#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
24/02/2011 07:54
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ιμιτασιόν επαναστάτες σε ηλικία σύνταξης ονειρεύονται πλατείες ΤαχρίρΔεν έχουμε κανένα κοινό με την Παπαρήγα και το ΚΚΕ. Είναι κατά τη γνώμη μας έτη φωτός… πίσω. Ωστόσο, πρέπει να παραδεχθούμε ότι σε επίπεδο πολιτικής αντιμετώπισης των γεγονότων το ΚΚΕ είναι πολύ μπροστά από τον κ. Αλαβάνο που νομίζει τώρα στα γεράματα ότι θα αναστήσει τον Έλληνα… Τσε Γκεβάρα.

Ο αξιότιμος επικεφαλής του «Μετώπου» αφού απέτυχε παταγωδώς στον ΣΥΡΙΖΑ, κι αφού έφαγε τις σφαλιάρες του, ειδικά μετά τα γεγονότα του Δεκέμβρη του 2008, αποφάσισε να ξαναγίνει… τζόβενο, να βάλει την κουκούλα και να πολεμήσει το σύστημα. Ανεξάρτητα αν είναι ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ, στην κυβέρνηση αυτό που τον ενδιαφέρει είναι τελικά το μπάχαλο, χωρίς προτάσεις, θέσεις, διάλογο αλλά με ατάκτως ριγμένες επαναστατικές εκφράσεις που τελικά μόνο καλό κάνουν στην εκάστοτε εξουσία.

Το Δεκέμβρη του 2008 προέτρεπε τον κόσμο που έκαιγε την Αθήνα και ρήμαζε τα μαγαζιά, να συνεχίσουν την επανάστασή τους και να ρίξουν την κυβέρνηση. Τι κατάφερε; Ένα ακηδεμόνευτο αρχικά κίνημα μαθητών και νέων κατά της αστυνομικής αυθαιρεσίας έγινε μπουλούκι από δήθεν αντιεξουσιαστές και αλλοδαπούς που άρπαζαν και έκαιγαν ότι έβρισκαν μπροστά τους; Έτσι, ο κ. Αλαβάνος και η παρέα του κατάφεραν να τρομάξουν τον κόσμο, να φοβίζουν τον νοικοκύρη ο οποίος έκανε μήνες να ξανακατέβει για διαδήλωση στο κέντρο.

Μέσα σ’ αυτόν τον επαναστατικό οίστρο, σαν 15χρονο παιδάκι, βρέθηκε κι αυτές τις ημέρες το «Μέτωπο» χωρίς… κεφάλι και μυαλό του κ. Αλαβάνου. Την ίδια στιγμή που το ΚΚΕ διέβλεπε προβοκάτσια ώστε οι κυβερνητικές αστυνομικές δυνάμεις να καταστείλουν κάθε εκδήλωση οργής, ο κ. Αλαβάνος ονειρευόταν πλατείες Ταχρίρ.

Το σύνθημά του ήταν «Το Κάιρο έχει την πλατεία Ταχρίρ, η Αθήνα έχει την Πλατεία του Συντάγματος». Μια αιγυπτιακή μεθόδευση που τελικά έδιωξε τον Μουμπάρακ και έφερε τους αχυρανθρώπους του στην εξουσία, να πάρει ελληνικό χρώμα ώστε και η κυβέρνηση του κ. Παπανδρέου να έχει το άλλοθι της καταστολής. Αλλά και ο κόσμος, οι νέοι, οι μισθωτοί, οι γέροι συνταξιούχοι και οι γυναίκες που διαδήλωσαν κατά της κυβερνητικής πολιτικής φωνάζοντας ότι θέλουν αξιοπρεπή ζωή κι όχι φτώχεια, έπρεπε να φοβηθούν από τις επαναστατικές γυμναστικές του κ. Αλαβάνου. Πλατεία Ταχρίρ τόσες εβδομάδες σημαίνει εκτός από έκφραση λαϊκής οργής και θάνατοι, ξύλο, συλλήψεις. Το ίδιο και η Λιβύη. Τι θέλει λοιπόν ο κ. Αλαβάνος; Να πάρουν τα όπλα και να αρχίσουν να πυροβολούν προς τη Βουλή; Ή μήπως ήθελαν μια μόνιμη εγκατάσταση στην πλατεία Συντάγματος προκειμένου να κάνουν το κομμάτι τους και το πολιτικό τους παιχνίδι οι συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ; Έτσι πιστεύουν άραγε ότι θα ρίξουν την κυβέρνηση και θα κερδίσουν ψήφους ή μήπως ανοίγουν την κερκόπορτα για ανάλγητη καταστολή;

