#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
15/11/2013 13:21
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ιορδάνης Τζαμτζής: Οι βουλευτές ξεραίνουν το σ... τους (με 5.450 ευρώ το μήνα)!Ξεπερνάει κάθε όριο προκλητικότητας η δήλωσή του βουλευτή της ΝΔ Ιορδάνη Τζαμτζή ότι οι βουλευτές δυσκολεύονται να τα «φέρουν βόλτα» και μάλιστα όπως χαρακτηριστικά είπε «ορισμένοι ξεραίνουν το σκ...το τους για να ζήσουν». Την ίδια ώρα, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, αποκάλυψε ότι ο ίδιος λαμβάνει «μόνο 5.450 ευρώ το μήνα στο χέρι» και ότι αν είναι να παίρνει 2.000 δεν θέλει να είναι βουλευτής. «Αν είναι να παίρνω 2.000 ευρώ το μήνα δεν θέλω να είμαι βουλευτής... ας γίνουν βουλευτές μόνο οι πλούσιοι» είπε χαρακτηριστικά.

Οι δηλώσεις του προκάλεσαν την οργή του παρουσιαστή Γιώργου Παπαδάκη ο οποίος υπενθύμισε στον βουλευτή ότι ένα μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού δεν έχει να φάει και ότι είναι τουλάχιστον προκλητικό να διαμαρτύρονται οι βουλευτές για τις αποδοχές τους.

Ο κ. Τζαμτζής ισχυρίστηκε ότι οι αποδοχές των ελλήνων βουλευτών έχουν μειωθεί κατά 40% τα τελευταία 3 χρόνια, ενώ για τα προνόμια των φοροαπαλλαγών που αγγίζουν και το 70%, απέφυγε να απαντήσει παρά τις επίμονες ερωτήσεις του δημοσιογράφου.

http://www.protothema.gr/

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Νίκη avatar
  Νίκη 15/11/2013 13:46:32

  Τώρα η μοχθηρή Ελίτ των δανειστών μας έχει βάλει τον Σαμαρά να γδάρει τους μικρομεσαίους της Ελλάδας και να τους πάρει τα σπίτια και τα χωράφια. Όταν αυτός τους κάνει την βρώμικη δουλειά θα τον πετάξουν σαν στυμμένη λεμονόκουπα στο Σύνταγμα να τον κρεμάσει ο λαός! Όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή θα βάλουν και τον Τσίπρα να γδάρει τα ανώτερα κοινωνικά στρώματα που θα έχουν απομείνει στην Ελληνική κοινωνία. Ο Αλέξης θα το κάνει Cheap and rush. Σπέρνουν την διχόνοια και την μοχθηρία στην Ελληνική κοινωνία γιατί δεν υπάρχει ένας να φτιάξει ένα κόμμα που θα λέγεται "Αλληλεγγύη" και θα υπερασπιστεί αυτά που οι πρόγονοι μας έχυσαν το αίμα τους! "Υπέρ Βωμών και Εστιών"...

  • ΝΙΚΟΛΑΣ avatar
   ΝΙΚΟΛΑΣ @ Νίκη 15/11/2013 19:33:51

   Το κόμμα αυτό αγαπητή Νίκη ετοιμάζεται. Με την ίδια συνταγή όπως πάντα.
   Με αυθόρμητες των Ελλήνων εναλλακτικές κοινότητες , ασύνδετες προς το παρόν, αλλα με κοινό στόχο την αντίσταση στους επικυρίαρχους . Οταν η χρονικη συγκυρία ωριμάσει, αυτές οι κοινότητες θα συγκλίνουν στον κοινό στόχο και όπως τα ρυάκια μετά τη βροχή που κυλανε μεμονωμένα θά πέσουν όλα μαζί στο κεντρικό ποτάμι. Τα κατευθύνουν οι νέοι, βοηθουμενοι απο τους βετεράνους των επαναστατικών χρόνων, που είναι ακόμα ζωντανοί ευτυχώς. Η Ελλάδα ξεκίνησε με το μικρότερο ποσοστό πρό κρίσεως και τώρα έκανε άλμα και βρίσκεται κάπου στον μέσο όρο της Ευρώπης! Στη γειτονιά σου θα βρείς και σύ μια εναλλακτική ομάδα. Μπες και θα διαπιστώσεις οτι υπάρχει μέλλον!
   Η εποχή του Μεσσία έχει παρέλθει. Δεν θα εμφανιστεί ο ΕΝΑΣ. Ολοι μαζί θα κάνουμε την ανατροπή. Και στο Πολυτεχνείο έτσι έγινε, μέρες που είναι...Δεν υπήρξε ΕΝΑΣ . Υπήρχαν πολλές μεμονωμένες ομάδες με κοινό στοχο να φύγει η χουντα . Και όταν ωρίμασαν οι συνθήκες ενώθηκαν σαν ένα ποτάμι και την ανέτρεψαν.

