#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
09/01/2010 20:35
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ισχυρή έκρηξη βόμβας σημειώθηκε έξω από τη Βουλή(Ανανεωμένο) Αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη λίγο πριν τις οκτώ το βράδυ σε κάδο απορριμμάτων μπροστά από το μνημείο του ʼγνωστου Στρατιώτη.

Στις 07.45 άγνωστος τηλεφώνησε στην Ελευθεροτυπία και είπε ότι σε δέκα λεπτά επρόκειτο να γίνει έκρηξη σε κάδο απορριμμάτων στην πλατεία Συντάγματος, μπροστά από τον ʼγνωστο Στρατιώτη. Η αστυνομία απέκλεισε άμεσα το χώρο και απομάκρυνε τη φρουρά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη για αυτό και δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Στον τόπο της έκρηξης βρίσκονται κλιμάκια της αντιτρομοκρατικής και της εγκληματολογικής υπηρεσίας που ερευνούν το χώρο.

Η αστυνομία έχει αποκλείσει από τα αυτοκίνητα την περιοχή του Συντάγματος ενώ σύμφωνα με πρώτες εκτιμήσεις οι  ζημιές περιορίζονται σε τζάμια και στο φυλάκιο της σκοπιάς του Αγνωστου Στρατιώτη. Δέκα λεπτά πριν την έκρηξη της βόμβας, στις 7.45 μ.μ. άγνωστοι με τηλεφώνημα στην εφημερίδα "Ελευθεροτυπία", προειδοποίησαν ότι θα εκραγεί βόμβα σε δέκα λεπτά σε απόσταση 10 μέτρων από το Μνημείο. H  βόμβα πυροδοτήθηκε όμως δύο λεπτά νωρίτερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ακολούθησε και δεύτερο τηλεφώνημα στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια, αλλά  ο άγνωστος που μίλησε δεν προσδιόρισε τόπο και χρόνο και περιορίστηκε να δηλώσει ότι θα εκραγούν κι άλλες βόμβες. Μετά και το δεύτερο τηλεφώνημα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας έδωσε εντολή στον αρχηγό της Προεδρικής Φρουράς να απομακρυνθούν οι εύζωνοι που φυλάσσουν το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, και οι οποίοι την πρώτη φορά είχαν παραμείνει μέσα στα φυλάκια τους.

Καταδίκη από τα κόμματα
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Πεταλωτής έκανε λόγο για «πρωτοφανή πράξη τρομοκρατίας».

«Κάποιοι επιχειρούν να στείλουν μήνυμα που πρέπει να ανησυχήσει όλους τους Δημοκράτες. Κάποιοι αποφάσισαν να παίξουν με τη Δημοκρατία. Πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε», δήλωσε ο γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Χρ. Παπουτσής.

«H βομβιστική επίθεση σ΄ ένα από τα πιο καλά φυλασσόμενα σημεία της Αθήνας, μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη και στο Κοινοβούλιο, αποτελεί βαρύτατη πρόκληση κατά της έννομης τάξης της Ελληνικής Δημοκρατικής Πολιτείας», τόνισε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Π. Παναγιωτόπουλος.

«Πέρα από τον προφανή συμβολισμό της, η επίθεση αυτή στρέφεται συνολικά κατά της Ελληνικής κοινωνίας και πλήττει την εικόνα της χώρας μας διεθνώς, ζημιώνοντας τα συμφέροντα του Ελληνικού λαού», πρόσθεσε και επισήμανε: «Μακριά από ακρότητες και υπερβολές, οφείλουμε να κατανοήσουμε όλοι ότι η τρομοκρατία αποτελεί μείζον πρόβλημα για τον τόπο μας. Γι΄ αυτό και πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα με καθολική συστράτευση της Κυβέρνησης, των πολιτικών κομμάτων, των κοινωνικών φορέων, των συνδικάτων και ευρύτερα της κοινωνίας των πολιτών».

«Ο αρμόδιος υπουργός, κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ήρθε η ώρα να αφήσει τα λόγια και να περάσει στα έργα. Είναι δεδομένη η θέση της Νέας Δημοκρατίας, ότι θα μας βρει συμπαραστάτες, στην περίπτωση που εφαρμόσει τα σωστά μέτρα και ακολουθήσει την ενδεδειγμένη πολιτική, για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας στη χώρα μας», είπε ο κ. Παναγιωτόπουλος.