Αυτός που πλήττεται άμεσα από την κυβερνητική πολιτική σιγά – σιγά ξυπνάει, στους χώρους δουλειάς του, στους δρόμους, στις διαδηλώσεις. Δε χρειάζεται γιαλατζί επαναστάτες σε ηλικία σύνταξης και μάλιστα με ταυτότητα αστού. Δε χρειάζεται πλατείες Ταχρίρ διότι εδώ δεν είναι Αιγύπτος. Αυτό που χρειάζεται είναι να μη φοβάται να βγει στους δρόμους και να διαδηλώσει. Να μη φοβάται να πει ότι ο κ. Παπανδρέου τον εξαπάτησε. Να μπορεί να πάει στην πλατεία Συντάγματος χωρίς κηδεμόνες να φωνάξει κατά της κυβέρνησης μέχρι ότου η κάλπη δώσει τη λύση. Προβοκάτσιες σαν και αυτές του «Μετώπου» δεν περνάνε πλέον.

Συμφωνούμε να καταρρεύσει σαν χάρτινος πύργος η κυβέρνηση που ξεριζώνει το κοινωνικό κράτος. Όχι όμως στη θέση αυτού του συστήματος να στηθεί ένα σκηνικό φόβου που διώχνει παρά ενώνει τον κόσμο στην πλατεία. Εκεί που πρέπει να είναι, όχι όμως, επειδή το λέει ο κ. Αλαβάνος.

Αριστερός Ψάλτης

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΣΟΝ ΠΕΝ avatar
  ΣΟΝ ΠΕΝ 24/02/2011 08:10:02

  Τάλεγα κι εγώ προ ημερών σε όψιμους "επαναστάτες" μιλώντας για τη "χαρά του αναρχικού" σε ακαδεμόνευτες, χωρίς ηγεσία και ιδεολογικό περιεχόμενο εξεγέρσεις.

 2. kakofonix avatar
  kakofonix 24/02/2011 08:43:50

  Αυτός ο άνθρωπος τείνει να μετατραπεί σε Μητσοτάκη της αριστεράς.

 3. Tassos avatar
  Tassos 24/02/2011 09:10:19

  Η δίψα για εξουσία, το μίσος απέναντι στην κοινωνία γεννάει ΚΚΕ και Αλαβάνους. Ιδιοι είναι. Απλώς ο καθένας παίζει τον ρόλο του.

 4. redteam avatar
  redteam 24/02/2011 09:22:23

  Παπαγάλοι της κυβέρνησης. Όπως τρόμαξε αυτή για το ενδεχόμενο να γίνει η πλατεία Συντάγματος, Ταχρίρ, και προσπάθησε να διαλύσει την πορεία, αλλά η μαχητικότητα του κόσμου την εμπόδισε έτσι και εσείς με σαθρά επιχειρήματα προσπαθείτε να διαβάλλεται τον Αλέκο Αλαβάνο. Τη μία τα παίρνει από τον Σόρος για να ρίξει τον Καραμανλή (2008) και να συνεργαστεί με το ΠΑΣΟΚ. Τώρα που δεν σας βγαίνει αυτό τον κατηγορείτε ότι τα βάζει με τον Παπανδρέου γιατί θέλει να κάνει μπάχαλο τη χώρα. Με αυτά που γράφετε είστε οι καλύτεροι υποστηρικτές της κατοχικής κυβέρνησης. Με τις υγείες σας!!!