  • Πλάνη εικαστική avatar
   Πλάνη εικαστική @ Νίκη 15/11/2013 20:48:18

   '' Όταν αυτός τους κάνει την βρώμικη δουλειά θα τον πετάξουν σαν στυμμένη λεμονόκουπα στο Σύνταγμα ...''.
   Και πολύ καλά θα του κάνουν.
   Γιατί όμως δέχεται ο κάθε Χ που αναλαμβάνει υποτίθεται να υπερασπιστεί τα συμφέροντα και την αξιοπρέπεια των Ελλήνων, να παίξει το ατιμωτικό κι αισχρό ρολάκι που του επιφυλάσσουν οι κάθε είδους τοκογλύφοι-εταίροι-όρνια, αγαπητή; Αυτό είναι το ερώτημα.
   Ντροπή, συνείδηση κι υπερηφάνεια, δεν διαθέτει; Μονάχα νοσηρή μωροφιλοδοξία κι έπαρση;
   Μπράβο μας τότε που έχουμε αλάνθαστο κριτήριο και επιλέγουμε σταθερά, τους ...α(χ)ρίστους.......

 2. tnt avatar
  tnt 15/11/2013 13:55:46

  Ώρες ώρες απορώ.ειναι τόσο αφελείς (για να μην πω κάτι πιο βαρύ )και τους ξεφεύγουν αυτά που λένε ηή τα λένε σκόπιμα για να προκαλέσουν και άλλο οργή στον κόσμο?

 3. βασίλης avatar
  βασίλης 15/11/2013 14:14:13

  Το μέτρο και το ήθος.......απουσιάζει.

 4. Περιπλανώμενος...Αιγαίου. avatar
  Περιπλανώμενος...Αιγαίου. 15/11/2013 14:33:17

  Συγχαρητήρια στους ψηφοφόρους του που τον έβαλαν στη βουλή,δεν χρειάζεται σχολιασμό η δήλωση του...τα ''είπε''ολα...
  Πάντως δηλώσεις σαν και αυτή όπως και του Αδωνη προχθές,απλά αποδεικνύουν οτι κάποιοι νομίζουν οτι η βουλευτική-υπουργικη γυάλα τους προστατεύει και τους δίνει το δικαίωμα να ξεφτιλίζουν τον κόσμο.
  Μαζευτείτε και σταματήστε τις προκλήσεις,οχι κοροϊδία μέσα στα μούτρα ενός τρελαμένου λαού.

 5. ήγγικεν avatar
  ήγγικεν 15/11/2013 14:42:06

  Κε Τζαμτζή,
  Τρίτεκνος, διοριστέος στο ΑΣΕΠ με ΦΕΚ διορισμού (5Κ/ 2009), αδιόριστος λόγω μνημονίου και άνεργος τον τελευταίο μήνα.
  Περισσεύει λίγο από το σκατό σας για τα παιδιά μου; (2, 6,και 8 ετών)

  • είναι ο καπιταλισμός, ηλίθιε avatar
   είναι ο καπιταλισμός, ηλίθιε @ ήγγικεν 15/11/2013 23:16:00

