#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
18/04/2008 11:13
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα

Απο την κυβέρνηση προσπαθούν εδώ και ημέρες να δημιουργήσουν, τώρα προς το τέλος, κλίμα … «κάθαρσης». Και να παρουσιάσουν την κυβέρνηση ως αποφασισμένη να πατάξει την διαφθορά και να μετατρέψει την χώρα σε ….«απέραντο δικαστήριο». Ναι, μα τον Θεό, το γράφει σήμερα το ΒΗΜΑ. Πω ς θα γίνει αυτό; «…Ένας συνδυασμός πράξεων και κινήσεων τόσο από την πλευρά της κυβέρνησης όσο και από εκείνη της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου διαμορφώνει συνθήκες δικαστικού θέρους, που κατά τα φαινόμενα θα ξεπερνά το αντίστοιχο του 1989. Πλήθος υποθέσεων, όπως των ομολόγων, της Siemens, του Ζαχόπουλου και άλλες που σχετίζονται με τη διαφθορά, το ξέπλυμα μαύρου χρήματος και το εμπόριο ναρκωτικών, «ωριμάζουν» και προδικάζουν σκληρές ημέρες για μεγάλο αριθμό κατηγορουμένων».


Δεν γνωρίζω σε ποιους απευθύνονται όλα αυτά, ή πόσο ηλίθιους θεωρούν τους αναγνώστες τους. Αυτά που γνωρίζω εγώ είναι ότι έχουν φτάσει στο σημείο να υπάρχει ανοικτή κόντρα με τον Αλογοσκούφη, αλλά να μην τολμούν ούτε την καρέκλα του να κουνήσουν και βάζουν τον Κλαδά να ψάχνει στοιχεία για τα ομόλογα , τα οποία τα έχει βρει στο μεταξύ όλα ο Ζορμπάς, τον οποίο ο Αλογοσκούφης ετοιμάζεται να διώξει με νομοσχέδιο που έχει κατατεθεί στην Βουλή. Και την ίδια στιγμή που ο υπουργός Δικαιοσύνης κατέθετε στη Βουλή νομοσχέδιο με το οποίο γίνονται πιο αυστηρές οι διατάξεις για υποθέσεις που έχουν σχέση με διαφθορά, «ξέπλυμα βρώμικου χρήματος» και καταχρήσεις σε βάρος του Δημοσίου, ο πρόεδρος της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος κ. Σωτ. Μπάγιας απειλείται με την ποινή της οριστικής απόλυσης, καθώς η παραπεμπτική πρόταση για την πειθαρχική του δίωξη είναι πολύ αυστηρή και συνοδεύεται από βαρύτατες κατηγορίες, για να φρονηματιστούν και όσοι άλλοι εισαγγελείς τολμήσουν στο μέλλον να επικρίνουν τις ενέργειες των ανωτέρων τους. Αυτή είναι, με λίγα λόγια, η κατάσταση στη χώρα και παραπέμπει μόνο σε μπανανία.


Και επειδή τα πολλά λόγια και οι μεγαλόστομες διακηρύξεις είναι πάντα φτώχεια υπάρχουν «έτοιμες» δύο υποθέσεις, που αν φτάσουν στα δικαστήρια θα σπάσουν ένα μεγάλο κομμάτι του αποστήματος. Η μία είναι τα δυο πορίσματα για τα ομόλογα που έχει ολοκληρώσει ο Ζορμπάς και το τρίτο που ετοιμάζει. Η άλλη αφορά όλες τις υποθέσεις των προμηθειών του ΟΤΕ που έχουν τεθεί τα τελευταία χρόνια στα αρχεία. Και ας μην κουράζονται για να βρουν στοιχεία στα «μαύρα ταμεία». Υπάρχουν ήδη πολλά στους φακέλους της Δικαιοσύνης. Ιδού η Ρόδος λοιπόν, ιδού και το πήδημα. Και δεν χρειάζεται να μετατρέψουν την χώρα σε ένα «απέραντο δικαστήριο». Μας αρκεί που είναι ήδη «ένα απέραντο τρελοκομείο»

ΣΧΟΛΙΑ

 1. wert01gf avatar
  wert01gf 18/04/2008 12:09:16

  Κι εκεί στην μπανανία, εκτός από πιθήκια έχει και σαλτιμπάγκους. If u know what i mean.
  Η ώρα του απολογισμού

 2. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 18/04/2008 16:43:27

  factorx μπορώ να κάνω save στην εικόνα και να την χρησιμοποιήσω σε άλλη παράλληλη ζωή για παρόμοια χρήση; Θα πω ότι την βρήκα εδώ...

 3. Factorx avatar
  Factorx 18/04/2008 22:04:30

  archaeopteryx: yes sir

 4. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 19/04/2008 16:59:17

  vielen danke (άρχισα...)

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.