Το ΚΚΕ καταδίκασε, αναφέροντας σε ανακοίνωσή του ότι «αυτή η ενέργεια σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί πράξη αντίστασης στην άγρια και ολομέτωπη επίθεση που εξαπολύει η κυβέρνηση στα λαϊκά δικαιώματα. Αντίθετα βοηθάει και εξυπηρετεί όσους επιθυμούν να φοβίσουν το λαό».

«Οι εγχώριοι τρομοκράτες ίσως πήραν την ιδέα από την ιστοσελίδα της τουρκικής επιχείρησης όπλων “ROKETSAN”, η οποία όπως παρουσιάζεται στην ιστοσελίδα του ηλεκτρονικού δελτίου www.defencenet.gr, δείχνει τη Βουλή των Ελλήνων στις φλόγες… Η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται, δεν φοβάται, δεν υποστέλλεται. Αντιθέτως χαλυβδώνει το φρόνημα και την αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση των υπονομευτών της», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ Κ. Αϊβαλιώτης.

Καταδίκασε και ο ΣΥΝ. «Η πράξη αυτή αποτελεί μια πρόκληση απέναντι στη δημοκρατία. Σε μια κρίσιμη στιγμή για την ελληνική κοινωνία, καθώς αυτή βιώνει τις επιπτώσεις μιας βαθιάς οικονομικής κρίσης, τέτοιου είδους ενέργειες επιδρούν αποπροσανατολιστικά και αξιοποιούνται ως άλλοθι για να αποθαρρυνθούν οι αναγκαίοι κοινωνικοί και πολιτικοί αγώνες απέναντι σε μια πολιτική που πλήττει μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών», επισημαίνει σε ανακοίνωσή του.

«Κάποιοι προσπάθησαν να τρομοκρατήσουν τη Δημοκρατία μας. Η συντεταγμένη πολιτεία οφείλει να στείλει ηχηρά το μήνυμα ότι τέτοιες προσπάθειες πετυχαίνουν ακριβώς το αντίθετο. Η ομόθυμη καταδίκη, η θωράκιση των θεσμών μας και η κοινωνική συνοχή μας, είναι ο μόνος τρόπος να περιθωριοποιήσουμε όσα στοιχεία θέλουν να εμφανίζουν την ασφαλή Πόλη της Αθήνας ως ανοχύρωτη πόλη», είπε ο δήμαρχος Αθηναίων Ν. Κακλαμάνης.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. «Κασσάνδρα» avatar
  «Κασσάνδρα» 09/01/2010 20:43:21

  ...τηλεφώνημα στην Ελευθεροτυπία ...προκήρυξη στο indymedia και η ιστορία συνεχίζεται.

  • 中国镇 avatar
   中国镇 @ «Κασσάνδρα» 09/01/2010 20:49:25

   Η Ελευθεροτυπία πάλι πρώτη στην ενημέρωση.

   • Μουά avatar
    Μουά @ 中国镇 09/01/2010 21:00:31

    Δε μου λες 中国镇 (China Town), μήπως ειρωνεύεσαι τώρα την πάντα νηφάλια φίλη μου Μάνια;

    • 中国镇 avatar
     中国镇 @ Μουά 09/01/2010 21:11:15

     εγώ την μάνια; Ποτέ!!!


     χίκς...

 2. fitsulas avatar
  fitsulas 09/01/2010 20:50:46

  Θα μας κάνει ντα το ΜπιΜπιΣι και το Ρόυτερς. Και επειδή δεν πιάνεις δορυφορικά κολωέλληνα, θα σε ενημερώσει ο Χατζηπρετεντέρης για το πόσο ντα θα σε κάνουν...

 3. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 09/01/2010 20:51:18

  βρε μπας και έχει σχέση με κεντροευρωπαϊκούς εξοπλισμούς που δεν θέλουμε να αγοράσουμε; Αντιστέκεται ο Μπένης και του βάζουν γκαζάκια;

 4. Επώνυμος avatar
  Επώνυμος 09/01/2010 20:57:56

  Ξεφτίλα για το Χρυσοχοϊδη, το δημοφιλέστερο υπουργό σύμφωνα με τη σημερινή/αυριανή δημοσκόπηση.

  Αν δεν τελειώσουμε με αυτή τη γελοία ιστορία του Πανεπιστημιακού ασύλου που στεγάζει τους τρομοκράτες, δεν θα βγει άκρη με την τρομοκρατία.

