#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
03/10/2011 14:25
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: μετά τον Καρατζαφέρη χέρι – χέρι και με το Σημίτη!

 


Του Γ.Μπραουδάκη


Ποιος θα το περίμενε...

Η άλλοτε εφημερίδα της αστικής τάξης, των νοικοκυραίων,  η εφημερίδα που υπερασπιζόταν αρχές και αξίες,  αρχίζει και ξετυλίγει σιγά - σιγά το σχέδιό της!

Δεν στέκομαι στην υστερική της επιχειρηματολογία για συγκυβέρνηση. Άλλωστε πάντοτε, ιστορικά,  τους επιχειρηματίες και τους εκδότες συνέφερε ένα αδύναμο πολιτικό σύστημα. Με κόμματα πολυκερματισμένα, δίχως ισχυρούς ηγέτες, κυρίως δίχως λαό.

Θυμάμαι καταρχήν εκείνη την αλησμόνητη στήριξη στον Καρατζαφέρη και πάω στο κύριο άρθρο της Καθημερινής την προηγούμενη Κυριακή.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, καλούσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας  σε συνταγματική εκτροπή. Του ζητούσε να συγκαλέσει Σύσκεψη Αρχηγών με τη συμμετοχή των τ. Πρωθυπουργών για να αποφασίσουν για το μέλλον αυτής της άμοιρης χώρας.

Θα θεωρούσα ότι αυτή η πρόταση αποτελεί άλλη μία «εξυπναδιά» της Καθημερινής,  για να διαφοροποιηθεί από τους ανταγωνιστές της που ζητούν και αυτοί «συγκυβέρνηση». Όμως, δυστυχώς, τα πράγματα δεν είναι έτσι.

Αμέσως μετά αυτό το άρθρο, η Καθημερινή φιλοξένησε έναν εξ αυτών που έσπρωχνε για το νέο συμβούλιο του στέμματος. Τον Κώστα Σημίτη. Φαντάζομαι θα ακολουθήσει λίαν συντόμως και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ώστε να ολοκληρωθεί το πάζλ των φρέσκων απόψεων για την Ελλάδα του 2020.

Η εφημερίδα που επικαλείται αρχές και αξίες,  προβάλλει ως παράδειγμα τον Κώστα Σημίτη.

Ποιον;

Αυτόν που στην αυλή του, συγγνώμη στο σπίτι του, είχε ως στενότερους συνεργάτες του τους κ.κ. Τσουκάτο, Μαντέλη και Πανταγιά. Οι δύο πρώτοι κυνικά ομολόγησαν ότι χρηματίστηκαν, ο δε δεύτερος, αποκαλύφθηκε ότι μεσολαβούσε για να διαγράφονται φορολογικές υποχρεώσεις κολλητών του!!!


Αυτόν που κυνικά μέσα στη Βουλή ευχαρίστησε τους Αμερικανούς για την κατάληψη ελληνικού εδάφους. Η Καθημερινή βέβαια, ίσως αυτό το θεωρεί διαβατήριο. Άλλωστε στελέχη της πριν γράψουν οτιδήποτε περιμένουν με τις ώρες στον προθάλαμο της πρεσβείας για να εγκριθούν και να διορθωθούν τα κείμενά τους.


Αυτόν που σαν υπάκουος, φοβισμένος επαρχιακός χωροφύλακς, παρέδωσε στους Τούρκους τον Αμπτουλάχ Οτσαλάν για να ικανοποιήσει τους ανωτέρους του.


Αυτόν που επέτρεψε τον βομβαρδισμό των ομόδοξων Σέρβων.


Αυτόν που έστησε με την παρέα του (η οποία παρεμπιπτόντως είναι και οι σημερινοί τρόφιμοι της Καθημερινής) το κόλπο με τα κρυφά swaps κοροϊδεύοντας κοινωνία και Αγορές.


Αυτόν που έστησε το μεγαλύτερο σκάνδαλο (μέχρι και την υπογραφή του Μνημονίου) αυτό του Χρηματιστηρίου, με την πιο βίαια αναδιανομή εισοδήματος στην ιστορία της μεταπολεμικής Ελλάδας.


Αυτόν που στο Υπουργικό του Συμβούλιο καθόταν δίπλα στον Άκη Τσοχατζόπουλο, παριστάνοντας ότι δεν έχει ιδέα για το τι συμβαίνει με υποβρύχια κλπ.


