#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
03/05/2010 12:03
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ιδέες για να τιμωρηθούν οι "υπαίτιοι", όπως λέει και ο Πρόεδρος

Σκέφτομαι…  Αυτό το σλόγκαν «φέρτε πίσω τα λεφτά»… Αυτό σκέφτομαι.

Ο  «πλούτος» που δημιουργήθηκε μετά το 1996, είναι κατά την γνώμη μου πάνω από το 70% της φούσκας που πληρώνουμε (δεν την πληρώνουμε ακόμα, αλλά όταν συνεννοηθούν  μεταξύ τους, θα την πληρώσουμε)

Για να δούμε όμως που πήγαν τα λεφτά και πως θα τα βρούμε για να τα πάμε στην θέση τους (και να μειώσουμε τα δάνεια)

 Ο οικοδομικός οργασμός:  Εργολάβοι, κτηματομεσίτες, χωματουργοί, τράπεζες, συμβολαιογράφοι δικηγόροι. Πολύς κόσμος, αυτούς τους πιάνεις από την γενική φορολογία. Αυτοί που τα αγόρασαν, πλήρωσαν. Οι άλλοι πήραν τα λεφτά.

Εξοχικά, βίλες, κότερα. Πόσοι να είναι… 10.000; Πάνω τους.

Χρηματιστηριακές εταιρίες, ΑΕΔΑΚ, τράπεζες, ΑΧΕΠΕΥ και ένα σωρό λαμόγια που προέκυψαν και ήταν ξυπόλυτοι το 1995 και τώρα έχουν Ferrari.  3.000 άτομα. (Για την διασταύρωση Ε1 και Ε9)

Πάμε στα μεγάλα κονδύλια: ΥΠΕΘΟ, ΥΠΕΧΩΔΕ, Μεταφορών και Τηλεπικοινωνιών, Ασφαλίσεων, Υγείας, Ανάπτυξης, Άμυνας.  7 Υπουργεία. Περίπου 20 Υπουργοί, 40 υφυπουργοί, 80 Γενικοί Γραμματείς. Όλοι κλειδωμένοι σε ένα μπουντρούμι, χωρίς φαί και νερό, μέχρι νεωτέρας.

Πόσους διαπλεκόμενους τομείς έχουμε; Ενέργεια 3-4 μεγάλους, 4-5 μικρούς. Ας πάρουμε ένα παράδειγμα. Κάποιος βρίσκει κάτι ευκαιρίες, λαδώνει το μισό Υπουργείο και την υπόλοιπη ΔΕΗ και γίνεται μεγιστάν.  Τα λεφτά πίσω.  Η πιάτσα τους ξέρει έναν έναν, και τα κλειδωμένα υπαλληλάκια στο μπουντρούμι, όταν πεινάσουν πολύ, θα τραγουδήσουν. Το ίδιο για 3-4 στο Υγείας και τα άλλα Υπουργεία. Με τα Ταμεία θα είναι πιο δύσκολο, θα πρέπει να τσουβαλιαστούν και οι … Πρόεδροι μέχρι να μιλήσουν.

Να σας πω πως το κάνει χώρα στην Βόρεια Αφρική: Εάν κάποιος είναι ύποπτος, του βουτάνε την οικογένεια και την πάνε μέσα, μέχρι να βρει και να φέρει τα λεφτά.   Επιστρέφει το 30%, εκεί είναι πωρωμένοι. Εμείς είμαστε ντελικάτοι, θα επιστρέψει το 60%.

Αν, κύριοι της Κυβέρνησης θέλετε πραγματικά να προλάβετε τον ξεσηκωμό, μαζέψτε τους συναγωνιστές σας σε ένα υπόγειο .

Θα πληρώσει και ο πολύς κοσμάκης… Αλλά αν δεν μαζέψετε μερικούς από τους παραπάνω για τα μάτια, θα τους μαζέψει ο κοσμάκης. Και εσάς μαζί. Τα περί ελλείμματος που σας άφησε η ΝΔ είναι π….ριες που έλεγε και ο κουφός επί Καραμανλή. Τα πλεονάσματα αυτών που σας καρπαζώνουν να πάτε να μαζέψετε.