 5. zackii avatar
  zackii 24/02/2011 10:34:57

  Σίγουρα δεν είμαι με Αλαβάνους ..και λοιπές συνιστώσες. Όμως δεν καταλαβαίνω τι θέλουμε. Την...πατρότητα του ξεσηκωμού ενάντια στο ΓΑΠ? Και αν είναι έτσι ποιός νομίζετε ότι θα ξεσηκωθεί? Η ΟΝΝΕΔ? Δυστυχώς μας αρέσει η όχι, οι μόνοι που αντιδρούν είναι ο Τσίπρας, η Αλέκα και η Κανέλλη, έστω και με τα φάλτσα τους , και εδώ αναφέρομαι στους μετανάστες. Οι υπόλοιποι μου θυμίζουν ένα διοικητή στο στρατό που έλεγε από το μικρόφωνο το πρωί στην αναφορά, ότι αν δει αξιωματικό η υπαξιωματικό να πειράζει τους νέους θα τον στείλει από κει που ήρθε, και από πίσω τους έκανε με χαρακτηριστική κίνηση...τρέξτε τους

 6. ΓΙΩΡΓΟΣ avatar
  ΓΙΩΡΓΟΣ 24/02/2011 10:44:44

  ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΕΤΑ! ΤΙ ΠΈΤΥΧΑΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΑΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΟΥΝ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ; ΣΕ ΤΙ ΖΗΜΙΩΝΕΙ Η ΘΕΣΗ : ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΩΡΕΣ Η ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕ ΑΙΤΗΜΑ : ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Η ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑΣ. Δ Ε Ν Ε Χ Ε Ι ΠΛΕΟΝ Τ Η ΔΗ Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Κ Η Ν Ο Μ Ι Μ Ο Π Ο Ι Η Σ Η ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑ. ΑΙΤΗΜΑ : ΑΜΕΣΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ. ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ;

 7. Ikaros avatar
  Ikaros 24/02/2011 10:48:02

  Χωρίς να έχω ιδιαίτερη εκτίμηση στον Αλαβάνο, θεωρώ το σύνθημα αυτό, που δεν το έβγαλε πρώτος γιατί κυκλοφόρησε από πριν με twitter και facebook από απλούς πολίτες, παρα πολύ σωστό. Φανταστείτε μιά κρίσιμη μάζα διαδηλωτών π.χ. 10-15000 αρχικά, χωρίς όμως καμμία βία από πλευράς τους να καθήσουν χάμω στο Σύνταγμα για πολλές ώρες κλπ. Προυπόθεση βέβαια να μην υπάρχουν μπάχαλοι στις παρυφές που να παίζουν μπουκαλοπόλεμο με τα ΜΑΤ. Αν τα ΜΑΤ επιτεθούν στους ειρηνικούς διαδηλωτές που κάθονται κάτω, θα είναι απροκλητη επίθεση και θα χαρακτηριστεί ως τέτοια από τα ΜΜΕ ελληνικά και ξένα.
  Γιατί λοιπόν να μην το συζητήσουμε και να μην το κάνουμε την επόμενη φορά;
  Ας δοκιμάσουμε νέους τρόπους που δεν φοβίζουν τους φιλήσυχους αλλά και αγανακτισμένους συμπολίτες μας να εκδηλώσουν τις διαθέσεις τους..

 8. Rote Phane avatar
  Rote Phane 24/02/2011 11:34:24

  Μα φυσικα η Ν.Δ εινα εναντια σε τετοιου ειδους κινητοποιησεις γιατι θα αντιμετωπισει και αυτη τα ισια αν εφαρμοσει συτη την πολιτικη που προωθει σημερα δηλαδη τα "αλλα μειγματα".

 9. victoria avatar
  victoria 24/02/2011 11:36:44

  Εδώ έχουμε Σύνταγμα, δημοκρατία και εκλογές.
  Δεν έχουμε ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ να θεωρούμε εαυτούς Αίγυπτο, κ.Αλαβάνε.

  Κάλεσε λοιπόν τους ανθρώπους σου να σε ψηφίσουν, αλλά έχε και καμιά πραγματική πολιτική πρόταση, καμιά λύση, κανένα σχέδιο (κι ας μη γίνεις εξουσία, υποτίθεται ότι αυτή διεκδικείς σε κάθε περίπτωση), όχι μόνο άποψη, πήξαμε.

  • zackii avatar
   zackii @ victoria 24/02/2011 11:58:27

   Ποιό σύνταγμα έχουμε? Αυτό που έκανε κουρελόχαρτο ο ΓΑΠ? Ποιά δημοκρατία? Αυτή στην οποία αποφασίζει ο Παπακωνσταντίνου ερήμην των υπολοίπων τι θα ξεπουλήσει και σε ποιόν? Ποιά δημοκρατία? Αυτή που με τον μανδύα του κοινοβουλευτισμού αντικατέστησε-μάλλον οι ΗΠΑ αντικατέστησαν- τη χούντα των συνταγματαρχών γιατί κρίθηκε ξεπερασμένη και τη θέση τουΓεωργαλά με τα Επίκαιρά του πήρε η Τρέμη, ο Πρετεντέρης, ο Κώνστας,η Μακρή και ο Πορτοσάλτε? Αν αυτό εννοείς Δημοκρατία...ΝΑΙ την έχουμε.

