#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
23/12/2011 15:02
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ιδού πως κατάντησε την δημόσια υγεία το ΠΑΣΟΚ

[caption id="attachment_139996" align="alignnone" width="600" caption="Νοσοκομείο Πατρών"][/caption]

Δε θα ασχοληθούμε με τα εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ ούτε με το ποιος είναι ο καταλληλότερος για την αρχηγία. Ποσώς μας ενδιαφέρει αν θα είναι ο Λοβέρδος ή ο Βενιζέλος.

Αυτό που προέχει είναι η κριτική για το αν κάνουν καλά τη δουλειά για την οποία μάλιστα ακριβοπληρώνονται.

Για τον κ. Βενιζέλο, τι να πούμε, τα στοιχεία του προϋπολογισμού δείχνουν το μεγαλειώδες έργο του.

Αυτό που ενοχλεί περισσότερο όμως είναι όταν η σωτηρία της χώρας και η αντιμετώπιση καθημερινών προβλημάτων γίνεται επικοινωνιακό παιχνίδι για κάποιους που έχουν αυτό το χάρισμα. Και ο κ. Λοβέρδος είναι επικοινωνιακός.

Όταν όμως στο χώρο της υγείας συμβαίνουν τρελά πράγματα, υπάρχουν καθημερινές εικόνες ντροπής και το ΕΣΥ έχει διαλυθεί στην πλάτη εκατομμυρίων που σπεύδουν στα ελληνικά νοσοκομεία, τότε ο κ. Λοβέρδος καλύτερα να τρέξει να κρυφτεί κάπου για να μην τον βλέπουμε.

Οι αποκαλύψεις για τα όσα συμβαίνουν στο περιφερειακό νοσοκομείο Πατρών είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου στο εθνικό σύστημα υγείας.

Στην Πάτρα λοιπόν, το νοσοκομείο έξω από τα δωμάτια των ασθενών έχει μετατραπεί σε τσαντίρι. Κάποιοι απλώνουν κουβέρτες και κοιμούνται όλο το βράδυ, πλένουν τα ρούχα τους και τα απλώνουν στα καλοριφέρ και ζουν από το φαγητό του νοσοκομείου.

Ορισμένοι από αυτούς δεν έχουν που να πάνε, οι περισσότεροι όμως είναι συγγενείς ασθενών που έχουν εγκατασταθεί μόνιμα στο νοσοκομείο.

Βέβαια, και η κατάσταση του κτιρίου είναι τραγική. Διαλυμένα ταβάνια, νερά που τρέχουν, κουβάδες που συγκεντρώνουν τους… σταλακτίτες και άλλα φοβερά και τρομερά.

Αλλά για να μην αδικήσουμε τους Πατρινούς, μήπως και στο μεγαλύτερο νοσοκομείο της χώρας, τον Ευαγγελισμό, δε συμβαίνουν περίπου τα ίδια; Έξω από το κτίριο, στο αλσάκι που βρίσκεται εκεί συγγενείς ασθενών μέχρι και σκηνές στήνουν για να κοιμούνται το βράδυ, μετατρέποντας το νοσοκομείο και γύρω από αυτό σε… κατασκήνωση.

Αυτά κ. Λοβέρδο είναι προβλήματα που πρέπει να λυθούν κι όχι αν θα έχει αρχηγό το ΠΑΣΟΚ. Ποσώς μας ενδιαφέρει κάτι τέτοιο.

Φροντίστε την υγεία του λαού όπως υποσχεθήκατε και μετά σώστε το ΠΑΣΟΚ, την πατρίδα, την καρέτα – καρέτα κι ότι άλλο πιστεύετε.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. manos avatar
  manos 23/12/2011 15:50:51