Αυτόν που επί της εποχής του μεγαλούργησε η Ζήμενς στο Δημόσιο.


Αυτόν που έκανε Ολυμπιακούς Αγώνες με κόστος πέντε φορές μεγαλύτερο από αυτό που είχε προϋπολογιστεί.


Αυτόν που ξερίζωσε το θρήσκευμα από την ταυτότητα του Έλληνα…

Αυτό, λοιπόν, είναι το αξιακό σύστημα που προβάλλει η Καθημερινή του 2011.

Δεν έχω σκοπό να ασχοληθώ άλλο μαζί τους, γιατί όπως, δικαίως,  μου λέει ο φίλος μου ο Πάρης: «Μην είσαι απόλυτος μαζί τους.  Δεν διέπραξαν δα και Ομοσπονδιακό αδίκημα, ώστε να τους κυνηγάει το FBI. Ούτε, άλλωστε,  έκαναν τον ατζέντη σκουπιδιαρέων, όπως θα μπορούσαν.  Την άποψή τους γράφουν.   Που μπορεί να μην σου  αρέσει αλλά είναι ελεύθεροι να την γράφουν».

Συμφωνώ με τον Πάρη, με μία προϋπόθεση όμως. Και εγώ είμαι ελεύθερος να μην τους αγοράζω.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Γενίτσαρος Πανεπιστημίου avatar
  Γενίτσαρος Πανεπιστημίου 03/10/2011 14:55:17

  "Αυτόν που επέτρεψε τον βομβαρδισμό των ομόδοξων Σέρβων"

  Πιστεύεις ότι ο Σημίτης με τους Σέρβους έχουν το ίδιο θρήσκευμα?

 2. ΑΠΕΡΓΗΣ ΚΩΣΤΑΣ avatar
  ΑΠΕΡΓΗΣ ΚΩΣΤΑΣ 03/10/2011 15:08:45

  ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΔΙΑΝΟΗΤΗΣ ΤΗΣ ΜΑΧΟΜΕΝΗΣ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ, ΠΟΥ ΣΤΕΓΑΖΕΤΑΙ Η ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΤΑΙ ΑΛΛΟΤΕ ΙΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΡΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΕΥΣΗ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ -ΣΗΜΙΤΗ ?

  • Απορία avatar
   Απορία @ ΑΠΕΡΓΗΣ ΚΩΣΤΑΣ 03/10/2011 16:12:31

   Μήπως καταλαβαίνει και αυτός τι προτείνει;

   Μετεωρίζεται μεταξύ του συγκροτήματος και του τέλους της μεταπολίτευσης. Θέλει το "όνομα" της εφημερίδας από πίσω από τα κείμενα του για να ικανοποιήσει το εγώ του. Γι'αυτό του φταίει κι ο Σαμαράς, αφού δεν τον γουστάρει και ο ιδιοκτήτης της εφημερίδας.

   Έγραφε την Κυριακή:
   "Oλα όσα λέει ο κ. Σαμαράς, όταν αγορεύει, είναι κατά βάσιν σωστά. O λόγος του εντελώς, μα εντελώς παλαιοκομματικός, αλλά τα όσα λέει, σωστά."
   Πιάσ'το αυγό και κούρεφτο δηλαδή...

   Αυτό το εγώ μας έχει φάει ως έλληνες. Το ...αμημένο το εγώ μας. Λες και άμα ο Γιανναράς έγραφε σε blog δικό του θα τον διάβαζαν λιγότεροι. Περισσότεροι θα τον διάβαζαν, αλλά ας όψεται η μόστρα. "Γράφω στην καθημερινή". Προφανώς δεν βγαίνει έξω. Μένει σπίτι του και νομίζει οτι ο κόσμος έχει σε υπόληψη την καθημερινή. Έχει στην μνήμη του τη καθημερινή του Βλάχου και της Βλάχου.

   Κύριε καθηγητά, την καθημερινή ο κόσμος την χρησιμοποιεί πλέον μόνον για την καθημερινή του ανάγκη, ψάξτο λίγο...

 3. Εύμηλος avatar
  Εύμηλος 03/10/2011 15:31:15

  Καλά τα λέτε συνολικά κ. Μπραουδάκη,
  αλλά για τους Σέρβους μην είστε και τόσο σίγουρος ότι είναι όλοι τους ομόδοξοί μας. Μόλις το 26 τοις εκατό εξ αυτών είναι βαπτισμένοι ορθόδοξοι χριστιανοί μέχρι και σήμερα ακόμη μετά την αλλαγή του καθεστώτος!!!
  Άλλωστε μην ξεχνάτε ότι αναγνώρισαν απ' τους πρώτους τη Φυρομία!