   • zackii avatar
    zackii @ zackii 24/02/2011 12:06:48

    Να μη σου πω -επειδή τώρα το είδα- γιά τις εκλογές. Δεν χρειάζεται ελπίζω να σου θυμίσω τις εκλογές του 2000 με τα charter, γιατί απλώς σε λίγο δεν θα χρειάζονται ούτε αυτά μιάς και θα ψηφίζουν απευθείας οι μετανάστες. Τουλάχιστον θα κάνουμε ...οικονομία

    • victoria avatar
     victoria @ zackii 24/02/2011 12:53:28

     Δεν μπορώ να διανοηθώ λύσεις εκτός δημοκρατίας, σόρρυ.

     Το αν τη σέβονται και δεν την ξεφτιλίζουν αυτοί που πρέπει, είναι ένα μεγάλο θέμα, το οποίο όμως δεν αναιρεί τη σημασία της. Μπορείς να κρίνεις ποιος την εκμεταλλεύεται, ποιος καταργεί στην πράξη το Σύνταγμα και αντίστοιχα να πράξεις στην κάλπη. Ακόμα τουλάχιστον!

     • zackii avatar
      zackii @ victoria 24/02/2011 13:11:11

      Μα ...αυτό δεν έχεις καταλάβει. Ποιάς δημοκρατίας? Το μόνο το οποίο ισχυρίζονται, τουλάχιστον σε τηλεπαράθυρα, είναι ότι έχουμε δημοκρατία επειδή μπορείς να πεις ελεύθερα τη γνώμη σου, και ...να βρίσεις όποιον θέλεις, ακόμα και τον πρωθυπουργό. Αν αυτό σου φτάνει γιατί εκτονώνεσαι ...συμφωνώ. Κατά τα άλλα δεν έχουμε δημοκρατία, αλλά κοινοβουλευτική δικτατορία...

 10. ΧΡΗΣΤΟΣ avatar
  ΧΡΗΣΤΟΣ 24/02/2011 11:46:02

  Ο Βαθυπλουτος και αεργος κ.Αλαβανος δικαιουται να λεει οτι θελει.Ετσι συνεβαινε και ετσι θα συμβαινει παντα σε τουτο τον δολιο τοπο!!!Ανθρωποι χωρις ουτε μια ωρα εργασιας, χωρις ουτε ενα δακρυ απο τις φωνες καποιου προισταμενου, να γνωριζουν τα παντα και αφου μας κατεστρεψαν, να θελουν να μας σωσουν...Να επιδιωκουν παραυτα τον ξεσηκωμο μας, προς ιδιων οφελος.Να ονειρευονται πλατειες Ταχριρ, συγκρινοντας εντελως διαφορετικα πραγματα.Το επικινδυνο δεν ειναι οτι τα λενε-καθοσον-νιωθουμε υπερχορτατοι απο τα ψεματα τους.Αν τα πιστευουν ομως, προκειται για ανθρωπους με χαμηλοτατες νοηματικες διαδρομες, και αυτο ειναι το επικινδυνοτερο.