  Είναι κοντά η μέρα που ο λαός δεν θα έχει παροχές υγείας.
  Τα νοσοκομεία καταρρέουν και μαζί τους η περίθαλψη, η φροντίδα, και η κοινωνική μέριμνα.
  Πολύ σύντομα διάφορες ασφαλιστικές εταιρείες, θα αναλάβουν κλίνες και δωμάτια σε ΔΗΜΟΣΙΑ νοσοκομεία. Αυτά τα δωμάτια θα αναβαθμιστούν, θα γίνουν χλιδάτα, και σε αυτά θα νοσηλεύονται εύποροι συμπολίτες.
  Αυτοί οι συμπολίτες θα έχουν και άμεση προτεραιότητα σε εγχειρήσεις, ελέγχους, και εξετάσεις.
  Εμείς οι υπόλοιποι θα εξακολουθήσουμε να πληρώνουμε ασφαλιστικές εισφορές σε ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΤΣΜΕΔΕ, κλπ χωρίς κανένα αντίκρυσμα. Ο μόνος λόγος πληρωμής είναι για να μπορεί η γενιά του πολυτεχνείου να πειραματίζεται με τα παιχνίδια που παρέλαβε.
  Θα χρειαζόμαστε περίθαλψη και θα μας κοιτάνε σαν τον κακομοίρη λιγούρη, που ήρθε από το Ξεφτιλιστάν.
  Θα πληρώνουμε όλα τα φάρμακα, όλη την υγεία, και στο τέλος θα έχουμε λαμβάνειν ένα @ρ..........
  Λοβέρδο, μην ζορίζεσαι αγόρι μου να φτιάξεις την υγεία. Ασ'το να πάει στο διάολο. Πιάσε φτιάξε καμμιά τετρακοσαριά βαρβάτα νεκροταφεία, φτιάξε χίλια κρεμματόρια, και κάνε ανακύκλωση τα ρούχα και τα δόντια των "εθελοντών".
  Αμα θες, έχω ένα χρυσό δόντι να στο δώσω από τώρα μπας και ξοφλήσεις τα 100 παιδιά των social networks.

 2. avanti avatar
  avanti 23/12/2011 15:50:59

  Με τέτοια ποταπά θα ασχολείται ένας Λοβέρδος, όχι βέβαια. Εχει να φροντίσει τις ιδιωτικές κλινικές πχ που δέχονται και ασφαλισμένους διαφόρων ταμείων... εκεί να δείτε πάρτι. Να πληρώνει το ΙΚΑ τον κλινικάρχη 2,5 μήνες για απλά απλούστα περιστατικά που αντιμετωπίζονται στο στπί τι μετά από δεκαπενθήμερο. Καλά τους επιθεωρητές του ΙΚΑ δεν τους ελέγχει κανένας? Βοά ο τόπος από τέτοια περιστατικά " υποτιθέμενων " ασθενών που παραμένουν έως και 2 χρόνια σε κλινικές ...... και μετά αναρωτιώμαστε γιατί χρεωκόπησε το ταμείο.

 3. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 23/12/2011 15:54:51

  Και βέβαια να μην ξεχνάμε πως (στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον) κανένας πλέον γιατρός δεν συνεργάζεται με τον ΟΠΑΔ, οπότε οι δημ.υπάλληλοι πληρώνουν κανονικά τις επισκέψεις, παρά τις κρατήσεις που τους κάνει το κράτος για δωρεάν περίθαλψη.
  Κάτι ανάλογο ισχύει και με τα φάρμακα, αφού οι φαρμακοποιοί δεν δέχονται πια να τα δίνουν επί πιστώσει.
  Και αν πάει κανείς στον ΟΠΑΔ να ζητήσει λεφτά, θα του πουν έλα σε 5-6 τέρμινα.
  Τους γιατρούς έχει να τους πληρώσει από το 2009, και οι φαρμακοποιοί είναι μέσα κατά δεκάδες χιλ. ευρώ έκαστος.
  Λοβέρδος-Πασόκ-δημόσια υγεία!!!!!!

  • Γιωργος Χ avatar
   Γιωργος Χ @ Strange Attractor 23/12/2011 22:00:07

   Ξέρει τι κάνει: θα κλείσει όλα τα ιατρεία και θα αφήσει τον πολίτη, να πληρώνει το 90% του κόστους υγείας στα μεγαθήρια ιδιωτικού τομέα που θα αναλάβουν την πρωτοβάθμια με κολλίγους εξαθλιωμένους γιατρούς...

 4. AZ avatar
  AZ 23/12/2011 15:59:43

  Αυτό το ναρκισσικό πολιτικό κάθαρμα, που ερωτοτροπεί με τη μανιοκαταθλιπτική ψύχωση, όπου τολμησει και εμφανιστεί, πρεπει να τυχει της καταλλήλου περιποιήσεως. ΔΙΑΣΥΡΕΤΕ ΤΟΝ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.

