#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
17/04/2012 13:26
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Κάθε ψήφος δεξιού που δεν πάει στη ΝΔ, είναι ψήφος στο ΠΑΣΟΚΧριστός Ανέστη και χρόνια πολλά.

Εκλογές σε τρεις βδομάδες. Πολύς θυμός και ευκρινής τάση στο λαό που έχει ψηφίσει στο παρελθόν ΝΔ να πείθεται ακόμα από τα ΜΜΕ του συστήματος ΠΑΣΟΚ τα οποία προωθούν την ψήφο σε κομματικούς σχηματισμούς διαμαρτυρίας στη λογική ότι η ΝΔ υποχώρησε δήθεν από την αρχική αντιμνημονιακή της στάση.

 

Βαφτίζουν το μη σπρώξιμο της χώρας στο γκρεμό - εκεί που την έφτασε το εγχώριο σύστημα ΠΑΣΟΚ, το ΔΝΤ, οι Γερμανοί-Γάλλοι και τα συμφέροντά τους και όσοι (π.χ. διάφοροι εξ ΗΠΑ) θέλουν μια αδύναμη Ελλάδα - σαν "υποχώρηση" Σαμαρά. Ασχέτως αν ήταν αναγκαίο κακό, ασχέτως αν ένα "όχι" εκείνη τη στιγμή οδηγούσε σε έξοδο από το ευρώ ή έστω θεσμική περιθωριοποίηση στην ΕΕ, βαθιά φτώχεια και συνθήκες που οι όψιμοι επαναστάτες (κυρίως οι νέοι) καλομαθημένοι Έλληνες δεν μπορούν να αντέξουν όσο και να το παίζουν παλικάρια.

 

Μόνη ελπίδα είναι αυτή που εγγυάται η αυτοδυναμία Σαμαρά, δηλαδή το ξεδόντιασμα του συστήματος ΠΑΣΟΚ πράγμα που σημαίνει την ανακατάληψη της κρατικής μηχανής την οποία κατέχει ο κομματικός πασοκικός μηχανισμός σε ποσοστό τουλάχιστον 70% και την κατάρρευση των τρωκτικών διαπλεκομένων οι οποίοι έχουν σχέση και με τα περισσότερα ΜΜΕ. Για όσους γνωρίζουν από δημόσια διοίκηση, το μέγεθος της εξουσίας που σημαίνει η κατοχή της κρατικής μηχανής από το ΠΑΣΟΚ είναι ανυπολόγιστη. Μπορούν να υπονομεύσουν οποιαδήποτε ενέργεια ή προσπάθεια αλλαγής αν το θελήσουν ασχέτως με το ποιός είναι κυβέρνηση.

 

Ένα καίριο πλήγμα στο σύστημα ΠΑΣΟΚ θα έχει σαν παράπλευρη συνέπεια να διαλυθεί και η ευκολία παρέμβασης όσων επιβουλεύονται την χώρα από το εξωτερικό που βρίσκουν στο σύστημα ΠΑΣΟΚ το πάτημα να κάνουν τη δουλειά τους, αποσταθεροποιώντας όποτε θελήσουν την κοινωνία (βλ. την τελευταία περίοδο Κώστα Καραμανλή).

 

Από τα παραπάνω συνάγεται ότι Ελπίδα για αλλαγή σημαίνει καταποντισμός - αν όχι καταστροφή - του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές με αυτοδυναμία Σαμαρά και αυτό μπορεί να γίνει:

 

Πρώτον,  αν δεν επαναληφθεί το φαινόμενο του 2009 όταν κεντροδεξιοί και δεξιοί πολίτες δεν πήγαν καν να ψηφίσουν ενώ ταυτόχρονα το ΠΑΣΟΚ του "λεφτά υπάρχουν" έπαιρνε τον ίδιο αριθμό ψήφων που είχε πάρει και το 2007 και

 

Δεύτερον, αν η ψήφος είναι θετική για την επιλογή πρωθυπουργού και δεν σπαταληθεί σαν διαμαρτυρία την οποία φιλοδοξούν να εκφράσουν διάφορα κεντροδεξιά ή δεξιά ή ακροδεξιά κομματίδια.

 

Η ερώτηση που τίθεται είναι: Ποιά κυβέρνηση προτιμάει ένας που αυτοπροσδιορίζεται κεντροδεξιός ή δεξιός; Μια αυτοδύναμη κυβέρνηση Σαμαρά ή μια κυβέρνηση που ο Βενιζέλος θα μπορεί να θέτει τους όρους της επιβίωσης του συστήματος ΠΑΣΟΚ;

 

Μήνυμα "βέλος" γι’ αυτές τις εκλογές: "Κάθε ψήφος στον Καμμένο, ΛΑΟΣ, ΔΗΣΥ, ΧΑ, Δράση στην ουσία είναι ψήφος στο ΠΑΣΟΚ".

ΜΑΝΩΛΗΣ Μ.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΠΕΛΙΑΣ avatar
  ΠΕΛΙΑΣ 17/04/2012 13:37:11

  Δεν μου λέει τίποτα πλέον το ΔΕΞΙΟΣ. Μόνο το ΙΚΑΝΟΣ που θέλω να ασχοληθώ με τα κοινά και αν αποτύχω να δικαστώ,και θέλω να υπηρετήσω την ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΜΙΣΘΙ.Τελεία και παύλα για τα φιλόδοξα πουλιά που πολλοί απ αυτούς είναι δεξιοί όσο σοσιαΛΗΣΤΗΣ είναι ο βενιζέλος.