 11. ΒΙΣ avatar
  ΒΙΣ 24/02/2011 11:56:55

  Ακόμα θυμάμαι την επηρμένη εμφάνισή του Αλαβάνου όταν ο ΚΚ ο Εξαφανισμένος κάλεσε για ενημέρωση τους πολιτικούς αρχηγούς στη διάρκεια των Δεκεμβριανών 08. Εμφανίστηκε σαν κάτι μεταξύ Ναπολέοντος (του Α΄, όχι του Γ΄) και Καντάφι, στη βαλκανική φυσικά γύφτικη εκδοχή. Μιλούσε στα κανάλια, μετά τη συνάντηση, κουνώντας το δάχτυλο, λέγοντας "πρώτον..., δεύτερον..., τρίτον...." δίκην διαγγέλματος. Λες και ήταν ο αρχηγός του σύμπαντος.
  Πρόθεσή του είναι να σπείρει το χάος για να ανατρέψει το "αστικό καθεστώς", όχι την νεοταξική κυβέρνηση. Ο ίδιος είναι εξίσου νεοταξίτης με τον ΓΑΠ και εξίσου λάτρης του μούλτι-κούλτι και των Αφροασιατών λάθρο.
  Μου έλεγε φίλος μου Γάλλος ότι οι τροτσκιστές στη Γαλλία χρησιμοποιούν το Ισλάμ ως το ασφαλέστερο μέσο πρόκλησης χάους στην κοινωνία, προκειμένου να πετύχουν την ανατροπή του "αστικού καθεστώτος". Το ίδιο ακριβώς κάνει και ο Αλαβάνος με τον αισχρότερο τρόπο. Στη μεγαλομανία παραβγαίνει άνετα στον Καντάφι.
  Η πλατεία που του ταιριάζει είναι όχι αυτή του Συντάγματος, αλλά αυτή του Αγίου Παντελεήμονα, εκεί όπου γιαουρτώθηκε εξευτελιστικά την πρώτη και τελευταία φορά που την επισκέφτηκε.
  Είναι τελειωμένος, ένα πολιτικό ρετάλι. Να ζήσουμε να τον θυμόμαστε. Δεν θα μας λείψει.

  • Tassos avatar
   Tassos @ ΒΙΣ 24/02/2011 12:40:36

   Χίλια μπράβο!

 12. wb avatar
  wb 24/02/2011 12:04:39

  Τι ακριβώς έφερε η επανάσταση της πλατείας Ταχρίρ?
  Α ναι..τον στρατό στην εξουσία!!
  Για δε που ο Αλεκος μας βγήκε και στρατόκ...ος και δε του φαινότανε..

 13. ataktos avatar
  ataktos 24/02/2011 12:24:54

  μα αυτός είναι χρόνια τώρα είναι ..στους τρόφιμους αυτού του συστήματος

 14. xriteo avatar
  xriteo 24/02/2011 12:44:17

  Φαντασιωση του ειναι να γινει ΛΕΝΙΝ που θα ηγηθει οκτωβριανης επαναστασης το βαθυπλουτο ΨΩΝΙΟ

 15. mm avatar
  mm 24/02/2011 12:45:42

  ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΗΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΩΡΙΣ ΜΕΛΛΟΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑ (ΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΝΕΚΡΟΤΑΦΙΑ )ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΜΕ ΜΙΑ ΥΠΕΡΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΗ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΚΡΗΚΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΜΑΓΚΕΜΠ.
  ΕΔΩ ΠΟΙΟΙ ΒΓΗΚΑΝ ΧΘΕΣ?? ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ ΒΓΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΔΕΗ-ΟΤΕ-ΔΑΣΚΑΛΟΙ-ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ-ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΟΛΟΣ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΠΗΡΓΗΣΑΝ ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΓΙΑ ΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΑΧΡΙΡ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΜΗ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΑΝΟΜΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟ ΑΛΑΒΑΝΟ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ......... ΚΡΙΜΑ!

 16. ataktos avatar
  ataktos 24/02/2011 13:13:10

  πίστεψε το παιδί πως η εξουσία ... προέρχεται από τον .. θεό ....

 17. a8ineos avatar
  a8ineos 24/02/2011 13:13:27

  δεν διαθέτει καμιά βιλιτσα στην Τηνο για τους λαθρομετανάστες ?
  Εχει μπόλικες εκει
  Και αυτός και ο αδελφός του που άφησε και 6 μυρια έλλειμα στο ΤΕΕ

 18. karenin avatar
  karenin 24/02/2011 13:21:56

  Καθήκον της αριστεράς είναι να υπερασπίζει δικαιώματα, και να προωθεί αι τήματα. Αυτό ακριβώς κάνει και ο Αλαβάνος, με μαχητικό τρόπο.

  • Richthofen 2 avatar
   Richthofen 2 @ karenin 24/02/2011 13:41:13

   λείπαμε αλλά αλλού αυτά τα μασσαλια ...μην εξτομησω και ανοίξω το ...στόμα μου(ataktos)

  • ΒΙΣ avatar
   ΒΙΣ @ karenin 24/02/2011 13:49:00

   Δεν ήξερα ότι η Αριστερά έχει μπροστάρηδες ζόμπι.

