισμών νέων γενικών διευθυντών σε κρίσιμα πόστα του Υπουργείου Οικονομικών που έκανε η κ. Σαββαΐδου. Δύο απ' αυτούς που τυχαίνει να τους γνωρίζω εξ αποστάσεως, μπορώ να τους χαρακτηρίσω απλώς "φελλούς". Δεν είναι το δημόσιο μαγαζάκι σας, κ. Σαββαΐδου! Τα κριτήρια επιλογής ήταν ταπεινά, βάλατε κομματάνθρωπους χωρίς αιδώ, αν και υπήρχαν υποψήφιοι με πολύ-πολύ περισσότερα προσόντα. Έτσι περιμένετε να πάμε μπροστά; Γι' αυτό θέλετε να φύγει η τρόικα, για να μην υπάρχει έλεγχος;

 13. Seagull avatar
  Seagull 21/08/2014 08:50:47

  Γνωρίζει η τρόϊκα ότι το Νομικό Συμβούλιο γνωμοδοτεί και η κυρία τάδε βγάζει εγκυκλίους για απαλλαγή ευθυνών όσων στις δημοτικές επιχειρήσεις καταχράστηκαν δημόσιο χρήμα? Και όσοι χρωστάγανε στις επιχειρήσεις αυτές, πάνε κι αυτά τα λεφτά πετάξανε? Προφανώς η τρόϊκα τέτοιες λεπτομέρειες δεν τις μαθαίνει αλλά ίσως να τις υποψιάζεται όπως προφανώς υποψιάζεται και ένα σωρό άλλα αφού βλέπει ότι τίποτα δεν προχωράει και ο πάτος του βαρελιού δεν λέει να κλείσει με τίποτα. Το μαγαζί γωνία, το φιλέτο, το οικόπεδο του Θεού μιά σωτηρία έχει να πέσει μπουρλότο στις κεφαλές των κατοίκων του για να ξεβρωμίσει ο όμορφος τούτος τόπος.

  • Uncle Stgm avatar
   Uncle Stgm @ Seagull 21/08/2014 09:31:17

   Η τρόικα είναι υπάλληλοι, "τεχνικοί". Τέτοιες λεπτομέρειες, πολιτικές και ηθικές, είναι ξένες με το επάγγελμα αυτό. Η νεοφιλελεύθερη οικονομική και νομική "επιστήμη" - γενικώς η τεχνοκρατική - είναι καθαρή immorality. Δεν υπαρχει η έννοια της ηθικής μέσα της. Τους ενδιαφέρει μόνον να βγεί το νούμερο. Ποιός θα πληρώσει, όχι. Δεκάρα δεν δίνουν. Αντίθετα, οι δικοί μας συνάδελφοί τους, νομικοί και οικονομολόγοι, δίνουν. Και πολλές "δεκάρες" μάλιστα> προσέχουν να πληρώνουν οι φτωχοί. Και να πληρώνονται οι πλούσιοι, είτε "νόμιμοι", είτε καταχραστές. Φυσικά εμείς πληρώνουμε και θα πληρώσουμε για τους κλεφταράδες των Δήμων. Και όχι μόνον. Πληρώνουμε και θα πληρώσουμε και για τους ψευταράδες του Νομικού Συμβουλίου. Με τους ΛΙΠΑΡΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ. Πότε κάποια στιγμή θα τους πάρει και θα τους μαζέψει όλους; Πολιτικοί πρόσφυγες στη Λιβύη ή στη Συρία, άς πούμε...

 14. THEODOROS avatar
  THEODOROS 21/08/2014 09:45:44

  Η ΝΔ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 70 ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΙΣ ΔΥΟ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΚΡΑΥΓΕΣ ΤΥΠΟΥ ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΤΕΨΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΞΑΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ

 15. Vesper avatar
  Vesper 21/08/2014 10:07:55

  Αναρωτιέμαι, όπως ο Naruto όπως και τόσοι άλλοι (ολοένα και περισσότεροι):
  "Ο Σαμαράς τι κάνει απλώς προεδρεύει ?"
  Διότι, άντε τη μια φορά του ξέφυγε, άντε την άλλη φορά "δεν μπορεί να τα προλαβαίνει όλα", άντε και μια ακόμη φορά "δεν μπορεί να ασχολείται με όλα" και άντε άλλη μία...
  Εδώ το πράγμα έχει ξεφύγει... Δωράκια σε μεγαλοεπιχειρηματίες, εξυπηρετήσεις σε μιντιάρχες, σφάξιμο σε μικρομεσαίους, γραμμένες στα αγγλικά, μας λένε, ήλθαν οι οδηγίες για τον ΕΝΦΙΑ...
  Ο Βενιζέλος δείχνει ότι είναι ο ρυθμιστής κυβερνήτης και φθάσαμε να κάνουμε μάγκα, τον καθε Τερενς Κουικ (δήλωση περί εξωγήινων στο υπουργείο οικονομικών). Ο Σαμαράς δεν έχει καμία ευθύνη???

  • foros1 avatar
   foros1 @ Vesper 21/08/2014 10:57:02

   άλλο πράγμα ο προεδρεύων, άλλο ο ικανός διαχειριστής και άλλο ο ΗΓΕΤΗΣ.....