  • ΚΩΟΣ-ΚΟΡΙΝΘΙΟΣ avatar
   ΚΩΟΣ-ΚΟΡΙΝΘΙΟΣ @ ΠΕΛΙΑΣ 17/04/2012 14:16:31

   Τα είπες όλα.Είμαι σέ αναμονή,άν δεν με πείσει ο Α.Σ. θα πάω για ψάρεμα στίς 6/5.

   • bird avatar
    bird @ ΚΩΟΣ-ΚΟΡΙΝΘΙΟΣ 17/04/2012 14:42:35

    Από τις 7/5 και έπειτα να σκεφτείτε τι θα κάνετε.
    Πώς δεν έχει σημασία το δεξιός-αριστερός; Ποιος θα δώσει δουλειά στους ανέργους το κράτος ή η ιδιωτική οικονομία; Η ιδιωτική οικονομία. Η αριστερά θα φροντίσει γιαυτό;
    Είναι δυνατόν να πάμε να ψηφίσουμε κόμματα που δεν ξέρουν τίποτα άλλο παρά μόνο να διογκώνουν το κράτος;

    • Γιαδικιάρογλου avatar
     Γιαδικιάρογλου @ bird 17/04/2012 16:42:56

     Σαν πολύ δεν παίξαμε με το μέλλον μας και κυρίως με το μέλλον των παιδιών μας; Σαν πολύ δεν το παίξαμε θύματα του πολιτικού συστήματος εν γενει και των πολιτικών (προσώπων) που μας κυβερν ούν, όταν εμείς του καλέσαμε στην εξουσία;
     Πήγαμε όλοι -ουτως ειπείν βέβαια- στον "λεφτά υπάρχουν" χωρίς να σκεφτούμε, ποιά λεφτά, από πού λεφτά, γιατί να τα δώσει σε μας, αφού ήδη Τσουκάτος και Μαντέλης ρισκάρισαν τη φυλακή προκειμένου να τα δώσουν στο κόμμα τους (άρα θα πρέπει να είσαι πασόκος για να "τρώς").
     Τρέξαμε οι ανοητοι ως ευσεβείς Ελληνες, στον ΛΑΟΣ γιατί τάχατες αυτός θα διοικούσε με αιχμή του δόρατος την Ορθοδοξία και αποδείχθηκε ο ίδιος ο Καρατζαφέρης, η απάτη και η εφεδρεία του καθεστώτος .
     Σήμερα, πιστεύουμε στην ετέρα εφεδρεία του ψυχορραγούντος πασοκ, τον κ.Καμμένο, ο οποίος ποντάροντας στην άγνοια του κόσμου για ομόλογα, σπρεντς, CDS και άλλες τέτοιες έννοιες του κόσμου του χρήματος, εκτοξεύει πομφόλυγες και αστρονομικά ποσά, μπρος στα οποία ο κακόμοιρος ο πολίτης χωρίς να έχει ιδέα από οικονομικούς όρους, μένει ενεώς στο άκουσμα 'ότι θα κληθεί να τα πληρώσει και μάλιστα μέσω περαιτέρω μειώσεων του φτωχού μισθού ή της σύνταξής του.
     Δεν θα μιλήσω για την κα Μπακογιάννη, γιατί μόνον
     γέλωτα προκαλεί όταν μιλάει για διάσπαθιση δημοσίου χρήματος, για Ζήμενς, για τα κακά και μόνον του δικομματισμού χωρίς επιχειρήματα και λύσεις στο σημερινό αδιέξοδο. Αφήστε την με το παιχνίδι της που καλείται Δημοκρατική Συμμαχία....
     Ολα αυτά αποδεικνύουν ότι σήμερα, την 6η Μαίου δεν έχουμε την πολυτέλεια της χαμένης ψήφου.
     Είναι η ώρα της επιλογής . Και όχι της επιλογής του δεξιού ή αριστερού υποψηφίου, αλλά αυτού του υποψηφίου που έχει ΛΥΣΕΙΣ για την επόμενη ημέρα.
     Δυστυχώς για πολλούς αλλά ευτυχώς για μας, εκείνος που έχει λυση για την επόμενη μερα των εκλογών είναι ο Σαμαράς. Και μάλιστα λύση αξιόπιστη .

     • bird avatar
      bird @ Γιαδικιάρογλου 17/04/2012 16:53:58

      Ναι αλλα΄εγώ δεν το λέω από καμία εμμονή οτι πρέπει να πριμοδοτηθεί αυτος που έχει φιλελεύθερη ιδεολογία. Το λέω γιατί οι αλλαγές και οι λύσεις που ψάχνει η Ελλάδα μπορεί να τις δώσει πολιτικός χώρος που έχει φιλελεύθερο dna.
      Σε όλη τη μεταπολίτευση δεχτήκατε οι δεξιοί την κυριαρχία της αριστεράς με μόνο επιχείρημα την εμμονή και μια θρησκευτικού τύπου ηθικολογία. Τώρα που η Ελλάδα πραγματικά χρειάζεται την κυριαρχία των φιλελεύθερων ιδεών για να ξεπεράσει την κρίση, εγώ δε θα τους κάνω τη χάρη να πω οτι δεν έχει σημασία η ιδεολογία.

     • Αυριανιστής avatar
      Αυριανιστής @ bird 17/04/2012 17:30:44

      Τότε, σύμφωνα με τη λογική σου, θα πρέπει να ψηφίσουμε ΔΗΣΥ και ΔΡΑΣΗ επειδή έχουν "ακόμα πιο φιλελεύθερη" ιδεολογία...

