#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
30/04/2011 00:47
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Θυμήθηκαν την Marfin, παραμονές Πρωτομαγιάς !!!Πριν από ένα χρόνο ακριβώς, κάποιοι αλήτες κουκουλοφόροι πέταξαν μολότοφ, έκαψαν την Marfin στην οδό Σταδίου και τρεις άνθρωποι, υπάλληλοι της τράπεζας πνίγηκαν από τους καπνούς και πέθαναν.

Είναι γνωστή σε όλους η ιστορία, συγκλόνισε το Πανελλήνιο, προκάλεσε την οργή κατά των κουκουλοφόρων, ταυτόχρονα όμως προκάλεσε και το φόβο του κόσμου που ενώ θέλει να διαδηλώσει, φοβάται μην έχει την ίδια τύχη.

Εκείνη η πορεία που κατέληξε στο θάνατο των τριών νέων, ήταν η πρώτη αυθόρμητη και ακηδεμόνευτη διαμαρτυρία κατά του Μνημονίου, που λίγες ημέρες πριν είχε ανακοινωθεί από τον κ. Παπανδρέου.

Αν θυμηθείτε καλά, από τότε οι πορείες που έγιναν ήταν μετρημένες στα δάχτυλα, ειδικά σε μια χρονική περίοδο όπου ο κόσμος βιώνει τις τραγικές συνέπειες της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης.

Όλες οι πορείες έχουν σημαδευτεί από εκείνη του περασμένου Μαίου με τους τρεις νεκρούς. Διότι ο κόσμος φοβάται ότι κάθε φορά που θα κατέβει στους δρόμους, κάποιοι αλήτες προβοκάτορες θα κάνουν την Αθήνα… Μιζράτα. Ήδη μέσα στο φθινόπωρο στο κέντρο της πρωτεύουσας άναψαν αρκετές φωτιές, κάποιοι ξαναπροσπάθησαν να μπουν στη Βουλή, ξαναέγιναν επεισόδια. Το αποτέλεσμα ήταν όλο και λιγότεροι να κατεβαίνουν στις διαδηλώσεις να διαμαρτυρηθούν για τον αβίωτο βίο τους. Φτάσαμε στο σημείο να πηγαίνουν 50.000 άνθρωποι στις πορείες και να το θεωρούμε επιτυχία την εποχή του Μνημονίου.

Και ξαφνικά, ένα χρόνο μετά όπου είμαστε έτοιμοι να υπογράψουμε ένα ακόμη μνημόνιο, όπου τη Δευτέρα η κυβέρνηση θα ανακοινώσει τα μέτρα για τη φοροδιαφυγή και σε λίγες ημέρες η τρόικα θα έρθει να μας βάλει χέρι, κάποιοι ξαναθυμούνται τη Marfin. Όχι ότι πρέπει να ξεχνάμε τους τρεις άτυχους νέους που κάποιοι δολοφόνοι τους έκαψαν. Αυτό δεν πρέπει ποτέ να το ξεχάσουμε.

Όμως, πολύ παράξενο μου φαίνεται ότι ξαφνικά μια εκπομπή όπως οι "Πρωταγωνιστές" του Στ. Θεοδωράκη θα ξαναθυμίσουν στον κόσμο τα δραματικά εκείνα γεγονότα.

Ή μήπως δεν είναι παράξενο που η Αστυνομία ξύπνησε ξαφνικά και έκανε τέσσερις προσαγωγές υπόπτων για τις μολότοφ που έπεσαν στην τράπεζα πριν από ένα χρόνο;

Το έργο, το δραματικό αυτό έργο, θα έρθει ξανά στη μνήμη μας, όχι για την τραγικότητα που έχει η δολοφονία τριών ανθρώπων αλλά για να μας θυμίσει πόσο «επικίνδυνες» είναι οι διαδηλώσεις.

Μην πάτε, μπορεί να πάθετε τα ίδια, είναι το συμπέρασμα και μάλιστα ενώ αύριο, ημέρα του εορτασμού της Πρωτομαγιάς, οργανώνονται πορείες. Αλλά και για τις συγκεντρώσεις που έρχονται στο μέλλον, όπως η πανελλαδική απεργία της 11ης Μαίου.

