05/05/2010 23:31
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Κάνει πίσω ο Βενιζέλος

Οι στρατιωτικοί που έχουν θεμελιώσει ή θεμελιώνουν μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2010 συνταξιοδοτικά δικαιώματα δεν θίγονται από την παραμονή στην υπηρεσία μετά την ανωτέρω ημερομηνία και τυχόν συνταξιοδοτικές μεταβολές δεν επηρεάζουν τις προϋποθέσεις συνταξιοδότησης τους, όπως προβλέπεται στα δύο νομοσχέδια που ψηφίζονται με τη διαδικασία του κατεπείγοντος αυτή την εβδομάδα στη Βουλή.

 Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, στα σχετικά νομοσχέδια περιλαμβάνονται τρεις ειδικές ρυθμίσεις για τους στρατιωτικούς.

 Εκτός από την πρόβλεψη για τη συνταξιοδότηση των στρατιωτικών, από τη ρύθμιση, σύμφωνα με την οποία δεν καταβάλλονται καθόλου επιδόματα (δώρα) Χριστουγέννων, Πάσχα και άδειας στους συνταξιούχους κάτω των 60 ετών, εξαιρούνται οι στρατιωτικοί που αποστρατεύθηκαν με πρωτοβουλία της υπηρεσίας (λόγω εξάντλησης του ορίου ηλικίας του βαθμού τους, επειδή τερμάτισαν ευδοκίμως την υπηρεσία τους, λόγω προαγωγής νεότερων κλπ.).

Επιπλέον, παρέχεται η εξουσιοδότηση στους υπουργούς Οικονομικών και Εθνικής Άμυνας με κοινή απόφαση τους να αναπροσαρμόσουν τα επιδόματα κινδύνου (π.χ. ιπταμένων) λόγω της μείωσης που επέρχεται με την κατάργηση της αυτοτελούς φορολόγησης τους.

 Παράλληλα, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος έδωσε οδηγίες στους αρχηγούς των Επιτελείων για την επεξεργασία και άμεση εφαρμογή μέτρων που διευκολύνουν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και τις οικογένειες τους σε θέματα όπως οι μεταθέσεις και οι τοποθετήσεις, το κόστος χρήσης των κατοικιών των μονίμων στελεχών (ΣΟΑ, ΣΟΜΥ), το κόστος πρόσβασης στις εγκαταστάσεις θερινών διακοπών κ.ο.κ.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Orestios avatar
  Orestios 05/05/2010 23:33:57

  Φοβούνται τον λαό.

 2. Orestios avatar
  Orestios 05/05/2010 23:38:33

  Τον έχουν όμως και απέναντί τους τον λαό. Τί δίλημμα.

 3. otiprepei avatar
  otiprepei 05/05/2010 23:48:45

  "έδωσε οδηγίες στους αρχηγούς των Επιτελείων για την επεξεργασία και άμεση εφαρμογή μέτρων που διευκολύνουν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και τις οικογένειες τους σε θέματα όπως οι μεταθέσεις και οι τοποθετήσεις"

  Έκλασε μέντες το παχύδερμο καi βγήκε να λαδώσει προς submission και συμμόρφωση.
  Για να δούμε όμως τι έλεγαν άλλοι ένδοξοι Έλληνες στρατιωτικοί όταν τους ζητούσαν submission...
  http://www.youtube.com/watch?v=HPFC5ZsHEf8

 4. anonymous avatar
  anonymous 05/05/2010 23:50:02

  "Από τη Διεύθυνση Ενημέρωσης του ΥΠΕΘΑ ανακοινώνονται τα εξής:


  Τρεις ειδικές ρυθμίσεις για τους στρατιωτικούς περιλαμβάνονται στα δύο νομοσχέδια που συγκροτούν τη δέσμη των μέτρων που παρουσίασε η Κυβέρνηση την Κυριακή 2.5.2010 και ψηφίζονται με τη διαδικασία του κατεπείγοντος αυτή την εβδομάδα στη Βουλή:  Πρώτον, από τη ρύθμιση σύμφωνα με την οποία δεν καταβάλλονται καθόλου επιδόματα (δώρα) Χριστουγέννων, Πάσχα και άδειας στους συνταξιούχους κάτω των 60 ετών εξαιρούνται οι στρατιωτικοί που αποστρατεύθηκαν με πρωτοβουλία της υπηρεσίας (λόγω εξάντλησης του ορίου ηλικίας του βαθμού τους, επειδή τερμάτισαν ευδοκίμως την υπηρεσία τους, λόγω προαγωγής νεότερων κλπ.).  Δεύτερον, προβλέπεται ρητά ότι όχι μόνον οι δημόσιοι υπάλληλοι, αλλά και οι στρατιωτικοί που έχουν θεμελιώσει ή θεμελιώνουν μέχρι 31.12.2010 συνταξιοδοτικά δικαιώματα δεν θίγονται από την παραμονή στην υπηρεσία μετά την ανωτέρω ημερομηνία και τυχόν συνταξιοδοτικές μεταβολές δεν επηρεάζουν τις προϋποθέσεις συνταξιοδότησης τους.  Τρίτον, παρέχεται η εξουσιοδότηση στους υπουργούς Οικονομικών και Εθνικής Άμυνας με κοινή απόφαση τους να αναπροσαρμόσουν τα επιδόματα κινδύνου (π.χ. ιπταμένων) λόγω της μείωσης που επέρχεται με την κατάργηση της αυτοτελούς φορολόγησης τους.  Επιπλέον, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Ευάγγελος Βενιζέλος έδωσε οδηγίες στους αρχηγούς των Επιτελείων για την επεξεργασία και άμεση εφαρμογή μέτρων που διευκολύνουν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και τις οικογένειες τους σε θέματα όπως οι μεταθέσεις και οι τοποθετήσεις, το κόστος χρήσης των κατοικιών των μονίμων στελεχών (ΣΟΑ, ΣΟΜΥ), το κόστος πρόσβασης στις εγκαταστάσεις θερινών διακοπών κ.ο.κ. "


  ---------------------------------------------------------------------------------------


  Αυτοί που αποστρατεύονται στην Αεροπορία στην πλειοψηφία (80%) είναι ιπτάμενοι και μάλιστα υψηλόβαθμοι.

  Δηλαδή θα παίρνουν και αυξημένο πτητικό οι εν ενεργεία και μεγαλύτερο μέρισμα και δώρο οι συνταξιούχοι.

  Όταν θα τα ακούσουν οι μη Ιπτάμενοι στις Μονάδες αύριο φαντάζεστε τι θα "χαρά" θα κάνουν.

  Αφήστε και το άλλο ένας που είναι "ντενεκές" και τον αποστρατεύουν θα παίρνει μεγαλύτερη σύνταξη λόγω δώρου, από έναν συμμαθητή του που αποστρατεύθηκε τη αιτήση του !!!!!

  • Orestios avatar
   Orestios @ anonymous 06/05/2010 00:00:06

   Ευκαιρία ψάχνει όμως ο χοντρούλης να αρχίσει τα διχαστικά πάλι και να πετάξει τους αξιωματικούς στον μύλο του κοινωνικού αυτοματισμού.

 5. evro avatar
  evro 06/05/2010 00:19:30

  εριξαν ποινες φυλακισης σε ευελπιδες οι οποιοι φωναξαν αγαπαω την Ελλαδα

  • Γιάννης Σ. avatar
   Γιάννης Σ. @ evro 06/05/2010 00:30:26

   Δώσε περισσότερες πληροφορίες.

  • Κρης avatar
   Κρης @ evro 06/05/2010 03:06:19

   Ιδού τι αναφέρει ο κ. Βενιζέλος: «Σε απάντηση της σχετικής Ερώτησης που κατέθεσε στη Βουλή των Ελλήνων ο Βουλευτής κ. Κυριάκος Βελόπουλος προς τον Υπουργό Εθνικής Αμυνας με θέμα τον πειθαρχικό έλεγχο ευέλπιδος λόγω αναφώνησης συνθήματος στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου, σας γνωρίζουμε τα ακόλουθα: Σύμφωνα με τα στοιχεία που τέθηκαν υπ’ όψιν μου από το ΓΕΣ, τρεις ευέλπιδες που συμμετείχαν στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου παρότρυναν το τμήμα το οποίο συμμετείχαν στην εκφώνηση συνθημάτων, παρά το ότι είχε δοθεί σαφής οδηγία από το Σύνταγμα Ευελπίδων για τη μη εκφώνηση συνθημάτων κατά την διάρκεια της παρέλασης.


   Πιο συγκεκριμένα ο ένας έδωσε το σύνθημα «Ελλάδα – Ελλάδα σε αγαπώ, Ελλάδα είσαι μία, η Κύπρος είναι Ελληνική και η Μακεδονία», ενώ οι άλλοι δύο έδωσαν σύνθημα για αρίθμηση χωρίς ιδιαίτερο νόημα. Και οι τρεις ευέλπιδες, οι οποίοι δεν ήταν διμοιρίτες (ανήκαν απλά στον ουλαμό παρελάσεως), τιμωρήθηκαν με την ποινή της 6ήμερης κράτησης (Ημερήσια Διαταγή Σχολής της 26 Μαρ. 2010).
   Διευκρινίζεται ότι δεν τιμωρήθηκαν για το περιεχόμενο του συνθήματος, αλλά για το γεγονός ότι παρότρυναν με τον τρόπο αυτό τους υπόλοιπους ευέλπιδες σε αναφώνηση συνθήματος, παρά την οδηγία της σχολής να μην προβεί κανείς σε τέτοια ενέργεια. Η ποινή που τους επιβλήθηκε δεν είναι ιδιαίτερα αυστηρή, ενώ η ποινή κράτησης, για όποιο λόγο κι αν επιβάλλεται σε εύελπι, εκτίεται κατά τις νυκτερινές ώρες στο πειθαρχείο».