      Αυτό που, κατά τη γνώμη μου, πρέπει να γίνει σαφές, είναι ότι αυτά τα δύο νεοφιλελεύθερα γκρουπούσκουλα "ψαρεύουν" σε διαφορετικό ακροατήριο από αυτό της ΝΔ. Πρόκειται για ένα νεοφιλελεύθερο ακροατήριο παραδόπιστων αριβιστών, με μόνο χαρακτηριστικό τη λατρεία και την προσήλωσή τους στον Μαμμωνά του χρήματος. Και που, εν τέλει, ταυτίζονται με την κυρίαρχη ιδεολογία που πρώτο λάνσαρε το ΠΑΣΟΚ -απλώς έχουν και ένα άλλοθι της λεγόμενης "αγοράς".

      Έχω ξαναπεί ότι πρέπει να αγωνιστούμε, ώστε ο νεοφιλελευθερισμός να τεθεί κάποτε εκτός νόμου, όπως έγινε με το ναζισμό στη Γερμανία και με τον κομμουνισμό στην Πολωνία και στην Ουγγαρία. Μέχρι τότε όμως, η ΝΔ δεν πρέπει να έχει την παραμικρή σχέση, ούτε καν ακροθιγώς, με αυτό το ανθρωποφαγικό ιδεοληπτικό συμπίλημα, και η όποια προσπάθεια για "πλάγια" ταύτισή της με αυτό, να θεωρείται ευθέως εχθρική ενέργεια.

     • victoria (true) avatar
      victoria (true) @ Αυριανιστής 17/04/2012 17:59:42

      Νομίζω πως ο bird μίλησε για ελεύθερη οικονομία, όχι νεοφιλελευθερισμό.

      Μη μπλεκόμαστε, φυσικά έχουν σημασία και τα πρόσωπα και η ιδεολογία. Η οποία είναι ελεύθερη οικονομία, αλλά όχι στο σημείο ασυδοσία της αγοράς. Επιτελικό, σοβαρό, κράτος-ρυθμιστής και κοινωνικός φιλελευθερισμός, τα έχει πει αγαπητέ Αυριανιστή.

     • bird avatar
      bird @ Αυριανιστής 17/04/2012 18:30:11

      Οχι σύμφωνα με τη λογική μου πρέπει να ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ η φιλελεύθερη παράταξη.
      Η ΔΗ.ΣΥ. υποτίθεται είναι νεοφιλελεύθερη αλλά είναι ένα τίποτα και η δράση είναι νεοφιλελεύθερη.
      Ξανατονίζω οτι πρέπει να ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ η ΝΔ (κοινωνικός φιλελευθερισμός αφού το θες και νια νια) και όχι να ψηφίζουμε διάφορα κομματίδια με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να κυβερνήσει η ΝΔ.
      Εγώ διαχωρίζω τη θέση μου και από το νέοφιλελευθερισμό αλλά και από μια κεντροαριστερή διακυβέρνηση. Ούτε το ένα ούτε το άλλο είναι λύση για την Ελλάδα τώρα.

 2. Δαναός avatar
  Δαναός 17/04/2012 13:43:04

  Μήνυμα “βέλος” γι’ αυτές τις εκλογές: “Κάθε ψήφος στον Καμμένο, ΛΑΟΣ, ΔΗΣΥ, ΧΑ, Δράση στην ουσία είναι ψήφος στο ΠΑΣΟΚ“.
  Έτσι ΜΑΝΩΛΗ Μ. Καθαρές κουβέντες!

 3. Χαζούλης avatar
  Χαζούλης 17/04/2012 13:43:54

  Κάθε ψήφος δεξιού που δεν πάει στη ΝΔ, είναι ψήφος στο ΠΑΣΟΚ

  Με μεγάλη λύπη διαπιστώνω ότι όσο πλησιάζουν οι μέρες τα επιχειρήματα που απευθύνονται σε συνειδήσεις ψηφοφόρων άλλων εποχών επανεμφανίζονται σαν ζόμπι. Ζόμπι που μας κυνηγούν από το παρελθόν για να μας υπενθυμίζουν το ποιοι είμαστε.

  Μήπως τελικά η νέα μεταπολίτευση περιμένει το Πάσχα του 2016 για να Αναστηθεί; Για να μην πω του 2020.

  • avanti avatar
   avanti @ Χαζούλης 17/04/2012 13:53:31

   Που τα βλέπεις τα ζόμπι? Μήπως ως ζόμπι θα έπρεπε να βλέπεις τους πασοκο-σοσιαλισταρχέους που μας κυβέρνησαν τόσα χρόνια και κατέστρεψαν την χώρα ? Στην Ελλάδα της δεξιάς και πριν το 1981 μέχρι και πλοία του έκτου στόλου επισκευάζονταν και δούλευαν εκατοντάδες άνθρωποι, τα έδιωξε όμως ο σοσιαλιστής Αντρέας για να αποδείξει στο πόπολο τις αριστερές του πτυχές ....

  • TED avatar
   TED @ Χαζούλης 18/04/2012 11:51:19

   Χαζούλης, ε; Συ είπας.

 4. Tassos avatar
  Tassos 17/04/2012 13:52:47

  Εγώ πάλι θα ήθελα να μην πάρω αυτοδυναμία και στις επόμενες εκλογές να συνθλίψω τα μικρά "δεξιά" (να χαμε να λέγαμε ...δεξιά) κόμματα.

  • Μικρασιάτης avatar
   Μικρασιάτης @ Tassos 17/04/2012 14:27:17

   Μηπως το να συνθλιψουμε οριστικα το ΠΑΣΟΚ, θα επρεπε να ειναι πανω απ' ολα?