  • papadopoulos takis avatar
   papadopoulos takis @ Επώνυμος 09/01/2010 21:03:50

   ναι τοτε θα σωθει η κατασταση να σαι σιγουρος αυτο φταιει; οταν κατργηθει και το ασυλο του σπιτιου σου τοτε τι θα πεις;

  • fitsulas avatar
   fitsulas @ Επώνυμος 09/01/2010 21:03:58

   Το άσυλο δεν απαγορεύει στην αστυνομία να μπουκάρει και να γραπώσει τα κολονακιωτάκια. Αυτή η συζήτηση αποπροσανατολίζει από το πραγματικό πρόβλημα. Ότι τα πανεπιστήμια τελούν υπο κατοχή από κομματόσκυλα καθηγητές και αιώνιους φοιτητές που αφήνουν μούσι για να μην φαίνονται οι ρυτίδες...

  • popolaros avatar
   popolaros @ Επώνυμος 09/01/2010 21:14:19

   Αυτές οι πρόσφατες δημοσκοπήσεις...πολύ βολικές.
   Άλλη κουβέντα αυτή.

 5. Swell avatar
  Swell 09/01/2010 21:00:39

  Kατά το Στραβελάκη του MEGA, η ενέργεια ήταν θρυσύτατη γιατί δεν θυμόταν άλλη φορά να έχουν βάλει βόμβα έξω από τη Βουλή, Σάββατο 8 το βράδυ!

 6. Green St avatar
  Green St 09/01/2010 21:03:04

  Ο υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ θα φύγει νύχτα. Εχει εγκλωβιστεί στον μύθο του. Τάχα μου άυτος εξάρθρωσε την τρομοκρατία στην Ελλάδα.
  Αλλά αμα καβαλάς το καλάμι αυτό συμβαίνει. Αυτός ξέχασε εμείς όμως δεν ξεχάσαμε πως επί υπουργείας του ψάχνανε 2 μήνες τον κουφοντίνα και εν τέλει αυτός παραδώθηκε μόνος του στην ΓΑΔΑ.

 7. vas avatar
  vas 09/01/2010 21:03:57

  ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΟΛΑ ΤΑ ΣΦΑΖΕΙ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΝΤΑ? ΟΛΟ ΛΟΓΙΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΜΒΕΣ ΣΚΑΝΕ 8 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΥΓΚΙΝΕΥΤΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ.......,ΟΛΟΙ ΚΑΜΑΡΩΤΟΙ ΠΟΥΛΟΥΝ ΦΥΚΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ.....
  ΧΟΝΤΡΟΠΕΤΣΟΙ ΘΑ ΣΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΣΑΝ ΛΑΓΟΙ,ΚΟΥΝΗΘΕΊΤΕ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΣΑΣ, ΨΗΦΗΣΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΜΟΙΚΟΚΥΡΕΨΕΤΕ .............ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΠΙΑΣΑΤΕ.............
  ΤΟ ΠΑΙΝΤΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ?

  • 中国镇 avatar
   中国镇 @ vas 09/01/2010 21:27:16

   Από ότι άκουσα, από τις ΠΑΝΤΑ έγκυρες πηγές μου, ο ποιο δημοφιλής υπουργός είναι ΕΞΑΛΟΣ με την σημερινή πράξη βίας!!!
   Θα θέσει σε εφαρμογή το σχέδιο του για την πάταξη κάθε μορφής εγκληματικότητας στην Χώρα.
   Πρόκειται να θέσει σε διαθεσιμότητα δύο τρομοκράτες και να προχωρήσει στην ΑΜΕΣΗ απόταξη τους.
   Οι διοικητές τους θα μετακινηθούν σε δυσμενής υπηρεσίες και διέταξε την διενέργεια ΕΔΕ για εμπλοκή τυχόν άλλων τρομοκρατών στο σημερινό περιστατικό.

   Άν δέν πετύχει το εκπονηθέν ΑΛΑΝΘΑΣΤΟ σχέδιο του, υπάρχει ενδεχόμενο να ζητήσει την βοήθεια του Εφ-Μπι-Άι.

   Επίσης θα δημιουργήσει και μία γειτονιά στην βουλή στελεχώνοντας την με έναν αστυνομικό, έναν κοινωνικό διαμεσολαβητή και μία ψυχολόγο. Επίσης και τα τοπικά συμβούλια εγκληματικότητας θα μπορούσαν να βοηθήσουν το πρόβλημα.

