Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα, για τον ΣΥΡΙΖΑ
22/06/2014 15:10
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα, για τον ΣΥΡΙΖΑ

Τι θα κάνουν με τους προϋπολογισμούς και τις συμβάσεις οι περιφερειάρχες και δήμαρχοι του ΣΥΡΙΖΑ;

«1η Σεπτέμβρη αναλαμβάνουν οι περιφερειάρχες και οι δήμαρχοι του ΣΥΡΙΖΑ. Τι θα κάνουν; Θα εφαρμόσουν τους προϋπολογισμούς και τις συμβάσεις κουρελόχαρτα; Είναι εύκολο να σαλπίζεις το ριζοσπαστισμό. Τι θα κάνουμε όμως με τα συγκεκριμένα ζητήματα; Θα κηρύξουμε με όποιες συνέπειες και προσωπικό κόστος για τους υποψηφίους μας την ανυπακοή και την ανταρσία σ’ αυτές τις πολιτικές; Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα».

Τάδε έφη Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ στην ομιλία του στην κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ το Σαββάτο. Οι δύο περιφερειάρχες του ΣΥΡΙΖΑ και οι 23 δήμαρχοί του δεν του απάντησαν ακόμα…

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Franc. avatar
    Franc. 22/06/2014 21:23:55

    Δηλαδή δεν θα ξαναμαζέψουν τα σκουπίδια και δεν θα ξαναδώσουν νερό και αποχέτευση ούτε θα ξαναεπισκευάσουν Δημοτικές βλάβες οι Συριζαίοι Δήμαρχοι? Θα περιμένουν να έρθει ο Τσίπρας στην εξουσία"? Αν πάλι κάνουν όλα αυτά, τι θα τους μείνει απο τον Προυπολογισμό? Ή μάλλον θα τους φτάσει ο προυπολογισμός αν έχουν και χρέη και τους τα κατάσχει αυτομάτως η εφορία απο τον λογαριασμό του προυπολογισμού? Και οι υπόλοιποι Δήμαρχοι τι παραπάνω θα κάνουν?

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.