 6. δήμης avatar
  δήμης 06/05/2010 00:21:02

  ΜΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ (ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ )ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ !!!

 7. online-press avatar
  online-press 06/05/2010 00:41:09

  Λίγοι αξιωματικοί παραγωγικών σχολών που αποστρατεύονται παίρνουν έστω και 100 ευρώ επίδομα για δώρο. Ποιος αποστρατεύεται ως ευδοκιμως και δεν παίρνει σύνταξη με επικουρικά ταμεία λιγότερα από 2.500 χιλιάδες μικτά; Άρα άνθρακας ο θησαυρός. Αλλο ένα τρυκ του Μπενι...
  Υπενθυμίζουμε:
  Όσοι λαμβάνουν συνολική σύνταξη (μαζί με τα επικουρικά -μικτά) από 1701 έως 2500 ευρω τότε δεν θα τους δίδεται ολόκληρο το επίδομα των 800 ευρω άλλα θα δίδεται αναλογικά με την σύνταξη τους και έως του ποσού των 2.500 ευρω. Αυτό σημαίνει ότι όποιος λαμβάνει σύνταξη έως
  1700 ευρω θα λαμβάνει επίδομα 800 ευρω ,
  1800 ευρω θα λαμβάνει 700 ευρω
  1900 ευρω θα λαμβάνει 600 ευρω
  2000 ευρω θα λαμβάνει 500 ευρω
  2100 ευρω θα λαμβάνει 400 ευρω κοκ

 8. Γιάννης Σ. avatar
  Γιάννης Σ. 06/05/2010 00:44:35

  Σε άλλο θέμα που έχει σχέση με το υπουργείο του Βενιζέλου:

  «Πατριωτικός αγώνας για να μην χρεωκοπήσει ο λαός. Πατριωτικός αγώνας για να μην υπογραφεί η συμφωνία Παπανδρέου - Ερντογάν για το Αιγαίο», δήλωσε η ΓΓ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, σχετικά με την επικείμενη επίσκεψη του πρωθυπουργού της Τουρκίας Τ. Ερντογάν στην Αθήνα.

  Σύμφωνα με Τούρκο διπλωμάτη, η επίσκεψη αυτή θα είναι ιδιαίτερη και «δεν θα μοιάζει με καμία στο παρελθόν».


  Προσέξτε, δεν λέει «να μην υπογραφεί συμφωνία», αλλά «να μην υπογραφεί Η συμφωνία». Κάτι ξέρει η Αλέκα.

 9. Orestios avatar
  Orestios 06/05/2010 10:55:53

  Από τη στιγμή που τα μέτρα του ΔΝΤ δεν είναι μόνιμα και σε λίγο καιρό θα υπάρξουν νέα, ο Βενιζέλος απλά χρυσώνει το χάπι στους αξιωματικούς για να μην έχει αντιδράσεις. Σε κανένα δίμηνο θα τα κόψει επικαλούμενος λόγους οικονομικούς και μπλα μπλα μπλα μπλα.

 10. sakis avatar
  sakis 06/05/2010 11:40:59

  ΕΚΤΟΣ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ.
  Posted by anacondagr

  http://www.drougos.gr/?p=4247

  ΕΚΤΟΣ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ.