  • Κωστας Ε. Χριστοδουλου avatar
   Κωστας Ε. Χριστοδουλου @ Εύμηλος 03/10/2011 15:41:22

   Αύτό σέ ένόχλησε ?

 4. Κωστας Ε. Χριστοδουλου avatar
  Κωστας Ε. Χριστοδουλου 03/10/2011 15:42:55

  Ας πρόσεχαν !!!

 5. Δημήτρης avatar
  Δημήτρης 03/10/2011 15:58:14

  Το αν έχουν δικαίωμα να γράφουν την άποψή τους είναι τελείως διαφορετικό ζήτημα από το περιεχόμενο της άποψης. Δε νομίζω ότι τίθεται υπό εξέταση το πρώτο. Για το δεύτερο όμως φυσικά και πρέπει να κριθούν και να λέμε την άποψή μας για τα όσα λένε. Δεν είναι δυνατό να μην υπάρχει αντίλογος στα ψεύδη του καθενός. Η παθητική στάση της κοινωνίας απέναντι σε αυτούς που υποσκάπτουν τα θεμέλια της είναι ο σίγουρος δρόμος προς την καταστροφή της. Ένας λόγος που οι εθνομηδενιστές κοντεύουν να διαλύσουν την ελληνική κοινωνία είναι πως τόσες δεκαετίες δρουν χωρίς να συναντούν αντιστάσεις. Για αυτό και έχουν αποθρασυνθεί τελείως, επειδή δε φοβούνται τον αντίλογο, δεν ανησυχούν πια ότι κάποιοι θα τους απαντήσουν και θα τους εκθέσουν.
  Τα έχει γράψει ο Φιοντόρ αλλά ποιος τον ακούει...

  • ΕΥΑ avatar
   ΕΥΑ @ Δημήτρης 03/10/2011 16:38:30

   Σωστά! είναι ηθικοί αυτουργοί στη διαμόρφωση της εθνομηδενιστικής πραγματικότητας...

 6. Diamond Angel avatar
  Diamond Angel 03/10/2011 16:18:35

  Σωστά τα γράφετε κύριε Μπραουδάκη. Το πιο σωστό όμως, το αφήνετε στο τέλος:' Και εγώ είμαι ελεύθερος να μη τους αγοράζω' Αυτό που πρέπει και να γίνει. Δείξτε τους ότι είναι μίσθαρνα όργανα που τα καταλάβαμε και τα απορρίπτουμε. Μην αγοράζετε τις εφημερίδες τους . Μη βλέπετε τα κανάλια τους , Μέγκα και Σκάι. Μη τους ενισχύετε. Κάντε το !

 7. sitting duck avatar
  sitting duck 03/10/2011 16:19:41

  Kαλά τα λέτε κύριε Μπραουδάκη, μόνο που ξεχνάμε ότι αυτή η "έγκριτη και σοβαρή" εφημερίδα έχει προιστορία σε εκφάνσεις μειοδοσίας και ενδοτισμού. Να σας θυμήσω λίγο το "Οίκαδε" που καλούσε τους φαντάρους μας να εγκαταλείψουν ως λιποτάκτες τα πατρογονικά εδάφη της Μικρασίας; Απλώς συνεχίζει άξια την παράδοση της "αστικής αντίληψης πατριωτισμού". Δηλαδή της εθελοδουλίας...

  • Λόγιος avatar
   Λόγιος @ sitting duck 04/10/2011 11:55:35

   Φίλε, το έχεις διαβάσει το "οίκαδε"; Δεν νομίζω, κρίνοντας από το σχόλιο σου.

 8. johndoctor avatar
  johndoctor 03/10/2011 17:06:53

  Απο τότε που έδιωξαν χατζηστεφάνου και Ελληνοφρένεια φάνηκε πόσο πρασινοφρουροί και με το ΔΝΤ είναι εκεί στο ΣΚΑΙ.
  Μην τους ακούτε καν

  • Νησιώτης avatar
   Νησιώτης @ johndoctor 03/10/2011 21:32:18

   Αυτό πρέπει να το κάνουμε και να μην το λέμε μόνο.Από καιρό έχω κόψει την Κ και δεν βλέπω μέγκα και σκάι.Αλλά υπάρχουν και εκείνοι που δεν καταλαβαίνουν τι πρέπει να κάνουν.