Άντε, όλο και κάποιος υπουργός με τύψεις θα αρχίσει να κελαηδάει.

A

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Armanos avatar
  Armanos 03/05/2010 12:16:47

  Το Δίκαιο τον Χρυσού Αιώνα (5ος π.Χ.), για Βουλευτές. Απαιτούνταν 1) Να είναι Έλλην πολίτης, 2) Nα κατέχει την Ελληνική θρησκεία και παιδεία, 3) Nα μην είναι κίναιδος και 4) Να καταγραφεί ΟΛΗ η περιουσία του (μέχρι και τα σανδάλια που φοράει) καθώς και η οικογενειακή του περιουσία.
  Αν ο Βουλευτής πρότεινε και περνούσε νόμο ο οποίος γινόταν οικονομικά ζημιογόνος για την Αθήνα, τότε έπρεπε να κατασχεθεί από την περιουσία του, όλο το ποσόν κατά το οποίο ζημιώθηκε οικονομικά η Αθήνα. Έπρεπε να κατασχεθεί ΟΛΗ η περιουσία του (μέχρι και τα σανδάλια που κατεγράφησαν) και το υπόλοιπο, αν αδυνατούσε να το καλύψει, θα το εξοφλούσε ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ.
  Αν ο νόμος που πρότεινε και πέρασε ο βουλευτής, ζημίωνε ΗΘΙΚΑ την Αθήνα η ποινή ήταν: AΥΘΗΜΕΡΟΝ ΤΕΛΕΥΘΗΣΑΤΩ! Σσ.
  Στείλτε το στα σημερινά παχύδερμα που αποδεικνύουν ότι δεν δίνουν δεκάρα για το διασυρμό τον οποίον υφίσταται η Ελλάδα και δεν υπάρχει τρόπος να βρούμε ούτε 1 Ευρώ από αυτά που έκλεψαν ή πήραν mieses ή παίρνουν ακόμη και τώρα σε «φακελάκι». (μου το έστειλε η Φωτεινή).

 2. nick avatar
  nick 03/05/2010 12:29:56

  Δεν πειράζει υπάρχουν λύσεις
  Συμβουλές επιβίωσης από την Τατιάνα Στεφανίδου σήμερα Δευτέρα.
  Που ούτε λίγο ούτε πολύ στην εκπομπή της παρακάτω (που ήταν γεμάτη εφήβους ) φιλοξενώντας μια πόρνη, δίνει την εντύπωση ότι η πορνεία είναι η δουλειά για το μέλλον

  Ε ρε που φτάσαμε

  www.madata.gr/diafora/showbiz/56070.html

 3. χελιδόνι avatar
  χελιδόνι 03/05/2010 13:03:44

  ΔΕΝ υπάρχει.. δεν μπορώ. Υπάρχει μόνο ΔΕΝ ΘΕΛΩ.

  Στο παρασύνθημα λοιπόν και προχωράτε. Αν διεκδικείτε το παραμικρό τεκμήριο αθωότητας.....

  ΠΡΩΤΟΙ να πληρώσουν εκείνοι, που μας τα φάγανε κι έχουν το θράσσος , να μας το δείχνουν κιόλας!

 4. xristakis41 avatar
  xristakis41 03/05/2010 13:18:13

  Δεν πειράζει υπάρχουν λύσεις
  Συμβουλές επιβίωσης από την Τατιάνα Στεφανίδου σήμερα Δευτέρα.
  Που ούτε λίγο ούτε πολύ στην εκπομπή της παρακάτω (που ήταν γεμάτη εφήβους ) φιλοξενώντας μια πόρνη, δίνει την εντύπωση ότι η πορνεία είναι η δουλειά για το μέλλον

  Ε ρε που φτάσαμε

  www.madata.gr/diafora/showbiz/56070.html

  • Strange Attractor avatar
   Strange Attractor @ xristakis41 03/05/2010 22:39:36

   Αυτή πως νομίζεις ότι πέτυχε; Με το κοφτερό της μυαλό;

 5. Poisonous avatar
  Poisonous 03/05/2010 13:41:34

  Να κόψουμε τις υποκρισίες:

  Τα λεφτά είναι γύρω μας.