   η κ. ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ θα καταθέσει σχετικό αίτημα στα αρμόδια Υπουργεία.

   Ακροδεξιά στοιχεία που θέλουν αστυνομοκρατία στην βουλή θα οδηγηθούν στην δικαιοσύνη.

   • Μάρκο Τ avatar
    Μάρκο Τ @ 中国镇 10/01/2010 02:09:22

    Η Αλ Σάλεχ τί ρόλο θα παίζει στο νέο "σχήμα"; Μην την διώξουνε, προς Θεού και μείνει η κοπέλα χωρίς δουλειά και πέσει στην αμαρτία για να ζήσει.

 8. Orestios avatar
  Orestios 09/01/2010 21:04:34

  Μεγάλη επιτυχία του ΠΡΟΠΟ. Συγχαρητήρια για την αποτελεσματική δουλειά.

  • fitsulas avatar
   fitsulas @ Orestios 09/01/2010 21:20:46

   Και ο προπο ένας υπάλληλος είναι. Η κυβέρνηση είναι η Κούρτοβικ η ΜΚΟυστωδία...

 9. popolaros avatar
  popolaros 09/01/2010 21:06:05

  Τι μου θυμίζει αυτό.
  http://www.youtube.com/watch?v=8XKa8VE7ILI

  People Shouldn't Be Afraid of Their Government, Governments' Should Be Afraid of Their People.

  Θα κάνει πάρτι το sorosmedia ... indymedia ήθελα να πω.
  Τα μανταρίνια ήρθαν για να ξεκινήσει η μανταρινή επανάσταση.

 10. Orestios avatar
  Orestios 09/01/2010 21:19:11

  Βέβαια οι βόμβες του δελτίου των 8, είναι για να μην μιλάει κανείς για τις τροπολογίες που αυξάνουν τους φόρους. Βρε, τα φιλαράκια του υπουργού! Πόσο θα κρύβονται οι κυβερνώντες από την λαϊκή οργή?

  • Επώνυμος avatar
   Επώνυμος @ Orestios 09/01/2010 21:25:55

   Αρχαίε, αναρωτιόσουν τι συνέβη. Ιδού. Άκουσες να λένε τίποτα για την τροπολογία; Ξεχάστηκε κιόλας.

   Το Μέγκα θα είχε, υποτίθεται, παρέμβαση Βενιζέλου για την τροπολογία. Την έπαιξαν; Ή την έχασα εγώ στο ζάπινγκ;

   • archaeopteryx avatar
    archaeopteryx @ Επώνυμος 09/01/2010 21:28:35

    συγγνώμη, δεν έχω ακούσει τίποτα...

    ειλικρινά...κάποιο θέατρο παραλόγου παίζεται...

    • Επώνυμος avatar
     Επώνυμος @ archaeopteryx 09/01/2010 21:36:53

     Εννοώ αυτό εδώ που έγραψες παραπάνω:

     http://www.antinews.gr/?p=30425&cpage=1#comment-381224

     Ότι δηλαδή στόχος τους ήταν μάλλον να εξαφανίσουν την τροπολογία, παρά να πουλήσουν λαμαρίνες (για να χρησιμοποιήσω την ορολογία σου).

     • archaeopteryx avatar
      archaeopteryx @ Επώνυμος 09/01/2010 23:51:52

      έχει αρχίσει να μην μου αρέσει καθόλου...

   • δρόμος avatar
    δρόμος @ Επώνυμος 09/01/2010 21:52:17

    O Ant1 έδειξε Βενιζέλο στην έναρξη του δελτίου αλλά τον κόψανε μετά για να πούνε για τη βόμβα

  • εναςάσχετος avatar
   εναςάσχετος @ Orestios 09/01/2010 23:05:51

   Το timing αυτών των "τρομοκρατών" είναι καταπληκτικό.
   Ούτε βαλτοί να ήτανε!

 11. Hpeirwths avatar
  Hpeirwths 09/01/2010 21:22:11

  Υπουργε ΠροΠο..... Καμπουλ η Αθηνα????

 12. ΚΟΥΡΚΟΥΜΠΙΝΙ avatar
  ΚΟΥΡΚΟΥΜΠΙΝΙ 09/01/2010 21:32:11

  O ΠΡΟ-ΠΟ ξέρει τι κάνει...έχει ενημερώσει τον αστυνομικό της γειτονιάς και έθεσε σε διαθεσιμότητα όσους είχαν υπηρεσία στο Α.Τ.