 5. ΝΙΚΟΣ ΝΙΚ avatar
  ΝΙΚΟΣ ΝΙΚ 17/04/2012 14:24:09

  Νομίζετε ότι με ψευτοδιλήμματα θα παρασύρετε πολίτες;
  "Πλανάσθε πλάνην οικτράν."
  Όσο για τα των σοσιαλ(η)στών. Τί έκανε επτά χρόνια ο "κουρασμένος"
  και οι συν αυτώ "κέρβεροι" του δημοσίου συμφέροντος και χρήματος;

  • avanti avatar
   avanti @ ΝΙΚΟΣ ΝΙΚ 17/04/2012 14:40:21

   Ο κουρασμένος όπως λες προσπαθούσε να συμμαζέψει το ασφαλιστικό και είχαν πέσει όλοι οι σοσιαλ(η)στές να τον φάνε ή μήπως τα ξεχάσαμε? Επίσης ξεχάσαμε τι έγινε με την πώληση του λιμανιού (Ικόνιο) στην COSCO, ξεχάσαμε τις φωτιές του 2007 που σημάδεψαν τη χώρα. Ο κουρασμένος έφταιγε, αυτό βλέπουμε, αλλά αν είχαμε ξεστραβωθεί δεν θα είμασταν σ' αυτή τη θέση τώρα. Αστα φίλε μην τα σκαλίζεις γιατί εκτίθεσαι.

   • ΝΙΚΟΣ ΝΙΚ avatar
    ΝΙΚΟΣ ΝΙΚ @ avanti 17/04/2012 15:02:13

    Και από το πολύ"συμμάζεμα" φθάσαμε στη χρεοκοπία!

    • avanti avatar
     avanti @ ΝΙΚΟΣ ΝΙΚ 17/04/2012 15:46:23

     Κατά την άποψή σου ποιός θα προστατέψει τη χώρα και θα την βγάλει από το αδιέξοδο? Γιατί δεν μας λες και μας το κρύβεις ....

     • ΝΙΚΟΣ ΝΙΚ avatar
      ΝΙΚΟΣ ΝΙΚ @ avanti 17/04/2012 16:27:19

      Κατά το σύνταγμα η ψήφος είναι μυστική.
      Διαλαλούν στις ρούγες τα κομματόσκυλα
      που ελπίζουν σε βόλεμα για το "λουφέ "τους.

     • Γιαδικιάρογλου avatar
      Γιαδικιάρογλου @ ΝΙΚΟΣ ΝΙΚ 17/04/2012 16:57:21

      Φίλε μου, όταν θα δείς ξανά το Καστελλόριζο με πιο χοντρό στο σπηκάζ και γύρω από την πολυκατοικία σου όλες τις φυλές του κόσμου, τότε μην πείς ότι δεν σε προειδοποιήσαμε. Εξάλλου, ελεύθερος είσαι μπορείς να διαλέξεις όποιον υποψήφιο θες. Μόνον μη σε δώ μετά να μυξοκλαίς....

     • ΝΙΚΟΣ ΝΙΚ avatar
      ΝΙΚΟΣ ΝΙΚ @ Γιαδικιάρογλου 17/04/2012 17:32:20

      Και βέβαια θα διαλέξω. Αυθεντικό και αποδε-δειγμένα αποτελεσματικό,
      και όχι λογάδες τύπου
      "μεσσηνιακού λέοντα"

     • Γιαδικιάρογλου avatar
      Γιαδικιάρογλου @ ΝΙΚΟΣ ΝΙΚ 17/04/2012 20:45:58

      Μα δεν μιλάμε για λέοντα. Μιλάμε για έναν άνθρωπο που έχει λυσεις, που πολεμά για το εφικτό και δεν πετάει υποσχέσεις τύπου λεφτά υπάρχουν και ψηφίστε με για να φάτε με χρυσά κουτάλια.

 6. η Dimi avatar
  η Dimi 17/04/2012 14:41:13

  «Στη Δημοκρατία, η άγνοια του ενός ψηφοφόρου βλάπτει την ασφάλεια όλων.»

  «The ignorance of one voter in a Democracy, impairs the security of all.»
  ~John F. Kennedy

 7. palmyra avatar
  palmyra 17/04/2012 14:52:09

  Αντι να βάζεις διλλήματα, καλό θα ήταν ο Α.Σ. να ζητούσε τη σύλληψη του βενιζελου σαν ηθικού αυτουργού για τις μίζες " τσοχα" καθώς με τον νόμο περι ευθύνης υπουργών έδωσε τη δυνατότητα στον "τσοχα" να κυκλοφορεί ελεύθερος μέχρι προχθές...να δούμε τον Α.Σ. να βάζει το μαχαίρι στο κόκκαλο για σύλληψη βενιζέλου...διαφορετικά το παιχνίδι είναι σικέ και δεν πείθεται κανένας...ρήξη λοιπόν εδώ και τώρα όπως έλεγε η πρώην μεγάλη πολιτική απάτη Α.Π.

  • factorx avatar
   factorx @ palmyra 17/04/2012 15:42:56

   Φέρε τα στοιχεία που νομιμοποιούν το αίτημα για την ηθική αυτουργία Βενιζέλου κι εγώ σου υπόσχομαι ότι θα το στηρίξω. Προς το παρόν όμως ο μονος που τα χώνει στον Βενιζέλο είναι ο Σαμαρά ενώ κάποιοι σαν κι εσένα στηρίζουν το συστημα ΠΑΣΟΚ με λογάκια

   • palmyra avatar
    palmyra @ factorx 17/04/2012 17:02:41

    Αν αυτό κατάλαβες ...λυπάμαι....
    Πάντως πιό ατράνταχτα στοιχεία απότον ίδιο το νόμο περί ΑΝΕΥΘΥΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ υπουργών δεν νομίζω να υπάρχουν, όπως και η υπογραφή βενιζέλου στο ΚΥΣΕΑ...τα υπόλοιπα είναι αγώνας σικέ.

