25/04/2010 21:49
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

«Κάλλιο ο πρώτος του χωριού παρά υπάλληλος του ΔΝΤ»

Εντείνεται η φημολογία ότι κυβερνητικά στελέχη  επιθυμούν να  κατέλθουν στις περιφερειακές εκλογές του προσεχούς Φθινοπώρου. Εκτιμούν ότι η παραμονή τους στην  Κυβέρνηση, μόνο κακό θα κάνει στην πολιτική τους καριέρα. Αντίθετα η εκλογή τους σε ρόλο περιφερειάρχη, αποτελεί στην τωρινή συγκυρία μια άριστη επιλογή.

 Δεν ξέρω μήπως οι προσεχείς δημοσκοπήσεις τους κάνουν να αλλάξουν γνώμη, αλλά για τα «κάστρα» του ΠΑΣΟΚ γίνεται σφαγή. Στη λογική του  «κάλλιο ο πρώτος του χωριού παρά υπάλληλος του ΔΝΤ».

Το γεγονός αυτό διευκολύνει τον Πρωθυπουργό στον ανασχηματισμό, που έχει προαναγγείλει. Καθώς μέρος τουλάχιστον της κυβερνητικής επιχειρηματολογίας καταρρέει, μετά την ενεργοποίηση του μηχανισμού θα αρχίσουν οι «θυσίες». Προκειμένου να διασωθεί η εικόνα του Πρωθυπουργού θα θυσιασθεί το οικονομικό επιτελείο.

Ο ανασχηματισμός εκτιμάται ότι θα βοηθήσει να μειωθεί η  αυξανόμενη πίεση από την Κοινοβουλευτική Ομάδα, με την αξιοποίηση κάποιων βουλευτών.

Δεν αποκλείεται να δούμε σε κεντρικό ρόλο «εκσυγχρονιστή» Υπουργό, στη λογική του «όλοι μαζί» …

ΟΔΥΣΣΕΑΣ

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.