03/06/2011 13:30
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ιδού το κράτος του ΠΑΣΟΚ

Ανασυστήνει ο Ραγκούσης το κομματικό κράτος στα μέτρα του ΠΑΣΟΚ του Γιώργου; Έτσι φαίνεται αν ισχύουν όσα κατήγγειλε ο ανεξάρτητος βουλευτής Βασίλης Οικονόμου για 8.000 νέες θέσεις στο δημόσιο και πάνω από 1.300 αμειβόμενες επιτροπές!

Από τον Νοέμβριο του 2009 έχουν συσταθεί

-41 Γενικές και Ειδικές Γραμματείες, Νομικά Πρόσωπα και Αυτοτελείς Υπηρεσίες

-386 Γενικές διευθύνσεις και Τμήματα (325 είναι μ΄.ονο οι Διευθύνσεις Ιθαγένειας του «Καλλικράτη» στους Δήμους)

-11 Αυτοτελή Γραφεία

-2 Ανεξάρτητες Αρχές

-3 Ινστιτούτα

-701 Συμβούλια (τα περισσότερα στο πλαίσιο του «Καλλικράτη»)

-165 αμειβόμενοι Συμπαραστάτες του Δημότη

-13 αμειβόμενοι Περιφερειακοί Συμπαραστάτες του Πολίτη

-7 Εκτελεστικοί Γραμματείς Περιφερειών

-πάνω από 1.326 αμειβόμενες επιτροπές

-325 Κέντρα Διά Βίου Μάθησης.

Ο βουλευτής του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών υποστήριξε ότι μέσα σε 18 μήνες έχουν συσταθεί 8.000 νέες θέσεις στο δημόσιο, οι περισσότερες από τις οποίες δεν καλύφθηκαν από το ΑΣΕΠ, ενώ στις αποφάσεις με τις οποίες συστήνονται και φθάνουν στη Βουλή δεν αναφέρεται ποτέ το μισθολογικό κόστος!

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 03/06/2011 13:39:13

  h__p://www.antinews.gr/2011/04/21/97696/

 2. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 03/06/2011 13:45:41

  ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ!

  Eνέκριναν κονδύλι 300.000 ευρώ εν μία νυκτί για τη συντήρηση του Εθνικού Κήπου για να μην ξανασπάσουν τα 12ποντα Λουμπουτέν οι βουλευτές.

  Πληρώνουν ξαφνικά τα δεδουλευμένα στους εργαζόμενους, κουβάλησαν συνεργεία, ΘΑ ΣΚΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΔΙΑΦΥΓΗΣ;

  Εξακολουθεί κάποιος να πιστεύει το παραμύθι ότι "τα ταμεία είναι άδεια και σε ένα μήνα δεν θα έχουμε για συντάξεις αν δεν πάρουμε και άλλο δάνειο;"

  Οι αγανακτισμένοι θα ζητήσουν Έλεγχο των Ταμείων του Κράτους, των Κρατικών Αποθεματικών σε Ρευστό και Αξιόγραφα και των Αποθεματικών και σε Χρυσό της Τράπεζας της Ελλάδος;

  από elzoni gr

 3. Απορία avatar
  Απορία 03/06/2011 13:45:42

  Ιδού πως παραμένει στο 19% το ΠΑΣΟΚ...

  • Απορία avatar
   Απορία @ Απορία 03/06/2011 13:46:34

   Ο Οικονόμου να το κάνει γράμμα και να το στείλει απευθείας στην Τρόικα.

 4. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 03/06/2011 13:58:00

  Μας δένουν από 10 μεριές.

  Σήμερα στο Συμβούλιο της Επικρατείας αναβλήθηκε για 2 Δεκεμβρίου 2012 η συζήτηση της Αντισυνταγματικοτητας του Νόμου Παροχής Ιθαγένειας σε Λαθρομετανάστες και του άκυρου των Δημοτικών Εκλογών.

  Κανονικά θα έπρεπε να ληφθεί σήμερα η απόφαση και η πρώτη εισηγητική γνωμάτευση ήταν πολύ θετική υπέρ της πλευράς των προσφευγόντων και είχε εκφραστεί για την αντισυνταγματικότητα του νόμου.

  Φευ... όμως!
  Ο δικηγόρος Ιωάννης Ανδριόπουλος με την συν-προσφεύγουσα συνάδελφό του παρέστησαν σήμερα υπερασπιζόμενοι την Προσφυγή τους.