  1,2 εκατ. δημόσιοι υπάλληλοι. Μισθοί, επιδόματα, παροχές...
  "Συμβασιούχοι Δημοσίου" σήμερα 200,000
  "Αναπηρικές συντάξεις"
  Συνταξιούχοι 40-45 ετών
  Συνδικάλες ιδιωτικού και δημοσίου

  Που είναι τα λεφτά, στους 3000 του χρηματοπιστωτικού συστήματος ή στα κότερα; Μπορεί να μη πλήρωσαν τους φόρους τους αλλά εκεί δεν είναι 300 δισ.

  Όσο για τους κατασκευαστές, για δείτε Ισλανδία: Ξάπλα είναι όλοι. Γιατί πόσοι έκαναν τη μπάζα τους και βγήκαν από τη δουλειά; Ελάχιστοι. Οι περισσότεροι αγόρασαν πάλι οικοπεδάκια το 2006-2007-2008 και τα οικοδόμησαν. Τώρα τι θα πουλήσουν; 50 σέντ στο ευρώ, πως ακούγεται αυτό για haircut και αναδιάρθρωση;

  Ή μήπως πιστεύετε πως τα τα λεφτά τα έφαγαν οι οικογένειες; Δεν τους βλέπω να φιγουράρουν στη κορυφή του Forbes List όπως θα έπρεπε...

  Εκεί είναι τα λεφτά, γύρω σας.

  Εκτός αν είσαστε τίποτε ιδιωτικού υπάλληλοι που δουλεύετε τίποτα 12-14 ώρες την ημέρα με υπόλοιπο αδείας 15-20 ημέρες ετησίως και πληρώσατε φόρους καμιά 60-αριά χιλιάρικα και ΙΚΑ άλλα 15.

  Τους ξέρει κανείς αυτούς;

  Υπάρχουν όμως.

  • Tassos avatar
   Tassos @ Poisonous 03/05/2010 16:41:05

   Πέστα ρε φίλε γιατί η υποκρισία βασιλεύει.

  • Giannis76 avatar
   Giannis76 @ Poisonous 04/05/2010 11:45:34

   Αμάν πια με τους Δημόσιους υπάλληλους!
   Ποιό είναι το ποσοστό του ΑΕΠ που δίνουμε γι' αυτούς?
   Κάτω από το μέσο ευρωπαϊκό όρο!!
   http://e-cynical.blogspot.com/2010/05/review.html

   Όχι ότι δεν πρέπει να γίνουν αλλαγές (π.χ υποχρεωτική μετάταξη ΔΥ σε υπηρεσίες που χρειάζονται...)

 6. xenitemenos21 avatar
  xenitemenos21 03/05/2010 16:14:44

  Ποιος θα τα κανει ολα αυτα, βρε Ελληνες? Μονον αν υπαρξει ενας εθνικος ηγετης, που θα συνεγειρει ολους τους Ελληνες, κοκκινους, μπλε, μαυρους, αχρωμους (υπαρχουν αρκετοι και απο αυτους) που βγαζουν υδροκοπωντας και ματωνοντας το ψωμι των παιδιων τους, μπορει να υπαρξει και η καθαρση αλλα και να επιστραφουν τα κλεμμενα. Θα δουμε φως, ή θα πεσουμε παλι στην απελπισια χωρις καμμια ελπιδα πλεον? Οι επομενες ωρες θα δειξουν αν θα διασωθουν η χωρα και οι Ελληνες.

 7. pizza avatar
  pizza 03/05/2010 16:33:47

  Ειδα ενα ονειρο τοι εβαλαν ολους τους Γκρουεζηδες μεσα, και ο ΓΑΠ ηταν ο Μαυρογυαλουρος. Και μετα ξυπνησα... Εχει γεμισει Ελλεδα απο Γκρουεζηδες. Εδω ανακοινωσαν τον Μαρτη οτι μειωνουν κατα 15% την αποζημίωση που λαμβάνουν οι βουλευτές για τη συμμετοχή τους στις διάφορες Επιτροπές της Βουλής, και τωρα έχει αυξηθεί ραγδαία ο αριθμός συνεδριάσεων των Επιτροπών. Πιανομαστε εμεις οι Ελληνες τωρα....