 16. Χμμμμ avatar
  Χμμμμ 21/08/2014 10:41:30

  Mέχρι πριν 2-3 μήνες τα έβαζα με τον Θεοχάρη γιατί έλεγα ότι έφταιγε αυτός, τώρα με ποιον να τα βάλω? με την αγαπητή κυρία? Μια είναι η απάντηση, αυτοί οι κύριοι και οι κυρίες είναι πανάσχετοι με την αγορά. Οταν σε πνίγουν τα χρέη και έχεις να πληρώσεις εφορία ΦΠΑ ΤΕΒΕ ΙΚΑ δάνεια ΕΝΦΙΑ ΔΕΗ ΟΤΕ υπαλλήλους και χίλια άλλα μύρια, που θα τα βρείς τα λεφτά? θα τα γεννήσεις? ή θα στα δανείσει η τράπεζα για κεφάλαιο κίνησης? Και τι κάνει το πανέξυπνο κράτος? Χρώστας στο ΙΚΑ ? σου παγώνει το λογαριασμό, ωραία αλλά μετά πως θα πληρώσεις την εφορία? πως θα πληρωσεις το ΤΕΒΕ? Χρωστάς στην εφορία? σου ξαναπαγώνει τον λογαριασμό. και πως θα πληρωθούν τα άλλα? Με δυο λόγια το ίδιο το κράτος σου απαγορεύει να δώσεις έστω μια μικρή δόση σε όλες σου τις υποχρεώσεις. Ακούσαμε για συμψηφισμό και συμψηφισμό δεν είδαμε, ακούσαμε για ενιαίο ταμείο υποχρεώσεων και ταμείο δεν είδαμε, ακούσαμε χίλια δυο και το μόνο που πήραμε είναι, αντε να μην το πω. Γυρνάω κάθε μέρα έξω στην αγορά και τρελαίνομαι. Επιβιώνουν όσοι δεν ξέρουν το θα πει ΑΦΜ και απόδειξη και την πατάνε οι νόμιμοι. Που είναι το κράτος δικαίου? που είναι οι μηχανισμοί του? Δεν μπορεί ο Χ Ψ Ζ "επιχειρηματίας" ή Δ.Υ. να αγοράζει καινούργια μερσεντες και να τρώει τα πρόστιμα και τις κατασχέσεις εκείνος που κατάθεσε τις πινακίδες απο το μοναδικό του αυτοκίνητο. Ως πότε πια αυτό το κουράγιο? ως πότε τα παρακάλια να ασχολήθει ο Σαμαράς κι μ αυτό το θέμα?(ή κάθε παρανοικό θεμα που μας σερβίρει αυτη η κυβέρνηση) ? Έτσι θα πάμε? χα! Εγραψα πολλες φορές για το ηγέτη που χρειάζεται η χώρα, Πότε επιτέλους θα τον δούμε? Πότε θα κτυπήσει το χέρι στο τραπέζι και θα πει. Αυτα θα γίνουν, όποιος κάνει άλλα παει αμέσως σπίτι του.

  • Seagull avatar
   Seagull @ Χμμμμ 21/08/2014 11:00:27

   Φίλος μου μηχανικός αυτοκινήτων έκλεισε το συνεργείο του εδώ και δύο χρόνια μιάς και η δουλειά έπεσε κατά 50%. Δουλεύει με τους γνωστούς πελάτες του μόνο με ραντεβού και με κατεβασμένα ρολλά. Δίνει ένα μικρό ενοίκιο πλέον στους ιδιοκτήτες του μαγαζιού το οποίο δηλώνουν κλειστό. Ρεύμα παίρνει από τους ιδιοκτήτες. Εχει τρία παιδιά να μεγαλώσει από δημοτικό μέχρι γυμνάσιο με όλα τα σχετικά που θέλουν και να συντηρήσει μια γυναίκα που δυστυχώς δεν δούλεψε ποτέ. Οταν φτιάξουν τα πράγματα λέει θα ξανανοίξω το μαγαζί θα τους πληρώσω ΤΕΒΕ και ΦΠΑδες. Τώρα έχει κάνει ιδιωτική ασφάλιση για νοσοκομεία κλπ όλης της οικογένειας και πληρώνει τον χρόνο όσο 2 δίμηνα του ΤΕΒΕ. Ας κάτσει το κράτος να περιμένει όπως λέει, τα παιδιά μου είναι πάνω απ΄όλα. Λυπάμαι που το λέω αλλά συμφωνώ μαζί του.

 17. George N avatar
  George N 21/08/2014 11:03:24

  Deja vu? Μήπως είναι η ώρα που κατά το έθιμο ο πρωθυπουργός πάει τη χώρα σε εκλογές και ως αρχηγός της ΝΔ υπόσχεται προεκλογικά θυσίες ενώ ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης βρίσκει κάτι ψιλά στην τσέπη του και αναφωνεί..."λεφτά υπάρχουν" ?

 18. Αιρετικός avatar
  Αιρετικός 21/08/2014 11:59:50

  H (μαύρη) αλήθεια είναι ότι η κ.Σαββαϊδου με τις εγκυκλίους απλώς ερμηνεύει (προφανώς και ορθώς για την θέση της πάντα υπέρ του Δημοσίου) ό,τι οι ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ψηφίζουν "κοιμώμενοι" και "χαλαροί" στην Βουλή...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.