   Το διοριστέος που γράφεις είναι αυθαίρετος και παραπλανητικός προσδιορισμός. Ο σωστός είναι: κριθείς επαρκής σε γενικές εξετάσεις και τοποθετηθείς σε δεξαμενή δυνητικών συνεργατών (υπαλλήλων), όταν αποφασισθεί ότι υπάρχει ανάγκη πλήρωσης σχετικής θέσης, η οποία δεν μπορεί να καλυφθεί εκ των ενόντων (π.χ. με μετακινήσεις, ενοποίηση υπηρεσιών κ.λπ.). Η επιτυχία σου σε εξετάσεις του ΑΣΕΠ, είναι ότι και η λήψη κρατικού πιστοποιητικού γλωσσομάθειας για άλλους: πιστοποίηση ότι κάνεις για συγκεκριμένη δουλειά και όχι ότι υπάρχει σχετική θέση που σε περιμένει. Η συμμετοχή σε διαδικασία πιστοποίησης προσόντων δεν αποτελεί εγγύηση σύναψης σύμβασης εργασίας. Ρωτήσε γύρω σου, το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και στις ιδιωτικές εταιρείες ή στις υπηρεσίες της ευρωπαϊκής ένωσης με τις αγγελίες εύρεσης στελεχών και τις συνεντεύξεις/εξετάσεις που τις ακολουθούν. Π.χ. για υπηρεσίες της Ε.Ε. ο επιτυχών τίθεται (για μια τριετία) σε δεξαμενή υποψηφίων συνεργατών και ρητά αναφέρεται ότι η συμμετοχή στην εξεταστική διαδικασία δεν συνιστά υποχρέωση του εξετάζοντα να συνάψει σύμβαση με τον οποιοδήποτε. (Ομολογώ ότι δεν γνωρίζω αν τέτοιος σχετικός ρητός όρος υπάρχει και για τους διαγωνιζόμενους μέσω ΑΣΕΠ).

   Το διοριστέος που γράφεις είναι εξίσου ανακριβές με το αδιόριστος εκπαιδευτικός που χρησιμοποιούν κάποιοι άλλοι.

   Αν κάποιοι επιθυμούν να διατηρούν μια άλλη οπτική βέβαια, είναι δικαίωμά τους. Τα παραπάνω εντελώς φιλικά και χωρίς ίχνος προσωπικής αντιπαράθεσης.

   • ήγγικεν avatar
    ήγγικεν @ είναι ο καπιταλισμός, ηλίθιε 16/11/2013 22:50:01

    Συγγνώμη, αλλά είμαι διοριστέος όπως άλλοι 8500 από την 5κ,8κ κλπμε ΦΕΚ διορισμού 1185/2010, στο οποίο ρητά αναφερόμαστε διοριστέοι, όπου ορίζει και τον φορέα πρόσληψης. Η πρόσληψή μας εκκρεμεί λόγω του 1:10 του μνημονίου. Τώρα να με ξεφτιλίζεις έτσι, χωρίς να ξέρεις το θέμα, και μετά να γράφεις "εντελώς φιλικά' κλπ ή ο καπιταλισμός είσαι ή ο ηλίθιος..

 6. MCA avatar
  MCA 15/11/2013 15:18:44

  Εάν η βουλευτική αποζημίωση μειώθηκε κατά 40%, τότε οι βουλευτές έβγαζαν πάνω από 9000 ευρώ καθαρά το μήνα!!!!!

 7. Πλάνη εικαστική avatar
  Πλάνη εικαστική 15/11/2013 15:28:08

  ''Προ συντριβής ηγείται ύβρις, προ δε της πτώσεως υπερηφάνεια.''
  Παλαιά Διαθήκη, Παροιμίες Σολομώντος ιστ’18

  • Μαρκος avatar
   Μαρκος @ Πλάνη εικαστική 17/11/2013 10:29:48

   Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι. Ευριπιδης

 8. SotR avatar
  SotR 15/11/2013 15:57:07

  Αν δεν θέλει να είναι βουλευτής με 2.000 ευρώ , να πάω εγώ. Συμβιβάζομαι και με 1500 ευρώ !

  • Γεώργιος Τ. avatar
   Γεώργιος Τ. @ SotR 15/11/2013 17:17:02

   Πέρα από το προκλητικό της δήλωσης του βουλευτή, αν σκεφτούμε πως πρέπει να δουλεύει ο βουλευτής και ειδικά της επαρχίας που πρέπει να έχει γραφείο και σπίτι και στην Αθήνα και γραμματείς και στα 2 μέρη, δεν είναι τελείως άτοπο αυτό που λέει. Άκαιρό όμως είναι.