   • Richthofen 2 avatar
    Richthofen 2 @ ΒΙΣ 24/02/2011 13:58:43

    χιχχι

   • karenin avatar
    karenin @ ΒΙΣ 24/02/2011 14:15:29

    Ο Αλαβάνος με την στάση του αντιμάχεται και με σκληρό τρόπο αυτούς που κάνουν την ζωή μας σκόνη, τι πρόβλημα έχεις σε αυτό;

  • Αστραπόγιαννος avatar
   Αστραπόγιαννος @ karenin 24/02/2011 14:29:35

   Και καθήκον της λογικής να...εκτοξεύει γιαούρτια, κατά προτίμηση σε πήλινο κεσεδάκι, σε όσους προσπαθούν να τη βιάσουν, προφασιζόμενοι την υπεράσπιση δήθεν δικαιωμάτων και την προώθηση δήθεν αιτημάτων.

 19. ΒΙΣ avatar
  ΒΙΣ 24/02/2011 13:47:39

  Να θυμίσω ότι το φοβερά εύστοχο άρθρο του Δ. Καραχάλιου γράφτηκε πολύ πριν τα Δεκεμβριανά 08, που στάθηκαν η ταφόπλακα του Αλαβάνου (ο μαρμάρινος σταυρός μπήκε 2 χρόνια αργότερα, με το γιαούρτι του Αγίου Παντελεήμονα και την καταβύθιση του ναυαγισμένου σαπιοκάραβου του Αλαβάνου στις περιφερειακές εκλογές. Πλέον πρόκειται για ένα πολιτικό ζόμπι).
  Η ΠΟΣΔΕΠ του άρθρου ήταν η φαιδρή και αλήστου μνήμης ΠΟΣΔΕΠ του Λάζαρου Απέκη που συναινούσε σε προπηλακισμούς συναδέλφων του καθηγητών και σε βανδαλισμούς των ΑΕΙ. Εννοείται ότι ο κ. Απέκης είναι επιστημονικά ανύπαρκτος όσο ανύπαρκτος είναι και ο φίλος του Αλαβάνος στην πολιτική, πλέον.

 20. panatha avatar
  panatha 24/02/2011 15:35:10

  ΑLABANO αστερι των κυκλαδων και ιπποκομος της Ελισσαβετ.

 21. xriteo avatar
  xriteo 24/02/2011 17:21:04

  κοιτα να δεις που θα συμφωνησω με τον βαζελο

 22. lornion avatar
  lornion 24/02/2011 19:39:47

  Τώρα στα γεράματα μερικοί νεοφωτιστοι επηρεασμένοι από τα αιγυπτιακά συμβάντα προτείνουν λύση στο πολιτικό πρόβλημα της χώρας την καθιστική απεργία στην πλατεία του συντάγματος -κατ' αντιγραφή της Ταχριρ. Δεν σκέπτονται, αν μη τι άλλο τον τόπο, που κοντευει να χαθεί από προσώπου γης, υπαίτιοι των οποίων είναι ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ και η ξεροκεφαλιά των ασχολουμένων με την πολιτική στην Ελλάδα;

 23. γιαννης avatar
  γιαννης 24/02/2011 22:34:55

  οι θιασωτες του ευρωμολογου, και εξαρτωμενοι του συστηματος θα παρακαλουσα να μην γλυφουν υπερ γιωργακη!

 24. ΕΛΛΗΝ avatar
  ΕΛΛΗΝ 25/02/2011 01:45:28

  ΄΄Αν κανεις μυωψ πιστευει οτι πασοκ θα ..”ακουσει την ειρηνικη διαμαρτυρια του λαου” και θα σταματησει την λεηλασια του δημοσιου χρηματος, το ξεπουλημα κλπ ειναι βαθια νυκτωμενος....''

  Σωστός +++++
  Σιγά μην θιχτεί το ΠΑΣΟΚ.

  Εδώ ο ΓΑΠ μας δουλεύει ψιλό γαζί και λεει οτι θα ήθελε κι΄ αυτός να διαδηλώσει μαζί με τον κόσμο !!!!!!

 25. Αργοναύτης avatar
  Αργοναύτης 27/02/2011 16:50:01

  Μαζί σου Αλέκο όλο το Δαφνί, Δρομοκαΐτιο, και Λέρος.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.