    • factorx avatar
     factorx @ palmyra 17/04/2012 17:05:41

     Δηλαδή τι θα ήθελες να καταλάβω; Και μην πηδάς από το ένα θέμα στο άλλο. Αλλο ο νόμος περί ευθύνης υπουργών και άλλο ένα σκάνδαλο με στοιχεία Και μπες στον κόπο σε παρακαλώ να δείς ότι εμείς εδω γράψαμε πρώτοι για τις ευθύνες Βενιζέλου στα υποβρύχια

     • palmyra avatar
      palmyra @ factorx 17/04/2012 18:03:01

      το βασανίζεις το θέμα.....δεν αρκεί να γράφεις μόνο ...πρέπει να ζητάς το ζητούμενο και να χτυπάς το στόχο "φρικαλέο βενιζέλο" τώρα που είναι η ευκαιρία να τον κονιορτοποιήσεις διαλυσέτον μην δυστάζεις, είναι μια ευκαιρία για ανατροπή από Α.Σ. αν το κάνει υπόσχομαι να κατέβω από αγγλία με όλη την οικογένεια να τον ψηφίσω.

 8. γιωργης avatar
  γιωργης 17/04/2012 15:35:01

  Κκε παραδοσιακός σύμμαχος του πασοκ αφού προέρχονται από αυτό, συριζοφασισταιοι θέλουν κατάργηση ελληνικότητας συνεπικουρούμενη της σοσιαλιστικής πολυπολιτισμικοτητας, λαός και δημοκρατική συμμαχία υποτιθέμενα δεξιά κόμματα συνεργάζονται με το πασοκ προκειμένου να κυβερνήσουν και να καταστρέψουν την νδ, καμμένος και καζακηδες κλπ ευκαιριακοί πολιτικαντηδες που εκμεταλλεύονται την αγανάκτηση του κόσμου και εκεί στηρίζουν τις ανεδαφικες θεωρίες τους για δραχμή, κουβέλης και κατσέλη μέσα από τα σπλάχνα των σοσιαλιστών που μας κυβέρνησαν και έχουν την ευθύνη για την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει.η χώρα. Α...ξέχασα το πασοκ, τα συμπερασματα για αυτούς δικα σας!

 9. Ιωάννης33 avatar
  Ιωάννης33 17/04/2012 16:08:41

  Σωστός Μανώλη,αλλά και η δεξιά δεν βοηθάει.Φάνηκε οτι μερικοί δικοί μας κοιμούνται.Στην Εξεταστική που έβγαλε λάδι τον Ακη,δεν συμμετείχαν Τζίμας,Βαρβιτσιώτης,Ντινόπουλος;Ελυναν μάλλον σουντόκου.Και έπαιρναν 370 ευρώ την ώρα!Θέλει σοβαρό κίνητρο ο ψηφοφόρος

 10. Kst avatar
  Kst 17/04/2012 16:17:52

  Μήνυμα “βέλος” γι’ αυτές τις εκλογές: “Κάθε ψήφος στον Καμμένο, ΛΑΟΣ, ΔΗΣΥ, ΧΑ, Δράση στην ουσία είναι ψήφος στο ΠΑΣΟΚ“.

  Ωραιο επιχειρημα... Και πως θα δειξει ο κοσμος την αποδοκιμασια του στα δυο μεγαλα κομματα; Να βγει στο Συνταγμα, που του ριχνουν τα δακρυγονα ή να αρχισει τις ομαδικες αυτοκτονιες. Η ψηφος εχει δυναμη και δεν ειναι τυχαιο που την τρεμουν... Τωρα που φοβουνται, μπορει να γινει κατι αλλιως η πορεια ειναι προδιαγεγραμμενη και θα πρεπει να περιμενουν αλλη μια τετραετια για να ακουστει η λαϊκη εντολη... Καλυτερα η ψηφος οπου και αν κατευθυνεται, παρα η αποχη..

  • bird avatar
   bird @ Kst 17/04/2012 16:43:55

   Μπορείς να μου πεις για ποιο λόγο να τιμωρηθεί η ΝΔ για τα τελευταία 2 χρόνια που κυβέρνησε το ΠΑΣΟΚ;
   Η διακυβέρνηση της ΝΔ κρίθηκε και γιαυτό έχασε τις εκλογές του 2009.
   Πολύ έξυπνοι είναι όσοι λένε να τιμωρήσουν το δικομματισμό αντί να τιμωρήσουμε το ΠΑΣΟΚ για τη διετία που έτρεξε. Μια χαρά δικαιολογία βρήκαν για να το προστατεύσουν. Αυτό είναι επιχείρημα των μικρών κομμάτων, γιατί αλλιώς δεν μπορούν να ενισχυθούν και είναι επιχείρημα των ΜΜΕ που στηρίζουν το ΠΑΣΟΚ.
   Πώς θα τιμωρηθεί το ΠΑΣΟΚ αν ο ψηφοφόρος δεν αποδώσει τις ευθύνες εκεί που πρέπει;
   Πώς θα τιμωρηθεί το ΠΑΣΟΚ αν την επoμένη των εκλογών κάποιοι καταφέρουν με την ψήφο τους να σταλεί το μήνυμα οτι η Ελλάδα δεν μπορεί να κυβερνηθεί χωρίς εμπλοκή των ΠΑΣΟΚων;
   Πώς θα τιμωρηθεί το ΠΑΣΟΚ αν παίξει ρόλο εξουσίας την επόμενη μέρα (η οποία εξουσία λειτουργεί συγκολλητικά ).
   Ποιον θα τιμωρήσουμε αν δεν μπορεί να σχηματιστεί κυβέρνηση το δικομματισμό ή τη χώρα ;

