04/06/2008 08:59
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ιδού πεδίον λαμπρόν, μεστό εξελίξεων

Όσα έγιναν την περασμένη Κυριακή στα Σκόπια προσφέρουν μια μοναδική ευκαιρία στην Ελλάδα. Δεν υπήρξε πρεσβεία στα Σκόπια που να μην έστειλε στην κυβέρνησή της τηλεγραφήματα που περιγράφουν με τα πλέον μελανά χρώματα όσα συνέβησαν στις εκλογές τους. Γεγονότα και καταστάσεις που δικαιώνουν όσα έλεγε προηγουμένως η ελληνική πλευρά και δεν την έπαιρνε κανείς στα σοβαρά. Οι εξελίξεις στα Σκόπια, με τους Αλβανούς να νοιάζονται μόνο για τα συμφέροντά τους και να χαρακτηρίζουν «Ντισνέϋλαντ» τα πανηγύρια για την ονομασία,  προσφέρουν σήμερα στην ελληνική κυβέρνηση την ευκαιρία να ξεκινήσει νέες διαπραγματεύσεις από μηδενική βάση. Κανένας Έλληνας, ακόμα και ο πιο πιστός αφισοκολλητής των χειριστών των εθνικών μας προβλημάτων, δεν θα ανεχθεί την αποφυγή εκμεταλλεύσεως αυτής της ευκαιρίας, που σαν δώρο Θεού μας δίδεται, για να απαλλαγούμε επί τέλους από τα λάθη, που διέπραξαν στο παρελθόν οι πολιτικοί μας.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. isnogood avatar
  isnogood 04/06/2008 10:34:49

  Απο μηδενική βάση ξανά οι διαπραγματεύσεις!
  Τώρα!
  Να απαιτήσουμε να μπουν στις συνομιλίες και εκπρόσωποι των Αλβανών, τώρα!
  Καλό θα ήταν -θέλει όμως λεπτούς χειρισμούς- να βάζαμε στο παιχνίδι και τους Βούλγαρους στο θέμα του λεγόμενου 'Μακεδονισμού' και της 'Μακεδονικής' γλώσσας, για να περιπλέξουμε περισσότερο την όλη διαδικασία...

 2. ΠΕΛΙΑΣ avatar
  ΠΕΛΙΑΣ 04/06/2008 11:53:46

  Isnogood,

  ποιός θα κάνει όλους αυτούς τους ειδικούς και λεπτούς χειρισμούς; Η Ντόρα; Ο Κουμουτσάκος, ή ο Κωστάκης; Γιατί πιστεύω ότι, πιο, καλή σε τέτοια θέματα, άν της τάζαμε καμιά βιλίτσα στην Μύκονο ή σε άλλο νησί - δεν διαφημίζω την Τήλο - θα ήταν η Κοντολίζα μας. Και ο Κίσσιγκερ. Που στις πρότελευταίες εκλογές έλεγε ότι, ευχαρίστως θα περνούσε τα τέλη της ζωής του σε ένα νησί του Αιγαίου. Αλλά μόνο άν τις εκλογές τις κέρδιζε ο Γιωργάκης...

  Τώρα, που είναι ο Κωστάκης, μπορεί η Κοντολίζα να αποκτήσει κάτι ανάλογο και εκεί να ξεπεζεύει στα γεράματα και ο Henry μας. Γιατί ποτέ δέν ακούστηκε να θέλει να περάσει στα στερνά του στην Χαϊάφα ή στην Ιερουσαλήμ.

  ΠΕΛΙΑΣ

 3. fantomas avatar
  fantomas 04/06/2008 13:44:42

  ΤΟ ΔΙΑΙΡΗΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ.....
  ΜΠΩΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΜΑΚΙΑΒΕΛΗΣ !!!
  ΑΛΗΘΕΙΑ ? ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΕΤΟΙΟ Η ΝΔ ?
  ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ Ο ΔΑΜΑΛΟΣ .... ΤΟΝ ΓΚΑΝΤΕΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ !!!!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.