23/06/2009 00:42
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ιδού και ο Μουσαβί

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Dubai Expatriate avatar
  Dubai Expatriate 23/06/2009 01:10:06

  Πολύ καλό Φάκτωρ. Έχει πολλές άκρες η σημερινή υπόθεση και η άκρη του νήματος ξετυλίγεται στα 80'ς όπως και οι περισσότερες εξελίξεις στην ευρύτερη εποχή.

  Σε ευρύτερο επίπεδο πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι και ο Μουσαβί είναι εθνικιστής Ιρανός, μόνο που πιστέυει ότι μπορεί να επιτυ΄χει τους σκοπούς του με σύμμαχο την Αμερική και όχι αντίπαλο.

  Αυτό σημαίνει όμως εκτοπισμό είτε της Τουρκίας, είτε του Ισραήλ είτε της Σαουδικής Αραβίας. Άρα οι εξελίξεις εάν αφεθούν να προχωρήσουν, θα σημάνουν αλλαγή των ευαίσθητων ισορροπιών στην περιοχή.  Και μια ερώτηση. Ο Κασόγκι τι σχέση είχε με τον Αμπού Νιντάλ και μέσω αυτού με την τρομοκρατία στην Ελλάδα και κυρίως των ΕΛΑ? Ισχύει ότι η τότε κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ χρησιμοποιούσε τη χώρα ως κέντρο συνδιαλλαγών μεταξύ Κασόγκι-Παλαιστινίων και Στάζι και ότι μετέπειτα η προεργασία αυτή των επαφών έπεσε ως ώριμο φρούτο στα χέρια της ΣΙΑ?
  Με απλά λόγια ο Παπανδρέου λειτουργούσε ως Agent Provocateur των ΗΠΑ.

  Κυκλοφορει ευρέως αυτή η ιστορία, αλλά λείπουν κάποια στοιχεία ακόμα για να αποδειχθεί πλήρως

 2. stelios avatar
  stelios 23/06/2009 11:41:30

  Χαλαγκ,Κασογκι κλπ,ηταν η παρειτσα του Ανδρεα και αργοτερα και της Μιμης..

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.