   • Kst avatar
    Kst @ bird 17/04/2012 17:32:55

    Η πολιτικη και το κρατος εχουν μια συνεχεια.. Τα ελλειμματα δεν ηρθαν ξαφνικα, αλλα απο συνεχεις κατ' εξακολουθηση πρακτικες. Προφανως δεν ανατρεπονται οσα εχουν πραξει διαχρονικα οι κυβερνησεις απο την μια στιγμη στην αλλη.. Ουτε περιμενω οτι εφοσον ερθει ο Σαμαρας στην εξουσια θα αναιρεσει το Μνημονιο και την διετια Παπανδρεου. Δυστυχώς αυτο πληρωνουμε τωρα.. Το οτι πρεπει να τιμωρηθει το Πασοκ δεν εχει καμια σχεση με την ψηφο στην ΝΔ. Το ζητουμενο για μενα δεν ειναι ψηφοθηρικο, ουτε μικροκομματικο. Το ζητουμενο ειναι πολιτικο και πατριωτικο. Με ενδιαφερει να αλλαξει το καθεστώς και οι πρακτικες που μας οδηγησαν μεχρι εδω.

   • ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. avatar
    ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. @ bird 17/04/2012 18:23:27

    Εύστοχος bird

 11. factorx avatar
  factorx 17/04/2012 16:20:35

  Ο Νιτνόπουλος τον έχει ξεσκίσει τον Βενιζέλο, μην τους τσουβαλιάζεις όλους

  • juliet avatar
   juliet @ factorx 17/04/2012 17:55:23

   Φάκτορα ,
   ο Αργύρης δεν παίζετε ...να τον δεις στη λαΐκή Βριλησσιών να έχουνε πέσει πάνω του να του λένε ...να του λένε ,να κάθομαι να τον κοιτάω και να θέλω να γελάσω περίμενα να δω τι θα τους πει.Μου κλείνει μάτι και τους λέει ....τι μου λέτε παράπονα ,εσείς δεν θέλατε τον Καραμανλη ,εγώ σας φταίω...και ν΄αρχίζει να τους ρίχνει ευθύνες .Μετ΄από λίγο όλοι τον χαιρετούσανε.

   • Ιωάννης33 avatar
    Ιωάννης33 @ juliet 17/04/2012 18:03:10

    Συγνώμη juliet αλλά αυτό το περιστατικό δεν τον τιμάει ως πολιτικό.
    Στα παράπονα των πολιτών απαντάει με "ματιές" και εξυπνάδες;Επειδή ενδεχομένως έχει ισχυρό λόγο και τους γυρνάει τούμπα "δεν παίζεται";

    • juliet avatar
     juliet @ Ιωάννης33 17/04/2012 19:16:31

     Ιωαννη 33
     καλά τους έκανε ,ο Αργύρης είναι πανέξυπνος ,ευγενικός ,επικοινωνιακός αλλά ξέρει και να τα χώνει .Ολοι αυτοί εδώ μου μένουμε δεν ξέρουν άλλη γλώσσα .Επίθεση .Ακόμη και τώρα λένε πασοκ και ξερό ψωμί .Οι ευθύνες πρέπει να πηγαίνουν εκεί που πρέπει.Τον χάρηκα .Πασοκοι ήτανε .Με ήξερε .Θέλανε να κάνουν εξυπνάδες .
     Φοβήθηκες μη τους κακοκαρδίσει και δεν ψηφίσουν Ν.Δ ,πασόκοι ήτανε και είναι,βιτρίνα και ψευτοαριστοκρατία .

     • Ιωάννης33 avatar
      Ιωάννης33 @ juliet 17/04/2012 19:56:16

      Αν είναι έτσι...πάσο!
      Ας κρατήσουν το πασόκ και το ξερό ψωμί.

     • Γιαδικιάρογλου avatar
      Γιαδικιάρογλου @ juliet 17/04/2012 20:52:06

      Juliet, Χριστός Ανέστη!
      Εχεις απόλυτο δίκιο. Και στην τηλεόραση που βγαίνει ο Ντινό μιλάει τη γλώσσα της καθημερινότητας χωρίς περιπλοκες και δυσνόητα επιχειρήματα από τον απλό πολίτη. Νομίζω ότι είναι από τους ικανότερους.Για να είμαι όμως δίκαιη στον τομέα επικοινωνίας πρέπει να προσθέσω τον Τζαβάρα, τον Βορίδη και τον Αδωνι. Απαντούν με επιχειρήματα και απλά -όχι απλοϊκά.

     • juliet avatar
      juliet @ Γιαδικιάρογλου 17/04/2012 21:36:27

      Με τον Ντινό γνωριζόμαστε ,δημαρχία μετά βουλευτής.Πανέξυπνος .......είναι και ιχθύς!

 12. ΕΥΑ avatar
  ΕΥΑ 17/04/2012 18:32:03

  +1000 Μανώλη Μ...για άλλη μια φορά θα γίνουμε οι νεκροθάφτες του μέλλοντός μας...

 13. kwstas avatar
  kwstas 17/04/2012 18:32:39

  Eπιτέλους τα πράγματα λέγονται με τ' όνομά τους. Θέλουμε την εξωφρενική ανοησία των τελευταίων 2,5 ετών σε κακέκτυπο, θέλουμε το Μπόμπολα (υπερ)πρωθυπουργό ή θα ψηφίσουμε τα τάχαμου δήθεν "νέα" κόμματα των παρθενογεννημένων. Θυμίζω ότι ο Καμμένος έχει 20 χρόνια βολευτής, η κόρη του βελζεβούλη πάνω από εικοσαετία, το ίδιο κι ο Κουβέλης, οι δε Δημαροκατσέληδες άλλα τόσα. Αφήνω τελευταίο το φαντστικό Καστανίδη ο οποίος μόνον ως βολευτής έχει "εργαστεί" εδώ και τραντατόσα χρόνια!!! Έλεος, αν αυτό είναι το καινούργια τύφλα να' χει το παλιό.