Ο φόβος είναι ο καλύτερος σύμμαχος κάθε κυβέρνησης που παίρνει αντιλαϊκά μέτρα. Ο φοβισμένος κόσμος, δεν κατεβαίνει στους δρόμους, οπότε και η κυβέρνηση έχει το κεφάλι της ήσυχο. Διότι από τον… καναπέ επανάσταση δε γίνεται.

Γι’ αυτό η υπενθύμιση με κάθε τρόπο της τραγωδίας δε γίνεται για εκπαιδευτικούς λόγους. Γίνεται για να κοπούν τα πόδια του λαού, να παραλύσει από το φόβο του, να μην πάει στην πορεία, να μην αφήσει τα παιδιά του να διαμαρτυρηθούν για το ζοφερό μέλλον τους. Να μην κατέβουν οι άνεργοι να ζητήσουν δουλειά, διότι καλύτερα… ζωντανός και χωρίς δουλειά παρά νεκρός και άνεργος.

Ο φόβος παραλύει τα πάντα και η υπενθύμιση της υπόθεσης της Marfin έχει αυτό ακριβώς τον σκοπό. Η απάντηση του κόσμου είναι η μαζική διαμαρτυρία, η απομόνωση των μπαχαλάκηδων προβοκατόρων, η πίεση στην κυβέρνηση ή να αλλάξει ή να βουλιάξει.

Το χρωστάμε όλοι στη μνήμη των τριών υπαλλήλων της τράπεζας.

 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 30/04/2011 00:55:05

  «Όταν η αδικία γίνεται «νόμος και τάξη», τότε οι πολίτες πρέπει να αντιδράσουν με τη μέθοδο της πολιτικής ανυπακοής και την άμεση δράση…Η ανυπακοή να εκφραστεί με ποικίλους τρόπους: μαζικές διαδηλώσεις απεργίες, σαμποτάζ κάθε είδους (από προϊόντα έως επιβράδυνση των ρυθμών εργασίας), άρνηση συνεργασίας και καμπάνιες μεγάλης έκτασης για να κερδηθεί η συμπαράσταση του κόσμου. Η άμεση δράση δε χλευάζει και δεν υποτιμά τα κεκτημένα δικαιώματα ούτε σνομπάρει τις όποιες ελευθερίες. Απλά συνειδητοποιεί τα όρια τους και προχωράει». (Χ. Ζιν)

  ΠΠ

 2. o βουνίσιος avatar
  o βουνίσιος 30/04/2011 01:09:55

  Ο Έλληνας πρέπει να καταλάβει ότι πρέπει να αντιμετωπίσει το τώρα και όχι το υποθετικό μέλλον που του πλασάρουν,
  γιατί το τώρα δημιουργεί το μέλλον.

  • Orestios avatar
   Orestios @ o βουνίσιος 30/04/2011 01:17:54

   +1000

 3. ern avatar
  ern 30/04/2011 01:29:14

  To Μπατσόκ ήταν ΠΑΝΤΑ μανούλα στην ψυχολογική προπαγάνδα χειραγώγησης των μαζών.

  Ο γέρος έμαθε απο τους καλύτερους. Η παράδοση συνεχίζεται με τεράστια επιτυχία. Τώρα αν υπάρχουν και κάμποσες παράπλευρες -γι αυτούς- απώλειες μέσω των "επαναστατών" υπαλλήλων τους, έλα μωρε.

  Παιδιά τους είναι;

  ..........

 4. Αυριανιστής avatar
  Αυριανιστής 30/04/2011 01:34:14

  Φαίνεται ότι η κρίση έχει φέρει κεσάτια στο ποζέ εστιατόριο του νεοταξίτη Θεοδωράκη. Ε, από κάπου δεν πρέπει να ρεφάρει ο άνθρωπος;

 5. jkr avatar
  jkr 30/04/2011 01:42:38

  Ακριβώς, η συστηματική και πολυεπίπεδη (οικονομική, ψυχολογική, πολιτική, προσωπική) τρομοκράτηση των πολιτών επιφέρει τα προσδοκώμενα από το Σύστημα αποτελέσματα. Μίσθαρνοι αρωγοί τα ΜΜΕ.