   • Πλάνη εικαστική avatar
    Πλάνη εικαστική @ Γεώργιος Τ. 15/11/2013 18:41:42

    Άμα δεν τους φτάνουν να παραιτηθούν και να κάνουν τη ....δουλειά τους (λέμε τώρα, ένα ''Ναι σε όλα'' όλοι το ...καταφέρνουν), κάποιοι άλλοι περισσότερο ολιγαρκείς. Όταν στη χώρα ο κατώτατος μισθός είναι 500 Ευρώ κι η ανεργία στο 30%, ο βουλευτής με 3.000 Ευρώ το πολύ, βρίσκεται ήδη πέραν του λογικού ορίου. Εσείς που τους συμπονάτε και θέλετε να τους πληρώνετε ακριβά, δώστε τους από το ...περίσσευμά σας. Κανένας δεν σας εμποδίζει.

 9. Hawk avatar
  Hawk 15/11/2013 16:03:45

  Το ζήτημα δεν είναι αν παίρνουν 5,6,8 χιλιάδες οι βουλευτές, ας πάρουν και 15 και είκοσι, το θέμα είναι τι άλλες " λαδιές " κάνουν και τι βγάζουν από αυτές και αν μπορούμε να τους σταματήσουμε. Διότι τι να το κάνεις να παίρνει 2 χιλιάδες ευρώ και να παίρνει τηλέφωνο στην εφορία για τα " φιλαράκια " του και να σταματάει ας πούμε ένα φορολογικός έλεγχος ή να μειώνονται πρόστιμα όπου εκει μιλάμε για πολύ μεγαλύτερη ζημιά του δημοσίου που και αυτήν την πληρώνουμε στο τέλος εμείς. Νομίζω ότι το πρόβλημά μας δεν πρέπει να είναι ο μισθός τους αλλά η αξιοπιστία τους, το ήθος τους, οι γνώσεις τους και η πραγματική αγάπη για το κοινό συμφέρον και όχι το συμφέρον της παρέας τους.

  • ΝΙΚΟΛΑΣ avatar
   ΝΙΚΟΛΑΣ @ Hawk 15/11/2013 19:21:55

   Mεχρι όμως να αποκτήσουν κάποιοι έστω εξ αυτών αξιοπιστία, ήθος , γνώσεις και πραγματική αγάπη για το κοινό συμφέρον και όχι το συμφέρον της παρέας τους, τουλάχιστο ας περικόψουν το μισθό τους μέχρι και 100% αφού βγάζουν αρκετά απ' τα "τυχερά" και η προσθήκη του μισθού επ' αυτών 40 χρόνια τωρα δεν τους συγκίνησε ώστε να αποκτήσουν τις αρετές που προτείνεις. Αν είχαν εστω και τις μισές, το πρώτο που θα είχαν κάνει θα ήταν να προσφέρουν οικοιοθελώς, όπως οι δύο Ιταλοί Δήμαρχοι, το μισθό τους για συσσίτια αυτών που τρώνε απ' τα σκουπίδια. Και είναι δυστυχώς πάρα πολλοί για την Ελλαδίτσα...

  • ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ avatar
   ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ @ Hawk 15/11/2013 20:24:54

   Πολύ σωστά. Ξεχάσανε το ήθος του δημοσιου λειτουργου και πια αρκουνται σε λαμογιες και "αβαβα" παιχνιδια.

 10. roadrunner avatar
  roadrunner 15/11/2013 16:19:33

  Πιθανόν να είναι αλήθεια αυτό που είναι ο κ. Τζαμτζής, αλλά προσέξτε, είπε για "ορισμένους" βουλευτές, οι οποίοι μπορεί να είναι ένα μονοψήφιο ποσοστό των 300 της Βουλής.
  Το Ελληνικό Κοινοβούλιο θα έπρεπε να είναι μια μικρογραφία της Ελληνικής Κοινωνίας, ώστε να αντιπροσωπεύονται ισοδύναμα, όλες οι κοινωνικές κατηγορίες. Εάν αυτό ίσχυε, τότε οι περικοπές των βουλευτικών προνομίων και απολαβών, δεν θα έπρεπε να ήταν οριζόντιες για όλους τους βουλευτές,
  αλλά αντιστρόφως ανάλογες των εισοδημάτων τους από ιδιωτικές πηγές.
  Ακριβώς, με το ίδιο σκεπτικό, που δεν είναι δίκαιες οι οριζόντιες περικοπές,
  και οι οριζόντιες φορολογικές επιβαρύνσεις, για τον απλό λαό.