 13. mara avatar
  mara 09/01/2010 21:36:00

  Οι τσολιάδες όμως εκεί!!! Παρόλο που οι αστυνομικοί τους έλεγαν ότι θα γίνει έκρηξη, αυτοί παρέμειναν στις θέσεις τους. Τους αφιερώνω το καταπληκτικό σύνθημα... που φωνάζανε για τους τσολιάδες όταν πήραμε τo κύπελλο Ευρώπης στο ποδόσφαιρο το 2004.

  • fitsulas avatar
   fitsulas @ mara 09/01/2010 21:58:01

   Γι' αυτό θέλουν να σβήσουν την συνείδηση του Έλληνα. Δεν είμαστε τόσο ραγιάδες όσο θα έπρεπε.

   • nobody avatar
    nobody @ fitsulas 09/01/2010 22:02:44

    ναι κομμαντο μου, ναι σκληρε μου επαναστατη

    παμε σαν αλλοτε....αντε μεχρι τα Starbucks να πιειες ενα Macchiato

    To spread σου το ξερεις; Το ΑΕΠ σου; πααααμμμμεεεε

    Οπως ειπε και ο μεγαλος James Carville 'I used to think that if there was reincarnation, I wanted to come back as the president or the pope or as a .400 baseball hitter. But now I would like to come back as the bond market. You can intimidate everybody.'

    • fitsulas avatar
     fitsulas @ nobody 09/01/2010 22:33:30

     Το ξέρω ότι θεωρείτε έγκλημα τον όρθιο άνθρωπο με το ίσιο βλέμμα. Δεν πειράζει ρε ραγιαδάκο... ξύδι...

   • nobody avatar
    nobody @ fitsulas 09/01/2010 22:07:12

    Οπως ειπε και ο μεγαλος James Carville 'I used to think that if there was reincarnation, I wanted to come back as the president or the pope or as a .400 baseball hitter. But now I would like to come back as the bond market. You can intimidate everybody.'

    Το ΑΕΠ σου το ξερεις; το CDS;....αντε μεχρι τα Starbucks μα πιεις κανα Macchiato, και ασε κομμαντο μου τα σκληρα σπορ

    game is over

 14. thespieys avatar
  thespieys 09/01/2010 21:37:19

  Kλασική πρακτική αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης λίγο πριν τα δελτία των 8. Τα ίδια δεν κανουν και οι αναρχικοί όποτε ερχεται στην επικαιρότητα καποιο σημαντικό πολιτικο-κοινωνικο-οικονομικο ζήτημα/σκάνδαλο;
  Σπανε, καινε, ασχολουνται ολοι μαζι τους και κανενας δεν δινει σημασια στα σημαντικα...

  • δρόμος avatar
   δρόμος @ thespieys 09/01/2010 22:29:19

   εδώ μιλάμε για καθεστωτικούς αντεξουσιαστές...

 15. Επώνυμος avatar
  Επώνυμος 09/01/2010 21:43:55

  Αν τους έδιναν και εξουσία να κάνουν και χρήση του οπλισμού τους εναντίον όσων εχθρεύονται το χώρο, θα ήταν όλα καλύτερα και απλούστερα. Είναι εκεί οι τσολιάδες για να φυλάγουν, ή για ντεκόρ; Ανήκουν ή όχι στις "ένοπλες δυνάμεις"; Και τι στο καλό έχουμε "ένοπλες" δυνάμεις, αν δεν είναι εκεί για να φυλάγουν; Για φωτογραφίες με τις τουρίστριες;

  • thespieys avatar
   thespieys @ Επώνυμος 09/01/2010 21:57:25

   Eυγε στους Ευζώνους μας, άξιους συνεχιστές του Εθνους! Που να ειχαμε τιποτα βουτυρομπεμπεδες και μαμακηδες γονους οικογενειων των Β.Π., θα είχαν κατουρηθεί πάνω τους τα καημενα!

  • koronia96 avatar
   koronia96 @ Επώνυμος 12/01/2010 14:56:23

   "να κάνουν και χρήση του οπλισμού τους εναντίον όσων εχθρεύονται το χώρο"
   Φαντάζομαι εννοείς αυτούς που είναι μέσα στο "χώρο"

 16. smoking area avatar
  smoking area 09/01/2010 22:09:11

  Η χθεσινη φωτο του antinews (roketsan κλπ) ...αποδειχθηκε ...προφητικη...