  • Orestios avatar
   Orestios @ AZ 23/12/2011 17:49:26

   ΑΖ
   εκτός από αυτά είναι πάνω από όλα ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ

 5. Orestios avatar
  Orestios 23/12/2011 17:48:10

  Αυτός είναι ο Σοσιαλισμός.
  Τον λούζονται όλοι οι Έλληνες.
  Περαστικά......κι όποιον πάρει ο Χάρος

 6. designer avatar
  designer 23/12/2011 18:10:33

  Και το Ο.Α.Ε.Ε συνεχίζει τις αναπροσαρμογές εισφορών,και πληρώνουμε για αυτήν την καντάτια.

 7. Νικος avatar
  Νικος 23/12/2011 18:38:21

  Από Δανία του Νότου που ήθελε να μας κάνει ο πρώην και χειρότερος πρωθυπουργός στήν Ιστορία της Ελλάδος κύριος GAP καταντήσαμε Περίπου Ινδία της Ευρώπης! Ενώ ο κύριος Χρυσοχοϊδης που έλεγε τήν Αθήνα προεκλογικά Καμπούλ τήν παρέδωσε φυσικά Βιέννη του Νότου αφού λίγο έλειψε να δολοφονήσουν τόν ίδιο στο υπουργικό του γραφείο!!! Αυτοί οι ακατονόμαστοι και η παρέα του κυβερνούσαν τήν χώρα τήν δυσκολότερη περίοδο στήν σύγχρονη ιστορία της! Εκλογές τώρα και παραδειγματική τιμωρία στήν κάλπη ως πατριώτες Έλληνες και όχι ως κομματικοί στρατοί προδίδωντας τήν ίδια μας τήν χώρα!!!

 8. NIK THE GREEK avatar
  NIK THE GREEK 23/12/2011 18:51:02

  Οχι μονο διαλυει τηνυπαρχουσα εστω και στραβη υγεια,αλλα σε αγαστη συνεργασια με Βουδουρη(πρ.ΕΟΠΥΥ) και Σουλιωτη(πρ.ΟΠΑΔ)εβαλε ολους γιατρους,ασθενεις,φαρμακοποιους να πλακωνονται μεταξυ τους και να ψαχνουν να βρουν ακρη μονοι τους σ αυτο το μπαχαλο που λεγεται δημοσια υγεια.
  Δεν ακουμπησε δε καθολου ουτε τους μεγαλογιατρους ουτε τους καρχαριες του φαρμακου,ταβαλε με την πλειονοτητα των γιατρων και φαρμακοποιων του μεροκαματου προσπαθωντας να τους ισοπεδωσει και να τους εξαφανισει για να γινουν ευκολη λεια στο στομα των μεγαλων και απλησιαστων, με τους οποιους συναγελαζεται.Αυτο βεβαια σε τελικη αναλυση θα το πλειρωσουν ολοι και κυριως αυτοι που θα εχουν καποιο προβλημα υγειας.

 9. Μάνος avatar
  Μάνος 23/12/2011 19:57:26

  Φαντάζομαι ότι επί ΝΔ είχε φτάσει το σύστημα υγείας στο αποκορύφωμα της ακμής του και τώρα ο Λοβέρδος το καταπόντησε. Τα 15 δις των χρεών των νοσοκομείων που άφησε προίκα ο Κωστάκης στο σύστημα υγείας δεν μπορούν να συγκριθούν με την λαίλαπα του ΠΑΣΟΚ. Επανίδρυση του κράτους διαφήμιζε ο Κακομοίρης αλλά τον απειλούσαν και κλείστηκε στο σπίτι του! Δεν μπορούσε να πάει στη δουλειά. Σαν τους αποκλεισμένους από το χιόνια. Τί φταίει ο άνθρωπος?

 10. ΒΙΣ avatar
  ΒΙΣ 23/12/2011 23:46:14

  Δεν ξέρω για την Πάτρα, αλλά στο παρκάκι του Ευαγγελισμού δεν είναι συγγενείς των ασθενών αυτοί που το έχουν καταλάβει εδώ και μερικούς μήνες. Είναι περιθωριακοί άστεγοι, και όχι νεόπτωχοι άστεγοι. Οπως αυτοί που έχουν καταλάβει τον δήθεν πεζόδρομο (πρεζόδρομο) της Νομικής κλπ.
  Πιο κάτω, ο πεζόδρομος δίπλα στην Ακαδημία είναι ένα ατελείωτο παζάρι πρέζας και μαϊμούδων-προϊόντων. Οι Νιγηριανοί πρεζέμποροι έχουν επίσημα το στέκι τους στην Ακαδημία Αθηνών.
  Επειδή εργάζομαι στο Κέντρο της Αθήνας, μπορώ να τα βεβαιώσω.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.