 11. CHRIS avatar
  CHRIS 15/11/2013 17:09:27

  Άμα δεν του φτάνουν να παραιτηθεί και να πάει να ζητήσει περισσότερα στον ιδιωτικό τομέα. Έτσι δεν λένε οι ίδιοι για τους ΔΥ που παραπονιούνται για τη μείωση των μισθών τους;

 12. νικος π. avatar
  νικος π. 15/11/2013 17:35:51

  αρκει να διαβασει κανεις το βιογραφικο του και θα καταλαβει την αντιληψη που εχει για το τι σημαινει εργασια και αμοιβη.

 13. Κυθήριος avatar
  Κυθήριος 15/11/2013 17:45:58

  Μερικές φορές,δέν ἐνοχλεῖ τόσο ἡ οὐσία ἑνός θέματος πού ἀναφέρεται,ὅσο οἱ ἐκφράσεις καί τά παραδείγματα πού τό συνοδεύουν καί χτυποῦν ἄσχημα.
  Τό παράδειγμα μέ τό παξιμάδι ἦταν τελείως ἄστοχο.Ὅπως καί τό ὅτι δυσκολεύονται νά τά φέρουν βόλτα...
  Ἄς ἔλεγε ἀπλῶς ὅτι μειώθηκαν καί σ' αὐτούς οἱ μισθοί. Ἀλλά ἐπειδή ἤθελε νά τονίσει μέ ἔμφαση τή μείωση αὐτή,ἔ,ἄς τ' ἀκούει τῶρα.

  • βαγόνι avatar
   βαγόνι @ Κυθήριος 15/11/2013 19:55:52

   ...είναι κάπως ανοικονόμητος και δεν έχει μυριστεί το είδος του
   παιχνιδιού στα μήντια...όμως,ένας περιφερειακός βουλευτής,
   χωρίς "άλλη κάλυψη",δεν βγαίνει...η δήλωση του ήταν άκαιρη,
   αλλά όχι ψεύτικη...τα έξοδα τους δεν συγκρίνονται με αυτά του
   μέσου πολίτη...απο 'κεί και πέρα: εύκολο θύμα στην αρένα...!

   • Μεγάλες στιγμές avatar
    Μεγάλες στιγμές @ βαγόνι 15/11/2013 20:34:51

    Δεν είδα κανεναν στην ουρά του ΟΑΕΔ .Σας παρακαλώ φορτώστε με και εμενα με τετοιου είδους προβλήματα!!
    Δεχομαι ευχαρίστως τα εσοδα+εξοδα τους

 14. Σαρακατσανος avatar
  Σαρακατσανος 15/11/2013 18:32:37

  Ζουμε στη χωρα της αμετροεπειας ,των αναπαγγελτων πολιτικων, των βουλευτακων του παλαι ποτε σοβιετ, των πολιτικων της.....κλειστης γυαλας, των συνταξιουχων απο τα 45, στη χωρα της εθελουσιας εξοδου με το αζημιωτο....στη χωρα των κολλητων κυφηνων του ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ με 7 χιλιαρικα το μηνα, στη χωρα των συμβουλων και παρασυμβουλων, στη χωρα της ΜΙΖΑΣ και του ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΥ του δημ.χρηματος, στη χωρα με τις ποιο πολλες λιστες φοροδιαφυγης στον κοσμο, τις offshore με τα ακινητα ωστε να πληρωνουν οι μακακες.....τα κενα του ΥΠΟΙΚ και και και...........ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΤΡΟΙΚΑ, ΟΙ ΞΕΝΟΙ και οι ΝΕΦΕΛΙΜ.......Αλλα οταν ο κοσμακης λογω της κρισης βλεπει τα τσο@@@@@@@λα της διαπλοκης περιμενετε να ξυπνησει ο ΕΛΛΗΝΑΣ???? η να αλλαξει η πολιτικη ελιτ τα ΣΟΒΙΕΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ???