 14. smiths avatar
  smiths 17/04/2012 18:52:30

  οκ...........γνωρίζετε ότι σε αρκετές δημόσιες υπηρεσίες γίνονται αναθέσεις καθηκόντων χωρίς κρίσεις υπηρεσιακών συμβουλίων.......και βέβαια δεν μιλάει κανείς. Αυτό τι σημαίνει; Καταλαβαίνετε ποιοι τοποθετούνται με αποτέλεσμα επίδομα ευθύνης (αρκετά σεβαστό μετά το νέο μισθολόγιο) καθώς και μόρια σε μελλοντικές κρίσεις................
  Κατά τα άλλα .............όλα αλλάζουν..............ή μάλλον καλύτερα εύχομαι να αλλάξουν..................
  Από τη δημόσια διοίκηση ξεκινάς αν θέλεις να τα αλλάξεις όλα αλλιώς τα αφήνεις ως έχουν και μετά...............
  Όσον αφορά τα θέματα του νεοφιλελευθερισμού, ας μη γελιόμαστε..........αν πιστέυετε σε μισθούς αρκετά χαμηλούς και στην ασυδοσία της αγοράς.......προχωρείστε.
  Ο Πρόεδρος άλλα έχει πει όμως. Και σε αυτά είμαστε μαζί.
  Εύστοχοι victoria και Bird

 15. Queen Victoria avatar
  Queen Victoria 17/04/2012 19:56:20

  Το διλημμα αυτο ειναι τρομοκρατικο χτυπημα.

 16. GR avatar
  GR 17/04/2012 20:42:01

  ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΑ ΔΙΛΛΗΜΑΤΑ,ΤΑ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟ 2009,ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΛΑΟΣ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΙ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΠΕΤΥΧΕ,ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΩΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ Ο ΔΕΞΙΟΣ ΤΗΝ ΚΑ ΚΟΥΤΣΙΚΟΥ,ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΜΑΝΙΑΣ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΣΤ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΚΑς ΡΕΠΟΥΣΗ;ΠΟΥ ΕΝΩ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΤΗΝ Α ΑΘΗΝΩΝ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ,Ο ΚΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ.ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ ΤΙ ΤΗΣ ΕΣΕΡΝΕ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ,ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ,ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΧΛΙΑΖΟΥΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΟΝΗΜΑ,ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ;ΠΩΣ ΣΥΝΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΝΔ ,ΤΟΥ ΚΟΥ ΣΑΜΑΡΑ;ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

  • factorx avatar
   factorx @ GR 17/04/2012 20:47:05

   μαύρισέ την

 17. ΑΚΗΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ avatar
  ΑΚΗΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ 17/04/2012 20:42:16

  Ανανέωση με ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗ , ΜΠΑΣΙΑΚΟ, ΔΟΥΚΑ, και καλά για ΣΥΜΠΙΛΙΔΗ το καταλαβαίνω. ΕΙΜΑΙ ΔΕΞΙΟΣ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ . ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.

 18. bagonetos avatar
  bagonetos 17/04/2012 20:56:07

  Ti tsovolas ti kamenos I istoria epanalambanete

 19. GR avatar
  GR 17/04/2012 21:00:41

  NA THN ΜΑΥΡΙΣΟΥΜΕ ΦΑΚΤΟΡΑ,ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΤΟΥ 1993,ΠΟΥ ΕΡΙΞΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟ ΕΛΕΓΕ,ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ;ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑ ΚΟΥΤΣΙΚΟΥ ,ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ;ΠΕΣ ΜΟΥ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ,ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΠΡΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΛΟΓΩΝ;ΤΗ ΘΕΣΗ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΝΔ ,Η ΚΥΡΙΑ ΑΥΤΗ,Ο ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ,Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ,Ο ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ ,ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ,ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑΤΗΝ ΚΑΙΣ;ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ;ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΜΕΤΑΛΛΑΧΘΗΚΕ Η ΔΕΞΙΑ,ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ,ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ,ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ,ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ,ΘΥΜΙΖΩ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ,ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 1980.

  • factorx avatar
   factorx @ GR 17/04/2012 21:25:54

   Ωραία. Αν εσύ ήσουν Σαμαράς θα έπαιρνες την ευθύνη να μην τους κατεβάσεις υποιψήφιους ειδικά στην σημερινή συγκυρία; Προς Θεού, δεν τους υπερασπίζομαι. Εγώ θα την έπαιρνα, αλλά εγώ δεν είμαι αρχηγός κόμματος

   • ΝΙΚΟΣ avatar
    ΝΙΚΟΣ @ factorx 18/04/2012 10:18:32

    Να κατεβάσει:
    Μητσοτάκη στα Χανιά, Χατζηδάκη στο Ρέθυμνο, Βαρβιτσιώτη στη Λακωνία και Σπηλιωτόπουλο στην Αχαϊα.

 20. Joao avatar
  Joao 17/04/2012 21:34:20

  Αυτους που με πλαγιο τροπο ελεγαν οχι στο μνημονιο 1 και ψηφισαν σχεδον ολους τους εφαρμοστικους και αυτους που ψηφισαν αυτη την δανειακη συμβαση και νομιμοποιησαν τον μνημονιο δεν μπορω να τους ψηφισω... εδω μιλαμε για ψυχες ανθρωπων που χωρις λογο και αιτια βρεθηκαν στον δρομο..

 21. ΕΛΛΗΝ avatar
  ΕΛΛΗΝ 17/04/2012 23:05:44

  Factorx

  Ξέρεις πολύ καλά οτι εκτός απο τον Μπένι-βγαίνι υπάρχουν δεκάδες άλλα που μπορούσαμε να είχαμε κάνει για να πείσουμε τον κόσμο.