  Στη συζήτηση της αναβολής περιχαρής ήταν ο καθηγητής κος Αλιβιζάτος που συνέγραψε το Νόμο που Αλλοιώνει Βίαια την Πληθυσμιακή Σύνθεση της Ελλάδας (ο ίδιος που πρωτοστατούσε υπέρ του σχεδίου Ανάν αν δεν κάνω λάθος).

  Ταυτόχρονα έχει εγκριθεί τεράστιο κονδύλι για τη λειτουργία των Συμβουλίων και των Γραφείων Ένταξης των Λαθρομεταναστών στις τοπικές κοινωνίες, που θα συνεδριάζουν στους Δήμους και στις Περιφέρειες.

  Η λαθρομεταναστευτική ενσωμάτωση είναι ο Κεντρικός Πυλώνας του κόμματος που κυβερνά και που μόνο Ελληνικά συμφέροντα δεν εξυπηρετεί.

  • αλλενάκι avatar
   αλλενάκι @ αλλενάκι 03/06/2011 14:02:51

   η ανάρτηση γράφει:

   "325 είναι μονο οι Διευθύνσεις Ιθαγένειας του «Καλλικράτη» στους Δήμους) !!!

   Η λαθρομεταναστευτική ενσωμάτωση είναι ο Κεντρικός Πυλώνας του κόμματος που κυβερνά και που μόνο Ελληνικά συμφέροντα δεν εξυπηρετεί.
   Τεράστια τα κονδύλια.

   Το Πασοκ δίνει τον Νυν Υπέρ Πάντων των Λαθρομεταναστών Αγώνα!

   ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥΣ.

  • ΒΙΣ avatar
   ΒΙΣ @ αλλενάκι 03/06/2011 14:16:06

   Οντως είναι ο κεντρικός πυλώνας του κυβερνώντος κόμματος.
   Και σε αυτό το ΠΑΣΟΚ έχει μαζί του ΚΑΙ την Αριστερά. Με τα μπούνια.
   Η Αριστερά, το μεγαλύτερο μέρος της τουλάχιστον, είναι η Πέμπτη Φάλαγγα της παγκοσμιοποίησης και του δοσιλογισμού.
   Να το δει η ΝΔ και να θέσει σοβαρά το θέμα του λαθρομεταναστευτικού. Σε λίγο θα κυκλοφορούν άθλιοι μουσουλμάνοι Πακιστανοί από τα τελευταία των τελευταίων χωριά του Πακιστάν με ελληνικές ταυτότητες.
   Παρακαλείται εκεί στη ΝΔ να ξυπνήσουν!

 5. ΣΠΥΡΟΣ avatar
  ΣΠΥΡΟΣ 03/06/2011 14:16:04

  Όποιος ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο είναι προδότης. Γι' αυτό ο Σαμαράς πρέπει απο βήματος να κατηγορήσει προκαταβολικά όσους και όσες το τολμήσουν για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

 6. Κρης avatar
  Κρης 03/06/2011 14:45:55

  Aποζημίωση στον Μ. Καρέλλη ( τεως Πρασινος Δημαρχος )
  για την αντιστασιακή του δράση!
  44 χρόνια μετά τη χούντα, το Δικαστήριο του
  επεδίκασε αποζημίωση 188.000 ευρώ

  h**p://www.cretalive.gr/new/37493/crete/Apozimiosi_Karelli_gia_tin_antistasiaki_tou_drasi

  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • αλλενάκι avatar
   αλλενάκι @ Κρης 03/06/2011 15:32:11

   Προτείνουμε την Ανακήρυξη των Εγκλημάτων που Διαπράττουν Λαθρομετανάστες κατά Ελλήνων Πολιτών ΣΕ ΙΔΙΩΝΥΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ!

 7. φουκαρας avatar
  φουκαρας 03/06/2011 15:22:50

  Αφου μας τα λέτε τόσο ωραία πέιτε μας και για την μείωση του ελλειματος και της ανεργίας και τι ωραία που παιρνάμε γενικότερα!

 8. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 03/06/2011 15:29:57

  Αναβολή στην Ολομέλεια του ΣτΕ για το δικαίωμα ψήφου σε αλλοδαπούς. Απέναντι στους γενναίους δικαστές του Δ΄ Τμήματος, τρομαγμένοι υπάλληλοι των νεοταξιτών, οι οποίοι ανέβαλαν την συζήτηση για τον Δεκέμβριο.