 15. Σίμος avatar
  Σίμος 15/11/2013 19:20:51

  έρανο να κάνουμε για να τα βγάλουν πέρα....

 16. Zame avatar
  Zame 15/11/2013 19:29:44

  & με την αποτίμηση των μακροχρονιων παχουλότατων αμοιβών..
  τι "προϊόν" παρήγαγαν..
  πού τώρα το 'καμαρώνουμε'..
  γιατί η πολιτική -δια των εκπροσώπων τους-
  κατά μία έννοια θα έπρεπε & να διαπαιδαγωγεί..
  έτσι & οι ψηφοφόροι έστειλαν προς εκπροσώπηση τους τον καλύτερο ..
  για να ενοχλεί η περιγραφή ..& οχι 'ουσία που τρώμε ' ?

 17. elli avatar
  elli 15/11/2013 19:42:12

  Αυτό δείχνει πόσο έχει χάσει η πλειοψηφία των βουλευτών την επαφή με την πραγματικότητα και φυσικά την ελληνική κοινωνία. Αυτοί δεν ξέρουν τι τους γίνεται! Είναι χειρότεροι από τη Μαρία -Αντουανέτα που είπε για το λαό ότι "αν δεν έχουν ψωμί,ας φάνε παντεσπάνι"!

 18. ΝΤΙΝΟΣ avatar
  ΝΤΙΝΟΣ 15/11/2013 20:17:57

  Έχω την εντύπωση πως δεν θα τον ξαναδούμε στη Βουλή.
  Και δεν μιλάω αντιπολιτευτικά, αλλά ως απλός πολίτης.
  Δεν αποκλείω στη θέση του να εκλεγούν δύο Νεοδημοκράτες Βουλευτές, πάντως όχι ο ίδιος.
  Πάντως δεν πρέπει να είμαστε και απόλυτα σίγουροι για το ...αλάθητο του Ελληνικού Λαού.
  Εδώ υπάρχουν ακόμα άτομα που ομνύουν στο όνομα του ΓΑΠ!!!!

 19. Μεγάλες στιγμές avatar
  Μεγάλες στιγμές 15/11/2013 20:37:00

  Λοιπόν,είναι γεγονός.Ο Σαμαράς εκτός απο όλα τα άλλα προβλήματα εχει να αντιμετωπίσει και την βλακεία.

 20. ΝΙΚΟΛΑΣ avatar
  ΝΙΚΟΛΑΣ 15/11/2013 20:39:04

  Kαι τα δικά μας έξοδα ήταν μεγάλα κι έτσι κινούνταν η οικονομία. Τώρα όμως εμείς τα κόψαμε όλοι και όλα, πλην των βουλευτών. Οταν έχεις έσοδα 10πλάσια των ικανώτερων απο σένα, θα ήσουν αισχρός αν δεν είχες πολλά έξοδα.
  Αλλα συμφωνούμε ΟΛΟΙ εδώ στο αντινιούς τουλάχιστο. Αν δεν τους φτάνουν ας παραιτηθούν και ας εργαστούν στον ιδιωτικό τομέα, αφού πιστεύουν οτι είναι ικανώτεροι όλων όσων εργάζονται εκει ως υπάλληλοι...Χώρια οτι χρωστάνε στην Πατρίδα πολύ περισσότερα απ' τους απλούς πολίτες
  *Είναι υποχρεωτικά ΟΛΑ αυτά τα τεγιέρ της Τζάκρη και της Δαμανάκη πχ. επειδή έτσι αυτές πιστεύουν?

 21. Ιαπετός avatar
  Ιαπετός 15/11/2013 20:39:17

  Νά προσέχεις τόν Δαναό.
  Δέν παραπονιέται μέν, αλλά είναι λιγο φοβιτσιάρης καί ευαίσθητος.