 8. Κ.Τ. avatar
  Κ.Τ. 03/05/2010 17:29:44

  Αρχη ανδρα δεικνυσι. ετσι λοιπον ο Σαμαρας οφειλει να μας οδηγηση σε αντικρουσι των μονοβαρων μετρων του ΓΑΠ και του ΔΝΤ που διασφαλιζουν τα ξενα και τα ντοπια πιστωτικα ιδρυματα που βυσοδομουν και σορταρουν την χωρα και τα ομολογα. ΔΙΑΣΦΑΣΛΙΣΤΙΚΑΝ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΑΣΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΥΠΕΝΟΜΕΥΘΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΙΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΙ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΕΩΣ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ.Με ανυπαρκτο αντιπολιτευτικο λογο και φθαρμενα ελαχιστου αναστηματος βολευτες διασειρεται αυτη ταυτη η πατριωτικη πλειοψηφια που προσμενει απο τον ιδιο να ακουση τη φωνη του.
  Φωνη λαου, οργη θεου και θα ειναι και ο ιδιος συνυπευθυνος για τα επομενα σκληροτατα μετρα του Ιουλιου και την υφεση που θα μας οδηγηση στην πτωχευση οταν το ΔΝΤ εξασφαλιση την αποπληρωμη του δανειου και των...χαρτιων με τον πλουτο και τα κυριαρχικα δικαιωματα των Ελληνων, εχοντας ως τοτε πολιτογραφηση τον συρφετο των λαθρομεταναστων και την επανεγκαθιδρησι μουσουλμανων οπως εκαναν οι Τουρκοι μετα τα Ορλοφικα.

 9. Κ.Τ. avatar
  Κ.Τ. 03/05/2010 17:48:37

  Η πολιτικη λειψανδρια δεν συνεπαγεται και των εξιλεασμο των 300 ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΥΡΩΠΩΝ ΤΟΥΣ. Αντιθετα αυξανει το μενος της πλειοψιας κατ αυτων και οσων δεν συμμετεχουν στην περιφρονησι προς αυτους, κανοντας τα
  αδυνατα δυνατα για να εξοικονομησουν τα μεσα, πολλα η λιγα, στην γενικη
  συσπειρωσι για να υποστηριξομε τους συμπατριωτες μας και να χλευασωμε
  ξενους και ντοπιους εχθρους. Αγαπας την Ελλαδα... Αποδειξε το.

 10. sirmar avatar
  sirmar 03/05/2010 18:55:51

  Tο είπε ο Μηλιαρακης το πρωί η τράπεζα Ελλάδος να δόση τα ονόματα εις της εφορίες η υπουργείο οικονομικών αυτόν που έκαναν αναλήψεις τα δις και τα έβγαλαν έξω και πήραμε την κοτρουβούλα.
  Ντρέπομαι σαν έλληνας διότι την Κυριακή σύζυγος αρεοπαγίτη του ότι όλοι η γνωστή που έχει έβγαλαν όλα τα χρήματα έξω.
  Να δοθούν τα ονόματα να μάθουμε ποιοι είναι οι μεγαλογιατροί μεγαλοδικηγόροι δικαστικοί γραμματείς και κάθε λαμογιο που ρούφηξε το αίμα του Έλληνα και τώρα τον ξεπούλησε

 11. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 03/05/2010 22:37:16

  Θα το κάνω πιο απλό. Ο κόσμος το έχει βούκινο, το έγραψαν και στην Γερμανία, το γράφουν στην Ελλάδα. Μίζες για τα υποβρύχια. Οι μεσάζοντες έχουν ονοματιστεί. Έχουν διεύθυνση στην Αθήνα. Η εφορία στην Αγγλία δεν μασάει... Που κωλύονται;

  http://nationalpride.wordpress.com/2010/05/02/mo%CF%81%CF%86%CE%AE-%CF%87%CE%B9%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B2%CE%AC%CE%B4%CE%B1%CF%82-%CF%80%CE%B1%CE%AF%CF%81%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%BF%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BB/

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.