 9. ΝΙΚΟΣ avatar
  ΝΙΚΟΣ 03/10/2011 17:09:35

  Και ποιος εδωσε σε μια νυχτα χωρις διαγωνισμό και με Πανελλήνια εμβέλια απο την Αγροτικη Τράπεζα τον SEVEN που τον ονομασαν ΣΚΑΪ στον Αλαφουζο? Η Νεα Δημοκρατία Βεβαιως Βεβαίως

 10. Κρης avatar
  Κρης 03/10/2011 18:05:09

  Ποιος την έβαλε και ποτε την Καθημερινή στο Χρηματιστήριο
  εχοντας και 2-3 καράβια (σαν υποκαταστημα)- ποντοπορου ναυτιλιας
  ενω δεν επιτρεποταν ;

  Ο Καρατζας στο περιφημο άρθρο - συνεντευξη στην Καθημερινη τον Σεπτεμβρη του 1999 δεν εδωσε το συνθημα της Λεηλασιας του χρηματος
  των μικροεπενδυτων με την προτροπη του ξεπουληματος των μετοχων ?
  Ηξερε πολυ καλα που το εγραφε και για ποιους τα εγραφε τοτε.

 11. ΝΤΙΝΟΣ avatar
  ΝΤΙΝΟΣ 03/10/2011 18:36:44

  Οσον αφορα τους Σερβους. Δεν ειναι και τοσο αδελφια μας οσο νομιζετε! Θα σας θυμησω, οταν πριν απο μερικα χρονια σε αγωνα μπασκετ μερικοι ανεγκεφαλοι χουλιγκανς γιουχαρανε τους Σερβους παιχτες, ο τοτε Υπουργος Εβερτ ζητησε ταπεινα συγνωμη απο τη Σερβια λεγοντας (την αληθεια) οτι τα γεγονοτα δεν απηχουν τη γνωμη του Ελληνικου λαου! Οι Σερβοι ομως προπηλακισαν Ελληνες, εκαψαν Ελληνικες σημαιες και προεβηκαν σε βανδαλισμους στην Ελληνικη πρεσβεια. Οταν ρωτηθηκε απο Δημοσιογραφους ο τοτε πρωθυπουργος Μιλοσεβιτς τι εχει να πει για ολα αυτα, απηντησε με το ...ιστορικο " Ο Σερβικος λαος ειναι ενας ελευθερος και περιφανος λαος και εγω δεν θελω να του στερησω αυτο το δικαιωμα" Τελικα ετσι ειναι τα συμφεροντα στις διεθνεις σχεσεις, μονο εμεις εχουμε σαν γνωμονα το συναισθημα.

  • Tassos avatar
   Tassos @ ΝΤΙΝΟΣ 03/10/2011 19:16:40

   Ναι αλλά πριν 5-6 χρόνια στο Πανευρωπαϊκό στο Βελιγράδι όλο το γήπεδο ήταν μαζί μας. Επειδή ξέρω την γλώσσα σε πληροφορώ ότι στα πολιτικά τους φόρουμ οι σχολιαστές μας θεωρούν συμπατριώτες τους. Για δε την αναγνώριση των Σκοπίων είχαν αντιδράσει χωρίς αποτέλεσμα ο Κοστούνιτσα και η Εκκλησία τους.

  • Λόγιος avatar
   Λόγιος @ ΝΤΙΝΟΣ 04/10/2011 12:02:17

   Φίλε, ας μην μεγιστοποιούμε γεγονότα που δεν το αξίζουν. Επρόκειτο για τον τελικό του ευρωμπάσκετ του 95 που είχε γίνει στην Αθήνα. Παίζαν Σερβία - Λιθουανία. Οι Έλληνες θεατές (ανεγκέφαλοι μαλάκες οι συγκεκριμένοι) για κάποιο λόγο γούσταραν Λιθουανία, και στο τέλος κάναν ασχήμιες, γιουχάιζαν τον εθνικό ύμνο της Σερβίας και τέτοια. Κάποιο σέρβοι χουλιγκάνοι τσαντίστηκαν (φυσικό ήταν άλλωστε) και΄κάναν αυτά που γράφεις έξω απ' την πρεσβεία στο Βελιγράδι. Αυτό ήταν όλο. Και γιατί μπερδεύεις τον Έβερτ; Κυβέρνηση Ανδρέα Παπανδρέου είχαμε.