 17. nobody avatar
  nobody 09/01/2010 22:11:10

  Οπως ειπε και ο μεγαλος James Carville 'I used to think that if there was reincarnation, I wanted to come back as the president or the pope or as a .400 baseball hitter. But now I would like to come back as the bond market. You can intimidate everybody.'

  Αντε για Macchiato στα Starbucks κομμαντο μου

  Το ΑΕΠ σου το ξερεις;

  Σας ειδα στα Ιμια, σκληρα αγορια - Σουρωτη γινατε σε συσκευασια δωρου

 18. Orestios avatar
  Orestios 09/01/2010 22:16:19

  Να δείτε που τίποτε ακροδεξιοί θα είναι πάλι. Γι' αυτό οι αντεξουσιαστές πρωθυπουργός και υπουργός κάνουν δηλώσεις εναντίον τους. Τους βάφτισαν και τρομοκράτες. Καλά πάμε μέχρι εδώ.

  • smoking area avatar
   smoking area @ Orestios 09/01/2010 22:26:06

   Το αποκλειεις?

   • Orestios avatar
    Orestios @ smoking area 09/01/2010 22:31:26

    Please!

    • smoking area avatar
     smoking area @ Orestios 09/01/2010 22:36:51

     O,τι ξερεις ξερω.
     Δεν αποκλειω τιποτα.

     • Orestios avatar
      Orestios @ smoking area 09/01/2010 22:37:52

      Please, once again.

 19. Ι Δ. avatar
  Ι Δ. 09/01/2010 23:13:30

  Λίγεs μέρεs μετά την δολοφονία Σώντερs ο τότε υπουργόs δημοσίαs τάξηs εδήλωνε περιχαρήs στον πρωθυπουργό Σημίτη οτι τον άγγλο συνταγματάρχη τον εκτέλεσαν οι Σέρβοι.Σαν δικαιολογία προέβαλε το γεγονόs ότι ο συνταγματάρχηs Σώντερs κατά την διάρκεια των βομβαρδισμών ήταν στατιοτικόs ακόλουθοs τηs πρεσβείαs του στο Βελιγράδι.Ο Σημiτηs τον απέπεψε με σκαιότατο τρόπο όπωs εξιστορούσε ο ίδιοs ο Χυσοχοίδηs εν τη αφελεία του δημοσίωs .Βέβαια οι ξένεs μυστικέs υπηρεσίεs του έδωσαν το δικαίωμα να έχει την έπαρση ότι αυτόs εξάρθρωσε την 17 νοέμβρη σκάζονταs με τηλεχειρισμό την βόμβα στα χέρια του Ξηπού . Τώρα δεν του απομένει τίποτε άλλο απο το να εξαρθρώση και τον συνεκτικό ιστό τηs Ελληνικήs κοινωνίαs, Εν τη αφελεία του πάντα και κατόπιν προτροπών από τα γνωστά σε όλλυs τουs Ελληνεs κέντρα και παράκεντρα.

 20. vas avatar
  vas 10/01/2010 10:06:24

  Θεαματική τρομοκρατική ενέργεια μπροστά στη Βουλή...
  Χτύπημα με ιδιαίτερο συμβολισμό και υψηλό ρίσκο πραγματοποίησαν το Σάββατο δυο λεπτά πριν τις οκτώ τρομοκράτες στον περίβωλο του Ελληνικού Κοινοβουλίου
  "Δε φοβόμαστε, ούτε πανικοβαλλόμαστε" ...
  "Θα τους συλλάβουμε" ...
  "Η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται" ...
  Πλήττεται όμως εδώ και πολλά χρόνια από τις εκάστοτε κυβερνήσεις που αδυνατούν (ή αδιαφορούν) να πατάξουν την διαφθορά και την διαπλοκή όχι μόνο από κρατικά όργανα αλλά και από ανώτερα κυβερνητικά στελέχη.

  Απλά, παραιτηθείτε κ. Χρυσοχοϊδη...

  ΠΑΛΙ Ο ΜΑΛΑΚAΣ ΛΑΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ
  οι Εύζωνοι μπροστά στο μνημείο Αγνώστου Στρατιώτη δεν...
  εγκατέλειψαν τις θέσεις του και έμειναν στα φυλάκιά τους...

  ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.