06/10/2009 13:03
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ικανοποιημένοι οι βιομήχανοι και άλλοι παραγωγικοί φορείς

Ικανοποίηση για το εκλογικό αποτέλεσμα και την αυτοδυναμία που παρέχει τη δυνατότητα στη νέα κυβέρνηση να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της οικονομίας από ισχυρή θέση χωρίς πολιτικούς κραδασμούς και παλινδρομήσεις

Τον τόνο όμως έδωσαν οι εκπρόσωποι του ΣΕΒ, του ΕΒΕΑ, του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου, του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων Κλωστοϋφαντουργών και του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά, οι οποίοι με δηλώσεις τους δεν κρύβουν ότι η ανάδειξη ισχυρής αυτοδύναμης κυβέρνησης τους χαροποιεί ιδιαίτερα, επειδή χωρίς πολιτικούς κραδασμούς και παλινδρομήσεις θα μπορεί να δρομολογήσει την αναθέρμανση της αγοράς και την ενίσχυση του επιχειρείν σε μια στιγμή σημαντικής οικονομικής κρίσης στη χώρα, την οποία παρακολουθούν με έκδηλη ανησυχία.

Ο πρόεδρος του ΣΕΒ κ. Δ. Δασκαλόπουλος ( ΣΣ τον θυμάστε που ζητούσε επίμονα αυτοδυναμία;) δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι η κυβέρνηση έχει πλέον εντολή να ασκήσει ισχυρή διακυβέρνηση που απαιτούν οι καιροί και η οριακή κατάσταση του τόπου. « Χρέος όλων μας είναι να συμβάλουμε, ο καθένας από την πλευρά του, στο δύσκολο έργο μιας πραγματικής εθνικής αλλαγής, που δεν μπορεί να περιμένει » τόνισε ο πρόεδρος του ΣΕΒ. Για « ιστορική ευθύνη » του κ. Γ. Παπανδρέου να οδηγήσει τη χώρα στην έξοδο από την παρούσα οικονομική κρίση και να θέσει τις βάσεις για την Ελλάδα του 2020, για μια ανταγωνιστική Ελλάδα, έκανε λόγο ο πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου κ. Ι. Γραμματίδης, ο οποίος, αφού συνεχάρη τον πρόεδρο του ΠαΣοΚ για τη νίκη του και την ανάληψη της πρωθυπουργίας, προσέθεσε ότι «όλα αυτά προϋποθέτουν την κοπή του ομφάλιου λώρου μεταξύ των κομματικών μηχανισμών και των μηχανισμών του κράτους ώστε και οι αναζητούμενες μεταρρυθμιστικές δράσεις να έχουν πραγματικό αποτέλεσμα, αλλά και να υπάρχει συνέχεια στη λειτουργία του κράτους ανεξάρτητα από την εναλλαγή των πολιτικών κομμάτων στην εξουσία ».

 
(από το ΒΗΜΑ)

ΣΧΟΛΙΑ

  1. leon avatar
    leon 06/10/2009 14:35:51

    Αλοιμονο....

  2. MIG-21 avatar
    MIG-21 06/10/2009 17:14:27

    Μετεκλογικό τραπεζικό ράλι στο ΧΑ Γ.Δ. 2,678.50 +3.77% +97.43 !!!!!!!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.