 12. k avatar
  k 03/10/2011 18:44:40

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ , ΒΗΜΑ, ΕΘΝΟΣ, ΝΕΑ, ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΟΥΣ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΚΛΑΙΕΙ ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΜΙΛΑΝΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ. ΑΓΟΡΑΖΩ ΣΤΑΘΕΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ , ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΚΑΠΟΥ - ΚΑΠΟΥ. ΑΥΤΕΣ ΠΛΗΡΩΝΩ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΜΙΑ.

 13. ektoras avatar
  ektoras 03/10/2011 19:32:49

  Κριμα και για την Καθημερινη και για το ΣΚΑΙ... απο το 2009 ειναι πιο γραφικοι απο τους γραφικους... θλιβεροι μεσιτες συμφεροντων και εξωθεσμικων παρεμβασεων...
  Τρεις γυναικες δημοσιογραφοι εχουν μεινει, (Αριστεα Μπουγατσου, Ελλη Τριανταφυλλου και η Ακριβοπούλου) και ο Σταυρος ο Λυγερος, μεχρι να φυγουν και αυτοι για να αφησουν τα μανδραβελοειδη, τον κ. Μπαμπη και τoν Πρωτοσαλτε στο κλουβι με τις τρελες!
  Ντροπη στον Παπαχελα που ξεπουλησε την οποια αξιοπιστια του αλλα κυριως το κυρος της καθημερινης της Βλαχου για μια χουφτα δουλαρια...

 14. tpe avatar
  tpe 03/10/2011 19:54:59

  Με όλα αυτά που σου γράφει, εξακολουθείς να πιστεύεις πως είναι ο λιγότερα χειρότερος; Αλήθεια, ποιος αγόρασε όλα αυτά τα ομόλογα που έληξαν πέρυσι, λήγουν φέτος, του χρόνου κοκ; Εγώ;
  Ο Σημίτης είναι 10 φορές χειρότερος από τον Αντρέα. Και λίγα λέω. Γιατί τουλάχιστον ο πρώτος ΔΕΝ υπέγραψε το Ελσίνκι, δεν είπε ευχαριστώ, ούτε είπε ευχαριστώ, ούτε έκανε γκρίζο το μισό αιγαίο...

  • Νησιώτης avatar
   Νησιώτης @ tpe 03/10/2011 21:26:00

   Ναι,αλλά είπε το 'Μea culpa'που συμφώνησε με τον Οζάλ στο Νταβός να μην κάνουμε γεωτρήσεις ανατολικά της Θάσου......

 15. thanasis avatar
  thanasis 03/10/2011 20:03:09

  ΠΑΝΤΟΤΕ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΕΠΑΙΖΕ ΡΟΛΟΥΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΗ
  ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ

 16. ANΩNYMOUS avatar
  ANΩNYMOUS 03/10/2011 20:16:00

  Που είσαι ρε Αστυάνακτα, χτυπούν τον Γιανναρά κι εσύ καθεύδεις?

 17. oneoff avatar
  oneoff 03/10/2011 20:27:51

  Είναι και ο Ξυδάκης ο αρχισυντάκτης, ο Μπουκαλάς και έχουν ίσως το καλύτερο πολιτιστικό ένθετο, αναφέρομαι φυσικά μόνο στη Κυριακάτικη.
  Κάθε Κυριακή που πληρώνω τον Alexis, βρίζω από μέσα μου τους παραπάνω διότι εξ'αιτίας τους, τους δίνω τα λεφτά μου.

  • Μαθηματικός avatar
   Μαθηματικός @ oneoff 03/10/2011 22:03:23

   Μπορείς να τους διαβάζεις από την διαδικτυακή έκδοση της "Κ". Εγώ από εκεί διαβάζω τους εναπομείναντες σοβαρούς αρθρογράφους και δεν χαλαλίζω τα ευρώ μου στην κατάντια τους!