 6. μουρίνιο avatar
  μουρίνιο 30/04/2011 01:45:32

  Αν δεν τους έπιανε, η Αστυνομία, θα ξιφουλκούσατε εναντίον σας. Τώρα που τους έπιασε, κάνετε πονηρές σκέψεις. Ήταν όντως λάθος της που δε συντόνισε τις προσαγωγές των υπόπτων για τις δολοφονίες με τα αστέρια αρθρογράφους και σχολιαστές του antinews. Από τούδε κ΄στο εξής θα συμβουλεύεται πριν οποιαδήποτε επιχείρηση. Τόση χολή για ένα τέτοιο θέμα είναι πραγματικά ανεξήγητη. Θα προτιμούσατε μήπως να μη τους βρει ποτέ , ώστε μετά να τους κατηγορείτε για ανικανότητα; Ντροπή!

  • Αυριανιστής avatar
   Αυριανιστής @ μουρίνιο 30/04/2011 01:53:08

   Ένα χρόνο "τους ακουμπάει" -όπως θα έλεγε και ο μακαρίτης ο Δροσογιάννης-, και όπως τυχαίως, βρήκε να τους πιάσει προπαραμονή Πρωτομαγιάς και μόλις δώδεκα μέρες πριν την απεργιακή συγκέντρωση και πορεία για το επερχόμενο νέο μνημόνιο. Βρε, για δες κάτι συμπτώσεις...

   • Αυριανιστής avatar
    Αυριανιστής @ Αυριανιστής 30/04/2011 01:53:50

    όλως τυχαιως

    • Orestios avatar
     Orestios @ Αυριανιστής 30/04/2011 01:59:36

     Tίποτα δεν είναι τυχαίο στο καθεστώς ΠΑΣΟΚ

     • ΣΚΑΘΑΡΙ avatar
      ΣΚΑΘΑΡΙ @ Orestios 01/05/2011 01:48:43

      όσο λίγο (και σε πολλά απαράδεκτο) και να να είναι το ΠΑΣΟΚ το να στεναχωριέστε μερικοί που έστω και αργά ποιάστηκαν κάποιοι δολοφόνοι είναι ασέβοια στους νεκρούς και δείχνει το επιπεδό σας. πηγαίνεται για να τους υπερασπηστήτε λοιπόν...για να τη μπήτε στο ΓΑΠ

  • Μετανάστης στη χώρα μου avatar
   Μετανάστης στη χώρα μου @ μουρίνιο 30/04/2011 09:20:49

   γιατι, τώρα τους βρήκε; αχ βρε μουρίνιο, απ΄το πολύ κατενάτσιο ξεχνάς τον Μέσι της πραγματικότητας που σου κάνει 2 μαγικά και σε αφήνει ρόμπα....

   • Ιεροκλής avatar
    Ιεροκλής @ Μετανάστης στη χώρα μου 30/04/2011 10:00:16

    Ποδοσφαιρικά και μόνο, πού ήταν ο Μέσι όταν πάιζαν 11-11; Και το Μουρίνιο στην κερκίδα; Μλάμε για μένος... Ο Πορτογάλος έχει ενοχλήσει πολλούς... και στο τέλος πάλι θα σου χαμογελάει...

  • Ευθύμης avatar
   Ευθύμης @ μουρίνιο 30/04/2011 09:56:57

   απο πέρισυ για μιά υπόθεση με χασίσια απο αλβανία είχανε τους εν λόγω υπο επιτήρηση, άρα ναι, είναι συλλήψεις αφού πατήθηκε το ειδικό κουμπί.

 7. αποκατάσταση avatar
  αποκατάσταση 30/04/2011 02:16:59

  Τα συμπεράσματα συμπεράσματα, αλλά κάποια στιγμή να μεγαλώσουμε. Δεν χρειάζεται να γκρινιάζουμε συνέχεια ακόμη και όταν η αστυνομία κάνει καλά τη δουλειά της.

  • Orestios avatar
   Orestios @ αποκατάσταση 30/04/2011 02:20:35

   Στην Κερατέα έκανε καλά την δουλειά της?

  • Ευθύμης avatar
   Ευθύμης @ αποκατάσταση 30/04/2011 10:00:52

   Δεν είναι το θέμα αν κάνει η όχι καλά η αστυνομία τη δουλειά της, προσωπικά πιστεύω πως αν ήταν ανεξάρτητη σε δύο εβδομάδες απο το γεγονός θα τους είχε μαζεμένους, σιγά τους terrorists, μετρημένα στα δάχτυλα είναι τα "παιδιά".