 22. Άφωνος... avatar
  Άφωνος... 16/11/2013 01:20:09

  «ορισμένοι ξεραίνουν το σκ…το τους για να ζήσουν»

  Ανεπίτρεπτη έκφραση και, μάλιστα, δημόσια. Αντιαισθητική. Βρώμικη. Ανήθικη.

  Του "την είπε", όμως, η... καγκελάριος:

  Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στη βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή και τον βουλευτή της ΝΔ, Ιορδάνη Τζαμτζή, όταν ο τελευταίος αναφερόμενος στην πολιτική της ΝΔ και απευθυνόμενος στην κ. Μακρή, τόνισε: «Εμείς την υλοποιούμε την πρότασή μας, αν δεν σας αρέσει… ξύδι».

  «Εμένα αν μου αρέσει;» διερωτήθηκε η κ. Μακρή και συνέχισε:

  «Ρωτήστε τον ελληνικό λαό αν τολμάτε να πάτε στην περιφέρειά σας, να κάνετε μια βόλτα στη λαϊκή αγορά και μετά ελάτε να μου πείτε εμένα ‘ξύδι’».

  «Με τη Τζάγκουαρ κυκλοφορείτε όταν πεινάει ο κόσμος που σας ψηφίζει. Με τη Τζάγκουαρ και τα σπίτια που έχετε φτιάξει και δεν έχετε ούτε ένα ένσημο στη ζωή σας. Μόνο από κουμπαριές γίνατε αυτό που γίνατε. Απ’ τις κουμπαριές με τον κ. Μεϊμαράκη. Πάρτε λοιπόν τη Τζάγκουαρ και κάντε καμιά βόλτα και αφήστε τους υπόλοιπους» ανέφερε σε έντονο ύφος η κ. Μακρή.

 23. ririna avatar
  ririna 16/11/2013 01:29:59

  Τρομερός

 24. ririna avatar
  ririna 16/11/2013 01:32:04

  Μένεις άγαλμα με τα λεγόμενά του

 25. Νίκος Αργεάδης avatar
  Νίκος Αργεάδης 16/11/2013 08:33:08

  Πρέπει να κατανοήσουμε πως έχουμε να κάνουμε, ως πολίτες, με το χειρότερο, ίσως, πολιτικό σύστημα στην Ευρώπη, αν οχι στον κόσμο.
  Θράσος, ασυδοσία και μαφιόζικη συμπεριφορά στην ημερήσια διάταξη.
  Έχουν επιβάλει ΒΑΡΛΙΚ ελλαδικό γιαρί ο ΜΟΝΟΣ, ο ΜΟΝΟΣ ΣΚΟΠΟΣ τους είναι να επιβιώσει το σύστημα που τους δίνει αυτά τα προνόμια και οι ίδιοι.

  Φυσικά δεν είναι ΟΛΟΙ οι βουλευτές Τζαμ(πα)τζήδες. Όπως δεν είναι ΟΛΟΙ οι Έλληνες τεμπέληδες.
  Θέλω να μας εξηγήσουν πως γίνεται κάποιος με 4 χρὀνια να παίρνει σύνταξη και άλλος με 40 να πεινάει.

 26. Zame avatar
  Zame 16/11/2013 09:44:13

  ..τι περισσότερο είπε ο άνθρωπος..
  θυμάμαι μια παλιότερη 'μαγκια' που λεγανε οι "φραγκατοι
  πως ένα Σ/Κ δικό τους (μάλιστα αφορολόγητο)
  είναι όλη μας ( άφραγκοι) η ζωή .
  & αν δεν αρέσει να πάμε φυλακή..όσοι δεν αυτό..τέτοιο.
  Χαίρε Καίσαρα οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν.

 27. Eva avatar
  Eva 16/11/2013 13:02:41

  Αυτό θα πεί κομψότητα στην έκφραση και αισθητική.
  Εύγε!

 28. asxetos avatar
  asxetos 18/11/2013 09:34:33

  θα επρεπε ο μισθος των βουλευτων να ειναι συνδεδεμενος με τον βασικο μισθο πχ βασικος*4, ισως τοτε θα καταλαβαιναν τον κοσμακη....οσο για τον Τζαμτζη αν δεις το βιογραφικο του καταλαβαινεις ποσο εχει δουλεψει .....

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.