  Ενα απο αυτά :
  Oταν ξέρεις απο τα γερμανικά δικαστήρια οτι οι μίζες της Ζημενς ήταν 1 δις και συφωνεις σε συμβιβασμό 70 εκατ.

  Και δεν ζητάς ΕΣΤΩ την λίστα Χριστοφοράκου απο την κατάθεσή του στα γερμανικά δικαστήρια γιατί φοβάσαι μην δυσαρεστήσεις το σύστημα που στηρίζει την Δρακουλο οικογένεια
  Η φοβάσαι μην βγούν και δικά μας καλόπαιδα στη φόρα

  Τότε δέν μπορείς να πείσεις κανένα οτι θέλεις καθαρση και νέα μεταπολίτευση.

  • factorx avatar
   factorx @ ΕΛΛΗΝ 17/04/2012 23:35:37

   Γιατί δεν περιμένουμε να δουμε αν θα υλοποιηθεί το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ για όλους τους πολιτικούς από το 74 και μετά. Εκεί θα βγουν όλα

 22. yian avatar
  yian 18/04/2012 04:54:57

  Στη σημερινή εκτίμηση ψήφου της MARC για τον alpha τα δεξιά κόμματα (ΝΔ, ΛΑΟΣ, ΑΝ.ΕΛ, ΔΗ.ΣΥ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΔΡΑΣΗ) ξεπερνούν το 46% όταν η ΝΔ εκτιμάται στο 22%. Δηλαδή ούτε οι μισοί δεξιοί δεν προτιμούν τη ΝΔ. Τις επόμενες 3 βδομάδες πολλή δουλειά πρέπει να γίνει για να επιστρέψουν στη ΝΔ κυρίως ψηφοφόροι που κοιτάζουν τους ΑΝ.ΕΛ (10% τους δίνει η εκτίμηση είναι η πρώτη επιλογή των αναποφάστιστων για τη πιθανή πρώτη επιλογή τους) αλλά και το ΛΑΟΣ μπορεί να συμπιεστεί ακόμη περισσότερο (4%). Είναι λυπηρό ότι οι πιο αποφασισμένοι είναι οι εν δυνάμει ψηφοφόροι της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ (6%) κυρίως άντρες ηλικίας 18-35 ετών. Λυπηρό γιατί αν η ΝΔ ήταν πιο σαφής αποφαστιστική και ξεκάθαρη στις προτάσεις της για την λαθρομετανάστευση και την εγκληματικότητα τα τελευταία 2 χρόνια θά είχε απορροφήσει τους ψηφοφόρους αυτούς. Είναι λάθος να γίνεται λόγος για φασίστες και ναζιστές (Βενιζέλος, Καρατζαφέρης), τους στηρίζουν άνθρωποι εξοργισμένοι από την ολιγωρία της πολιτείας και τη σιωπή των κομμάτων στη κατάρρευση του κράτους σε ότι αφορά τα παραπάνω ζητήματα. Χρειάζεται αποφαστιστική παρέμβαση από τη ΝΔ σε συνέχεια του να "ανακαταλάβουμε τις πόλεις μας". Ίσως να μην είναι αργά και η ΝΔ να απορροφήσει μεγάλο κομμάτι απο ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΑΝΕΛ και ΛΑΟΣ.

  • ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. avatar
   ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. @ yian 18/04/2012 10:16:38

   Μετά την άλλη Πέμπτη που θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα για την λαθρομετανάστευση αυτά τα ποσοστά θα πέσουν κατά 2/3, θα δεις.

   • ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. avatar
    ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. @ ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. 18/04/2012 10:17:10

    το πρόγραμμα από τον Σαμαρά στο Ζάππειο

 23. GGL avatar
  GGL 18/04/2012 05:08:05

  Δεν συμφωνά καθόλου μαζί σου. Το συστημα Ραγκούση για τις προαγωγές από τη μία εξαφάνισε τις κομματικές προαγωγές αλλά από την άλλη έδινε αποκλειστική βαρύτητα στα πτυχία, τις ξένες γλώσσες, την Εθνική Σχολή Δημ. Διοίκησης, τα σεμινάρια κτλπ. Αλλά αυτό είχε ως συνέπεια να παραμερισθούν επιμελείς, εργατικοί και συγκροτημένοι υπάλληλοι και να προαχθούν υπάλληλοι τεμπέληδες, αδιάφοροι και άσχετοι με το αντικείμενο της εργασίας τους αφού μετά το διορισμό τους τα ειχαν φορτώσει στο κόκορα. Δεν συνέβη παντού έτσι αλλά συνέβη σε μεγάλο βαθμό. Οι αναθέσεις προκρίθηκαν εν μέρει για να αντιμετωπιστεί η ανεπάρκεια του συστήματος Ραγκούση. Ασφαλώς πρέπει να εφαρμοστεί ένα σύστημα που θα λαμβάνει όλα υπόψη και όχι μόνο πτυχία αλλά και την αποδοτικότητα, κατάρτιση και επιμέλεια του υπαλλήλου.

 24. πανος avatar
  πανος 18/04/2012 19:23:05

  o πραγματικος δεξιος αυτος που μεγαλωσε με τα ιδανικα της παραταξης και τα αναλογα πιστευω σιγουρα δεν θα πλησιασει την καλπη για να ψηφισει την καταστροφη του.

 25. Bob Velis avatar
  Bob Velis 19/04/2012 12:12:05

  Οι Ελληνες πρέπει να ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ για το κατάντημα της χώρας.
  Δεν έχει νόημα η διχαστική λογική ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ και ΔΕΞΙΟΙ. Για παράδειγμα ο κ. Κύρτσος από ΚΚΕ έφτασε να είναι στο ΛΑΟΣ!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.