   Εδώ συζητάμε πώς το ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΟΠΑΣΟΚ ετοιμάζει τις ψυχολογικές του επιχειρήσεις, που ώς γνωστόν είναι και αυτες που το κρατάνε σχεδόν πάντα στον αφρό του βόθρου.

 8. φωνη avatar
  φωνη 30/04/2011 02:20:31

  Νομίζω ότι το ΠΑΣΟΚ και οι φρουροί του φοβούνται περισσότερο τον κόσμο, παρά ο κόσμος αυτούς και τα επεισόδια. Αυτό φαίνεται και από την απεγνωσμένη επικοινωνιακή υπενθύμιση-παραπομπή-εκβιασμό της επαναφοράς στην επικαιρότητα του θέματος της Marfin.
  Εάν νομίζουν ότι ο φοβισμένος δε θα βρεί το θάρρος να διαμαρτυρηθεί, πέφτουν έξω και θα το βρουν μπροστά τους. Άλλωστε θαρραλέος δεν είναι αυτός που δε φοβάται, είναι αυτός που αναγνωρίζει κάτι άλλο ως σημαντικότερο του φόβου του.

 9. ΕΥΑ avatar
  ΕΥΑ 30/04/2011 02:24:51

  ΟΙ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΗ;; Ή....ΑΠΟ ΤΡΙΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ;

 10. Giousef avatar
  Giousef 30/04/2011 02:54:08

  Τι σημαίνει "θυμήθηκαν";;; τώρα κατέληξαν οι έρευνες. Σας διαβάζω και σας σέβομαι, αλλά μη γράφετε μαλακίες πλιζ

  • D.M avatar
   D.M @ Giousef 30/04/2011 07:54:14

   ΜΠΑΤΣΑΚΟ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΕΣ;;;

  • Ευθύμης avatar
   Ευθύμης @ Giousef 30/04/2011 10:01:38

   Δεν Νομίζω Τάκη.

  • φωνη avatar
   φωνη @ Giousef 30/04/2011 11:18:38

   Και που ξέρεις εσύ αν όντος ολοκληρώθηκαν οι έρευνες και πότε ολοκληρώθηκαν; Επειδή το είπε το ΜΕGAλο κανάλι? Η επειδή έτσι ενημέρωσαν οι άρχες, που ξέρουμε πόσο ανεξάρτητα λειτουργούν πάντα;

 11. kiki avatar
  kiki 30/04/2011 08:38:51

  Ολα στα πλαισια της προπαγανδας του φοβου,
  φοβιζε φοβιζε τον κοσμο , αποβλακωσε τον, να κρυφτει στο καβουκι του να τρεμει μην του συμβει κατι να φοβαται, ριξτε του και δεκα γκλαμουρατους γαμους, δεκα σκανδαλα γκλαμουρατων, ταισε τον τρομο, και τον κανεις προβατο που ουτε να βελαξει δεν μπορει.
  αλλα εδω ουτε καν προβατα δεν γιναμε, κοτες.

  • Ευθύμης avatar
   Ευθύμης @ kiki 30/04/2011 10:03:41

   Αυτό ακριβώς.
   Και επίσης, πολυδιάσπασε τους σε μυριάδες κομματίδια και πολιτικές σέχτες απο όλες τις μπάντες, να σφάζονται πρίν κάν αρχίσουν σοβαρή κουβέντα.
   Να λεεί ο ένας του άλλου αμέσως, ΕΣΕΝΑ ΔΕ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΡΕ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΕΤΟΙΟΣ.

 12. Ευμένης avatar
  Ευμένης 30/04/2011 09:28:21

  Συμφωνώ απόλυτα με το άρθρο.

 13. A.M. avatar
  A.M. 30/04/2011 09:48:28

  «Εγώ» πρέπει να καταλάβω ότι ΔΕΝ με θέλουν νεκρό!

  Με θέλουν φοβισμένο, ελεγχόμενο, ταπεινωμένο, χειραγωγούμενο.