  Πατριωτικό Μέτωπο
  Με μια άνευ προηγουμένου απόφαση, παράτυπα και χωρίς καμία νομική και ουσιαστική αιτιολογία, η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, αποφάσισε να αναβάλει για τον Δεκέμβριο, τη συζήτηση της απόφασης του Δ΄ Τμήματος, με την οποία, ακυρώθηκε η μαζική παροχή ιθαγένειας σε αλλοδαπούς, την οποία υλοποίησαν οι κατοχικοί νεοταξίτες που κυβερνούν τον τόπο.

  Συγκεκριμένα, συνεδρίασε σήμερα η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, στην οποία εκφωνήθηκε η αίτηση του δικηγόρου Ιωάννη Ανδριόπουλου για την ακύρωση της μαζικής απόδοσης ιθαγένειας σε αλλοδαπούς & της συμμετοχής αλλοδαπών στις δημοτικές εκλογές. Παρόντες στο ακροατήριο ήταν τόσο ο Πάρεδρος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους (ΝΣΚ) Ανδρέας Ανδρουλιδάκης ως πληρεξούσιος του Υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση, όσο & ο περιβόητος & περιλάλητος Νίκος Αλιβιζάτος ως πληρεξούσιος των παρεμβαινουσών, της Αλβανίδας Έντας Γκέμυ & της Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου.

  Το λόγο ζήτησε ο κ. Ανδριόπουλός, ο οποίος διαφώνησε με την προτεινόμενη από τον Εισηγητή Ευθύμιο Αντωνόπουλο αναβολή της συζήτησης για την Παρασκευή 02.12.2011. Τόνισε, ότι η μεθόδευση της αναβολής ήταν παράνομη (αντιδικονομική) διότι:

  ο Εισηγητής είχε εισηγηθεί να γίνει οπωσδήποτε η συζήτηση την προηγούμενη εβδομάδα, ως όφειλε από το Προεδρικό Διάταγμα 18/1989 (άρθρο 22 παρ.4 προβλέπει 5 ημέρες πριν τη συζήτηση δήλωση του εισηγητή για συζήτηση ή όχι της υπόθεσης). Όμως 3 ημέρες πριν τη συζήτηση, την Τρίτη 31.05.2011 & ενώ ο φάκελος ήταν πλήρης & έτοιμος προς συζήτηση («ώριμος» όπως λέγεται νομικά) ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΑ προτείνει αναβολή αλλάζοντας το πινάκιο (έκθεμα αποκαλείται στα διοικητικά δικαστήρια) την στιγμή που δεν έχει απολύτως κανένα δικαίωμα να το κάνει, αφού ήδη είχε ο ίδιος παραδεχτεί, ότι είναι έτοιμος να συζητηθεί η υπόθεση.

  Στη συνέχεια, πήρε το λόγο η συνάδελφος πληρεξούσια δικηγόρος του αιτούντα Χριστίνα Τσαμπάζη, η οποία τόνισε, ότι απαιτείται να συζητηθεί άμεσα η υπόθεση, διότι η ΑΠΟΦΑΣΗ 350/2011 του Δ’ Τμήματος που ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΜΑΖΙΚΗ ιθαγένεια σε αλλοδαπούς & συμμετοχή των στις δημοτικές εκλογές ΔΕΝ εφαρμόζεται από την Κυβέρνηση, όπως άλλωστε ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ η Υφυπουργός Εσωτερικών Θεοδώρα Τζάκρη σε σχετική εγκύκλιο που εξέδωσε στις 31.03.2011.

  Αξιοσημείωτος είναι ο τρόπος με τον οποίον ο κ. Αλιβιζάτος, συνήγορος αλλοδαπών & υπέρ της κυβέρνησης, ότι τάχα μου δε ζητάει αναβολή της συζήτησης. Τα ίδια & με τον ίδιο τρόπο είπε ο Πάρεδρος του ΝΣΚ για λογαριασμό του Ραγκούση. Το δικαστήριο αποσύρθηκε για να «ΣΥΣΚΕΦΘΕΙ» δήθεν & επανήλθε διατηρώντας κατά πλειοψηφία την εισήγηση για αναβολή στις 02.12.2011

  Οι παρευρισκόμενοι απλοί πολίτες, που παρά την ενημέρωση, που είχαν, ότι δε θα συζητηθεί η υπόθεση, ήταν εκεί, αποδεικνύουν, ότι η απαίτηση για ΠΛΗΡΗ ΟΡΚΩΤΑ-ΛΑΙΚΑ δικαστήρια και ΑΙΡΕΤΟ εισαγγελέα, προκύπτει σαν επακόλουθο της διεκδίκησης για άμεση δημοκρατία.