   • oneoff avatar
    oneoff @ Μαθηματικός 04/10/2011 13:04:19

    Ξέχασα τον εξαιρετικό και έγκυρο Πέτρο Παπακωνσταντίνου.
    Έχεις δίκιο κε Μαθηματικέ,όμως δεν ανοίγω υπολογιστή στο σπίτι. Η διαδικτυακή έκδοση είναι δωρεάν;

 18. Εύμηλος avatar
  Εύμηλος 03/10/2011 20:30:31

  Κι εγώ ξέρω τη γλώσσα τους και γνωρίζω κι αρκετούς Σέρβους Τassos. Το ψέμα το έχουν ψωμοτύρι!
  Όσο για τον Κοστούνιτσα και την Εκκλησία τους εκφράζουν περιορισμένο τμήμα του σύγχρονου σερβικού κόσμου.
  Καλό είναι να είμαστε πραγματιστές. Οι Σέρβοι έχουν σταθερό προσανατολισμό Μεσευρωπαϊκό. Λόγω θέσης και ιστορίας ασφαλώς ενδιαφέρονται για τα Βαλκάνια. Αλλά στο Νότο τους είναι ανίσχυροι.
  Τέλος πάντων, ξεφύγαμε από το κεντρικό θέμα της ανάρτησης.

 19. νικ avatar
  νικ 03/10/2011 21:06:31

  συντακτες της καθημερινής χρόνια διπλοδούλευουν για πασοκους υπουργούς
  Για ψαξτε ποιοι είναι στο οικονομικών πχ?
  η καθημερινη χρονια τωρα αποτελει τον δουρειο ιππο της δεξιας αστικής τάξης.
  Δεν ειναι τιποτα καινούργιο.
  Άλλωστε η έλλειψη εθνικής και συνηδειτοποιημένης αστικής τάξης στην ελλάδα είναι η αιτία της σημερινής κατάστασης

 20. ΜΙΧΑΗΛ Ο ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΤΗΣ avatar
  ΜΙΧΑΗΛ Ο ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΤΗΣ 03/10/2011 22:08:36

  ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,

  ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ...ΠΡΕΠΕΙ Η ΔΕΞΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΝΑ ΒΡΕΙ ΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΗΣ ΒΛΑΧΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΧΕΛΑ. ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ...

  ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΙΟΣ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΗΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΚΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ Η ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΞΑΝΑ, ΜΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΘΑΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΔΕΞΙΑ. ...

 21. ΑΝΝΑ avatar
  ΑΝΝΑ 04/10/2011 00:56:46

  H ΑΡΙΣΤΕΑ ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΥ ειναι ηδη παρελθον για ΣΚΑΙ και ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ Και η κ. ΑΚΡΙΒΟΠΟΥΛΟΥ ειναι θεμα χρονου να παρει ποδι Οι αδαμαντες της δημοσιογραφιας Πορτοσαλτε-Παπαδημητριου κοβουν και ραβουν ανενοχλητοι στον ΣΚΑΙ

 22. g.m. avatar
  g.m. 04/10/2011 01:27:40

  Αγαπητέ κύριε Μπραουδάκη! Ασφαλώς έχεις τις απόψεις σου και με μερικές από αυτές συμφωνώ!
  Έχω βέβαια μία μεγάλη διαφωνία, Πιστεύω, λοιπόν, ότι η 'ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ' συνεχίζει να προασπίζεται την αστική τάξη τους νοικοκυρέους, τις αρχές και τις αξίες! Εμείς ως παράταξη έχουμε απομακρυνθεί από αυτές!Μετά τον Εθνάρχη δεν είμαστε πλέον αστικό κόμμα! Έχουμε καταντήσει γαλαζιο ΠΑΣΟΚ για να μην μπω ουρά του ΚΚΕ με τόσους ΡΗΓΑΔΕΣ που μαζεύτηκαν! Τι να κάνουμε, όμως, θα στηρίξουμε ΝΔ, γιατί δεν έχουμε άλλη επιλογή!

  • Απορία avatar
   Απορία @ g.m. 04/10/2011 01:43:58

   Ο αλαφούζος π.χ. είναι το πρότυπο του μέσου έλληνα αστού...

 23. g.m. avatar
  g.m. 04/10/2011 02:13:23

  Αναφέρθηκα στην ποιότητα της εφημερίδας, στο περιεχόμενο των κειμένων και στις απόψεις που εκφράζονται!Δεν αναφέρθηκα στον ιδιοκτήτη!Καθόλου δεν με ενδιαφέρει!Αυτό που με ενδιαφέρει είναι ότι την ιδεολογία μου την υπηρετεί μία εφημερίδα και όχι το κόμμα μου!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.