  Νεκρός αν είμαι ούτε παράγω για να κερδίζουν απ την εκμετάλλευση της εργασίας μου ούτε καταναλώνω για να κερδίζουν πουλώντας μου αυτά που ΕΓΏ παρήγαγα και μάλιστα σε 10πλάσια τιμή απ όσο τους κόστισε η εργασία μου.

  Ο βασικός τους στόχος είναι το να ΦΟΒΆΜΑΙ.

  Αντίσταση είναι κυρίως ένα πράγμα:
  ΝΑ ΜΉΝ ΦΟΒΆΜΑΙ!

  Αυτό είναι το μόνο που τους πονάει, γιατί εκεί σκοπεύουν.
  Αν δεν καταφέρουν να φοβίσουν το έχασαν το παιχνίδι.
  Αν ο κόσμος φοβηθεί τότε κέρδισαν.

  ΜΗΝ ΦΟΒΆΣΑΙ!

  Κανέναν!

  Ούτε τον θάνατο θάλεγα εγώ.
  Έτσι και αλλοιώς μια μέρα θα φύγεις απ την ζωή.
  Σημασία έχει το πως θα ζήσεις ΜΈΧΡΙ να φύγεις απ την ζωή.

  Φοβισμένος ή ελεύθερος και δυνατός;;;;

  Εγώ επιλέγω ελεύθερος και δυνατός.
  Και ας φύγω χτές απ την ζωή!
  Εσύ;

  Καταλαβαίνεις τελικά το παραμύθι τους;
  Σε ΦΟΒΊΖΟΥΝ με κάτι που είναι εκ των ουκ άνευ ΔΕΔΟΜΈΝΟ.
  Σε φοβίζουν με τον θάνατο λές και δεν το ξέρεις ότι θα φύγεις απ την ζωή!
  Όπως βέβαια θα φύγουν απ την ζωή ΚΑΊ ΑΥΤΟΊ που σε φοβίζουν! :lol:

  Γιατί λοιπόν τους επιτρέπεις να σε φοβίζουν 100
  ενώ εσύ «είσαι» 10.000.000;;;;;

  Γίνε εσύ ο ΤΡΌΜΟΣ τους!!!

 14. Ευθύμης avatar
  Ευθύμης 30/04/2011 10:05:04

  Ξύπνα Έλληνα, βγές όξω απο το μαντρί!
  ΔΙΑΒΑΣΕ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ, ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΓΝΩΜΗ!

 15. dimos avatar
  dimos 30/04/2011 10:13:45

  καίνε το τραπεζικά υπαλληλάκια των 800 ευρώ με 12 ώρες εργασία την ημέρα , χολή . Δεν πιάνουν κανένα πάλι χολή και κατηγορίες. Προσάγουν τρείς αναρχικούς για ανάκριση, πάλι χολή για τους νεοφιλελεύθερους που τολμήσανε να πειράξουν το αναρχικό-συριζοφασιστικό καθεστώς . Ρε τι άνθρωποι΄είστε εσείς όλοι οι προοδευτικοί ?? Αντε πηγαίντε σε κανένα ψυχίατρο να σας κοιτάξει ...

  • Κάποιος avatar
   Κάποιος @ dimos 30/04/2011 10:22:40

   Εσύ έχεις κοιταχθεί ;

 16. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 30/04/2011 10:31:26

  Ευγε !!!

  ΠΠ

 17. dimos avatar
  dimos 30/04/2011 10:40:45

  Βεβαίως και δεν κάνω πλάκα.

  • Κάποιος avatar
   Κάποιος @ dimos 30/04/2011 10:46:41

   Kαι τι σου είπε ο ψυχίατρος, ότι για όλα τα στραβά φταίνε οι "προοδευτικοί" ;

 18. neotera avatar
  neotera 30/04/2011 10:47:28

  + 1000

 19. Παναγος avatar
  Παναγος 30/04/2011 10:58:14

  Οι δολοφονιες στην Μαρφιν οργανωθηκαν και εκτελεστηκαν απο τη συμμορια πασοκ.Εκτελεστικα της οργανα ηταν κατι μαστουρωμενα πρεζονια "προοδευτικα" κατακαθια ,,
  Και σκοπο ειχαν να βουλωσουν το στομα του Βγενοπουλου.
  Λιγες μερες πριν ειχε καταγγειλλει ΔΗΜΟΣΙΑ και πολλες φορες το σηφουνακη του πασοκ οτι του εφαγε 50 εκατ δραχμες...