  Να σημειωθεί επίσης, ότι υπήρχε ενισχυμένη παρουσία αστυνομικών δυνάμεων στο είσοδο του ΣτΕ, ενώ ακούστηκε στο διάδρομο έξω από την αίθουσα ο ίδιος ο Πρόεδρος του ΣτΕ Παναγιώτης Πικραμμένος, ο οποίος προήδρευε της συνεδρίασης, να ρωτάει, «εάν έχει συγκεντρωθεί κόσμος εκτός του δικαστηρίου».

  Το γεγονός, ότι βρεθήκαν στη διάσκεψη δικαστές, που ΔΙΑΦΩΝΗΣΑΝ με τη ΣΚΟΠΙΜΗ αναβολή, που οδηγεί σε απόφαση το 2012, δείχνει, ότι υπάρχουν υγιή κύτταρα στο χώρο της δικαιοσύνης, που αντιδρούν σε μεθοδεύσεις, που καταλήγουν σε αρνησιδικία.

  Αυτούς τους γενναίους Τερτσέτες και Πολυζωίδηδες, καλούμε να σηκώσουν σήμερα κιόλας φωνή δυνατή και κάθετη, απέναντι στα «δικονομικά μαγειρέματα» των νεοταξιτών. Οι μέρες της δικαίωσής των εξ’ άλλου, έρχονται.

 9. Skata sto kratos avatar
  Skata sto kratos 03/06/2011 16:53:20

  Mallon tha nomizeis oti apeuthinesai se ithageneis, san k aytous pou apeythinesai stis sthmenes kommatikes sugkentrwseis opou mazeuontai oi agrammatoi kommatikoi praktores toy adeksiou deksiou kotsampasidikou pasokikou sundikatou twn arpaktikwn. Nai meiwthikan oi airetoi pou pairnoun mistho apo to kratos alla giati de les oti auksithike o misthos twn dhmarxwn me to kallikrath?? Nai meiwthikan oi dhmotikes epixeirhseis alla giati de les oti den apoluthike kanena kommatiko prasino argomistho koproskylo?? Giati de les oti oi dhmarxoi sto elladistan twn autoapokaloumenwn dhmokratwn diorizoun paranoma symvasiouxous?? Egw pantws stis epomenes ekloges tha psifisw giorgaki gia na parei pio sklhra metra k na xasoun th douleia tous dld th masa k th lehlasia tou dhmosiou tameiou oloi oi aergoi gleiftes twn anikanwn kommatarxwn

 10. Αυτόνομος avatar
  Αυτόνομος 03/06/2011 17:04:07

  Ο ανθρωπος προσπαθεί απεγνωσμένα να γίνει δημοσιογραφος του ΠΑΣΟΚ. Που δουλεύεις ως "δημοσιογράφος μεγάλε; Πες μας

 11. Απορία avatar
  Απορία 03/06/2011 17:18:27

  Άστα ρε Νίκο παράτα τα.
  Σε κορόιδεψαν. Δεν έχει θέση για σένα στο ελικόπτερο.

  Εδώ θα μείνεις.

 12. mas_doulevoun_psilo_gazi avatar
  mas_doulevoun_psilo_gazi 03/06/2011 19:05:20

  @αλλενάκι:
  Η Τράπεζα της Ελλάδος είναι ανώνυμη εταιρία & αποτελέι μέρος της ΕΚΤ. Είναι υπεύθυνη για την εφαρμογή της νομισματικής πολιτικής της ευρωζώνης & ασκεί εποπτικό έλεγχο στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα.
  http://www.bankofgreece.gr/Pages/el/Bank/default.aspx
  Είναι ΑΕ και μπορεί να θεωρείται ΝΠΔΔ αλλά έχει τα χαρακτηριστικά μιας ΑΕ, δηλ. μεγιστοποίηση κέρδους κλπ.
  Συνιστώ σε όλους να δείτε την εκπομή για την ΤτΕ στο Κουτί της Πανδώρας

  • αλλενάκι avatar
   αλλενάκι @ mas_doulevoun_psilo_gazi 03/06/2011 23:13:59

   Τα είχα μέσες άκρες υπόψη μου αυτά, τα άκουσα και στην εκπομπή του Καζάκη. Άβατο και για τους Έλληνες βουλευτές.