  ΓΡΑΦΕΙ Ο Δρ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

  Σύμφωνα με πληροφορίες του υπογράφοντα ο Πρωθυπουργός και Υπουργός Εξωτερικών ΓΕΩΡΓΙΟΣ. ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ στις πρώτες αλλαγές που θα κάνει στην κυβέρνηση είναι η απομάκρυνση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας από την θέση του. Σημειώνεται ότι τα όσα συμβαίνουν στις ΕΔ έχουν εκνευρίσει πολύ τον Πρωθυπουργό, ενώ –παρά τα τεράστια ανοικτά ζητήματα της χώρας- βρήκε χρόνο να δει ορισμένους απόστρατους αξιωματικούς (ανώτατους) με «στενές διασυνδέσεις με τον χώρο του κυβερνώντος κόμματος»(από το 1996), οι οποίοι του μετέφεραν το κλίμα που υπάρχει στις ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.(ΚΑΖΑΝΙ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΑΥΞΑΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΤΥΧΕΣΤΑΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ). Μάλιστα ο ένας που είναι από τη ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟ, και ο έτερος από την ΡΟΥΜΕΛΗ υποστήριξαν ότι «η συμπεριφορά ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ σε εποχές κρίσιμες για την χώρα δημιουργεί σοβαρότατα προβλήματα». Την ίδια στιγμή ο Πρωθυπουργός έχει γίνει ‘δέκτης ‘ έντονης δυσφορίας από ξένους ηγέτες (που έχουν ενημερωθεί από τους στρατιωτικούς τους συμβούλους), ότι «δεν γνωρίζει τα θέματα στις συσκέψεις του ΝΑΤΟ και της ΕΕ».Ανώτατος στρατιωτικός εα(του ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ) που έχει πρόσβαση από το 2004 απευθείας στο γραφείο του Γ.Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ μετέφερε-σύμφωνα με πληροφορίες- και άλλα στοιχεία τα οποία ενισχύουν την έντονα αντιδημοφιλή εικόνα του Υπουργού Εθνικής Άμυνας .Ειδικότερα στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας (και σε όλα τα Επιτελεία), η κατάσταση δεν είναι καθόλου καλή. Σεβόμενοι την ιστορία των ΕΔ 12 διατελέσαντες Αρχηγοί ΓΕ ήσαν έτοιμοι να δώσουν στην δημοσιότητα επιστολή-κεραυνός για την υπάρχουσα κατάσταση στον πλέον ευαίσθητο τομέα της χώρας. Την περασμένη Παρασκευή η επιστολή δεν προωθήθηκε(προς το παρόν), λόγω παρέμβασης Επιτίμου Α/ΓΕΕΘΑ ο οποίος είχε συνομιλία με τον ανώτατο στρατιωτικό που «έχει άμεση πρόσβαση στον Πρωθυπουργό». Την ίδια στιγμή πληθαίνουν οι φήμες (και ορισμένες έχουν βάση-όπως είναι σε θέση να γνωρίζει ο υπογράφων) ότι ΔΥΟ από τους Αρχηγούς των Επιτελείων είναι έτοιμοι να παραιτηθούν.

  ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ , ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ:

  *ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ.

  *ΤΟ ΟΤΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΑΥΤΑΡΧΙΚΑ-ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.

  *ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ.

  *ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΣ.

  *ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ και ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

  *ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ 2 ΕΞΑΙΡΕΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ(ΥΠΟΝΑΥΑΡΧΟΣ ΦΕΝΕΚΟΣ/ΓΕΕΘΑ-ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ/ΓΕΝ Β2).

  *ΓΙΑ ΤΟ ΜΗ ΕΝΕΡΓΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ.

  *ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΕΨΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟ-ΑΠΡΑΞΙΑ και ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΤΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ(ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ).

  * ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΚΟΨΙΜΟ ΘΕΣΕΩΝ ΠΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΒΕΒΑΙΟ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΟΥΝ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΑ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.(ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ-ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ).

  Όλα τα παραπάνω-συν το γεγονός ότι δεν παράγεται έργο- ώθησαν τους στρατηγούς-ναυάρχους-πτεράρχους που επί χρόνια διατηρούν σχέσεις με το κυβερνών κόμμα να «πυκνώσουν» τις επαφές και να στείλουν τα μηνύματα προς τον Πρωθυπουργό, ο οποίος –στην πρώτη αλλαγή του κυβερνητικού σχήματος- θα αντικαταστήσει τον Ε. ΒΕΝΙΖΕΛΟ. Λέγεται μάλιστα ότι για την θέση προορίζεται άτομο διεθνούς απήχησης με πιθανότατα Υφυπουργό Επίτιμο Α/ΓΕ

 11. meremetia avatar
  meremetia 06/05/2010 13:11:55

  Δεν κάνει πίσω ο Βενιζέλος,

  σε σύγχυση βρίσκεται, οπως και ο υπόλοιπος κυβερνητικός θίασος. Ηρθαν και τα γεγονότα, απεργία, προβοκάτσια, θάνατοι,
  πανικόβλητοι σκέφτονται πως ισως χρειαστούν και τα τάνκς,
  των συνταγματαρχών!

  Νηστικός όμως συνταγματάρχης δεν χορεύει και συνεπώς, ας εχουμε τους καραβανάδες μισοχορτάτους διοτι διαφορετικά,
  και σύμφωνα με τις επιταγές του ΔΝΤ αλλά και οτι η διεθνής οικονομική συγκυρία επιτάσει θα έπρεπε,

  σιγά σεμνά και ταπεινά,

  στρατιωτικές μονάδες να κλείνουν, σχηματισμοί να αφοπλίζονται, γαλονάδες να αποστρατεύονται διοτι,

  Σύντομα θα μείνουν χωρίς αντικείμενο, χωρίς εχθρό, χωρίς πατρίδα,

  να υπερασπιστούν.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.