  Ολοι θυμομαστε μετα οτι τα ριξανε ΟΛΑ πανω του!! Οτι δεν ειχε ...πυροσβεστηρες!! Ημαρτον!!, οτι ειχε δεν ειχε ..αδεια!!! σιχτιρ οι μπασταρδοι!!!!

  Και ομως "λειτουργησε"!!!
  Ο ανθρωπος φοβηθηκε και κρυφτηκε απο τοτε.
  Που να μπλεξω με τον υποκοσμο πασοκ ,θα σκεφτηκε..

 20. Tem avatar
  Tem 30/04/2011 11:11:23

  Την φωτιά την έβαλαν οι προβοκάτορες της χούντας του ΠΑΣΟΚ

  • μουρίνιο avatar
   μουρίνιο @ Tem 30/04/2011 11:39:53

   Τη φωτιά την έβαλαν αυτοί που θέλουν να φύγει το ΠΑΣΟΚ, για να γίνει η χώρα σοσιαλιστικός παράδεισος τύπου Αλβανίας.

   • Αυριανιστής avatar
    Αυριανιστής @ μουρίνιο 30/04/2011 14:00:49

    Αυτά τώρα, τα πιστεύεις ή σου τα υπαγορεύουν και τα γράφεις;

 21. ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΣΤ. avatar
  ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΣΤ. 30/04/2011 12:23:38

  Ο ΕΝΟΧΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.ΑΥΤΗ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ,ΜΙΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΦΟΒΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΟΔΙΩΝ.ΑΛΛΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ???ΘΑ ΒΡΟΥΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΕΝΑΝΤΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ.

 22. παρατηρητής avatar
  παρατηρητής 30/04/2011 12:31:02

  Solidarsnosk or Solidarity κατά Jeffrey : ο άνθρωπος δεν δήλωσε επανειλλημένα ότι είναι αντιεξουσιαστής ; Είπαν κι αυτοί πέρυσι που ζοριζόταν ο δικός τους να τον βοηθήσουν. Πού είναι το παράξενο ; Στο ότι άργησαν να βρουν υπόπτους ενώ είχαν δηλώσει ότι οι υπεύθυνοι θα συλληφθούν άμεσα ; Μήπως θα συλληφθούν ποτέ οι πραγματικοί υπεύθυνοι ; Μήπως πιάστηκε ποτέ κανένας για τη δολοφονία Τσαλικίδη ( ποιος το θυμάται το παλλικάρι με τις υποκλοπές ; ) ή αυτοί που οργανώνουν τη τρομοκρατία στην Ελλάδα ;
  Την ιστορία με το βαν και τους τρομοκράτες - πράκτορες που συνελήφθησαν στη πλατεία Αμερικής, αν θυμάμαι καλά - επί Ανδρέα τη θυμάστε και πώς φυγαδεύτηκαν πίσω στην Αμερική ;
  Bρίσκουν και κάτι Έλληνες αντιεξουσιαστές που τους προμηθεύουν όπλα και πληροφορίες και χρήμα - η διείσδηση σε τρομοκρατικές οργανώσεις με αντιεξουσιαστές πράκτορες εφαρμόστηκε με απόλυτη επιτυχία και στην Ιταλία με τις Ερυθρές Ταξιαρχίες και απόδωσε την επιθυμητή για το σύστημα τότε δολοφονία του πρωθυπουργού Άλντο Μόρο που ήθελε να συγκυβερνήσει με την αριστερά του Ενρίκο Μπερλινγκουέρ - για να κάνουν τη βρώμικη δουλειά και όποτε κρίνουν σκόπιμο τους " καίνε".

 23. Κάποιος avatar
  Κάποιος 30/04/2011 13:31:00

  Ο Ντάνος Κρυστάλλης δεν ήταν μόνο ένας.
  Υπάρχουν πολλοί σαν και δαύτον.