 13. Ναυσικά... avatar
  Ναυσικά... 03/06/2011 20:00:19

  αλλενάκι, καλησπέρα
  "Ταυτόχρονα έχει εγκριθεί τεράστιο κονδύλι για τη λειτουργία των Συμβουλίων και των Γραφείων Ένταξης των Λαθρομεταναστών στις τοπικές κοινωνίες, που θα συνεδριάζουν στους Δήμους και στις Περιφέρειες."
  Θυμάσαι που φώναζα μήπως μας πληρώνουν για να τους έχουμε εντός των συνόρων; Πρόσθεσε και τα λεφτά που πάνε σε κάτι ΜΚΟ , και στις τσέπες κάποιων για την μεταναστευτική πολιτική.

  • αλλενάκι avatar
   αλλενάκι @ Ναυσικά... 03/06/2011 23:17:28

   Καλησπέρα Ναυσικά. Το 'ελεγες. Όλος ο κρατικός μηχανισμος γι αυτούς δουλεύει. Νοσοκομεία, δήμοι, σχολεία, παιδικοί σταθμοί, ΚΕΠ, ΟΑΕΔ, ΙΚΑ.

 14. ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ avatar
  ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ 03/06/2011 20:26:03

  Εργολαβία ή κατ΄αποκοπήν;

 15. geopan avatar
  geopan 03/06/2011 21:30:05

  @Νικος Γκαρόζης-δημοσιογράφος
  Καληνύχτα γλυκιέ πρίγκηπα..

 16. zame avatar
  zame 03/06/2011 22:24:54

  αν γινουν & τετοια...πολυ δυσκολα να αποφυγουν το ΚΡΕΜΑΣΜΑ στην ΠΛΑΤΕΙΑ...
  κυριολεκτικα...ασε που το σκεφτηκανε & μονο φτανει να αιτιολογει τις ΟΠΟΙΕΣ "εκδηλωσεις εκφρασης" του κοσμου..

 17. Taxydromos avatar
  Taxydromos 04/06/2011 08:08:43

  ΘΑ ΤΟΥ ΠΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ
  ΗΡΘΕ-ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΕΛΘΕΙ
   
  Ήρθε επί «επαράτου».
  Ως SURER-DUPER στέλεχος, με φιλελεύθερη άποψη και ένταξη.
  Ξεδίπλωσε τα «προσόντα» του στον «κουφό» και αυτός-όλως περιέργως-τον «άκουσε» και τον «επέβαλε».
  Ήθελε-επί επαράτου πάντα-να «ανέβει», να εξελιχθεί.
  Είχε «βρει το μπελά του» με δαύτον ο «Βλάχος», ο «κολλητός» του υπεύθυνου για το Πρόγραμμα!
  Το τι είχε τραβήξει για να τον αποφύγει δε λέγεται!
  Γιατί είχε καταλάβει, τόσο αυτός, όσο και οι άλλοι, ότι πρόκειται για περιπτωσάρα!
  Κουτός, πονηρός, διπρόσωπος, άσχετος.
  Βούλιαξε τον ΕΛΤΑ στον Τομέα ευθύνης του.
  Ακόμα και το «Θανάση» το «φιλαράκι» του «έδινε» στεγνά.
  Τώρα τελευταία «κυνηγάει» κοριτσάκια, προσπαθώντας να φανεί αρεστός στο «σύστημα», μήπως και παραμείνει.
  Παραγγέλνει πολυδάπανες πειθαρχικές έρευνες, επειδή κάποιοι συνάδελφοι δεν «τετραγώνισαν τον κύκλο».
  Έλα μου όμως που ο Χρήστος και χαμπάρι τον πήρε και κατάλαβε ότι καλά οικονομικά  αποτελέσματα στον Οργανισμό με Μίμηδες δεν πρόκειται να «απολαύσει»!
  Με συνέπεια να κινδυνεύει και ο ίδιος να «φάει το κεφάλι του».
  Οι «κυβερνητικοί» προσπαθούν να τον σώσουν.
  Το γιατί άγνωστο…
  Βέβαια πάντα είχαν μια αδυναμία στους ρουφιάνους!
  Εμείς τι να του πούμε;
  Άει χάσου;
  Άει στο διάολο;
  Άει ……σου;
  Ας μη γίνουμε κακοί, ας μην του πούμε τίποτα από όλα αυτά!
  Ας αρκεστούμε σε ένα απλό και ανθρώπινο αποχαιρετισμό:
  ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΕ ΜΙΜΗ!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.