  • kiki avatar
   kiki @ Κάποιος 30/04/2011 14:48:09

   Που τον θυμηθηκες μωρε τον Ντανο, αυτος ηταν ψιλο ......., γιαυτο και τα ειχανε κανει σκ@@ τοτε οι ασφαλιτες,
   αυτοι μανα μου τωρα ειναι επιστημονες, σε μια μαζα αποπροσανατολισμενων ανθρωπων , καλο περασακιδων μικρο αστων, το σπιτακι το αυτοκινητακι, το τελευταιο μοντελο κινητο, με την λογικη εμενα δεν θα με πειραξουν, καλα να παθει η μια ταξη που πλητεται, εγω δεν ειμαι απο αυτους, ηταν ευκολος να περασει ο τρομος.
   και ρωταω ποσοι σε ολη την διαρκεια των 35 μεταπολιτευτικων χρονων εχουν σκοτβθει σε συλλαλητηρια, νεα παιδια φοιτητες, η απορια ειναι τωρα γιατι επιασε, απλα ειμασταν ωριμοι για να πιασει και καλοσχεδιασμενο.
   Στο τελευταιο συλλαλητηριο τους ειδα, κατ αρχην σκατοφατσες του κοινου ποινικου δικαιου χαρακωμενες φατσες, αλλοδαποι , πισω απο τα ΜΑΤ, και οταν ηρθε η ωρα αυτοι περασαν μπροστα δωσαν οδηγιες και τα ΜΑΤ ψεκασαν εμας.
   αλλα ας φοβουνται οι συνελληνες, αυριο που θα πειναν να δω ποιος θα βγει μπροσταρης ολων αυτων των ανεργων, αεργων, χωρις μελλον και χωρις χωρα, να τους υπερασπιστει.
   Ας τους αφησουν τους Κουισλινγκ να θησαυριζουν εις βαρος μας, και αμα τελειωσει το τουρκικο σηριαλ μπορει να ξυπνησουν.

 24. ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. avatar
  ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. 30/04/2011 15:58:31

  Το κανάλι "μέγκα" θυμήθηκε αυτό το θέμα των 4 δολοφονημένων της Marfin ακριβώς γιατί η αστυνομία επρόκειτο να ανακοινώσει την επόμενη μέρα την προσαγωγή υπόπτων για την ίδια υπόθεση. Απλά μέσα από την αστυνομία ή μάλλον μέσα από το υπουργείο (ο Παπουτσής) θα πούλησε αποκλειστικότητα στο πασοκοκάναλο για να τους κάνει εκδούλευση και να αγοράσει υποστήριξη και ευνοϊκή προβολή.

 25. EΛΛΗΝΑΣ avatar
  EΛΛΗΝΑΣ 30/04/2011 16:53:27

  Να μην ξεχνάμε βέβαια ότι επί ένα ολόκληρο χρόνο τα βρωμερά ΜΜΕ δεν είπαν λέξη για την έγκυο γυναίκα και τους άλλους δυο εργαζόμενους που έχασαν τη ζωή τους εν ώρα υπηρεσίας στη MARFIN επειδή έτσι το θέλησαν μερικά τομάρια. Ταυτόχρονα αξιοποίησαν τη δολοφονία Γρηγορόπουλου τον οποίο συμβολοποίησαν, ηρωοποίησαν και περιέβαλαν με τον μανδύα της αθωότητας ρίχνοντας στην πυρά a priori τον αστυνομικό σε βαθμό που θα νόμιζε κανείς ότι είναι περιττό να γίνει δίκη και το μόνο που του άξιζε είναι η εκτέλεση. Τυχαία όλα αυτά ; Όχι είναι η απάντησή μου.

 26. Dee Jay Stelios avatar
  Dee Jay Stelios 30/04/2011 17:36:05

  Φάκτορα αν και διαφωνώ πολλές φορές με τα γραφομένα σου καθώς έχω άλλη άποψη,αριστερή μεν με τίποτα ΠΑΣΟΚ δε,συμφωνώ απόλυτα με αυτά που γράφεις.Ετσι είναι στημένο το κόλπο όπως το λες,με φόβο και βούρδουλα για να μας αλλάξουν τα φώτα.Τους έχουμε μάθει τόσα χρόνια απατεώνες,κλέφτες, σε όλα με απίστευτο θράσος.Δε τους φοβόμαστε όμως γιατί ο βρεγμένος δε τη φοβάται τη βροχή.Όσο για το φίλο Μουρίνιο, μεγάλε παίζεις κατενάτσιο και στο μυαλό σου?

 27. λαικη δεξια avatar
  λαικη δεξια 30/04/2011 22:14:02

  οταν λεμε οτι οι προδοτες της κυβερνησης του τζεφρυ,ειναι επαγγελματιες της πολτικης και οχι μαθητευομενοι μαγοι,αυτο ακριβως εννοουμε.
  ανημερα της 1 ΜΑΗ,πανε να ανακαλυψουν τους δολοφονους των εργαζομενων στην μαρφιν.
  οι δοσιλογοι ειναι ακρα επικινδυνοι για καθε μερα που μενουν στην εξουσια.
  πρεπει να τους διωξουμε το συντομοτερο και τα εξαπτερυγα του κολοτουμπα,της κορης του μπαμπα της και του κουβελη,να σβησουν απο τον χαρτη της ελλαδος νας.
  και τωρα αν ηταν δυνατον,αυτο το βραδυ να ηταν το τελευταιο τους.

 28. firiki2010 avatar
  firiki2010 30/04/2011 23:07:07

  "Δολοφονημένοι της Marfin", "τραπεζικά υπαλληλάκια", "τρεις άνθρωποι", "τρεις νέοι"......
  Μήπως αντιλαμβάνεστε το πρόβλημα μας; Για σκεφθείτε μήπως είναι σοβαρότερο απ΄ ότι νομίζουμε! Γιατί ο Αλέξης έμεινε ως "Αλέξης" ενώ η Αγγελική, η Παρασκευή κι ο Νώντας είναι σχεδόν απρόσωπα, ανώνυμα "θύματα της Marfin".

 29. Eleos! avatar
  Eleos! 01/05/2011 08:29:58

  "O φόβος παραλύει τα πάντα και η υπενθύμιση της υπόθεσης της Marfin έχει αυτό ακριβώς τον σκοπό. Η απάντηση του κόσμου είναι η μαζική διαμαρτυρία, η απομόνωση των μπαχαλάκηδων προβοκατόρων, η πίεση στην κυβέρνηση ή να αλλάξει ή να βουλιάξει."
  O Φόβος που σκορπούν τα αληταριά στρατευμένα των Εξαρχείων διαπιστευμένα εσχάτως στη ΚΕρατέα για ευνοήτους λόγους-πόσο καιρό εχετε να ακουσετε γεγονότα στην "γειτονια της Επανάστασης";!- δεν έχει το ίδιο σκοπό και μάλιστα με τα θύματα που εκείνη την μέρα κατέγραψε;
  Αυτό το σκοπό δεν εξυπηρετησε η δράση τους 3 χρόνια στο κέντρο της Αθήνας;
  Πως διαλύθηκε ο οικονομικός δυναμισμός του κέντρου και παραδώθηκε στους Αποικιστές;
  ΜΕρα που είναι σήμερα, άραγε θα θυμηθεί κανενας, αντίθετα με την πολιτικαλ κορέκτ αντιληψη της σιωπής, φόβου και ηττοπάθειας, να θυμίσει στους Ανεύθυνους Συστηματικους Αποδομητές της Ελληνικής Κοινωνίας ότι έκαναν ό,τι μπορουσαν να διαλύσουν κάθε προοπτική της να σωθεί και να προχωρήσει στην ιστορία;
  Θα γελάσει κανείς στα μουτρα του ΛΑφαζάνη που χθες απορούσε στην Βουλή "ποιος διέλυσε την Ναυπηγοεπισκευαστική, τα Ναυπηγεία και το Νατ;"
  Τέτοια διαστροφή της Αληθειας και της πραγματικότητας μόνο αυτοι μπορουν, μαζί με τους "δειλους" που βλεπουν τη Βασιλεία της Αριστεράτζας ντυμένη, να μας την πετάξουν κατάμουτρα !

 30. Δημήτρης avatar
  Δημήτρης 01/05/2011 17:09:41

  Tέσσερις άνθρωποι πέθαναν, όχι τρεις. Η μια γυναίκα που πέθανε ήταν έγκυος. Και το αγέννητο άνθρωπος είναι, δε μετατρέπεται ξαφνικά και ως δια μαγείας σε άνθρωπο μόλις περάσει κάποιο χρονικό διάστημα ή μόλις γεννηθεί.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.